Seo

SEO How-to, Part 1: Napa Gunakake?

Optimasi mesin telusur minangka praktik ngonfigurasi situs sampeyan kanggo nambah lalu lintas organik lan konversi sing didorong dening Google, Bing, lan liya-liyane. Bagean ilmu lan bagean seni, SEO kalebu unsur saka pangembangan situs, pengalaman pangguna, nggawe konten, lan hubungan komunitas, uga pemahaman babagan mesin telusur lan algoritma.

Kiriman iki miwiti primer mingguan ing SEO, kanthi tujuan kanggo ngatasi kabeh aspek dhasar. Pungkasane, sampeyan bakal bisa nindakake SEO kanthi luwih yakin lan ngobrol karo wong liya babagan tantangan lan kesempatan SEO sing penting.

Ana telung aspek inti SEO:

  • Indeksing: Kemampuan mesin telusur kanggo nyusup lan ngindeks kaca web sampeyan.
  • Ènèng andharan: Relevansi isi sampeyan.
  • Amplifying: Liwat tautan, kuatake relevansi konten lan sinyal wewenang.

Ngoptimalake relevansi lan sinyal wewenang sing dikirim situs sampeyan menyang mesin telusur bisa nambah peringkat sampeyan, sing ndadekake pengunjung menyang situs sampeyan. Sinyal sing luwih relevan, luwih ditargetake pengunjung (kanggo ngowahi menyang pelanggan).

Saben panelusuran nggambarake kepinginan kanggo informasi utawa produk. Mangkono, telusuran sing ana gandhengane karo perusahaan lan produk sampeyan bisa nambah kesadaran merek lan ngarahake konsumen menyang situs sampeyan.

Coba yen Google mung nggoleki luwih saka 60,000 telusuran saben detik kanthi rata-rata. Semono uga akeh wong sing duwe kepinginan. Lan kanthi kira-kira $ 602 milyar ing eceran lan B2B dodolan e-dagang sing digawe ing AS ing 2019, mesin telusuran bisa nggawa akeh pembeli menyang situs sampeyan.

Nanging pinunjul ing asil panelusuran ngluwihi listing organik sing kompetitif.

Pitakonan telusuran uga bisa micu pariwara - dhaptar telusuran mbayar ing sisih ndhuwur, tengen, lan ngisor kaca kanggo desktop lan laptop, lan ing kolom siji kanggo smartphone. Asil panelusuran organik diapit ing tengah (kanggo desktop lan laptop), kaya sing kapacak ing ngisor iki kanggo conto panelusuran produk.

Kaca asil panelusuran AS Google ing komputer laptop kanggo pitakon "gambar ing kaca."

Kaca asil panelusuran AS Google ing komputer laptop kanggo pitakon "gambar ing kaca." Klik gambar kanggo nggedhekake.

Ora ana biaya kanggo mesin telusuran kanggo katon ing asil organik. Penempatan entuk - ora dibayar kaya iklan - supaya sampeyan ora bisa pangkat luwih dhuwur kanthi mbayar, ucapake, Google.

Nanging, karo kabeh unsur ing asil panelusuran, iku saya angel kanggo njaluk titik ing kaca pisanan. Nalika Google nyelehake, ing ndhuwur, papat iklan teks utawa carousel Iklan Listing Produk, bisa uga ana ruang kanggo mung siji utawa rong dhaptar telusuran organik.

Nanging, telusuran organik tetep dadi saluran pemasaran kanthi kinerja dhuwur kanggo umume bisnis e-dagang. Sawetara studi nyedhiyakake lalu lintas rata-rata lan revenue sing didorong dening panelusuran organik watara 50 persen lan 40 persen.

Nanging ing pengalamanku, beda-beda gumantung saka ukuran bisnis, lan kadewasan lan mbuwang kabeh campuran pemasaran. Sing luwih dhuwur mbuwang pemasaran kanggo saluran digital liyane - sosial, email, iklan telusuran - luwih murah persentase telusuran organik.

Aku wis ndeleng bisnis sing mimpin 75 persen lalu lintas lan revenue liwat panelusuran organik. Nanging tingkat katergantungan kasebut beresiko amarga nganyari algoritma siji bisa nyuda revenue. Nanging, malah bisnis kanthi campuran marketing sing beda-beda kudu nyurung paling ora 10 persen lalu lintas lan revenue liwat panelusuran organik.

SEO etis kalebu nggawe dandan ing situs sampeyan sing ndadekake pembeli jangka panjang. Iku ora babagan ngethok cendhak, keuntungan jangka pendek, utawa ngapusi algoritma mesin telusuran. Akibaté, nalika SEO mbutuhake wektu lan keahlian (sing bisa biaya dhuwit), keuntungan asring tahan suwe.

Mangkono SEO kudu nyentuh sebagian besar aspek organisasi - saka perencanaan produk, pemasaran, lan dhukungan pelanggan menyang area strategi digital, desain, pangembangan, lan penyebaran.

Deleng "Bagian 2: Ngerteni Mesin Telusur."

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol