Seo

SEO: Blob Teks Bisa Ora Mbantu

Nambahake teks ing situs kanggo mesin telusur lan dudu pangguna bisa mbingungake algoritma lan bisa uga kalebu isi tembung kunci, miturut juru wicoro Google.

Kita kabeh wis weruh: kaca kategori e-dagang kanthi teks ekstensif cedhak footer. Salinan iki ditampilake ing font cilik lan dimaksudake kanggo nambah konten unik kanggo bot telusuran, dudu manungsa.

Praktek bisa dingerteni. Pedagang ngupaya narik lalu lintas saka panelusuran organik. Dheweke ngerti yen algoritma telusuran seneng konten sing unik.

Conto sing penting kalebu artikel 954 tembung ing sisih ngisor kaca kategori busana wanita ing Walmart.com, kiriman 1,123 tembung ing kaca kategori busana pria ing Lands' End, lan 288 tembung babagan peralatan omah ing sisih ngisor Sears. kaca kategori piranti.

Walmart.com nggunakake teks ekstra ing sisih ngisor kaca kategori. Amarga ukurane, teks kasebut bisa uga kanggo Googlebot - dudu manungsa.

Walmart.com nggunakake teks ekstra ing sisih ngisor kaca kategori. Amarga ukurane, teks kasebut bisa uga kanggo Googlebot - dudu manungsa.

Mbantu SEO?

Cetha, para pemasar ing sawetara pengecer milyar dolar percaya yen salinan ing ngisor iki mbantu. Nanging John Mueller, analis tren webmaster sing dihormati karo Google, nyatakake keprihatinan babagan praktik kasebut sajrone hangout tanggal 23 Juli 2019.

Iku penting kanggo ngerti konteks. Mueller dadi tuan rumah hangout gaya pitakonan-lan-jawaban karo praktisi SEO, pemasar, lan pemilik bisnis sing kasengsem. Dheweke nawakake perspektif lan nyoba nuntun para pananya menyang praktik SEO sing efektif. Ing kasus iki, dheweke ora nggawe pronouncements, nanging nyoba kanggo njawab pitakonan tartamtu.

John Mueller saka Google dadi tuan rumah hangout webmaster sing migunani ing Google. Sesi Q&A iki kalebu akeh kawicaksanan SEO.

John Mueller saka Google dadi tuan rumah hangout webmaster sing migunani ing Google. Sesi Q&A iki kalebu akeh kawicaksanan SEO.

Kira-kira 29 menit menyang hangout, Mueller maca pitakonan kasebut, "Apa nambahake potongan teks sing dawa ing ngisor konten cendhak sing nyata - sanajan pangguna ora nglirwakake - soko sing saiki bisa mbantu situs supaya luwih apik?"

Nambahake salinan ekstra iki "pancen umum, umpamane, ing situs e-commerce ing kaca kategori," ujare Mueller. "Saka sudut pandang kita, iki sing umume ora bisa ditindakake kanthi becik amarga bisa mbingungake kita kanthi gampang."

"Ing sisih siji," Mueller terus, "sampeyan nggawa kabeh konten e-dagang iki ... banjur sampeyan nambahake artikel Wikipedia iki sing kebak konten informasi ing sisih ngisor, lan tujuan konten kasebut [yaiku] beda banget. Lan sing nggawe, rada angel kanggo kita ngerti apa sejatine kaca iki.

"Apa iki kudu dituduhake kanggo wong sing kepengin tuku barang?" Mueller takon. "Utawa iki kaca sing kudu dituduhake marang wong sing kepengin nggoleki topik? Apa, jenis, tujuan kaca iki?"

Mueller banjur nyaranake supaya nambah teks ekstra menyang kaca mung kanggo SEO asring nyedhaki taktik topi ireng.

"Masalah liyane kanthi nambahake gumpalan teks gedhe yaiku sing kerep pindhah menyang arah isi tembung kunci. Dadi sanajan ing kahanan sing durung rampung bingung babagan maksud kaca kasebut, kita cepet-cepet nemoni kahanan sing 'oh, tembung kunci iki disebutake kaping pindho, telu, patang atus ing kaca iki. Mungkin kita kudu ngati-ati babagan carane menehi peringkat kaca iki kanggo tembung kunci kasebut.'”

Konten Kategori Apik

Mueller bola-bali nyengkuyung para pemilik lan manajer situs kanggo nawakake konten kategori sing apik lan berkualitas (kanggo manungsa) tinimbang nambahake apa wae ing pungkasan kaca (kanggo bot-bot telusuran). Nanging bisa komentar Mueller lan conto saka Walmart, Lands 'End, lan Sears bakal reconciled karo presentations kaca beda lan tata?

Coba isi ing kaca kategori busana pria Lands' End. Salinan kasebut minangka artikel babagan carane milih "rasukan wong sing sampurna." Nalika artikel kasebut asring nggunakake tembung kunci kayata "polo" lan "polo pria", iki dudu saran blanja sing ala.

Pengecer utama nglebokake salinan kanggo mbantu blanja. Nanging presentasi kasebut nuduhake yen dimaksudake kanggo mesin telusuran lan dudu wong.

Pengecer utama nglebokake salinan kanggo mbantu blanja. Nanging presentasi kasebut nuduhake yen dimaksudake kanggo mesin telusuran lan dudu wong.

Tinimbang nampilake salinan iki ing font 10-piksel sing cilik, apa bisa luwih apik digabungake karo konten produk? Mbok salinan bisa dipindhah munggah kaca kanggo pengalaman sade dipandu utawa malah kanggo nyaring produk adhedhasar carane tumbas mangsuli pitakonan fashion?

Mangkono pemasar e-dagang duwe dilema. Isi sing sithik banget ing kaca kasebut, lan Google ora bakal menehi rega utawa rangking. Kakehan isi, minangka Mueller nuduhake, muddles maksud kaca. Solusi kasebut bisa uga golek cara sing luwih kreatif kanggo nggabungake salinan lan prosa karo produk sing ditampilake ing kaca kategori. Iku bakal mbutuhake testing lan ngukur lalu lintas panelusuran organik.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol