iPhone

Setel werna, gradien utawa gambar minangka latar mburi dokumen ing Pages [Tips Pro]

Pro-tip-4Gawe poster lan undhangan kanthi desain sing luwih nyenengake kanthi nyetel werna, gradien, utawa gambar minangka latar mburi dokumen ing Pages. Iku trik super prasaja sing bisa nggawe prabédan gedhe. Temokake carane ing tip pro iki.

Apple nyedhiyakake akeh alat sing nggawe gampang nggawe dokumen sing apik ing Pages. Nanging ora langsung jelas ing ngendi golek sawetara. Opsi kanggo ngganti latar mburi dokumen, umpamane, didhelikake.

Kanggo njupuk kauntungan saka iku, mung tindakake langkah ing ngisor iki.

Ngganti latar mburi dokumen ing Pages

  1. Yen sampeyan durung ndeleng Artikel-artikel wonten tray ing sisih kiwa Pages, klik ing View tombol ing toolbar banjur pilih Gambar cilik kaca.
    Layar Dijupuk 2020-06-02 ing 18.52.41
  2. Saiki pilih salah sawijining kaca ing Artikel-artikel wonten tray banjur klik ing format tombol.
  3. Klik kothak gulung mudhun ing ngisor latar mburi bagean lan pilih saka salah siji opsi. Sampeyan bisa milih isi warna, isi gradien, isi gambar, lan liya-liyane.
    Layar Dijupuk 2020-06-02 ing 18.47.26
  4. Yen sampeyan milih werna or jurang pemisah, sampeyan bisa milih salah siji saka prasetel Apple utawa nggunakake pickers werna kasedhiya kanggo ngatur latar mburi. Yen sampeyan milih gambar, klik tombol Pilih… tombol kanggo milih foto.

Sampeyan bisa uga ndeleng sawetara opsi liyane gumantung saka latar mburi sing sampeyan pilih. Kanthi gradien, umpamane, sampeyan bisa ngowahi sudut lan liya-liyane. Kanthi gambar, sampeyan bisa milih ubin, ngegetake, utawa ukuran foto supaya pas.

Ora saben dokumen sing sampeyan gawe butuh latar mburi sing apik, mesthi. Nanging kanggo perkara kaya poster, flyer, undhangan pesta lan acara, lan liya-liyane, bisa mbantu nggawe dokumen sampeyan luwih menarik.

Yen sampeyan durung nginstal Pages, iki minangka download gratis kanggo Mac lan iOS.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol