Content Marketing

Apa Sampeyan Isih Gunakake Teknik Pencakar Langit kanggo Ngapikake Lalu Lintas?

Pemasaran digital minangka salah sawijining industri kanthi musim sing jelas.

Taktik bisa digunakake kanggo sawetara wektu… Nanging nalika strategi tartamtu dadi cukup amba supaya kabeh wong nyoba, efek kasebut asring ilang.

Ing sawetara cara, iki wis kedaden karo Techniques Skyscraper disebut.

Digunakake dening pemasar konten ing ndonya, proses kasebut kalebu nemokake konten liyane sing saiki rangking kanggo tembung kunci tartamtu lan nyoba ngatasi kanthi ngirim konten tambahan.

Ing pandhuan iki, kita bakal ngrembug babagan apa proses kasebut lan kenapa ora efektif kaya biyen. 

Kajaba iku, kita bakal mbedakake alasane kok kerjane ing wiwitan lan kepiye unsur kasebut isih penting saiki.

Siap mlumpat lan sinau luwih akeh? Ayo dadi miwiti.

Apa Teknik Skyscraper?

Teknik Pencakar Langit minangka cara pemasaran konten sing dirancang kanggo ningkatake peringkat mesin telusur lan ngedongkrak lalu lintas organik.

Iki pisanan diciptakake dening Brian Dean saka Backlinko, sing njlentrehake proses carane dheweke nggunakake kanggo ngedongkrak lalu lintas kanggo klien marketing digital.

Umume, proses kasebut kalebu nindakake riset tembung kunci kanggo nemokake tembung kunci sing paling apik kanggo subyek tartamtu. 

Banjur, sampeyan ndeleng kaca endi sing peringkat kanggo istilah telusuran kasebut. Yen sampeyan nemokake konten sing kuwat banget, mula sampeyan nyoba nggawe konten sing luwih dawa lan luwih kuat tinimbang sing wiwitan.

Alesan ing mburi iki yaiku Google bakal weruh sampeyan nawakake luwih informatif lan konten sing narik kawigaten tinimbang kiriman asli, saéngga ngidini sampeyan ngluwihi konten asli.

Dean nuduhake iki ing kontras kanggo pencakar langit buta ing kutha-kutha utama ngendi siji bangunan mundhak lan liyane ing construction kanggo ngalahake rekor dhuwur. (Mula jenenge.)

Iku proses sing cukup prasaja kanggo meh kabeh wong kanggo ngleksanakake lan muter menyang kasunyatan sing isi isih raja - kasunyatan sing ora ana sing mbantah ora owah.

Nanging, ana indikasi yen Teknik Pencakar Langit wis ora kuat kaya biyen, sing minangka aspek penting kanggo ngerti yen sampeyan nimbang nggunakake teknik kasebut minangka bagean saka strategi pemasaran digital sakabèhé.

Saka Masa Lalu tekan Masa Depan: CARA NJAGA KOMPETITIF STRATEGI PEMASARAN KONTEN

Apa Teknik Pencakar Langit minangka Kerangka Kerja sing Terbukti kanggo Ningkatake Lalu Lintas?

Wangsulane ya lan ora.

Ya, Teknik Pencakar Langit wis cukup efektif kanggo ewonan pemasar ing jaman kepungkur.

Nanging, minangka owah-owahan marketing isi, uga perlu kanggo nggawe potongan sing liyane saka mung regurgitations maneh teks isi wong liya.

Kanggo mangerteni iki, kita kudu mbedakake dhisik aspek Teknik Pencakar Langit sing nggawe sukses lan njupuk ide kasebut luwih maju kanggo kabutuhan konten saiki.

1. Iku Pusat Around a Keyword Primer lan Idea Tengah

Mbok menawa bagean paling apik babagan Teknik Pencakar Langit yaiku fokus ing tembung kunci utama lan gagasan utama. 

Kanggo pemasar konten, iki minangka cara slam dunk kanggo nggawe topik sing wis dibuktekake karo pamirsa.

Iku uga supaya sampeyan ora arep mati ing arah acak karo kirim tartamtu. 

Intine, kiriman sing sampeyan coba kalahake yaiku kerangka kanggo apa sing bakal digawe, sing ngirit wektu lan guesswork.

Napa Iki Isih Bisa Digunakake Saiki: Nggawe konten minangka game angka. 

Luwih akeh sampeyan bisa nerbitake, luwih apik sampeyan kudu ngedongkrak rangking lan nambah lalu lintas organik. 

The Skyscraper Technique ngilangake guesswork lan ngirit wektu riset.

2. Nggunakake Konten Pesaing Bisa Nawakake Wawasan Anyar menyang Topik

Alesan liya kenapa Teknik Pencakar Langit bisa digunakake yaiku mriksa konten pesaing sampeyan menehi kesempatan kanggo ndeleng sudut anyar babagan topik sing sampeyan pilih sing bisa uga ora dianggep.

Contone, umpamane sampeyan nulis postingan gedung pencakar langit babagan kepemilikan asu ing Amerika. 

Mungkin kirim asli nyebataken soko (karo statistik) bab singles milih kanggo duwe asu liwat golek pasangan. 

Nalika iku mung bagean cilik saka Piece, sampeyan ndeleng iku minangka kesempatan kanggo nggedhekake lan nambah sawetara atus tembung kanggo Panjenengan.

Waca carane iki bisa digunakake? 

Kanthi nggunakake informasi pesaing, sampeyan bisa mbabarake lan nggawe potongan pencakar langit sing diarani "dhuwur" lan luwih informatif tinimbang sing duwe.

Napa Iki Isih Bisa Digunakake Saiki: Isi tansah ganti.

Lan sawetara ceruk nambah fakta utawa informasi anyar luwih cepet tinimbang liyane. Wawasan sing apik saka potongan pesaing sampeyan bisa nyebabake nganyari sing jero nggunakake update paling anyar babagan topik kasebut.

3. Rangking sing Ana Tampilake Pangguna Pengin Konten Iki

Langkah pisanan kanggo nggunakake Teknik Pencakar Langit yaiku nemokake konten sing sampeyan coba ngalahake. 

Sajrone proses iki, sampeyan bakal nemokake data lalu lintas sing nuduhake pangguna pengin konten iki lan bakal terus nggoleki.

Sawise kabeh, pesaing sampeyan ora bakal menehi peringkat yen ora ana kabutuhan, ta?

Iki ngilangi bukti konsep bagean marketing konten. 

Ora mung tegese ana wong metu ana sing pengin informasi luwih lengkap babagan topik tartamtu, nanging menehi idea kira-kira carane Panjenengan isi kudu pungkasanipun pangkat.

Napa Iki Isih Bisa Digunakake Saiki: Bukti konsep minangka aspek sing luar biasa kuat saka teknik pemasaran digital. 

Kanthi Metode Pencakar Langit, sampeyan kudu ngrampungake proses iki kanthi nyoba-lan-kesalahan minimal.

4. Teknik Skyscraper Fokus ing 'Luwih' lan 'Luwih apik'

Ayo padha ngadhepi… 

Ana luwih akeh konten ing web tinimbang sing bisa diwaca sajrone umur utawa atusan. 

Kanthi Teknik Pencakar Langit, para pemasar konten sejatine nggodhok potongan paling apik saka topik tartamtu lan nambah informasi sing luwih relevan.

Asil pungkasan? 

Konten sing luwih apik lan informatif tinimbang potongan awal - sing, kanggo tujuan panelusuran sakabèhé, luwih disenengi para penonton pungkasan.

Napa Iki Isih Bisa Digunakake Saiki: Pemirsa pengin luwih akeh isi tinimbang mung sawetara kiriman lan infografis. 

Mulane njupuk apa sing wis kasedhiya lan nggawe luwih apik kanthi nambah informasi liyane, unsur interaktif, lan bonus liyane iku apik.

Daftar priksa interaktif -- nambah lalu lintas blog

Cara Nglakokake Teknik Pencakar Langit

Contone, sampeyan wis maca kabeh sing wis kasebut ing ndhuwur lan sampeyan pengin nyoba Teknik Pencakar Langit dhewe babagan konten sabanjure. 

Kanggo nulungi sampeyan, kita wis nggawe peta dalan iki kanthi langkah-langkah carane nindakake.

Langkah Siji: Pilih Kata Kunci

Proses kabeh Teknik Pencakar Langit diwiwiti kanthi nemokake tembung kunci sing tepat sing pengin dipusatake konten sampeyan. 

Kanggo langkah iki, gunakake alat analisis tembung kunci favorit, kayata Google Keyword Planner, Moz Keyword Explorer, utawa apa wae sing disenengi. 

Goleki tembung kunci sing nduweni jumlah lalu lintas sing cukup, sing nuduhake volume telusuran lan bisa nunjukake manawa topik kasebut kudu nggawe kiriman tambahan.

Langkah Loro: Analisis Kompetisi

Sabanjure, deleng apa sing wis rangking kanggo tembung kunci tartamtu kasebut. 

Kanggo proses iki, sampeyan mung kudu nggunakake Google lan nggoleki. Kajaba iku, sampeyan pengin nindakake perkara sing padha ing platform Bing. 

Deleng apa sing saiki ana ing kaca pisanan lan temtokake manawa saingan karo situs web kasebut. 

Yen sampeyan ndeleng akeh situs cilik lan ora akeh perusahaan gedhe, mula sampeyan kudu nerusake.

Langkah Tiga: Pilih Yayasan Pencakar Langit Panjenengan

Ing bagean proses iki, wektune kanggo milih pondasi pencakar langit. 

Apa tegese sampeyan pengin ngenali siji kaca sing bakal sampeyan coba ngalahake tembung kunci tartamtu. 

Banjur njupuk wektu kanggo nganalisa poin utama konten lan wilayah sing bisa sampeyan njlentrehake luwih lengkap.

Langkah Papat: Nerangake Cara Ngalahake Kompetisi

Sawise sampeyan milih kiriman blog sing bakal sampeyan lakoni, gunakake wektu kanggo njlentrehake kepiye rencana sampeyan bisa ngrampungake prestasi iki. 

Coba macem-macem wilayah kayata konten sing luwih apik, tata letak lan desain sing luwih apik, utawa malah nambah konten interaktif ing campuran kasebut. 

Ing cendhak, sampeyan kudu duwe rencana carane sampeyan bakal njupuk apa padha duwe lan nambah muter dhewe kanggo nggawe iku luwih apik.

Langkah Papat: Nggawe lan Nerbitake Konten

Sawise njlentrehake, saiki wektune kanggo nggawa konten pencakar langit anyar menyang jagad iki. 

Tulis, sunting, polish, lan nerbitake. 

Nalika iku bisa koyone kaya iki bakal dadi bagéan paling pegawe-intensif saka Technique Skyscraper, iku bener biasane paling gampang. 

Sawise kabeh, yen sampeyan wis nindakake peer cukup, proses narik kabeh iku relatif prasaja.

Langkah Lima: Temokake Sapa Sing Nyambung menyang Piece Konten Asli

Nalika konten sampeyan urip, wektune kanggo miwiti entuk backlink. 

Nanging, sampeyan ora pengin mung ngirim email menyang sapa wae. Nanging, gunakake alat SEO favorit kanggo ngerteni sapa sing lagi nyambung menyang potongan sing wis ana. 

Banjur tekan wong-wong mau kanthi pranala menyang konten sampeyan lan alasan kenapa luwih apik tinimbang sing asli. 

Takon supaya link asli diganti karo sampeyan. Nalika ora kabeh wong bakal ngomong ya utawa malah nanggapi, sampeyan mung perlu sawetara kanggo miwiti ndeleng gerakan munggah ing SERPs.

Langkah Enem: Bilas lan Baleni Nalika Sampeyan Ngenteni

Pungkasan, sampeyan pengin mbilas lan mbaleni proses kasebut nalika sampeyan ngenteni Google lan Bing kanggo nggayuh konten sing luwih apik ing SERPs. 

Ora ana garis wektu tartamtu babagan suwene utawa yen konten sampeyan bakal ngluwihi kompetisi, nanging tetep nyoba teknik kasebut ing tembung kunci liyane kanggo ndeleng yen siji (utawa luwih) pungkasane ilang.

Apa Teknik Pencakar Langit Bisa Gagal? 

Saiki, ing wiwitan pandhuan iki, kita ngelingake manawa Teknik Pencakar Langit bisa uga ora bisa digunakake.

Nyatane, ana kaping pirang-pirang proses gagal - sanajan konten sampeyan jelas luwih apik lan luwih dhuwur tinimbang kompetisi.  

Mangkene sawetara masalah sing kudu diwaspadai lan bisa uga didandani supaya ora kedadeyan:

Kompetisi ing Kata Kunci Kebangeten

Nalika nerangake nemokake isi kanggo digunakake minangka basis kanggo Technique Skyscraper, sampeyan kudu ati-ati kanggo kahanan ora-menang nalika nerangake peringkat.

Cukup, sawetara pesaing mung gedhe banget lan duwe wewenang domain sing luwih dhuwur tinimbang sampeyan. 

Iki tegese meh ora bisa ngalahake konten sing luwih apik tinimbang konten.

Iki sebabe kita banget nyaranake nganalisa kaca pesaing sadurunge miwiti njelasake konten sampeyan.

Supaya ora dadi masalah, coba pilih kompetisi sing padha karo tingkat pengaruh sing padha utawa luwih dhuwur tinimbang sampeyan.

Sampeyan Ora Nanggapi ing Backlinks

Ing sawetara kasus, sampeyan bisa ngirim lusinan email menyang publikasi lan situs web sing saiki nyambung menyang konten kompetisi sampeyan…

Bener, iki ora umum. Utamane yen kaca utama kasebut minangka wartawan saka organisasi warta tingkat paling dhuwur.

Umume panulis kanggo publikasi kasebut minangka freelance utawa pindhah saka situs web menyang situs web liyane. 

Tegese tekan wong-wong mau bisa uga angel, amarga dheweke ora kerja maneh utawa bisa nampa pesen ing potongan sing ditulis taun kepungkur.

Nanging, aja nganti frustasi. Ndhaptar dhaptar sekunder publikasi paling apik ing industri ing sekitar tembung kunci sampeyan. 

Banjur tekan wong-wong mau kanthi sawetara tautan kanggo konten sampeyan sing bisa digunakake ing potongan sabanjure. 

Pendekatan proaktif iki minangka cara sing apik kanggo njupuk backlink tingkat paling dhuwur sing mbokmenawa ora dipikirake pesaing sampeyan kanggo nambah menyang potongan lawas.

Titik Sakit Pemirsa Sampeyan Ora Cukup

Nalika kita wis nyatakake yen nggunakake Teknik Pencakar Langit minangka cara sing apik kanggo entuk bukti konsep kanggo topik tartamtu, ana liyane sing kudu sampeyan lakoni kanggo mesthekake tembung kunci utama cocog. 

Yaiku, sampeyan kudu mutusake manawa titik nyeri pamirsa cukup gedhe kanggo ngeklik pirang-pirang dhaptar kanggo jawaban.

Kenapa masalah iki? 

Kanggo ngungguli situs ing kaca pisanan Google, sampeyan butuh jumlah lalu lintas sing cukup nalika sampeyan lagi mudhun ing SERPs. 

Tegese wong kudu ndeleng apa sing ana ing kaca ngarep kasebut, liyane gulung mudhun kanggo entuk luwih akeh gagasan babagan carane ngatasi masalah kasebut.

Tegese milih tembung kunci sing bener uga tegese milih titik nyeri sing cukup ngganggu kanggo persona panuku sing cocog sing pengin diwaca kanggo nemokake solusi.

Bungkus: Nggunakake Teknik Pencakar Langit kanggo Pemasaran Konten

Ora ana keraguan manawa marketing konten bisa dadi bisnis sing angel. 

Sinau carane nggawe konten sing ngluwihi apa sing wis ditawakake kompetisi luwih gampang karo Teknik Pencakar Langit Brian Dean, nanging sampeyan ora bisa mung ngandelake nggawe konten sing luwih dawa lan ngirim email sing njaluk backlink.

Apa sampeyan siyap sinau luwih lengkap babagan cara kerja optimasi mesin telusur lan cara nggunakake kanggo ngedongkrak lalu lintas organik? 

Kita Pandhuan SEO iku panggonan kang gedhe kanggo miwiti!

Nelusuri OPTIMIZATION ENGINE

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol