Wordpress

Slider Revolution WordPress Plugin Review & Cara Nuntun

Revolusi Slider minangka slider premium sing kasedhiya minangka plugin WordPress lan ekstensi Magento. Iki entuk popularitas gedhe ing komunitas WordPress amarga macem-macem fitur lan gampang digunakake.

Ing ringkesan iki, kita bakal nutupi fitur utama Plugin WordPress Revolusi Slider, banjur kita bakal nuduhake sampeyan carane gampang nggawe slider dhewe saka awal.

Entuk Revolusi Slider kanthi tema sampeyan! Plugin Revolusi Slider kalebu gratis kanthi tuku Tema WordPress Total minangka plugin sing dibundel. Dadi ora mung sampeyan entuk plugin sing apik tenan, sampeyan uga bakal entuk tema Total uga plugin pembangun kaca WPBakery! (Waca cathetan babagan nginstal lan nggunakake plugins bundled ing ngisor iki).

Entuk Revolusi Slider

Revolusi Slider: Apa Sing Nggawe Plugin Iki Apik banget

Ana akeh fitur gedhe sing dibangun ing Revolusi Slider kanggo nggawe slider khusus kanggo situs web sampeyan kanthi gampang. Kene sawetara favorit kita.

Layouts & Responsiveness

Revolusi Slider wis diganti dadi fokus dadi luwih saka mung slider. Wiwit nganyari versi 6, sampeyan mesthi bisa nggawe slider animasi sing nggumunke, uga carousels lan adegan (slide siji sing digunakake kaya baris pembangun kaca). Plugin uga siap responsif kanthi pilihan warisan cerdas anyar. Dadi, tinimbang panggeser sampeyan mung nyusut ing piranti seluler, unsur bakal ngowahi ukuran utawa nyilikake supaya slider utawa modul sampeyan bisa diwaca lan ngoptimalake miturut piranti.

Multiple Content Sources

Pengin nggawe panggeser kanggo kiriman sampeyan? Utawa kanggo produk WooCommerce sampeyan? Ora masalah - milih saka 9 sumber isi beda nalika nggawe panggeser sampeyan.

Nalika nulis iki Revolusi Slider ndhukung konten adhedhasar:

  • Default/custom: upload gambar/video dhewe
  • Posts: pilih saka kiriman blog sampeyan, jinis kiriman khusus, ID kiriman tartamtu, utawa gunakake kiriman/kaca saiki (apik yen sampeyan pengin nambah slider unggulan menyang kiriman blog utawa item portofolio)
  • WooCommerce: nampilake produk sampeyan
  • media sosial: khusus Flickr, Instagram, Twitter, Facebook, YouTube utawa Vimeo

Pilihan sing Gampang

Revolusi Slider nggampangake nggawe slider khusus kanthi nambahake pilihan kanggo kabeh. Pilih wektu tundha geser, panah navigasi, font khusus, nambah latar mburi paralaks, lokasi panggeser (nambah margin), nambah lapisan media, tombol sisipan, pilih transisi geser lan liya-liyane kabeh nggunakake menu gulung mudhun ing plugin.

Lan ing ndhuwur, sampeyan bisa ngatur kabeh lan malah nyimpen prasetel dhewe kanggo nggawe gaya font, transisi geser, animasi lapisan lan luwih gampang.

Dhukungan Media

Tambah teks, pranala, gambar, video lan audio kanthi sawetara klik mouse. Iki menehi kemampuan kanggo nggawe slide kaya informasi sing bakal bisa dingerteni para pamaca lan klien. Kajaba iku, saben jinis media iki ditambahake minangka lapisan dhewe kanthi animasi, wektu lan gaya unik sing sampeyan aturake nggunakake pilihan super Slider Revolution.

Instalasi Revolusi Slider

Pisanan sampeyan kudu njaluk salinan Slider Revolution WordPress Plugin. Ana sawetara cara sing beda kanggo nginstal plugin gumantung yen sampeyan tuku salinan plugin sampeyan dhewe utawa yen wis kalebu karo tema premium sampeyan.

1. Instal Salinan Revolusi Slider Panjenengan

Ngundhuh Revolusi Slider

Yen sampeyan tuku salinan Slider Revolution saka CodeCanyon, sampeyan kudu nginstal plugin kasebut dhewe. Kanggo ndownload file plugin mlebu menyang akun Envato lan pindhah menyang kaca download (sampeyan bisa menyang kaca iki kanthi nglayang ing jeneng pangguna). Banjur goleki salinan Revolusi Slider lan pilih pilihan download kanggo "File WordPress sing bisa diinstal mung."

Revolusi Slider Tambah Plugin Anyar

Sabanjure, mlebu menyang situs WordPress lan navigasi menyang Plugins > Add New.

Slider Revolution Pilih Plugin Zip

Banjur klik tombol "Upload Plugin" ing sisih kiwa ndhuwur layar.

Saka kene, gunakake tombol "Pilih File" kanggo milih file plugin sing lagi wae diundhuh saka CodeCanyon, banjur klik tombol "Instal Saiki".

Slider Revolution Aktifake Plugin

Sawise iku mung ngaktifake plugin lan sampeyan siyap miwiti nggawe slider!

Unzip Folder Plugin kanggo Upload liwat FTP

Catetan: Sampeyan uga bisa nginstal plugin liwat FTP kanthi mlebu menyang server lan ngunggah plugin sing diekstrak (unzipped) menyang folder sing ana ing wp-content/plugins.

2. Instal Revolusi Slider Klebu karo Tema Premium

Akeh tema premium kalebu salinan plugin premium kanthi download tema. Yen sampeyan pengin nginstal salinan Revolusi Slider sampeyan kudu ngrujuk dokumentasi tema sampeyan.

Umume pangembang tema nindakake sing paling apik kanggo nggawe proses instalasi plugin sing dibundel gampang. Contone, kanthi nyakup garis kabar utawa panel aktivasi.

Total Tema Pasang Plugins

Ing pandhuan kita nggunakake tema Total WordPress. Sawise nginstal lan ngaktifake Total, sampeyan kudu ndeleng pituduh ing layar sing nyaranake sampeyan nginstal Revolusi Slider (lan plugin liyane sing kalebu tema).

Total Tema Aktifake Plugins

Cukup klik link kanggo pindhah menyang kaca plugin sing disaranake / dibundel, banjur klik kanggo nginstal lan ngaktifake plugin sampeyan.

Instal Revolusi Slider kanthi Total

Total uga kalebu pilihan khusus ing importir demo kanggo nginstal lan ngaktifake Revolusi Slider nalika ngimpor data sampel. Yen Revolusi Slider digunakake kanggo nggawe demo sing diimpor, sampeyan kudu dijaluk nginstal plugin kaya sing katon ing ndhuwur.

Ngimpor slider Revolusi Slider kanthi Total

Banjur priksa manawa pilihan "Impor Panggeser" dipilih, lan tema bakal kanthi otomatis ngimpor panggeser khusus saka demo. Gampang!

Pandhuan Pangguna Revolusi Slider

Sawise sampeyan nginstal plugin kasebut, sampeyan kudu nambah item menu menyang dasbor WordPress utama. Klik iki kanggo digawa menyang kaca manajemen panggeser Slider Revolution utama.

Kaca Plugin Utama Revolusi Slider

Saka kene sampeyan bisa nggawe utawa ngowahi slider, ngimpor template, ngaktifake lisensi yen sampeyan tuku salinan plugin sampeyan dhewe.

Ngaktifake Lisensi Plugin Revolusi Slider

Yen sampeyan tuku Slider Revolution dhewe, sampeyan bisa ngaktifake kanggo mbukak kunci kabeh fitur slider. Kanggo nemokake lisensi sampeyan kudu bali menyang CodeCanyon lan ngunjungi kaca plugin Slider Revolution.

Lisensi Plugin Revolusi Slider

Saka kene klik tab "Dhukungan" kanggo ndeleng kabeh lisensi sing dituku. Salin kunci lisensi lan bali menyang dasbor WordPress.

Ikon Lonceng Revolusi Slider

Ngeklik lambang lonceng.

Revolusi Slider Aktifake

Banjur ketik kunci lisensi. Kanggo nampa dhukungan saka penulis plugin uga mbukak kunci Template & Addons Modul Revolusi Slider premium, sampeyan kudu tuku lisensi sampeyan dhewe.

PENTING, Gabungan Plugin: Yen salinan Revolusi Slider sampeyan kalebu karo tema sampeyan, sampeyan bisa nglirwakake bagean iki. Ora perlu ngaktifake lisensi plugin amarga plugin bundled ora duwe lisensi. Nanging, gumantung marang penulis tema sampeyan kanggo mesthekake salinan plugin sampeyan dianyari sajrone nganyari tema sampeyan. Nalika kadhangkala iki tegese sampeyan kudu ngenteni sethithik kanggo nganyari slider, iki njamin plugin kasebut kompatibel karo tema sampeyan.

Setelan Global Revolusi Slider

Sadurunge miwiti mbangun disaranake ngunjungi Setelan Global pilihan (yaiku item submenu ing ngisor Revolusi Slider).

Setelan Global Revolusi Slider

Ana akeh pilihan penting ing kene kanggo setelan kothak responsif standar (sing ditrapake nalika nggawe slider anyar), URL loading font khusus, nggawe database kanggo plugin lan liya-liyane. Nanging ana rong pilihan sing disaranake sampeyan ngapiki.

Opsi pisanan sing kudu sampeyan pikirake yaiku nyunting ijin sing bisa digunakake kanggo matesi akses plugin mung kanggo admin. Iki minangka cara sing gampang kanggo njamin sampeyan, desainer web utawa admin liyane sing nggawe slider ing situs sampeyan (utamane migunani yen sampeyan duwe penulis tamu ing blog sampeyan).

Opsi kapindho sing sampeyan pengin ngowahi yaiku Default Layout Grid Breakpoints pilihan. Iki minangka jembar piksel miturut piranti kanggo setelan responsif sampeyan.

Iki uga ing ngendi sampeyan bisa ngaktifake font khusus, loading kesed pihak katelu lan nggawe database meksa (yen sampeyan duwe masalah Slider Revolution Table). Sawise rampung, priksa manawa sampeyan nyimpen setelan sampeyan.

Saiki sampeyan bisa miwiti nggawe slider! Sampeyan duwe telung opsi - miwiti saka ngeruk, snag file ekspor gratis saka Revolusi Slider "conto panggunaan" utawa ngimpor conto slider sing kalebu karo tema sampeyan.

Impor Manual saka Slider

Impor Manual Revolusi Slider

Kanggo ngimpor slider sing wis diundhuh saka situs web liyane saka conto panggunaan Slider Revolution, download file slider saka situs kasebut, banjur bali menyang WordPress sampeyan kanthi ngeklik tombol kasebut. Ngimpor Slider pilihan. Saka kene telusuri file sampel sing diundhuh banjur klik Upload. Iki kudu nambah slider sampel lan kabeh setelan supaya sampeyan bisa nggunakake minangka basis kanggo slider anyar.

Modul anyar saka Cithakan

Cithakan Impor Revolusi Slider

Yen sampeyan wis tuku lisensi dhewe kanggo Slider Revolution sampeyan bakal duwe akses menyang kabeh tata letak sing wis digawe (ana luwih saka 180+ kanggo milih saka). Kanggo nggunakake cithakan mung kisaran ing sing disenengi, klik lambang Mripat kanggo pratinjau utawa lambang Plus kanggo nginstal cithakan.

cathetan: Yen salinan Slider Revolution sampeyan digabungake karo tema sampeyan, sampeyan ora bakal bisa ngakses template kasebut. Nanging, akeh penulis tema kalebu template slider dhewe sing wis digawe kanggo digabung karo demo tema sing bisa diimpor kanthi manual.

Nggawe Slider Anyar

Yen sampeyan nggawe slider saka awal, klik ing Modul Kosong Anyar pilihan. Saiki ayo padha nyambut gawe!

Pesen Sambutan Revolusi Slider

Pisanan sampeyan bakal weruh pesen sambutan kanthi pilihan kanggo nggunakake pandhuan wiwitan cepet. Klik kanggo miwiti lan tindakake pandhuan pandhuan ing ngisor iki.

Slider Revolution Tipe Slider

Pilih jinis panggeser - sampeyan duwe pilihan kanggo milih modul sampeyan:

  • Panggeser: persis apa muni kaya, sawetara minger animasi sing muter kanggo nampilake siji Muter sawise liyane
  • Scene: slide siji sing bisa digunakake modul isi (kaya baris nalika nggunakake page builder)
  • carousel: akeh minger karo sawetara katon ing wektu sing padha

Layout Revolusi Slider

Banjur pilih tata letak:

  • Auto: iki minangka setelan gawan sing bakal nggedhekake panggeser menyang ambane wadhah utama kaya sing ditetepake dening tema WordPress sampeyan, nanging sampeyan isih bakal nemtokake dhuwure.
  • Jembar kebak: persis apa muni - pilihan panggeser jembaré lengkap sing bakal lengkap babagan saka kiwa menyang tengen. Sampeyan isih kudu nemtokake dhuwur panggeser sampeyan.
  • Layar kebak: nggunakake iki kanggo nggawe panggeser gedhe sing secara harfiah ngisi kabeh layar, ora ketompo ukuran browser utawa piranti (sampeyan malah bisa nggunakake pilihan iki kanggo nambah slider layar wutuh karo video kanggo impact malah luwih).

Revolusi Slider Responsiveness

Lan minangka langkah pungkasan, sampeyan kudu milih lan ngatur responsif utawa setelan "ngowahi ukuran":

  • Klasik (linear) ngowahi ukuran: sawise ngonfigurasi setelan ukuran layar utama, panggeser sampeyan bakal ngompres (dadi panggeser 1000x400px bakal ngompres menyang panggeser 500x200px kanthi font, gambar lan unsur panggeser liyane uga nyusut proporsional).
  • Pusaka pinter: papat ukuran piranti digawe kanthi otomatis adhedhasar setelan desktop sing sampeyan pilih, kanthi pilihan kanggo nggawe pangaturan yen perlu.
  • Custom (manual): ngidini sampeyan nyetel ukuran panggeser nggunakake piksel pas, karo opsi tambahan kanggo nyetel ukuran panggeser ing macem-macem jembaré layar (desktop, laptop, tablet lan telpon).

Pangwangun Utama Revolusi Slider

Sawise milih setelan panggeser utama sampeyan bakal digawa menyang pembangun Revolusi Slider. Ing kene sampeyan bakal nggawe kabeh slide sampeyan.

Pilihan Umum Slider Revolution

Sadurunge mbangun, sampeyan kudu ngurus sawetara dhasar. Ing sisih tengen kabeh setelan panggeser sampeyan. Diwiwiti karo Gear lambang kanggo Setelan Umum, punika dipikir cepet apa sampeyan bakal nemokake.

Title: Menehi jeneng panggeser sampeyan. Mesthi, sampeyan mung bisa ninggalake standar Geser 1 judhul lan alias nanging disaranake ngganti iki dadi konvensi jeneng unik miturut tujuan panggeser. Pilih jeneng kanggo panggeser sing bakal mbantu sampeyan ngelingi isine utawa kaca apa sing sampeyan gunakake. Contone ngarep yen sampeyan bakal nggunakake panggeser ing kaca ngarep. Iki uga ngendi sampeyan bakal nemokake shortcode gampang kanggo panggeser kanggo masang menyang kiriman lan kaca.

Layout: Pilih jinis panggeser (panggeser, pemandangan utawa carousel) lan ukuran (otomatis, jembaré lengkap utawa layar wutuh). Yen sampeyan nggunakake pandhuan wiwitan cepet, sampeyan wis milih iki. Nanging, iki uga ing ngendi sampeyan bisa ngowahi jembar lan dhuwur kanggo area lapisan (ing ngendi sampeyan bakal nambah unsur panggeser), posisi modul sampeyan (tengah minangka standar), warna latar mburi standar utawa gambar kanggo panggeser (cathetan - Iki kapisah saka latar mburi geser individu), wates khusus, bayangan gulung lan sawetara pilihan lanjut (kanggo dhuwur maksimal bungkus, kebanjiran, perspektif lapisan, lsp).

Content: Pilih carane sampeyan pengin nambah isi menyang panggeser. Ana 9 sumber konten sing bisa dipilih, nanging umume sampeyan pengin milih Custom pilihan kanggo mbangun panggeser dhewe (sanajan opsi Post-based lan WooCommerce uga super praktis).

Gawan: Opsi sing paling penting ing bagean iki yaiku kanggo Duration Slide standar - yaiku suwene saben geser bakal tahan kanthi standar (cathetan - sampeyan bisa ngatur iki kanthi basis saben geser mengko, nanging luwih becik duwe standar). Sampeyan uga bisa nyetel wektu tundha Initialization, sing bakal nggawe panggeser ngenteni wektu tartamtu sadurunge animasi. Ana standar liyane kanggo ID modul khusus, kelas, lan responsif lan liya-liyane nanging umume pangguna ora perlu ngganti iki.

Umum: Sawetara opsi sing pengin sampeyan gunakake ing bagean iki kalebu setelan slideshow kanggo muter otomatis, mandheg ing hover, looping slide, lan milih slide pisanan sing ditunjuk (yen beda karo slide sing ditambahake dhisik nalika nggawe slider). Iki uga ing ngendi sampeyan bakal nemokake opsi kanggo ndhelikake utawa mateni panggeser ing seluler utawa ing jembar piksel sing ditemtokake.

Ing Gulung: Revolusi Slider kalebu sawetara efek gulung maju kayata paralaks, ambane 3D, garis wektu, fade, blur, grayscale lan liya-liyane. Kabeh karo setelan customizable kanggo kacepetan gulung, ngimbangi / ngiringake, etc. Kita ora bakal dig menyang iki amarga padha bisa njupuk sawetara wektu kanggo master, nanging yen sampeyan wis tuku lisensi slider dhewe, kita bakal menehi saran kanggo muter karo sawetara. saka opsi siap digawe saka perpustakaan cithakan kanggo mangerteni carane iki efek gulung beda tumindak.

Spinner: Iki minangka preloader sampeyan - supaya gambar lan animasi dimuat ing server sampeyan, pengunjung kaca sampeyan bakal weruh latar mburi slider sing sampeyan pilih bebarengan karo spinner sing sampeyan pilih. Saiki ana 15 spinners unik kanggo milih saka kabeh karo werna customizable.

Linuwih: Yen sampeyan pengin ngaktifake loading puguh sampeyan bisa nindakake saka kene uga milih gambar fallback utawa menakake panggeser ing browser lawas (khusus kanggo iOS4 lan IE8).

CSS/jQuery: Sampeyan bisa nambah kode adat dhewe kanggo panggeser, nanging nggodho amarga iki dianjurake kanggo ninggalake pilihan iki piyambak kajaba sing nyaman karo basa coding.

Minangka Modal: Yen sampeyan nggawe slider sampeyan pengin katon minangka popup utawa lightbox ing kene sampeyan bakal nemokake opsi kanggo posisi slider, yen sampeyan pengin nggunakake werna tutup, lan shortcode kanggo nggunakake nalika masang panggeser modal. ing kaca (cathetan - iki beda karo shortcode slider utama amarga nambah atribut panggunaan).

Kulit: Opsi kulit ateges prasetel sing bisa digawe banjur ditugasake menyang lapisan teks nalika sampeyan nggawe slide. Iki minangka alat sing apik yen sampeyan pengin njaga merek sampeyan ing kabeh lapisan.

addons: Bagean iki ngidini sampeyan ngaktifake lan ngakses addons (cathetan - addon mung kasedhiya yen sampeyan tuku lisensi slider dhewe, ora kalebu versi Slider Revolution sing dibundel karo tema).

Pilihan Navigasi Revolusi Slider

Sabanjure kanggo mutusake apa sing pengin digunakake kanggo navigasi ing ngisor iki Keypad lambang. Ana akeh opsi sing bisa digunakake kanggo slider. Kabeh pilihan ing ngisor iki kalebu gampang kanggo ngatur setelan kanggo posisi / alignment, ukuran, visibilitas lan gaya / prasetel global.

  • Kemajuan: Tambah garis kemajuan utawa bunder sing nggambarake kemajuan geser saiki (utawa slider lengkap / kemajuan modul).
  • panah: Tambah panah kanggo nggampangake pengunjung ngeklik slide sampeyan kanthi pilihan 13 gaya sing beda (cathetan - adat biasane adhedhasar tema sampeyan).
  • Peluru: Kanggo nambah titik pandhu arah menyang slides, aktifake peluru, lan pilih saka 14 gaya.
  • Tabs: Yen sampeyan nggawe panggeser isi adhedhasar kiriman blog sampeyan bisa uga pengin ndeleng pandhu arah tab. Iki nampilake gambar cilik, judhul lan paramèter apa wae (kaya sing ditegesake ing Opsi Geser) - meh padha karo widget kiriman anyar, umpamane.
  • Jempol: Kanggo nampilake gambar cilik minangka pilihan navigasi, pilih jempol banjur pilih saka 5 gaya.
  • Ukuran Prev: Nemtokake ukuran gambar pratinjau sing digunakake kanggo navigasi.
  • tutul: Ngaktifake lan ngatur pandhu arah geser tutul, kalebu pilihan kanggo gulung blok, kecepatan lan arah.
  • keyboard: Aktifake pandhu arah keyboard (disaranake kanggo aksesibilitas).
  • mouse: Sunting pandhu arah sing dikontrol mouse kanggo nggunakake fungsi carousel utawa nggulung mbalikke.
  • Nav Editor: Bagean iki kanggo ngatur panah, peluru, tab utawa jempol nganggo kode khusus sampeyan dhewe. Kaya sing wis kasebut sadurunge, kajaba sampeyan ora kepenak karo coding, disaranake nggunakake pilihan sing wis ana ing slider.

Slider Revolution Slide Pilihan

Lan pungkasane, Pilihan Geser sampeyan.

  • latar mburi: Pilih latar mburi kanggo slide sampeyan. Pilih saka transparan, berwarna (sampeyan bisa nambah gradien), gambar, gambar eksternal, utawa video (YouTube, Video utawa HTML5).
  • Miniatur: Nemtokake gambar cilik sing katon dening admin lan gambar cilik sing digunakake kanggo navigasi.
  • Animation: Pilih animasi transisi kanggo slide sampeyan.
  • filter-filter: Sampeyan bisa nambah saringan menyang panggeser. Ing mratelakake panemume iki nggawe liyane raos kanggo minger karo latar mburi gambar nanging iku nganti sampeyan. Saiki ana 22 prasetel sing bisa dipilih.
  • Kemajuan: Sampeyan bisa ngatur dawa geser (wektu ing ms), ngaso lan visibilitas ing geser dening basis geser.
  • Nerbitake Aturan: Nemtokake yen slide sampeyan diterbitake utawa ora diterbitake. Iki apik yen sampeyan nggarap slide musiman utawa wektu winates sing pengin digawe alon-alon, diterbitake, lan banjur dibusak.
  • Tag & Link: Ing bagean iki sampeyan bisa nambah kelas adat, ID lan data HTML kanggo geser uga ngaktifake link (yen sampeyan pengin nambah link kanggo kabeh slide).
  • paramèter: Tambah nganti 10 paramèter khusus kanggo digunakake ing slide lan pandhu arah.
  • Lapisan Loop: Nggawe lan ngatur setelan gelung geser yen panggeser mung nduweni siji slide (utamane mbiyantu yen sampeyan nggunakake panggeser minangka tikar sambutan utawa bagean kaca).
  • Ing Gulung: Sampeyan uga bisa ngatur efek paralaks lan gulung (fade, blur utawa grayscale) saben slide.

Cara Nggawe Slider nganggo Revolusi Slider

Saiki sampeyan wis ndeleng fitur (wow ana akeh!) Aku bakal menehi ringkesan cepet saka apa kita mikir minangka pilihan sing paling penting. Khusus kanthi nuduhake sampeyan carane nggawe slider sing prasaja.

Pilihan Umum

Tuladha Slider: Pilihan Umum

Kaping pisanan, kita milih sawetara Pilihan Umum:

  • Tambah judhul khusus lan alias ing Title bagean
  • Setel dhuwur lan ambane area lapisan desktop ing ngisor Layout (kita nyetel kita dadi 1000px kanggo cocog karo jembar situs lan dhuwur 500px)
  • Pilih durasi geser standar (aku nggunakake 5000ms yaiku 5 detik). Gawan
  • Pilih Spinner digunakake kanggo pre-loader (kita sebagean karo pilihan 7)

Navigasi Slider

Tuladha Slider: Panah

Banjur, kita milih Pilihan Navigasi. Ing conto kita milih gaya "Uranus" yaiku panah sing prasaja.

Nambahake Slides

Iku kabeh sing pengin disetel kanggo slider, dadi langkah sabanjure yaiku nambahake sawetara slide. Nalika nggawe slider anyar, sampeyan wis ana ing slide #1 kanthi standar supaya sampeyan bisa langsung nambah setelan lan lapisan.

Tuladha Slider: Latar Belakang Warna Geser

Sampeyan bisa nambah werna latar mburi, gambar utawa video. Yen sampeyan milih nambah warna, sampeyan uga bisa nambah gradien.

Tuladha Slider: Slider Video Background

Kanggo video, sampeyan mung bakal nambah sumber lan nggawe sawetara pilihan. Ing gambar ing ndhuwur, kita wis nyetel geser kanggo meksa Mode Cover (supaya video ngisi kabeh slider) lan mundur nalika wiwitan (supaya muter saka wiwitan saben slide diwiwiti).

Tuladha Slider: Geser Gambar Latar

Contone, kita wis nambahake gambar saka Pustaka Media kita. Kita ninggalake gambar kanthi setelan Sampul standar (sing nggedhekake gambar kanggo nutupi slider lengkap, tinimbang Ngemot sing nyuda gambar supaya pas karo watesan slider sampeyan).

Nambahake Lapisan

Saiki nambah lapisan! Ing sisih ndhuwur layar sampeyan bakal weruh pilihan kanggo "+ Tambah Lapisan." Ing kene sampeyan bakal nemokake akeh pilihan kanggo ditambahake menyang slide sampeyan. Sampeyan bisa milih saka 8 beda Tambah Lapisan opsi:

  • Tèks lapisan sampurna kanggo nambah judhul, gambaran utawa malah pranala prasaja. Tambah apa wae sing pengin diomongake ing slide sampeyan.
  • images apik kanggo masang logo sampeyan, nambah ambane ing slide paralaks, masang sadurunge / sawise set, lan liya-liyane.
  • Tombol opsi lapisan kalebu ton saka ukuran lan combos radius wates sing bisa ngowahi werna, latar mburi, werna wewatesan, font, negara hover lan teks. Kajaba iku, ana sawetara pre-set mbiyantu kanggo pranala sosial lambang gulung mouse animasi, menu hamburger utawa malah muter / ngaso.
  • Bentuke bisa digunakake kanggo nambah efek (kaya pulsing utawa radiating werna konco tombol), kanggo nemtokake bagean saka lapisan teks (nggunakake wangun kanggo nyorot mung siji tembung utawa frase) utawa kanggo nambah kapentingan visual. Pilih latar mburi, werna / ukuran wates, radius wates wangun (0 kanggo kothak, 100 kanggo bunder), ukuran wangun ing piksel lan padding.
  • Audio & Video lapisan sing cukup terus maju. Pilih media sing pengin dilebokake lan pilih file saka perpustakaan media utawa lebokake link (YouTube, Vimeo, SoundCloud, lsp.). Banjur tambahake setelan kanggo ngaktifake looping, autoplay, slide sabanjure ing pungkasan, volume dhasar, wiwitan / pungkasan segmen lan preloading. Iki minangka cara sing gampang kanggo nambah testimoni nyata menyang slider, video intro utawa tutorial.
  • Ikon / SVG persis kaya swarane - kalebu lambang utawa tambahake gambar SVG khusus sing ukurane apik karo panggeser sampeyan ing kabeh piranti.
  • Rows bisa dilebokake lan kaya kaca liyane, lengkap karo setelan kolom. Iki minangka cara sing apik kanggo ngatur unsur lapisan utawa mbangun modul slide siji.
  • Group digunakake kanggo nggawe klompok lapisan supaya luwih gampang kanggo posisi lan mindhah lapisan sing gegandhengan.
  • Pustaka Lapisan mung kasedhiya yen sampeyan duwe lisensi dhewe kanggo Slider Revolution lan minangka koleksi sumber daya siap digawe ThemePunch.
  • Impor kanggo nyalin lapisan utawa geser saka panggeser liyane ing perpustakaan sampeyan. Cepet lan prasaja!

Tuladha Slider: Lebokake Layer Teks

Pisanan ayo nambah prasaja Tèks lapisan. Sampeyan bakal duwe pilihan kanggo nambah judhul utawa konten Gaya Cepet - loro-lorone minangka lapisan teks, mung bedane yaiku pilihan sing wis ditata sing bakal sampeyan deleng ing sisih tengen. Sampeyan bisa milih salah siji saka gaya iki utawa klik X ing pojok tengen ndhuwur kanggo pindhah menyang setelan lapisan.

Tuladha Slider: Setelan Lapisan Teks

Contone, iki pilihan sing kita pilih kanggo judhul lan subheading kanggo slide kita:

  • Nambahake teks kita ing Content bagean, uga pusat teks kita
  • Dipilih a gaya kanggo ukuran font, bobot, dhuwur baris lan font Google
  • We selaras ing Ukuran & Pos kanggo ngganti lokasi lapisan ing wadhah panggeser kita (elinga - wadhah kita 1000 x 500 px)
  • Lan pungkasan ditambahake an Animation efek lan kacepetan kanggo teks kita fade ing 800ms (IN: Anim To) lan animasi sing padha kanggo teks kita metu (OUT: Anim To).

Kita uga nambah tombol. Kanggo nindakake iki, pindhah menyang link "+ Tambah Layer" lan klik tombol.

Tuladha Slider: Lebokake Lapisan Tombol

Kaya teks, ana sawetara Gaya Cepet sing bisa digunakake kanggo miwiti.

Tuladha Slider: Setelan Lapisan Tombol

Kanggo tombol kita, kita nggunakake ing ngisor iki. Maneh, meh padha karo opsi teks (nanging karo sawetara beda penting):

  • Kanggo Content kita nambah teks tombol kita.
  • Saka gaya bagean sampeyan bisa nambah teks lan werna tombol, opsi font lan nambah spasi kanggo tombol karo padding (ing) utawa wates (njaba). Tombol kita nggunakake bantalan kiwa lan tengen supaya luwih amba.
  • We maneh digunakake ing Ukuran & Pos opsi kanggo tengah lapisan tombol kita ing geser.
  • Lan ditambahake an Animation kanggo tombol mlebu lan metu saka geser.
  • Wiwit iki lapisan tombol kita uga ditambahaké a Kisaran efek supaya pengunjung intuisi ngerti yen ana link. Dadi, kita milih animasi lan nggawe tombol rada transparan nalika hover.

Tuladha Slider: Link Layer Tombol

Kanggo tombol, utawa lapisan apa wae sing pengin ditambahake link, sampeyan kudu nambah Tindakan. Contone, kita wis nambah Link Prasaja uga nemtokake setelan (ing klik, URL lan target kanggo mbukak ing jendela anyar). Nanging ana ton opsi liyane saka link prasaja, kayata gulung menyang ID (gulungan lokal), mlumpat menyang geser (kanggo skip liwat slides), muter slide (contone, yen sampeyan wis nambahake fitur interaktif), mbukak. modal panggeser, muter media (apik kanggo video), lsp.

Iki minangka slide pertama kita rampung! Saiki ayo tambahake detik kanggo nuduhake sawetara fitur liyane.

Tuladha Slider: Tambah Geser Kapindho

Yen sampeyan nglayang ing pilihan "Slide" sampeyan bakal weruh gulung mudhun kanggo:

  • Tambah Slide (s): Klik kanggo nambah slide kosong anyar, geser akeh kanggo nambah macem-macem slide kanthi latar mburi sing padha, utawa ngimpor slide.
  • Lapisan Global: Iki bakal katon minangka overlay ing ndhuwur kabeh slide sing digawe. Iki minangka cara sing apik kanggo nambah logo utawa tandha banyu, kalebu tombol "Tuku Saiki" kanggo produk sampeyan utawa malah link kanggo langganan buletin sampeyan.
  • Kabeh slide sampeyan saiki (geser rampung yaiku #1 Slide Anyar).

Saiki baleni proses nggawe geser kaping pirang-pirang sing dikarepake!

Ana akeh, akeh opsi liyane ing Revolusi Slider sing bisa digunakake kanggo luwih ngatur lapisan sampeyan. Contone, sampeyan bisa nambah loop menyang lapisan (sampeyan bisa nggunakake iki kanggo nggawe sumunar "sale" teks), nambah ing efek gulung, ngowahi visibilitas kanggo ndhelikake ing piranti cilik, lan liyane. Disaranake mriksa basis pengetahuan Revolusi Slider resmi kanggo nemokake info liyane babagan fitur sing kasedhiya.

Tuladha Slider: Top Bar

Lan pungkasane aku mung pengin nuduhake sawetara tautan sing luwih migunani ing sisih ndhuwur lan ngisor slider builder. Miwiti ing ndhuwur, sampeyan bakal nemokake pranala cepet ing ngisor iki (supaya):

  • Bali: kanggo bali menyang kaca Revolusi Slider utama ing dashboard WordPress sampeyan
  • slides: kanggo nambah lan ngatur slide ing slider sampeyan
  • Tambah Lapisan: kanggo nambah lapisan anyar menyang slide saiki
  • The jeneng saka lapisan sing wis dipilih
  • duplikat lambang kanggo duplikat utawa nyalin lapisan saiki
  • Trash lambang kanggo mbusak lapisan sing dipilih saiki
  • kunci lambang kanggo ngunci lapisan sampeyan kanggo nyegah suntingan sing ora disengaja
  • mripat lambang kanggo nuduhake utawa ndhelikake lapisan
  • Munggah & mudhun Panah kanggo navigasi antarane lapisan
  • Swara dicokot nggawa sampeyan menyang Kursor kanggo milih lapisan
  • A mundur lambang kanggo mbatalake lan mriksa dhaptar owah-owahan pungkasan
  • The Komputer lambang kanggo pratinjau responsif panggeser ing ukuran piranti standar
  • Pitakonan tandhani link bantuan lambang
  • Lan pungkasane a Tambak lambang kanggo ngakses prasetel gaya cepet kanggo lapisan sampeyan

Tuladha Slider: Jadwal

Lan ing ngisor pratinjau panggeser sampeyan kudu ndeleng jadwal. Saka kene sampeyan bisa ngowahi wektu tundha nalika lapisan sampeyan bakal animasi ing slide sampeyan (kanggo kita wektu pungkasan yaiku 00:05:00 utawa 5 detik - klik wae kanggo ngowahi slide sampeyan). Sampeyan uga bisa ndeleng jadwal visual sing nuduhake wektu lapisan dibandhingake karo dawa wektu slide. Bagean sing diblokir yaiku wektu animasi lapisan sampeyan bisa mung klik lan seret kanggo ngganti.

Sawise sampeyan nambahake pirang-pirang lapisan, sampeyan uga bisa nggunakake bagean iki kanggo ngatur maneh lapisan kanthi nyeret lan nyelehake lapisan kasebut. Kajaba iku, ing sisih kiwa ndhuwur, sampeyan bisa nemokake tautan sing migunani kanggo muter slide kanggo pratinjau wektu nalika nyunting.

Pratinjau & Simpen Slider Panjenengan

Tuladha Slider: Pratinjau Slider Panjenengan

Nalika sampeyan lagi nggarap sampeyan bisa pratinjau panggeser kanthi ngeklik ing biru Preview tombol ing pojok tengen ngisor.

Tuladha Slider: Simpen Slider Panjenengan

Lan aja lali Simpen slide sampeyan nalika sampeyan kerja! Priksa manawa sampeyan Simpen slide sawise nggawe owah-owahan. Yen sampeyan pindhah saka slide (sanajan menyang slide liyane), sampeyan bisa uga bakal kelangan kabeh kerja keras. Dadi manawa kanggo nyimpen, nyimpen, nyimpen!

Revolusi Slider uga nawakake pilihan kanggo Ngoptimalake Ukuran File nalika nyimpen sing nawakake sawetara komprèsi sisih server lan Rekomendasi optimasi.

Sawise nyimpen, sampeyan bisa nerusake lan nggarap slide utawa slider liyane, utawa nggunakake produk rampung ing sawijining kaca.

Nggunakake Slider Panjenengan

Kanggo nambah slider sing apik banget menyang kiriman utawa kaca, gunakake kode cekak Revolusi Slider sing wis digawe sadurunge. Shortcode iki bisa ditemokake kanthi ngeklik item menu Slider Revolution ing dashboard sampeyan.

Revolusi Slider: Goleki Shortcode

Shortcode kudu katon kaya [rev_slider alias=”judhul”][/rev_slider] kanthi "judhul" adhedhasar alias sing menehi panggeser nalika sampeyan nggawe.

Revolusi Slider: Copy Shortcode

Cukup tempel kode cekak menyang konten postingan utawa kaca sampeyan. Utawa yen tema sampeyan ndhukung lokasi panggeser tambahan, sampeyan uga bisa nambah kode cekak ing kana.

Revolusi Slider: WPBakery Page Builder Module

Yen tema sampeyan nggunakake pembangun kaca WPBakery (umpamane, Tema WordPress Multipurpose Total) mula sampeyan bisa nggunakake unsur pembangun kaca Revolusi Slider sing kalebu.

Revolusi Slider: Pratinjau Modul Pembangun Kaca WPBakery

Sampeyan mung kudu nambah modul, pilih panggeser saka kothak (bakal nuduhake dhaptar kabeh panggeser sing wis digawe), lebokake banjur seret & selehake panggeser menyang panggonan. Gampang bener?

Pikiran Akhir babagan Revolusi Slider

Kita yakin Slider Revolution minangka salah sawijining plugin slider premium sing paling gampang digunakake, utamane amarga nawakake editor visual sing gampang digunakake lan akeh fitur sing dibangun supaya sampeyan ora kudu ngerti CSS kanggo nggawe gaya slide sampeyan (tombol, font, werna lan liyane wis ana!). Iki entuk lintang 5 sing padhet lan miturut pendapat kita, sampeyan bakal angel golek plugin panggeser sing luwih apik.

Muga-muga pandhuan kita mbantu sampeyan ngliwati proses miwiti, nanging kanggo sinau luwih lengkap (utawa njupuk salinan sampeyan dhewe) ngunjungi kaca Revolusi Slider utama ThemePunch. Dheweke nuduhake conto slider sing apik uga link menyang demo langsung ing ngendi sampeyan bisa ndeleng apa sing bisa ditindakake Revolusi Slider.

Liyane babagan Revolusi Slider

Nanging kita seneng krungu saka sampeyan. Ayo ngerti apa sing sampeyan pikirake babagan Revolusi Slider ing komentar ing ngisor iki, utawa aja ragu-ragu takon apa wae sing sampeyan duwe. Kita seneng mbantu!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol