Content Marketing

SMX Lembur: Nggawe strategi konten pisanan video

Sasi kepungkur aku ngomong ing rong sesi ing SMX West babagan YouTube lan video SEO. Ing kene aku mangsuli sawetara pitakon para pamirsa sing ditakoni, uga mangsuli sawetara pitakon anyar sing muncul babagan kahanan saiki kanthi jarak sosial.

Rekomendasi apa sing sampeyan entuk kanggo tuku perusahaan supaya bisa duwe YouTube?

Ana akeh statistik babagan carane video lan YouTube minangka platform gedhe kanthi akeh lalu lintas. Aku seneng nuduhake telung keuntungan nyata.

Siji, kanthi Google luwih fokus ing carousel video ing SERP (55% telusuran duwe video), video minangka cara sing apik kanggo mlumpat menyang ndhuwur tembung kunci target. Loro, iku cara sing apik kanggo nggayuh pamirsa anyar (penampil 3x luwih seneng nonton video sing ana hubungane karo minate tinimbang nampilake pribadine sing misuwur). Telu, ora kaya jaringan sosial liyane sing dibayar kanggo muter, video YouTube duwe buntut sing luwih dawa, utamane yen metadata dioptimalake (70% sing ditonton wong ditemtokake dening algoritma rekomendasi YouTube). 

Sing jarene, penting kanggo nyetel pangarepan sing cocog. Video YouTube ora duwe ROI langsung sing padha karo nglakokake iklan Facebook lan ndeleng jumlah dodolan sing digawe. YouTube minangka game sing luwih dawa sing mbutuhake konsistensi nanging bisa ngasilake bathi gedhe.

Apa nggawe video sing digawe kanthi otomatis saka gambar sing wis ana minangka strategi sing bisa ditindakake (contone, nggawe tur virtual omah saka foto makelar)?

Nalika nggawe konten YouTube, sampeyan pengin nyelehake dhewe ing sepatu pamirsa. "Apa aku bakal nonton iki yen aku ndeleng ing YouTube?" Uga, takon dhewe yen video minangka media sing bener.

Mbokmenawa mung wong-wong sing bakal nonton tur slideshow omah yaiku wong-wong sing ana ing pasar kanggo tuku omah kasebut. Nanging dheweke bisa uga nonton video saka situs web listing lan ora sacara organik liwat YouTube. Ing kasus iki, sampeyan mung butuh platform hosting video.

Iki ora ateges ora ana papan kanggo tur omah ing YouTube. Sampeyan mung kudu nggawa nilai - kaya tur sing dicritakake babagan keuntungan listing utawa njupuk video kanggo dhaptar anggaran sing luwih dhuwur (saluran Erik Conover nduweni video listing mewah lan 1 yuta pelanggan).

Saluran merek kita ing YouTube duwe sekitar 1,200 video sing durung dioptimalake SEO. Apa kita kudu prioritas bali lan ngoptimalake nganggo tembung kunci utawa mung fokus ing video anyar?

Ya kanggo loro - nanging sampeyan pengin dadi pinter babagan iki. Kanthi konten sing akeh banget, sampeyan duwe data sing akeh babagan jinis konten sing bisa digunakake lan nyambungake karo pamirsa kanggo menehi informasi babagan nggawe video ing mangsa ngarep.

Katalog mburi 1,200 video minangka masalah gedhe kanggo aturan 80/20. Kemungkinan udakara 20% video sampeyan nyopir paling akeh tampilan lan wektu nonton ing saluran sampeyan. Bukak analytics sampeyan lan temokake video sing nduwe jumlah tampilan sing dhuwur lan persentase sing dideleng. 

Video kanthi persentase sing ditonton dhuwur (tegese akeh wong sing nonton video kasebut) nanging jumlah tampilan sing luwih murah minangka sing paling apik kanggo diwiwiti amarga tegese konten kasebut pancen apik nanging wong ora nemokake.

Banjur fokus kanggo ngoptimalake tampilan dhuwur / video sing ditonton kanthi persentase dhuwur. Banjur nggedhekake konten sampeyan liyane (ing sawetara kasus karo video sing wis lawas utawa nol, luwih becik ngresiki omah lan mbusak).

TubeBuddy lan VidIQ loro-lorone duwe fitur panyuntingan batch sing uga bisa mbantu owah-owahan metadata luwih cepet. Aku duwe artikel lengkap babagan nganyari video kanthi akeh alat kasebut. 

Apa Google ndeleng video sing dadi tuan rumah dhewe ing situs kita beda karo video sing disimpen ing YouTube?

Yen sampeyan ngunggah video sing padha menyang YouTube lan versi sing dadi tuan rumah dhewe ing situs web sampeyan, Google bakal ndeleng minangka rong video sing beda. Google malah ora bakal ngenali kaca sampeyan karo video sing di-host dhewe minangka video kajaba kaca sing diselehake duwe markup skema objek video sing tepat.

Umume kasus, aku nyengkuyung supaya tetep nganggo siji platform kanggo saben video. Nanging, siji kasus panggunaan sing migunani yaiku yen video sampeyan nargetake tembung kunci sing gampang banget ing Google. Sampeyan bisa entuk video YouTube lan video sing di-host dhewe kanggo ditampilake ing carousel video - menang kaping pindho!

Apa pikirane nggunakake YouTube minangka situs hosting kanggo video ing mburi paywall kanggo platform anggota?

YouTube bisa digunakake kanthi apik kanggo video umum. Iku dudu platform paling apik kanggo hosting video pribadi ing situs web sampeyan dhewe ing mburi paywall.

Sanadyan bisa ditindakake kanthi teknis kanthi nyetel setelan privasi menyang ora kadhaptar, YouTube nawakake sethithik banget kontrol babagan tampilan pamuter, apa sing bisa ditindakake pangguna karo video kasebut, lan apa sing kedadeyan sawise video rampung. 

Kanggo situs anggota, sampeyan pengin nggunakake kaya Vimeo utawa Brightcove.

Kita kudu mbatalake acara langsung amarga COVID-19. Apa kita kudu nundha taun ngarep utawa nggunakake live streaming kanggo nggawe acara virtual?

Dadi SMX West kedadeyan ing wulan Februari, sing saiki kaya jaman sing beda. Saiki kita lagi ngadhepi kasunyatan anyar, utamane babagan acara pribadi, lan pitakonan babagan acara virtual streaming langsung wis teka karo acara sing bakal daklakoni lan acara sing bakal dakrencanakake.

Wangsulan singkat, miturut pendapatku, sampeyan kudu nimbang-nimbang maju kanthi acara virtual tinimbang nundha. 

Acara virtual ora kudu dadi webinar tanpa pasuryan saka dek slide. Saben uwong bisa stream saka webcam lan ana macem-macem program metu ana sing bisa gampang gawé feed video profesional-looking sing nggawe acara tenan dinamis. Aku mung nggawe pandhuan sing rinci saben langkah kanggo ngasilake acara virtual. 

Bakal persis padha karo wong? Ora.

Nanging, yen sampeyan nggawe maneh sawetara tujuan lan ide babagan acara online, acara virtual sampeyan bisa nggayuh pamirsa sing luwih akeh liwat streaming lan nyambungake karo pamicara lan pamirsa sing luwih akeh tanpa wates geografis.

Liyane saka SMX

  • Download salinan gratis saka Tabel Periodik PPC sing mentas dirilis saiki!
  • SMX Lembur: Mangkene carane merek multi-lokasi bisa ngatur dhaptar lokal
  • SMX Lembur: Ngatur profil Google Bisnisku, review lan liya-liyane
  • Video: Frédéric Dubut saka Bing babagan peringkat inti, perang spam lan liya-liyane

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol