Seo

SMX Lembur: Ngoptimalake peringkat ing AnswerBox lan Wong Uga Takon

Sawise sesi ing SMX West ing ngendi Paxton Gray lan aku ngomong babagan "Optimize Ranking In AnswerBox/People Also Ask," para peserta takon sawetara pitakonan tindak lanjut sing apik babagan carane ngoptimalake potongan sing ditampilake lan babagan rekomendasi strategi sing bakal ditindakake. Ing ngisor iki sawetara jawaban kanggo pitakonan kasebut.

Kepiye carane golek kesempatan lan ngukur upaya yen ora duwe akses menyang sumber daya kasebut? Apa ana cara liyane, utawa sampeyan nyaranake nandur modal ing iki?

Salah siji cara paling apik sing aku ngerti, kajaba apa sing dituduhake ing presentasi, yaiku nggunakake data sing bisa diakses, kayata ing Search Console, utamane laporan kinerja telusuran. Kanthi transisi menyang Search Console anyar, Google katon wis mbukak banjir nalika nerangake data sing bakal penting kanggo strategi SEO sakabèhé. Aku banget nyaranake dadi akrab karo kabeh laporan Search Console sing ditawakake. Ing laporan kinerja sing ditemokake ing dashboard Search Console, sampeyan bisa nul ing klik, kesan, lan rata-rata data peringkat telusuran.

Kanggo ngisolasi kemungkinan cuplikan sing bisa ditampilake, sampeyan pengin nindakake ing ngisor iki:

  1. Gunakake panyaring pitakon kanggo ngisolasi wiwitan umum pitakon adhedhasar pitakonan (umpamane; kepiye, kapan, ditindakake, ing ngendi, nindakake, lsp.), 
  2. Tambah filter kanggo posisi rata-rata kanggo ngisolasi pitakon kanthi peringkat rata-rata 2 lan ngisor.
  3. Priksa pitakon sing muncul ing panyaring iki kanggo verifikasi manawa potongan kasebut layak ditindakake. 
  4. Sampeyan uga bisa mbaleni proses sing padha nanging mung ndeleng pitakon sing mung duwe peringkat rata-rata 1 kanggo ndeleng kemungkinan fkesempatan snippet eatured ngendi sampeyan lagi menang.

Aku uga nyaranake ndeleng CTR lan klik total supaya bisa nemtokake manawa kesempatan potongan sing ditampilake bakal migunani kanggo sampeyan. Contone, yen sampeyan duwe peringkat rata-rata 3 kanggo pitakon cuplikan sing ditampilake lan sampeyan entuk jumlah klik sing cukup dibandhingake karo pitakon liyane, bisa uga kudu diunggahake rangking kanggo ndeleng manawa sampeyan entuk klik luwih akeh. yen sampeyan mlebu ing cuplikan sing ditampilake.

Apa sampeyan bisa njlentrehake luwih akeh babagan strategi akuisisi backlink?

Sajrone presentasi, aku nerangake conto carane profil backlink URL tartamtu nyumbang kanggo kemampuan kanggo pangkat kanggo potongan-potongan fitur tartamtu. Iki nuduhake yen nalika nggawe strategi backlink kanggo kesempatan cuplikan sing ditampilake, disaranake lempitan ing sawetara jangkar sing niru target tembung kunci / kesempatan cuplikan unggulan sing sampeyan coba rangking.

Aku khusus nyaranake niru tembung kunci fokus sampeyan tinimbang match supaya backlink tambahan iki bakal luwih bisa menehi tandha sacara organik relevansi kaca sampeyan kanggo tembung kunci fokus. Sampeyan mesthi bakal melu ing jangkar sing cocog, nanging aku bakal tetep dadi fokus sekunder strategi teks jangkar backlink.

Contone, yen sampeyan arep ngetutake kesempatan snippet sing ditampilake 'carane maraton', Mangkene distribusi teks jangkar sing dakkarepake:

  • Pertandhingan parsial: 40%
    • carane mlaku maraton ing sasi
    • carane mlaku maraton cepet
    • carane aku mlayu maraton
    • sinau carane mlaku maraton
  • Cocokake persis: 25%
    • carane mlaku maraton
  • Kabeh variasi jangkar liyane (link telanjang, jangkar umum, jangkar bermerek): 35%
    • example.com/running-a-marathon/
    • jeneng merek
    • klik kene

Apa tips / trik tambahan babagan nyinkronake Ahref karo Stat? 

Proses sing diterangake ing presentasi uga bisa ditindakake kanthi output data saka alat analisis kesenjangan isi (diterangake ing kene). Sawise sampeyan duwe dhaptar tembung kunci pungkasan, sampeyan bakal ngimpor menyang Stat. 

Bentenane utama antarane proses iki lan proses isolasi potongan asline yaiku sampeyan kudu nindakake segmentasi potongan sing ditampilake ing Stat kanthi ndeleng distribusi fitur SERP sing katon ing tab Fitur SERP. Sawise ing kana, sampeyan bakal bisa ndeleng tembung kunci sing ngemot kesempatan cuplikan sing ditampilake pesaing sampeyan, sing bisa uga sampeyan rangking.

Tip liyane sing ana ing pikirane yaiku babagan cara ngawasi pesaing organik. Kanthi gawan, Stat bakal narik pesaing organik 'Share of Voice', nanging yen sampeyan pengin njlentrehake dhaptar kasebut adhedhasar sapa sing paling sampeyan deleng ing SERP sing sampeyan saingan sacara organik saka tingkat domain, sampeyan bisa narik pesaing organik kasebut. saka laporan Domain Saingan ing Ahrefs. 

Kepiye carane sampeyan bisa nyimpen potongan sing ditampilake ing SERP lokal lan ora dadi global? Kita wis ndeleng akeh lalu lintas global kanthi kaca sing nampilake potongan.

Jangkauan / lokalisasi cuplikan sing ditampilake, sayangé, iku sing dikontrol Google. Taruhan paling apik kanggo tetep fokus ing SERPs lokal / cuplikan fitur yaiku kanthi mesthekake cuplikan pilihan sing sampeyan targetake ing riset tembung kunci minangka hyper-localized sabisa.

Liyane saka SMX

  • Download salinan gratis saka Tabel Periodik PPC sing mentas dirilis saiki!
  • SMX Lembur: Mangkene carane merek multi-lokasi bisa ngatur dhaptar lokal
  • SMX Lembur: Ngatur profil Google Bisnisku, review lan liya-liyane
  • Video: Frédéric Dubut saka Bing babagan peringkat inti, perang spam lan liya-liyane

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol