iPhone

Sawetara njiwet jailbreak motivasi paling apik kanggo iOS 14

Tetep motivasi mbutuhake akeh wektu lan gaweyan, nanging untunge, ana kabeh jinis njiwet jailbreak sing bisa mbantu ningkatake tingkat motivasi.

Ing potongan saiki, kita bakal nglumpukake sawetara sing kita percaya minangka njiwet jailbreak motivasi paling apik sing kasedhiya kanggo piranti iOS 14 sing pwned - ora ana urutan tartamtu, mesthi.

Dadi tanpa ado maneh, ayo langsung menyang apa sing teka kene.

Motivasi paling apik nambah jailbreak njiwet kanggo iOS 14

DoABarrelWall - GRATIS

Wallpaper beda saben sampeyan mbukak kunci iPhone nganggo DoABarrelWall.

Nalika sampeyan diubengi dening bosen lan duka, bisa dadi tantangan gedhe kanggo tetep motivasi. Iki utamane yen sampeyan lagi dikunci ing rutinitas sing padha sing ora bakal owah.

The DoABarrelWall jailbreak Tweak ngijini sampeyan duwe sawetara gambar wallpaper beda sing ngganti saben-saben mbukak kunci piranti. Iki minangka cara sing sampurna kanggo mbantu ngenalake sawetara diferensial menyang urip saben dinane lan bisa metu saka kemerosotan anti-motivasi kasebut.

Sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan DoABarrelWall lan cara kerjane ing kirim review lengkap.

GrowingBadges - GRATIS

Gawe kabar badge luwih gedhe nganti sampeyan mbukak.

Kadhangkala kita kesed lan lali mriksa kabar sing ora kejawab, lan aku ora bisa mikir cara sing luwih apik kanggo menehi motivasi kanggo mriksa wong liya tinimbang nggawe lencana kabar kasebut dadi gedhe banget nganti bisa ngganggu pengalaman pangguna Layar Ngarep.

Kanthi jailbreak Tweak disebut GrowingBadges, sampeyan bisa nindakake iki. Lencana lambang app kanggo aplikasi sing ora kejawab kabar bakal terus tuwuh kanthi ukuran sing luwih gedhe tinimbang jumlah kabar sing ora kejawab. Mung sawise maca kabar sing ora kejawab, lencana bakal ilang.

Sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan GrowingBadges lan ngapa dadi motivator sing apik ing kiriman review lengkap.

DND Quotes - GRATIS

Sijine kuotasi inspirasi ing spanduk Aja Ganggu Layar Kunci kanthi Kutipan DND.

Ing kahanan normal apa wae, yen Aja Ganggu diuripake tegese sampeyan bakal entuk spanduk sing ora katon ing Layar Kunci sing ujar manawa kabar sampeyan ditutup lan suwene suwene. Nanging yen sampeyan ngalami alangan kanggo nguripake Aja Ganggu, mesthine sampeyan wis ngerti.

Kutipan DND minangka jailbreak Tweak gratis sing ngisi spanduk iki kanthi kutipan inspirasional, sing asring sampeyan butuhake supaya bisa ngrasakake kekuwatan lan motivasi kanggo maju ing dina sampeyan.

Sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan DND Quotes lan cara kerjane ing kirim review lengkap.

SmartDND - $1.49

SmartDND nyedhiyakake fungsi fokus iOS 15 ing piranti iOS 14 sing disambungake

Nalika motivasi kadhangkala teka saka ing njero, asring mung ateges nyingkiri kerusuhan saben dina lan fokus ing apa sing penting. Mbusak dhewe saka gangguan bisa nggawe sampeyan luwih kuat kanggo tetep motivasi nalika nindakake pakaryan.

SmartDND minangka tweak jailbreak migunani sing simulasi mode Fokus iOS 15 ing piranti iOS 14 sing dijailbreak supaya sampeyan bisa ngilangi gangguan lan nyegah motivasi sampeyan.

Sampeyan bisa mangerteni sing luwih lengkap babagan carane SmartDND bisa nambah fokus lan motivasi ing kirim review lengkap.

Pilar II - GRATIS

Ngatasi matematika kanggo ngilangi weker iPhone nganggo Pylarm II.

Sampeyan ngerti yen sampeyan kudu tangi ing wayah esuk kanggo mlebu kelas, kerja, utawa apa wae sing ditindakake saben dina, nanging kudu ngupayakake tekad kanggo nindakake luwih saka mung nutul tombol tundha ing weker iPhone esuk mbutuhake push tambahan.

The Pilar II jailbreak Tweak nggawe sampeyan luwih angel nundha weker kanthi meksa sampeyan ngrampungake masalah matematika supaya bisa ngilangi weker. Iku utamané apik kanggo wong-wong sing seneng nutul tundha nalika isih setengah turu lan katon telat kanggo tanggung jawab saben dina minangka asil.

Sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan Pylarm II lan cara kerjane ing kirim review lengkap.

Grosou - GRATIS

Simulator swara putih saka Pusat Kontrol.

Yen lingkungan ing saubengé dadi sing ngalangi sampeyan tetep motivasi, mula bisa uga sampeyan bisa klelep karo swara sing nyenengake sing nambah konsentrasi kanthi bantuan Grosou.

Tweak jailbreak iki nambah bagean menyang Pusat Kontrol ing ngendi sampeyan bisa milih jinis gangguan sing pengin dirungokake. Gumantung ing kahanan, sampeyan bisa milih kanggo krungu segara, udan, utawa varian swara putih kanggo klelep metu saka demotivasi swara ing saindhenging sampeyan.

Sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan Grosou lan cara kerjane ing kirim review lengkap.

Overcharged - GRATIS

Overcharging baterei iPhone.

Apa sampeyan jinis wong sing ninggalake iPhone sing disambungake menyang pangisi daya sedina muput amarga sampeyan nyoba nyegah kuatir baterei sing mati?

Yen sampeyan mangsuli ya kanggo pitakonan kasebut, banjur Overcharged minangka jailbreak Tweak gratis sing bisa menehi motivasi supaya sampeyan mandheg ninggalake iPhone ing pangisi daya nganti suwe kanthi spoofing indikator persentase baterei supaya katon kaya handset sampeyan wis kebak daya amarga ora nyambung menyang daya nganti suwe.

Sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan OverCharged lan cara kerjane ing kirim review lengkap.

kesimpulan

Sing mbungkus kabeh kanggo babak dina iki, nanging yen sampeyan lagi nggoleki njiwet jailbreak liyane kanggo nggawe pribadhi handset pwned sampeyan, mula aja kuwatir amarga iDB makarya tanpa kesel kanggo nggawa sampeyan jangkoan tweak paling apik saben dina.

Nanging yen sampeyan butuh fix cepet saiki, banjur deleng roundups sadurunge iki:

  • Tweak kanggo 3D Touch & Haptic Touch
  • Tweaks kanggo AirPods
  • Tweaks kanggo penyayang All-in-One
  • Tweaks kanggo Android UI
  • Tweaks kanggo Animasi
  • Tweaks kanggo Apple Pay & Dompet
  • Tweaks kanggo Apple Pencil
  • Tweaks kanggo Apple Watch
  • Tweaks kanggo App Library
  • Tweaks kanggo Audio
  • Tweaks kanggo Manajemen baterei
  • Tweaks kanggo Telpon
  • Tweaks kanggo CarPlay
  • Tweaks kanggo CCSupport
  • Tweaks kanggo panyambungan Cellular
  • Tweak kanggo Jam lan Wektu
  • Tweaks kanggo Colorization
  • Tweaks kanggo Kontak
  • Tweaks kanggo Control Center
  • Tweaks kanggo Penak & Aksesibilitas
  • Tweaks kanggo Mode peteng
  • Tweaks kanggo Data Spoofing
  • Tweaks kanggo Tampilan
  • Tweaks kanggo Gaming
  • Tweaks kanggo Umpan Balik Haptic
  • Tweaks kanggo Layar Ngarep
  • Tweaks kanggo iOS 16 Fitur
  • Tweaks kanggo iPads
  • Tweaks kanggo Keyboard
  • Tweaks kanggo Layanan Lokasi
  • Tweak kanggo Layar Kunci
  • Tweaks kanggo macOS
  • Tweaks kanggo aplikasi Pesen
  • Tweaks kanggo Minimalism
  • Tweaks kanggo Mood Boosting
  • Tweak kanggo Rutinitas Esuk
  • Tweaks kanggo kedudukan
  • Tweaks kanggo Cathetan
  • Tweaks kanggo Notifikasi
  • Tweaks kanggo Novelty
  • Tweaks kanggo Organisasi
  • Tweaks kanggo Sandi
  • Tweaks kanggo antarmuka Now Playing
  • Tweaks kanggo Managers Paket
  • Tweak kanggo aplikasi Telpon
  • Tweaks kanggo Photography
  • Tweaks kanggo aplikasi Foto
  • Tweaks kanggo Produktivitas
  • Tweaks kanggo Reachability
  • Tweak kanggo Respringing & Rebooting
  • Tweaks kanggo Keamanan
  • Tweaks kanggo Sensor
  • Tweaks kanggo Trabasan
  • Tweaks kanggo Media Sosial
  • Tweaks kanggo Swara
  • Tweak kanggo Status Bar
  • Tweaks kanggo Utilitarianism
  • Tweaks kanggo Volume
  • Tweaks kanggo Wallpaper
  • Tweaks kanggo Cuaca
  • Tweaks kanggo Browsing Web
  • Tweaks kanggo Widget
  • Tweaks kanggo Windows
  • Tweaks kanggo Wi-Fi
  • Tweaks kanggo YouTube

Apa tweak jailbreak favorit sampeyan kadhaptar ing babak dina iki? Pesthekake supaya kita ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol