Wordpress

Review Spocket: Dropshipping WooCommerce Kanthi Pemasok AS / EU

Pambocoran: WP Mayor minangka situs review profesional sing entuk ganti rugi saka perusahaan sing produke ditinjau. Saben produk diuji kanthi temenan lan panemu jujur ​​kita dituduhake kanthi umum. We are independen diduweni lan mratelakake panemume ditulis ing ngisor iki dhewe.

Nggolek cara kanggo nggawe toko dropshipping nganggo WordPress lan WooCommerce?

Ing review Spocket, aku bakal menehi sampeyan tampilan alat freemium sing bisa mbantu nyiyapake toko dropshipping sing dikurasi ing WooCommerce.

Sing paling unik babagan Spocket yaiku, ora kaya plugin dropshipping WooCommerce liyane sing nyambungake sampeyan menyang AliExpress, Spocket fokus kanggo nyambungake sampeyan menyang pemasok sing ana ing Amerika Serikat utawa Eropa.

Asil saka pendekatan kasebut yaiku sampeyan bakal bisa nawakake pengiriman sing luwih cepet kanggo para pelanggan dibandhingake karo solusi liyane sing kudu dikirim saka China.

Tansah maca review Spocket kita kanggo ndeleng kabeh fitur lan tangan-on dipikir carane kabeh bisa.

Spocket Review: Apa Alat Iki

Kaping pisanan, salah sawijining perkara unik babagan Spocket yaiku jaringan supplier. Aku wis ngomong sing paling akeh dumunung ing AS / EU *, nanging kabeh padha wis vetted dening Spocket sadurunge ditambahake menyang database. Dadi sampeyan entuk mlengkung pemasok sing ngerti sampeyan bakal dadi dropshipping.

* Ora kabeh supplier ana ing AS / EU. Contone, aku nemokake sawetara saka Hong Kong. Lokasi kabeh wis ditandhani kanthi jelas, lan sampeyan bisa kanthi gampang nyaring miturut lokasi tartamtu.

Luwih saka iku, Spocket nggampangake ngimpor produk saka pemasok kasebut menyang toko WooCommerce sampeyan. Sampeyan bisa nindakake iku kanthi ngeklik tombol, lan Spocket bakal nangani nyimpen persediaan ing sink supaya sampeyan ora sengaja ngedol metu saka produk Simpenan.

Pungkasan, yen sawetara pesenan mlebu saka toko WooCommerce sampeyan, Spocket uga ngidini sampeyan ngrampungake pesenan kanthi ngeklik tombol. Ora ana biaya ing ngarep - sampeyan mung mbayar pemenuhan sawise sampeyan wis nampa pesenan saka WooCommerce (lan duwe awis ing tangan).

Kanthi nggunakake "klik tombol" kaping pindho ing teks ing ndhuwur, sampeyan kudu entuk ide manawa tujuane ing kene yaiku nggawe persiyapan dropshipping kanthi gampang lan gampang.

Rega Spocket

Spocket nawakake rencana gratis lan premium.

Kanthi rencana gratis, sampeyan bisa duwe nganti 25 produk unik lan pesenan tanpa watesan. Dadi yen sampeyan duwe toko sing cilik banget, bisa uga sampeyan butuhake.

Sawise iku, ana rong rencana premium:

  • saben - $ 49 / sasi utawa $ 348 / taun nganti 250 produk
  • Kakaisaran - $ 99 / wulan utawa $ 948 / taun kanggo produk tanpa watesan

Loro-lorone rencana sing dibayar uga menehi akses menyang invoice bermerek lan produk premium, sing ora kasedhiya ing tingkat gratis.

Tangan-on Kanthi Spocket

Kanggo bagean tangan saka review Spocket iki, aku wis nyiapake toko WooCommerce dhasar. Saiki, aku bakal nuduhake sampeyan carane nyiyapake lan nggunakake Spocket kanggo WooCommerce.

Sawise sampeyan nginstal lan ngaktifake plugin Spocket gratis saka WordPress.org, sampeyan bisa pindhah menyang Setelan → Spocket kanggo Nyambung menyang Spocket lan ngrampungake proses persiyapan:

Spocket mriksa proses persiyapan

Banjur, sampeyan kudu menehi akses Spocket menyang toko liwat API WooCommerce. Ijin iki perlu kanggo Spocket kanggo ngatur persediaan lan pemenuhan:

API WooCommerce

Banjur, sampeyan bisa pindhah menyang dashboard awan Spocket, ing ngendi Spocket wis nggawe akun kanggo sampeyan nggunakake email admin WordPress sampeyan.

Nggoleki Produk Kanggo Impor

Kanggo nemokake produk sing pengin dropship, sampeyan bakal nggunakake antarmuka web Spocket.

Ing sisih ndhuwur, sampeyan entuk pilihan kanggo nelusuri / nyaring kanthi:

  • Keyword
  • Kategori
  • price
  • Lokasi
  • Supplier

Lan sampeyan uga bisa browsing koleksi curated ing ngisor iki:

Panelusuran Spocket

Contone, ayo ngomong yen sampeyan pengin adol kasus telpon. Panelusuran kanggo "kasus iPhone" ngasilake akeh pertandhingan.

Kanggo saben kasus, sampeyan bisa ndeleng:

  • rega nyata
  • Rega eceran sing disaranake

Products

Yen sampeyan pengin ndeleng informasi luwih lengkap babagan produk, sampeyan bisa ngeklik kanggo mbukak popup kanthi rincian tambahan.

Ing kene, sampeyan bisa ndeleng:

  • gambaran Product
  • Informasi pemasok
  • Wektu pangolahan
  • Wektu pengiriman lan rega menyang macem-macem lokasi
  • Bali kawicaksanan
  • Variasi produk

rincian Product

Sampeyan uga bisa pesen conto produk kanggo nyoba dhewe. Lan, yen sampeyan seneng karo apa sing sampeyan deleng, sampeyan uga bisa ngimpor produk menyang toko sampeyan. Ngomong babagan…

Ngimpor Produk menyang Toko Sampeyan

Kanggo ngimpor produk menyang toko, sampeyan bisa klik ing Tambah menyang Dhaptar Impor tombol ing salah siji kaca telusuran utama, utawa popup produk individu.

Sawise sampeyan wis nambah sawetara produk, sampeyan bisa pindhah menyang Dhaptar Impor kanggo ngowahi rincian produk (yen perlu).

Sampeyan bisa ngowahi kabeh babagan produk, nganti teks alt gambar.

Contone, sing Product tab ngidini sampeyan ngowahi jeneng, kategori WooCommerce (disebut "Koleksi), tag, lsp.:

dhaptar impor

Lan Varian tab ngijini sampeyan ngontrol kabeh varian, kalebu rega kanggo saben variasi. Spocket uga nerangake kanthi jelas apa biaya sampeyan:

price

Yen wis rampung nggawe pangowahan, sampeyan bisa ngeklik Push To Store tombol kanggo ngirim produk menyang toko WooCommerce.

Banjur, produk sampeyan bakal katon normal Products tab ing WooCommerce:

Produk ing WOocommerce

Sampeyan uga bakal bisa ndeleng produk aktif saka Dhaftar Produk area ing Spocket:

dhaftar Product

Spocket bakal nyelarasake persediaan kanthi otomatis. Dadi yen produk kehabisan stok saka supplier sampeyan, Spocket bakal kehabisan stok ing toko sampeyan supaya sampeyan ora ngedol produk sing ora ana.

Ing jalur iki, kabeh kedadeyan kaya-kaya sampeyan mbukak toko normal. Yaiku, para pembeli bakal tuku produk dropshipping sampeyan kaya produk WooCommerce liyane.

Contone, ing kene kaya apa kaca produk saka produk Spocket karo tema Storefront standar:

Listing produk

Ngatur Pesenan Lan Pesen

Yen ana wong sing pesen liwat toko WooCommerce, sampeyan bakal entuk dhuwit amarga nggunakake sistem pamrosesan pembayaran WooCommerce biasa.

Saiki, sampeyan kudu ngrampungake produk kasebut liwat supplier dropshipping, sing digawe Spocket gampang banget.

Ing kene, sampeyan bisa ndeleng pesenan kasus telpon ing dashboard WooCommerce:

Supaya

Banjur, urutan sing padha bakal katon ing dashboard Spocket sampeyan:

Pemenuhan pesanan

Saka ing kono, sampeyan bisa ngeklik Deloken kanggo netepi dhawuh. Spocket bakal otomatis ngetung kapal lan pajak adhedhasar rincian customer, lan sampeyan bakal mbayar nganggo kertu kredit dhewe.

Spocket uga ngidini sampeyan nambah cathetan khusus, lan Spocket uga bakal nerusake cathetan sing ditinggalake pelanggan ing WooCommerce menyang supplier.

Kabeh ing kabeh, iku bab minangka streamlined minangka sampeyan bisa njaluk - meh kabeh sing nindakake iku verifikasi rincian lan klik tombol.

Njelajah Setelan Spocket Liyane

Ngluwihi wilayah sing aku nuduhake sampeyan ing ndhuwur, Spocket uga duwe kapisah Setelan area ngendi sampeyan bisa ngatur sawetara standar kanggo akun.

Ing kene, sampeyan bisa ngatur:

  • Pesenan otomatis - tambahake kertu kredit kanggo ngrampungake pesenan.
  • Invoice merek - tambahake logo lan informasi sampeyan dhewe kanggo invoice.
  • Aturan Rega Global - nyiyapake persen, multiplier, utawa markup tetep supaya bisa ditrapake kanthi otomatis. Sampeyan uga bisa kanthi otomatis nggawe prices $X.99, utawa aplikasi markups beda kanggo sawetara rega beda.

Contone, kene apa Aturan Rega Global wilayah katon kaya:

Setelan Spocket

Pikiran Final On Spocket

Sakabèhé, Spocket nggawe gampang banget kanggo miwiti dropshipping ing WooCommerce.

Antarmuka wis dirancang apik, lan kabeh makarya seamlessly ing pengalaman. Contone, nalika aku nyelarasake produk saka Spocket kanggo WooCommerce, padha langsung muncul, lan nalika aku nggawe pesenan test ing WooCommerce, iku uga cepet katon ing antarmuka Spocket.

Amarga carane Spocket nangani supplier, sampeyan ora bakal duwe pilihan produk mentah sing bakal sampeyan entuk karo plugin dropshipping AliExpress, lan rega supplier katon luwih dhuwur tinimbang sing dakdeleng ing AliExpress.

Nanging ing wektu sing padha, sampeyan uga entuk akses menyang pemasok lokal, mula proses pemenuhan bakal luwih cepet. Kajaba iku, kualitas produk sakabèhé katon luwih dhuwur tinimbang AliExpress. Tegese, kurang akeh produk sampah (kaya ing AliExpress), lan gambar produk luwih dhuwur tinimbang produk AliExpress rata-rata.

Kabeh, yen sampeyan seneng karo pendekatan Spocket kanggo supplier dropshipping, aku mikir sistem liyane nindakake tugas sing apik kanggo nggawe dropshipping ing WooCommerce kanthi gampang.

Entuk Spocket

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol