iPhone

Miwiti ngrekam layar ing iPhone utawa iPad ing Pusat Kontrol [tip Pro]

Pusat Kontrol Pro Tips MingguKita pengin mbantu sampeyan nguwasani Pusat Kontrol, salah sawijining fitur sing paling kuat lan ora bisa digunakake ing piranti Apple. Kultus Mac Seri Control Center Pro Tips bakal nuduhake sampeyan carane ngoptimalake kothak piranti migunani iki ing iPhone, iPad, Apple Watch lan Mac.

Pengin nangkep apa sing kedadeyan ing layar iPhone utawa iPad. Fitur rekaman layar sing dibangun ing Apple ndadekake gampang banget, lan sampeyan bisa ngaktifake kanthi mung siji tunyuk ing Pusat Kontrol.

Kita bakal nuduhake sampeyan carane.

Rekaman layar njupuk kabeh sing kedadeyan ing tampilan iPhone utawa iPad. Iku apik kanggo nyorot game apik tenan sing pengin enggo bareng karo kanca-kanca, utawa kanggo nuduhake carane nindakake soko angel.

Fitur kasebut duwe watesan: Sawetara aplikasi, utamane TV sing dibangun lan layanan streaming konten liyane, blokir rekaman layar kanggo nyegah pembajakan. Nanging yen sampeyan ora pengin, ngrekam layar bisa digunakake.

Cara miwiti ngrekam layar ing Pusat Kontrol

Sadurunge miwiti ngrekam layar, sampeyan kudu nambahake fitur kasebut menyang pilihan Pusat Kontrol. Tindakake langkah iki:

  1. Mbukak Setelan app banjur tutul Control Center.
  2. Tunyuk liyane tombol bebarengan Rekaman Layar.
Cara miwiti ngrekam layar saka Pusat Kontrol
Sawise mencet tombol, sampeyan duwe 3 detik sadurunge ngrekam diwiwiti.
Gambar: Kultus Mac

Siap miwiti ngrekam? Bukak Pusat Kontrol kanthi ngusap mudhun saka pojok tengen ndhuwur layar (utawa munggah saka ngisor yen sampeyan duwe iPhone nganggo ID Tutul) banjur tutul rekaman layar tombol.

Piranti bakal menehi countdown telung detik sadurunge ngrekam layar diwiwiti. Yen wis siyap mungkasi, tutul wektu ing garis status piranti, banjur tutul mungkasi kanggo konfirmasi.

Sawise sawetara wektu (gumantung suwene sampeyan ngrekam layar), panangkepan sing wis rampung bakal disimpen ing Roll Kamera. Saka ing kono, sampeyan bisa ngowahi video, ngimpor menyang app liyane, lan nuduhake.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol