iPhone

Miwiti kaca layar kanthi cepet nggunakake Pusat Kontrol [tip Pro]

Pusat Kontrol Pro Tips MingguKita pengin mbantu sampeyan nguwasani Pusat Kontrol, salah sawijining fitur sing paling kuat lan ora bisa digunakake ing piranti Apple. Kultus Mac Seri Control Center Pro Tips bakal nuduhake sampeyan carane ngoptimalake kothak piranti migunani iki ing iPhone, iPad, Apple Watch lan Mac.

Fitur pangilonan layar praktis sing dibangun ing iPhone, iPad, lan Mac ngidini sampeyan stream video utawa layar piranti menyang Apple TV utawa tampilan eksternal kanthi dhukungan AirPlay 2. Lan sampeyan bisa ngaktifake kanthi cepet kanthi nggunakake tombol pangilonan layar ing Pusat Kontrol.

Kita bakal nuduhake sampeyan carane.

Pangilonan layar ing iPhone lan iPad apik kanggo nyenengake film, acara TV, game, lan liya-liyane ing tampilan sing luwih gedhe. Ing Mac, nawakake fungsi sing padha - uga kemampuan kanggo ngluwihi ruang kerja menyang layar kapindho supaya sampeyan duwe ruang luwih akeh kanggo aplikasi lan konten liyane.

Kanggo entuk manfaat saka fitur kasebut, bukak situs web Apple dhisik lan priksa manawa piranti sampeyan memenuhi syarat kanggo pangilonan layar. Banjur priksa manawa piranti sing pengin digunakake disambungake menyang jaringan sing padha.

Miwiti pangilonan layar nganggo Pusat Kontrol ing iPhone lan iPad

Yen sampeyan nggunakake iPhone utawa iPad kanggo pangilonan layar, tindakake langkah iki:

  1. Open Control Center kanthi ngusap mudhun saka pojok tengen ndhuwur utawa layar (utawa munggah saka ngisor yen sampeyan nggunakake iPhone karo ID Tutul).
  2. Tunyuk Layar Mirroring tombol.
  3. Pilih Apple TV utawa AirPlay 2 TV sing sampeyan pengin kaca saka dhaptar piranti sing kasedhiya.
  4. Yen kode sandhi katon ing layar kapindho, ketik ing iPhone utawa iPad nalika dijaluk.

Kanggo mungkasi pangilonan layar sawayah-wayah, tutul tombol Layar Mirroring tombol ing Control Center maneh.

Cara miwiti pangilonan layar nganggo Pusat Kontrol
Tutul tombol Mirroring Layar kanggo miwiti.
Gambar: Kultus Mac

Miwiti pangilonan layar nganggo Pusat Kontrol ing Mac

Yen sampeyan nggunakake Mac kanggo pangilonan layar, tindakake langkah iki:

  1. Klik ing Control Center tombol ing garis menu Mac.
  2. Klik ing Layar Mirroring tombol.
  3. Pilih Apple TV utawa AirPlay 2 TV sing sampeyan pengin kaca saka dhaptar piranti sing kasedhiya.
  4. Yen kode sandhi katon ing layar kapindho, ketik ing iPhone utawa iPad nalika dijaluk.
  5. Pilih apa sampeyan pengin mirror tampilan Mac utawa ngluwihi menyang layar kapindho sampeyan. Klik Preferensi Tampilan… kanggo opsi liyane.
Klik tombol Screen Mirroring kanggo miwiti.
Gambar: Kultus Mac

Sampeyan bisa ngganti preferensi pangilonan layar ing Mac sawayah-wayah kanthi ngeklik tombol pangilonan layar sing katon ing garis menu macOS nalika streaming aktif.

Kanggo mungkasi pangilonan layar sawayah-wayah, klik tombol kasebut Layar Mirroring tombol ing Control Center maneh.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol