Wordpress

Stripe vs Braintree: Pilih Solusi Pembayaran sing Tengen kanggo Bisnis Sampeyan

Milih prosesor pembayaran lan gateway minangka keputusan bisnis sing gedhe. Penting kanggo milih solusi sing dipercaya supaya sampeyan ora nemoni masalah ing dalan. Stripe lan Braintree minangka rong platform pembayaran digital sing paling populer!

Kanthi biaya transparan, teknologi anti-penipuan sing nggumunake, lan jangkoan global, iki minangka rong pilihan sing paling apik kanggo wiwitan lan bisnis sing wis mapan.

Nanging nalika nerangake Stripe vs Braintree showdown, endi sing metu ing ndhuwur?

Sing bakal kita ngerteni ing kirim iki.

Bungah? Ayo nyilem!

Apa sing ditindakake Stripe lan Braintree?

Stripe lan Braintree loro-lorone nawakake alat online kanggo mbantu bisnis nampa lan nangani pembayaran.

Loro-lorone perusahaan minangka platform pembayaran tumpukan lengkap sing nawakake kabeh saka pangolahan pembayaran lan gateway pembayaran menyang akun pedagang.

Kanthi salah siji pilihan, sampeyan bisa kanthi gampang nggawe proses checkout kanggo produk sing kadhaptar online. Dheweke ngotomatisasi konfirmasi tagihan lan duwe alat pencegahan penipuan sing canggih.

Ing tembung liyane, padha nyedhiyani kabeh bisnis perlu kanggo nampa dhuwit online.

Milih prosesor pembayaran lan gateway minangka keputusan bisnis sing gedhe. 👩‍💻 Posting iki nggawe luwih gampang. Deleng carane Stripe lan Braintree tumpukan supaya sampeyan bisa milih platform sing cocog kanggo perusahaan sampeyan.📈Klik kanggo Tweet

Apa Braintree minangka Prosesor Pembayaran?

Kaya Stripe, sing wis sampeyan kenal, Braintree mbantu bisnis nampa pembayaran online. Prosesor pembayaran minangka pihak katelu sing mbantu nggampangake transaksi dhuwit saka akun bank menyang akun liyane.

Lan iku mung bagean cilik saka layanan sing diwenehake Braintree.

Braintree nangani siklus pembayaran online/e-commerce lengkap:

  • Iki ngumpulake lan nyimpen informasi kertu kredit pelanggan kanthi aman liwat gateway pembayaran.
  • Gateway nganalisa data kanggo penipuan potensial.
  • Pungkasan, proses informasi kasebut lan miwiti transfer saka akun bank / kertu kredit menyang akun pedagang sampeyan.

Sampeyan mengko bisa nransfer imbangan akun sudagar ing platform kanggo akun bank kapisah.

Braintree minangka solusi lengkap kanggo nangani lan nrima pembayaran online.

Apa Bedane Antarane PayPal lan Braintree?

Braintree minangka anak perusahaan Paypal sing fokus kabeh ing gateway pembayaran, pangolahan pembayaran, lan akun pedagang kanggo bisnis. Ora fokus ing transfer dana peer-to-peer utawa pelanggan pribadi umume.

Braintree mbantu perusahaan nampa pembayaran langsung liwat Apple Pay, Venmo, kertu kredit, lan liya-liyane.

Sampeyan ora kudu pangalihan pangguna menyang situs Paypal kanggo ngrampungake checkout. Kaya Stripe, sampeyan bisa nginstal gateway pembayaran langsung ing situs web sampeyan.

Apa PayPal duwe Braintree?

Logo: “Braintree—Layanan PayPal”
Logo Braintree.

Kaya sing bisa dingerteni saka logo resmi, jawabane ya.

Paypal angsal Braintree lan tim ing 2013. Saka 2013 kanggo 2015, iku anak perusahaan ora langsung saka eBay, induk perusahaan Paypal wektu.

Nanging sak spinoff, Braintree tindak karo entitas Paypal kapisah anyar. Dadi tetep dadi anak perusahaan langsung lan mitra cedhak Paypal nganti saiki.

Stripe vs Braintree: Pangsa Pasar

Salah sawijining prabédan paling signifikan ing antarane rong solusi pembayaran yaiku pangsa pasar. Miturut SimilarTech, situs web sing nglacak teknologi web sing digunakake ing situs populer, nomer kasebut beda banget.

Braintree digunakake dening kira-kira 25,000 situs web lan toko e-dagang paling dhuwur ing saindenging jagad. Stripe, ing sisih liya, digunakake dening luwih saka 660,000 situs ing ndonya.

Ana uga bedane babagan popularitas dheweke dadi tren. Stripe duwe anggaran marketing gedhe lan konsentrasi ing ekspansi. Dheweke dadi tren munggah lan terus nambah pangguna liyane.

Braintree kurang fokus ing ekspansi lan popularitas alon-alon mudhun.

Nanging aja lali manawa perusahaan induk Braintree, Paypal, duwe pangsa pasar sing luwih gedhe tinimbang Stripe lan regane meh 2x nilai pasar teoritis Stripe.

Dadi, ora ana risiko Braintree bakal ilang kapan wae.

Rega, Biaya Transaksi, lan Biaya

Nalika nerangake biaya, Braintree lan Stripe meh padha. Umume kertu kredit utama, kertu debit, lan dompet digital ngisi 2.9% plus biaya rata-rata $0.30 saben transaksi.

Braintree utawa Stripe ora nawakake tarif khusus kanggo pembayaran mikro, ora kaya Paypal perusahaan induk Braintree.

Nanging ayo nyilem luwih jero.

Apa salah siji saka perusahaan kasebut duwe biaya sing didhelikake utawa biaya transaksi sing nyebabake keseimbangane?

Braintree

Braintree nawakake informasi rinci babagan kabijakan rega lan biaya ing situs web. Yen sampeyan nggunakake akun sudagar sawijining, ora ana biaya ambalan utawa siji-wektu kanggo nyiyapake akun.

Kaca rincian rega Braintree.
Rincian rega Braintree.

Kaya sing sampeyan ngerteni, biaya standar kalebu umume transaksi - saka Venmo lan dompet digital liyane nganti paling akeh kertu kredit utama.

Kertu kredit lan mata uang internasional nambahake ragad kanthi tarif 1% saben. Sing nggawe total ragad kanggo pembayaran internasional ing mata uang liyane 4.9% + $ 0.30 saben transaksi.

Fees Umum: 2.9% + $ 0.30 kanggo kabeh kertu kredit lan cara pembayaran.

  • + 1% Kanggo mata uang non-AS, + 1% kanggo kertu kredit saka njaba AS
  • 0.75% kanggo pambayaran ACH ditutup ing $5

Stripe

Stripe uga nuduhake informasi biaya pangolahan pembayaran sing jero ing situs kasebut. Ora ana biaya persiyapan utawa biaya saben wulan kanggo nggunakake Stripe kanggo nangani pembayaran sampeyan.

Kaca rincian rega Stripe.
Rincian rega Stripe.

Maneh, biaya standar ditrapake kanggo umume kertu kredit utama, Apple Pay, lan dompet digital liyane.

Kaya Braintree, Stripe uga duwe biaya tambahan kanggo transfer internasional. Kertu lan mata uang internasional nambahake biaya kanthi tarif 1% saben. Maneh, total biaya kanggo pembayaran internasional ing mata uang liyane yaiku 4.9% + $ 0.30 saben transaksi.

Biaya Umum: 2.9% + $ 0.30 kanggo kabeh kertu kredit lan cara pembayaran.

  • + 1% Kanggo mata uang non-AS, + 1% kanggo kertu kredit saka njaba AS.
  • 0.80% kanggo pambayaran ACH ditutup ing $5.

Pemenang: Ora ana

Braintree kanthi teknis duwe biaya sing luwih murah kanthi bedane 0.05% ing transfer bank langsung ACH, nanging jumlah iki ora bisa ditindakake kanggo umume toko e-commerce lan bisnis online.

Sanajan sampeyan duwe bisnis lokal lan luwih seneng mbayar ACH kanggo invoice, tutup $5 tegese sampeyan bakal mbayar biaya sing tepat kanggo invoice sing luwih gedhe.

Regejegan lan Fees Chargeback

Sengketa lan chargeback minangka kasunyatan sing ora nyenengake nalika nerangake e-commerce. Ora mung iki beku dana dhisikan saka transaksi, nanging paling prosesor pembayaran uga ngisi ragad tambahan kanggo pedagang.

Biasane, chargebacks kedadeyan ing kasus penipuan kertu kredit lan pembayaran sing ora sah. Ora ketompo carane maju algoritma anti-penipuan saka gateway pembayaran, ora bisa ngilangi perselisihan.

Sanajan Braintree minangka perusahaan Paypal, biaya chargeback $5 luwih murah, kanthi $15 saben transaksi.

Iku padha karo ragad regejegan Stripe, kang uga $15 saben transaksi.

Biaya mbayar maneh:

  • Stripe:$15 chargeback
  • Braintree:$15 chargeback

Nalika loro-lorone luwih murah tinimbang Paypal, limalas dolar isih luwih saka 90% transaksi e-dagang. Jawaban iki kanggo nyegah transaksi fraudulent saka kedaden ing Panggonan pisanan.

Stripe nawakake solusi anti-penipuan tingkat sabanjure sing diarani Stripe Radar sing wis diuji kanthi jero. Behmaster. Iku mbantu kita nyuda pembayaran penipuan lan chargebacks 98%!

Braintree uga nawakake proteksi penipuan, kanthi rata-rata 60% nyuda kerugian penipuan.

Pemenang: Stripe

Amarga biaya kasebut padha, mula kualitas alat perlindungan penipuan kasebut. Ing pungkasan, limalas dolar luwih akeh tinimbang biaya transaksi.

Iku ora soko sampeyan pengin mbayar pembayaran sing malah ora teka liwat ing pungkasan. Sampeyan uga bakal ngalami kerugian tambahan sing ana gandhengane karo biaya pengiriman lan produk yen sampeyan adol produk fisik.

Mulane proteksi penipuan Stripe, Radar, ndadekake dheweke luwih maju. Kanthi basis klien sing luwih gedhe, dheweke duwe set data sing luwih akeh tinimbang Braintree, lan kanthi mangkono, bisa ngasilake asil sing luwih apik.

Iku meh ngilangi BehmasterMasalah karo pembayaran penipuan, lan uga bisa mbantu bisnis sampeyan.

Ragad mbalekaken

Kasunyatan liyane babagan mbukak bisnis yaiku kadhangkala sampeyan kudu mbalekake pembayaran. Produk sampeyan bisa uga ora ana ing saham, utawa sampeyan ora bisa ngirim produk menyang lokasi pelanggan.

Semalat, ora ana biaya kanggo mbalekake pembayaran karo Stripe utawa Braintree. Kabar ala yaiku dheweke uga ora mbalekake biaya pangolahan asli.

  • Belang: Ora ana biaya kanggo mbalekaken, nanging ora ngasilake biaya transaksi asli.
  • Braintree: Ora ana biaya kanggo mbalekaken, nanging biaya transaksi asli ora dibalekake (kajaba akun sampeyan sadurunge Agustus 2018).

Pemenang: Ora ana

Kajaba sampeyan ndhaptar Braintree luwih saka setahun kepungkur, ora ana pemenang sing jelas ing kategori iki.

Negara lan Mata Uang sing Didhukung

Sabanjure, ayo nutupi negara endi ing donya sing didhukung saben panyedhiya. Elinga yen iki minangka negara sing bisnis bisa nyiyapake akun pedagang, dudu negara sing sampeyan bisa nampa pembayaran.

Stripe: Negara sing kasedhiya

Stripe - Peta donya negara sing kasedhiya.
Peta donya negara Stripe sing kasedhiya.

Akun pedagang Stripe kasedhiya ing negara ing ngisor iki *:

  • Australia
  • Austria
  • Belgium
  • Brazil (Preview)
  • Bulgaria
  • Canada
  • Siprus
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Estonia
  • Finland
  • France
  • Jerman
  • Gibraltar (mung kanthi undhangan)
  • Yunani
  • Hong Kong
  • Hungary
  • India (Preview)
  • Ireland
  • Italia
  • Japan
  • Latvia
  • Liechtenstein (mung kanthi undhangan)
  • Lithuania
  • luxembourg
  • Malaysia
  • Malta
  • Mexico
  • Walanda
  • New Zealand
  • Norway
  • Filipina (mung undhangan)
  • Poland
  • Portugal
  • Romania
  • Singapore
  • Slowakia
  • Slovenia
  • Spanyol
  • Swedia
  • Swiss
  • Uni Emirat Arab (mung kanthi undhangan)
  • Inggris
  • Amerika Serikat

* Elinga yen iki minangka negara sing bisa nyiyapake akun pedagang. Sampeyan isih bisa nampa pembayaran saka ngendi wae ing donya, kasedhiya padha nggunakake cara support lan mata uang.

Stripe kasedhiya ing umume negara Eropa Kulon, AS, Kanada, Australia, lan sawetara negara Asia sing dipilih.

Braintree: Negara sing kasedhiya

Braintree—Dhaptar negara sing kasedhiya.
Braintree—Dhaptar negara sing kasedhiya.

Sampeyan bisa ndhaptar lan nggunakake Braintree kanggo proses pambayaran ing negara-negara ing ngisor iki *:

  • Andorra
  • Australia
  • Austria
  • Belgium
  • Bulgaria
  • Canada
  • Croatia
  • Siprus
  • Czech Republic
  • Denmark
  • Estonia
  • Finland
  • France
  • Jerman
  • Gibraltar
  • Yunani
  • Guernsey
  • Hong Kong SAR, China
  • Hungary
  • Iceland
  • Ireland
  • Isle of Man
  • Italia
  • Jersey
  • Latvia
  • Liechtenstein
  • Lithuania
  • luxembourg
  • Malaysia
  • Malta
  • Monaco
  • Walanda
  • New Zealand
  • Norway
  • Poland
  • Portugal
  • Romania
  • San Marino
  • Singapore
  • Slowakia
  • Slovenia
  • Spanyol
  • Swedia
  • Swiss

* Elinga yen iki minangka negara sing bisa nyiyapake akun pedagang. Sampeyan isih bisa nampa pembayaran saka ngendi wae ing donya, kasedhiya padha nggunakake cara support lan mata uang.

Winner: Ora

Braintree duwe jangkoan sing luwih apik kanggo Eropa, lan Stripe berkembang menyang Amerika Kidul lan Asia Tengah.

Elinga yen dhaptar negara sing didhukung nuduhake akun pedagang. Loro Stripe lan Braintree kasedhiya ing AS, Kanada, lan mayoritas negara Eropa.

Sanalika nggunakake metode pembayaran lan mata uang sing didhukung, pedagang bisa nampa pembayaran saka negara endi wae ing donya.

Dadi kajaba bisnis sampeyan ana ing negara Eropa sing luwih cilik (mung Braintree) utawa Brasil (mung Stripe), ora ana pemenang sing jelas ing kene.

Dhasar Dhukungan

Loro-lorone Stripe lan Braintree ndhukung mayoritas mata uang stabil ing donya. Saka AED nganti ZWD, loro perusahaan kasebut nampilake 135+ mata uang sing didhukung ing situs web.

Ora preduli apa sampeyan butuh utawa pengin nampa pembayaran ing dolar Zimbabwe, sampeyan bisa uga ora bakal ngadhepi masalah saka pelanggan internasional.

Pemenang: Ora ana

Loro-lorone Stripe lan Braintree ndhukung macem-macem mata uang. 99% bisnis online ora bakal duwe masalah karo salah siji pilihan ing kene.

Pembayaran Ambalan lan Rencana Pembayaran Liyane

Supaya kita ngerti yen sampeyan bisa nampa pembayaran siji-wektu ing meh kabeh mata uang kanthi pilihan.

Nanging kepiye babagan mbayar ulang, tagihan, lan rencana pembayaran?

Stripe

Stripe duwe solusi tagihan sing kapisah sing bisa digunakake kanthi biaya tambahan 0.5% saka pambayaran bola-bali sawise $ 1 yuta pisanan.

Kaca web Stripe Billing.
Kaca Tagihan Stripe.

Bakal kanthi otomatis ngirim invoice saben wulan, seprapat, utawa tahunan menyang klien utawa pelanggan sing ndhaptar.

Rekonsiliasi invoice otomatis diwiwiti kanthi biaya rata-rata $7 saben invoice. Sampeyan uga bisa nggunakake Stripe Billing kanggo ngirim invoice siji-off.

Kanggo nggawe rencana cicilan, sampeyan kudu nginstal webhook lan kode khusus sing bisa digunakake karo Stripe API.

Braintree

Kanthi Braintree, sampeyan bisa nyetel tagihan bola-bali tanpa kudu ndhaptar layanan sing kapisah.

Nalika nggawe rencana, sampeyan bisa milih jumlah siklus pembayaran tanpa pangembangan khusus. Tegese sampeyan bisa nggawe rencana pembayaran kanthi gampang tanpa perlu API, webhooks, utawa pangembangan khusus.

Pemenang: Braintree

Stripe Billing nawakake solusi tagihan lengkap, nanging ana biaya tambahan saben transaksi. Kanthi Braintree, sampeyan bisa nggawe rencana pembayaran kanthi gampang tanpa mbutuhake kode khusus.

Cara Pembayaran Comparison

Saiki wektune kanggo showdown cara pembayaran. Layanan endi sing bisa nampa kertu kredit, dompet digital, lan solusi pembayaran liyane?

Stripe

Pisanan, ayo goleki kanthi luwih rinci babagan metode pembayaran sing ditampa Stripe. Iku nampa kabeh kertu kredit utama lan pilihan saka dompet digital.

Kertu Kredit sing Didhukung Stripe:

  • American Express
  • kertu bank
  • China UnionPay (CUP)
  • Nggoleki & Diners
  • antarmuka
  • Biro Kredit Jepang (JCB)
  • MasterCard
  • visa

Dompet Digital sing Didhukung Stripe:

  • Alipay
  • Apple Pay
  • Klik kanggo Mbayar
  • Google Pay
  • GrabPay
  • Microsoft Pay

Stripe uga ndhukung transfer ACH lan opsi liyane.

Braintree

Saiki ayo nyilem menyang metode pembayaran sing didhukung Braintree. Iki nampa kabeh kertu kredit utama, Venmo, Paypal, lan pilihan dompet digital.

Kertu Kredit sing Didhukung Braintree:

  • American Express
  • China UnionPay (CUP)
  • Diners
  • Nggoleki
  • Biro Kredit Jepang (JCB)
  • Maestro
  • MasterCard
  • visa

Dompet Digital sing Didhukung Braintree:

  • Apple Pay
  • Klik kanggo Mbayar
  • Google Pay
  • Paypal
  • Samsung Pay
  • Venmo

Braintree uga ndhukung transfer ACH lan opsi liyane.

Kaloro opsi kasebut kalebu kabeh panyedhiya kertu kredit sing unggul ing AS.

Perusahaan kertu kredit AS terkemuka (Sumber: Statista).
Perusahaan kertu kredit AS sing misuwur. (Sumber)

Kaya sing sampeyan ngerteni, loro panyedhiya nutupi kabeh kertu kredit utama ing AS, yaiku Visa, Mastercard, Discover, lan American Express. Dheweke ndhukung kertu kredit luwih akeh tinimbang warga AS.

Dheweke uga ndhukung JCB, kertu kredit Jepang sing misuwur, lan UnionPay, perusahaan Cina utama.

Winner: Braintree

Stripe lan Braintree ndhukung dompet digital sing padha, kayata Apple Pay, Google Pay, Paypal, lan Venmo. Kanthi Alipay, Stripe luwih cocog kanggo bisnis sing akeh pelanggan China, dene Braintree bisa uga narik kawigaten para pelanggan kanthi basis pangguna seluler amarga Samsung Pay.

Stripe ndhukung kertu kredit luwih akeh kanggo Pedagang AS, dene Braintree duwe jangkoan sing luwih apik ing Eropa, kalebu Maestro. Elinga yen Braintree mbutuhake proses tambahan kanggo nampa American Express kanggo transaksi internasional.

Pengalaman Checkout lan pangguna-loropaken

Ora ana sing luwih penting kanggo vendor tinimbang pengalaman checkout kanggo pamrosesan pembayaran.

Pengalaman checkout sing apik banget mbantu nyuda ninggalake kranjang blanja, lan langkah-langkah ekstra bisa menehi biaya sing signifikan saka dodolan sampeyan.

Untunge, sampeyan bisa nggawe pengalaman checkout sing gampang pangguna kanthi solusi loro kasebut.

Stripe Checkout Tuladha: Kickstarter

Kickstarter ngetrapake gateway pembayaran Stripe ing situs kasebut, tegese ora ana pangalihan saka situs web nalika checkout.

Desain kanggo kaca checkout gampang dingerteni lan digunakake.

Kickstarter checkout kaca.
Kickstarter checkout kaca.

Yen sampeyan wis ndhukung apa wae ing Kickstarter, sampeyan wis nggunakake Stripe.

Isi informasi sing dibutuhake lan nerusake checkout. Konfirmasi pesenan sampeyan, lan Stripe bakal ngolah kertu kredit sampeyan.

Sawise pesenan dikonfirmasi, sampeyan bakal dialihake menyang kaca konfirmasi. (Utawa, ing pirang-pirang kasus, konfirmasi ditampilake ing kaca sing padha nalika sampeyan tuku.)

Iku ora bisa dadi luwih prasaja.

Braintree Checkout Tuladha: Bon-Ton

Proses checkout Paypal misuwur amarga pangalihan pangguna menyang situs web Paypal lan njaluk pangguna mlebu utawa mlebu.

Ora kaya ngono karo gateway pembayaran Braintree.

Nalika sampeyan bisa milih nawakake tombol Paypal siji-tutul ing kaca checkout, pilihan utama yaiku pembayaran kertu kredit.

Kaca checkout Bon-Ton.
Kaca checkout Bon-Ton.

Nalika sampeyan bisa ndeleng saka kaca checkout Bon-Ton, sampeyan bisa ngetik informasi kertu kredit tanpa nyembul utawa pangalihan.

Iku pendekatan sing padha karo Stripe karo proses checkout. Kita ora nemokake prabédan sing nyata ing pengalaman pangguna ing antarane rong pilihan kasebut.

Winner: Ora

Nalika ana prabédan sing jelas ing pengalaman checkout antarane Paypal lan Stripe, Braintree minangka crita sing beda.

Sampeyan bisa nyimpen pangguna ing situs sampeyan lan malah nyimpen data kertu kredit tanpa nangani utawa nglindhungi data kasebut dhewe.

Perlu hosting sing paling dhuwur, cepet, lan aman kanggo situs web e-commerce anyar sampeyan? Behmaster nyedhiyakake server kanthi cepet lan dhukungan kelas donya 24/7 saka ahli WooCommerce. Priksa rencana kita

Yen ngandika, pilihan mbayar siji-tutul kanggo pangguna Paypal bisa dadi kauntungan kanggo sawetara bisnis.

Customer Service Comparison

Proses pambayaran minangka bagean integral saka bisnis apa wae. Yen sampeyan ora bisa nampa pembayaran kanggo produk utawa layanan sampeyan, sampeyan bakal ngalami masalah sing abot.

Pramila layanan pelanggan minangka unsur penting nalika milih panyedhiya sampeyan.

Stripe

Dhukungan pelanggan Stripe kasedhiya kanggo pangguna 24 jam dina, pitung dina seminggu. Dheweke nawakake layanan liwat email, obrolan wektu nyata, lan telpon.

Ora ana nomer telpon layanan sing kasedhiya kanggo umum, nanging sampeyan bisa njaluk telpon saka tim layanan pelanggan Stripe.

Wektu ngenteni rata-rata kanggo dhukungan langsung yaiku telung menit.

  • email: Nampa respon ing 24 jam.
  • kanca: Mung kasedhiya ing basa Inggris. Wektu ngenteni rata-rata yaiku 3 menit.
  • Njaluk telpon: Mung kasedhiya ing basa Inggris. Wektu ngenteni rata-rata yaiku 3 menit.

Braintree

Braintree nawakake dhukungan reguler saka Senin nganti Jumuah. Jam kerja wiwit jam lima esuk nganti tengah wengi, Senin nganti Kamis.

Dina Jumuah, Braintree nangani email wiwit jam lima esuk nganti jam 8 esuk Telpon mbukak wiwit jam wolung nganti jam lima sore.

  • email: 5 am nganti 12 am CST, Senin–Kamis; 5 am kanggo 8 pm CST ana
  • Telpon: 8 am nganti 7 am CST, Senin–Kamis; 8 am kanggo 5 pm CST ana

Dheweke uga nawakake dhukungan darurat 24/7/365 lan ngaku duwe reps dhukungan lan insinyur siap sawayah-wayah.

Barometer Media Sosial Layanan Pelanggan

Sanajan pratelan kasebut, gampang golek keluhan layanan pelanggan babagan loro perusahaan kasebut ing media sosial.

Tweet pelanggan Braintree.
Tweet pelanggan Braintree.

Ing kene, pangguna frustasi amarga ora nampa balesan email menyang dhukungan Braintree sajrone sawetara dina.

Ora ana balesan utawa tumindak saka Braintree sanajan diwenehi tandha ing kiriman kasebut.

Tweet pelanggan Stripe.
Tweet pelanggan Stripe.

Ing kene vendor kanthi meh $ 60,000 beku dening Stripe nekat kanggo njaluk liwat menyang wong sing luwih dhuwur ing sistem kasebut. Agen layanan umum durung bisa ngrampungake masalah kasebut ing telpon.

Tim dhukungan Stripe meh langsung sesambungan lan njaluk DM karo alamat email pangguna supaya bisa mindhah.

Winner: Belang

Dhukungan umum Stripe mbukak 24/7, lan uga nangani pitakon dhukungan pelanggan liwat live chat lan malah media sosial.

Sanajan ora kabeh wong seneng karo dhukungan saka salah siji perusahaan, mula amarga akeh taruhan nalika pamrosesan pembayaran ora bisa digunakake.

Saben detik diitung.

Stripe Connect vs Braintree Marketplace

Loro-lorone Stripe lan Braintree nawakake gateway pambayaran pasar.

Bentenane saka gateway biasa yaiku ngidini sub-pedagang (umpamane, pangguna app sampeyan) nampa lan nangani pembayaran.

Fungsi iki perlu kanggo aplikasi lan platform dagang peer-to-peer sing disebarake. (Mikir Kickstarter, Patreon, Etsy, lsp.)

Stripe Sambungake

Kaca produk Stripe Connect, gambar.
Sambungake Stripe.

Stripe Connect pasar dhewe minangka platform pembayaran kanggo platform.

Kanthi basis pangguna sing akeh, perpustakaan SDK sing akeh, dokumentasi sing apik, lan ora ana biaya tambahan sing ngluwihi biaya transaksi, angel mbantah.

Kekuwatan Strip:

  • Basis pangguna sing luwih gedhe
  • Dokumentasi API sing luwih apik
  • Pustaka SDK sing luwih akeh, dadi pilihan kustomisasi sing luwih apik tanpa pangembangan khusus.

Pasar Braintree

Braintree Marketplace, kaca produk, gambar.
Pasar Braintree.

Braintree Marketplace ngiklanake dhewe minangka solusi sing bisa diukur kanggo bisnis pasar.

Nampilake struktur sing prasaja kanthi akun master sing bisa nggawe sub-akun kanggo adol ing platform pasar sampeyan.

Sampeyan bisa nyetel biaya khusus kanggo ngisi transaksi sub-akun.

Kekuwatan Braintree:

  • Struktur prasaja.
  • Akun utama liwat sub-akun.
  • Dokumentasi jero kanggo API lan Ruby SDK.

Winner: Sambungake Stripe

Integrasi karo Platform E-commerce lan CRM

Loro Stripe lan Braintree ndhukung telung gedhe ing e-commerce - WooCommerce, BigCommerce, lan Magento.

WooCommerce

Amarga pangguna nggunakake WordPress kanggo situs web, kita ora bisa nglirwakake plugin e-dagang sing paling akeh digunakake ing saindenging jagad. Kita malah wis nutupi cara kanggo nyiyapake Stripe kanggo WordPress ing kiriman liyane.

Untunge, WooCommerce ndhukung loro platform pembayaran.

Ekstensi WooCommerce kanggo pambayaran.
Ekstensi WooCommerce kanggo pambayaran.

WooCommerce kanthi otomatis nggawe kaca checkout, lan sampeyan ora kudu nggawe kode khusus.

Checkout WooCommerce nganggo Stripe lan Paypal.
Kaca checkout WooCommerce kanthi pilihan Stripe lan Paypal.

Sampeyan uga bisa nawakake macem-macem opsi kanggo proses checkout. Ing kene, pilihan utama yaiku pembayaran kertu kredit sing didhukung Stripe, nanging sampeyan uga bisa mbayar liwat PayPal nggunakake Braintree.

Integrasi CRM

Nanging nalika nerangake CRMs, ana liyane saka prabédan antarane loro.

Integrasi CRM Stripe.
Integrasi CRM Stripe.

Stripe nawakake integrasi karo Gro, Beacon CRM, lan Agile CRM, lan platform liyane. Sampeyan uga bisa nyambungake Stripe Billing karo SalesForce yen sampeyan milih rencana skala.

Crita kasebut beda kanggo Braintree.

Integrasi Braintree karo CRM.
Integrasi Braintree karo CRM.

 

Braintree nawakake integrasi pihak katelu sing cukup. Nanging mung CRM sing bisa digarap langsung yaiku Salesforce lan Agile CRM.

Sing menehi Stripe pinggiran sing jelas ing CRM lan integrasi alat bisnis.

Winner: Belang

Nalika solusi e-dagang gedhe ndhukung Stripe lan Braintree, ana integrasi CRM, alat bisnis, lan opsi tagihan ambalan.

Stripe minangka pimpinan sing jelas, tegese nawakake pilihan sing luwih apik kanggo umume bisnis.

Stripe vs Braintree: Endi sing Luwih Apik?

Ing head-to-head ing saben bagean, ana akeh seri. Fees lan struktur rega meh padha, lan loro pengalaman checkout apik.

Nanging kanthi layanan pelanggan sing luwih apik, perlindungan penipuan, lan integrasi, Stripe meh ora ngliwati garis finish sadurunge Braintree.

  • Apa sampeyan mbukak toko e-dagang ing AS sing umume transaksi liwat kertu kredit? Stripe minangka pilihan sing jelas.
  • Apa sampeyan mbukak bisnis ing negara Eropa sing akeh transaksi liwat Paypal utawa dompet digital liyane? Braintree bakal dadi pilihan sing luwih apik.

Apa Stripe luwih apik tinimbang Braintree?

Stripe luwih gampang diwiwiti.

Kanthi Braintree, sampeyan kudu nglamar Braintree Direct utawa mbayar biaya tambahan kanggo akun pedagang pihak katelu.

Pengalaman checkout padha ing loro, nanging, lan kaya sing wis kita deleng, biaya kasebut meh padha. Nanging, layanan pelanggan kanggo Stripe Radar luwih apik, lan platform kanthi opsi integrasi luwih akeh lan proteksi penipuan sing luwih apik.

Kanggo bisnis e-dagang standar AS, iki ndadekake Stripe dadi pilihan sing paling apik.

Nanging kaluwihan minimal sing diklaim Stripe liwat Braintree ora ateges luwih apik tinimbang pesaing kanggo kabeh bisnis.

Contone, Braintree uga ndhukung Maestro, pilihan kertu kredit sing digunakake ing pirang-pirang negara Eropa lan populer karo bisnis sing nglayani pelanggan ing saindenging jagad.

Stripe utawa Braintree? 🤷‍♂️ Kanthi biaya transparan, teknologi anti-penipuan, & jangkoan global, iki rong pilihan sing paling apik kanggo wiwitan lan bisnis sing wis mapan…nanging endi sing cocog kanggo sampeyan? 👇Klik kanggo Tweet

Summary

Milih gateway pembayaran lan prosesor kanggo bisnis sampeyan dudu keputusan sing kudu ditindakake kanthi entheng. Kita wis nutupi kabeh saka biaya lan kegunaan kanggo layanan pelanggan lan integrasi ing kirim iki kanthi nyorot loro pimpinan pasar sing dipercaya.

Stripe lan Braintree malah nalika nerangake pengalaman checkout, biaya, cara pembayaran, lan kegunaan.

Nanging, yen sampeyan bisnis SaaS, Stripe kudu dicoba. Nduwe alat pencegahan penipuan, pilihan pasar, lan integrasi sing luwih apik. Sing nggawe Stripe luwih gampang digabungake minangka bagean saka tumpukan SaaS sampeyan.

Sakabèhé, kita nemokake Stripe minangka pilihan sing luwih apik kanggo bisnis e-dagang.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol