Wordpress

SXSW 2017: Menyang Web Luwih Pribadi

"Yen merek sampeyan minangka band, energi apa sing bakal digawe?," takon CEO WP Engine Heather Brunner sajrone panel Interaktif SXSW 2017 babagan personalisasi pengalaman digital.

Salah sawijining tema utama SXSW yaiku energi sing ana ing lingkungan urip lan nunggu nunggu band sing sampeyan tresnani. Brunner nerangake manawa babagan personalisasi digital, siji kudu ngupayakake nggawe energi sing padha nanging ing format digital.

Heather Brunner presents kanggo kapasitas tekan kamar sak panel SXSW Interactive dheweke.

Dadi kepiye carane nggawe rasa seneng online iki?

Kanggo luwih ngerti kenapa personalisasi digital penting banget lan carane pindhah menyang web sing luwih pribadi, tonton video ing ngisor iki lan waca sawetara pemahaman Brunner saka presentasi SXSW dheweke.

Kita kabeh pengin penggemar sing seneng apa sing digawe

"Kesan digital kita ing jagad iki yaiku pasuryan kita sing nggambarake sapa kita, apa sing kita lakoni, nilai kita, lan kenapa produk kita penting," ujare Brunner.

Pungkasane sampeyan kudu ngupayakake nggawe advokat merek, sing ora mung kedadeyan nanging butuh wektu. Kanthi nggawe pengalaman sing menarik lan ora bisa dilalekake kanthi online lan netepi mentalitas pelanggan, pungkasane, merek sampeyan bakal duwe pengikut sing setia lan pendukung merek.

Konten Pembunuh + Pengalaman Fantastic = Advokasi Merek

Pengalaman digital babagan crita. Mulane, isi sing sampeyan lakoni kudu bisa narik kawigaten wong supaya bisa nemokake merek sampeyan. Iku sijine tujuan sing metu ana - crito konco sing sampeyan, apa sampeyan lagi ing bisnis lan nyopir kepinginan siji kanggo sinau liyane lan bungah kanggo mbangun sesambetan karo sampeyan, Brunner nerangake.

Pengalaman Pelanggan Sampeyan yaiku Strategi Digital (lan kosok balene)

Kanggo captivate pamirsa sukses, sampeyan kudu tundhuk kanthi lengkap kanggo sijine customer ing jantung pengalaman digital. Iki tegese sampeyan kudu ngupayakake mbangun hubungan karo pelanggan.

Nalika hubungan manungsa ngliwati tahapan, tahapan hubungan sing padha yaiku sing sampeyan coba gawe ing pengalaman digital sampeyan. Takon dhewe, apa kehadiran digital merek sampeyan ngetutake papat pilar ing ngisor iki?

A framework carane sesambetan dibangun

Liwat nggawe sampeyan bisa dipercaya, sampeyan entuk penghargaan. Sawise sampeyan entuk pakurmatan saka wong liya, mula bisa dipercaya. Yen ana wong sing dipercaya sampeyan, dheweke luwih seneng dadi pengacara lan gelem nuduhake luwih akeh babagan awake dhewe.

Pungkasane sampeyan pengin ngowahi penggemar dadi pengacara

Nalika sampeyan mikir babagan mbangun pengalaman digital sing luwih apik sing luwih pribadi, elinga yen panyengkuyung gelem nuduhake luwih akeh babagan awake dhewe. Dadi penting yen sampeyan entuk kapercayan pelanggan supaya bisa nuduhake luwih akeh karo sampeyan lan sampeyan bisa miwiti nggawe pengalaman sing luwih relevan.

Trust wis entuk. Wong-wong ora bakal menehi kabeh informasi kanthi otomatis kajaba dheweke pancen dipercaya minangka merek, ujare Brunner.

Apa Pengalaman Digital Kita Maju Cepet Cukup?

Miturut Brunner, "ora.

Nalika teknologi iklan wis watara wektu luwih cendhak tinimbang teknologi web, teknologi iklan maju luwih cepet.

Contone, AdTech ngumpulake kabeh informasi liwat cookie nggunakake data gedhe, machine learning, lan daya komputasi ing skala kanggo ngirim Rekomendasi cepet ing pengalaman pangguna ing web. "Sudut pandangku yaiku paradigma sing padha yaiku apa sing bakal ditindakake kanggo ngirim menyang situs web," ujare Brunner.

Situs web ing mangsa ngarep bakal nggawe pengalaman siji-kanggo-siji sing paling apik, prédhiksi Brunner. Arsitèktur situs web kudu digabung lan dirakit kanthi cepet kanthi wektu nyata kanthi pengalaman kanggo sampeyan.

Masa Depan = Manungsa + Mesin

Saiki wis ana prekara sing digawe kanggo nulungi kita menyang dalan menyang personalisasi sing luwih apik. Mangkene sawetara kombinasi manungsa/teknologi sing beda-beda sing kudu difokusake:

Manungsa + CRM

Yen sampeyan pengin nindakake jinis personalisasi apa wae, sampeyan kudu nandur modal ing CRM. Investasi ing piranti lunak manajemen hubungan pelanggan (CRM) minangka langkah sabanjure kanggo nggawe pelanggan dadi inti pengalaman lan strategi digital sampeyan.

Manungsa + Omni-Channel

Kombinasi apa sing kedadeyan ing situs web, apa sing kedadeyan ing seluler, lan mikir babagan sistem mburi iku penting supaya luwih kompatibel lan luwih konsisten.

Manungsa + Big Data

Kanthi kombinasi biaya komputasi awan mudhun lan kemampuan kanggo nggunakake pembelajaran mesin, saiki kita duwe aplikasi anyar sing bisa digunakake kanggo mbantu ngetrapake lan nyimpen data. Data anyar sing luwih gedhe iki bakal mbantu kita nggawe pengalaman sing luwih pribadi.

Manungsa + AR / VR

Augmented reality lan virtual reality minangka perkara sing bisa mengaruhi sesi blanja ing mangsa ngarep utawa sesi engagement ing mangsa ngarep. Nempatake dhewe ing lingkungan sing nuduhake sampeyan kaya apa ngalami produk, lingkungan, lan liya-liyane bakal dadi langkah sabanjure ing personalisasi.

Digital Natives Bakal Mrentah Personalisasi

Saiki ana klompok wong sing mung tuwuh ing jagad digital. Nalika generasi mudha kita tambah tuwa, dheweke bakal ngarepake pengalaman pribadi. Kepinginan kanggo entuk kepuasan cepet bakal luwih kuat tinimbang sadurunge, ujare Brunner.

Ing pungkasan dina, kabeh babagan Kemanusiaan

Iku kabeh bali menyang lelampahan kanggo mbangun hubungan karo para pelanggan, saka kredibilitas kanggo dipercaya lan liya-liyane, ujare Brunner. Nggawe konten interaktif sing mateni, dadi luwih matur nuwun lan mbiyantu, lan entuk kapercayan minangka langkah pertama kanggo ngasilake pelanggan sing setia.

Sawise sampeyan duwe pelanggan sing setya, banjur kepiye carane sampeyan ngaktifake rasa penasaran kanggo sinau luwih lengkap babagan dheweke. Konten sing digawe pelanggan minangka cara sing apik kanggo miwiti pelanggan nuduhake pengalaman babagan merek sampeyan. Sampeyan kudu mikir babagan cara supaya para pelanggan dadi kandel ing tumindak - iki minangka kunci kanggo sinau luwih akeh babagan supaya bisa menehi pengalaman web sing paling pribadi.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol