Wordpress

7 Plugins Formulir Kontak Paling Apik kanggo WordPress

Formulir kontak penting banget ing situs web apa wae, lan nalika WordPress ora duwe fungsi sing dibangun kanggo nggawe formulir kasebut, ana sawetara plugin pembangun formulir sing cocog kanggo tujuan kasebut. Nyatane, sawetara sing luwih akeh tinimbang nggawe formulir kontak, sampeyan bisa nggawe formulir apa wae, kalebu kuesioner lan polling.

Ayo goleki plugin formulir kontak sing paling apik kanggo WordPress:

#1: Forms Gravity

Plugin Formulir Kontak Paling apik kanggo formulir gravitasi WordPress

Gravity Forms minangka salah sawijining plugin formulir kontak sing paling apik kanggo WordPress. Gunakake kanggo nggawe formulir kontak sing paling gampang, nganti formulir kiriman konten pangguna multi-langkah ing sisih ngarep situs sampeyan (becik kanggo nyengkuyung konten sing digawe pangguna). Kanggo TCTerms bonus, wangun builder gampang banget kanggo nggunakake. Sampeyan bisa uga nggawe formulir sing nglebokake konten menyang jinis kiriman khusus.

Kanthi Formulir Gravitasi, sampeyan uga bisa nggawe kolom kondisional, lan iki bisa digunakake kanthi apik khusus kanggo nggawe formulir pesenan. Iku nindakake petungan majeng adhedhasar nilai lapangan input. Dadi, formulir gravitasi bisa digunakake kanggo adol produk saka situs sampeyan, lan pangguna uga bisa ngatur variasi produk kanggo entuk rega sing dianyari sadurunge tuku.

Rega kanggo Formulir Gravitasi diwiwiti kanthi $ 59 / taun. | Download Formulir Gravitasi

#2: Gangguan

Plugins Formulir Kontak Paling apik kanggo WordPress quform

(Kredit: Sumber gambar)

Yen sampeyan nggunakake WordPress, mbutuhake formulir khusus, lan ora seneng mbuwang wektu utawa mung ora pengin ndemek kode apa wae - mula iki minangka alat sing kudu sampeyan lakoni.

Quform minangka plugin WordPress canggih sing ngidini sampeyan nggawe macem-macem formulir kanthi cepet lan gampang kanthi kontrol total, amarga antarmuka pangguna sing anyar lan apik. Apa iku Kutipan Komplek utawa wangun pesenan utawa mung wangun kontak prasaja, Quform ngijini sampeyan kanggo nindakake kabeh iki tanpa ndemek kode sembarang. Ing sawetara klik, sampeyan bakal duwe wangun kanthi fungsi - iku sing prasaja. Kajaba iku, Quform minangka GDPR lan ramah seluler.

Rega kanggo Quform diwiwiti $29 kanggo lisensi biasa. | Unduh Quform

#3: Forms Ninja

Plugin Formulir Kontak Paling apik kanggo formulir ninja WordPress

Kanthi basis pangguna sing seneng sing kalebu luwih saka 16 yuta unduhan, Ninja Forms minangka kerangka nggawe formulir kanthi fitur lengkap kanggo WordPress. Ngidini sampeyan kanthi gampang lan cepet ngrancang formulir kompleks liwat antarmuka seret lan selehake minimalis (sing ora mbutuhake kodhe). Kanggo pangembang, dibangun kanthi macem-macem pancing lan saringan sing migunani, supaya sampeyan bisa nindakake apa wae kanthi kerangka bangunan sing kuat iki. Kajaba iku, Formulir Ninja nggabungake 40+ layanan pihak katelu, kalebu Paypal, Stripe, lan Zapier.

Formulir Ninja fleksibel banget - sampeyan bisa nambah formulir minangka widget, shortcode, utawa nambahake kanthi otomatis menyang konten sing sampeyan pilih. Plugin inti gratis, nanging sampeyan bisa tuku sawetara tambahan saka situs web Ninja Forms.

Rencana mbayar diwiwiti $ 99 / taun, kanthi akses menyang Formulir Multi-Part, Logika Bersyarat, lan Unggahan File. Yen sampeyan langganan rencana paling dhasar, sampeyan entuk minimal 20% tambahan tambahan. | Unduh Formulir Ninja

#4: Agung Forms

Plugin Formulir Kontak Paling apik kanggo formulir WordPress sing apik banget

Gawe formulir kanthi cepet lan gampang kanthi antarmuka seret lan selehake sing prasaja lan panyuntingan ing papan. Ana puluhan plugin kanggo nggawe formulir, nanging umume mbingungake lan rumit banget. Kanthi Formidable, gampang nggawe formulir ing antarmuka seret lan selehake sing gampang. Sampeyan bisa mbangun formulir khusus utawa ngasilake saka cithakan. Shortcodes bisa digunakake uga layanan spam catching.

Kanthi Formidable Pro, kabeh formulir bisa disesuaikan lan ana 20 tambahan sing kasedhiya kanggo ngidini macem-macem integrasi aplikasi (kalebu PayPal, MailChimp, Zapier, WooCommerce, Salesforce, lan Hubspot).

Fitur liyane kalebu:

  • Wangun cerdas kanthi logika kondisional: Gunakake logika kondisional kanggo nuduhake utawa ndhelikake pitakonan adhedhasar respon.
  • Simpen lan terus kiriman sebagean: Becik kanggo nalika internet dumadakan metu.
  • Kanthi Visual Form Styler, gunakake fungsi seret lan selehake kanggo nggawe formulir bermerek sing cocog karo situs sampeyan. Kanthi perpustakaan cithakan, ora gampang nggawe formulir! Formidable Forms uga ngidini sampeyan nggawe formulir label putih (sanajan ing rencana Lite).
  • Email otomatis lan kabar kanggo njaluk data pengajuan formulir menyang pihak sing cocog.
  • Jadwal formulir lan watesan tanggapan; ngisi formulir otomatis; pangayoman spam siro.

Sing mbedakake Formidable Forms saka plugin liyane yaiku plugin kasebut ora mung ngumpulake data nanging uga menehi alat kanggo nampilake data kasebut.

Rega diwiwiti ing $49 kanggo rencana dhasar, sing kalebu nganyari lan dhukungan. | Unduh Formidable Forms

#5: WPForms

Plugin Formulir Kontak Paling apik kanggo WordPress wpforms

WPForms ora mung plugin formulir kontak; iku uga seret lan selehake wangun builder sing ngijini sampeyan kanggo mbangun formulir ing sawetara menit. Pangguna bisa milih saka sawetara template lan kolom WordPress sing wis dibangun kanggo nggawe formulir sing dikarepake sing kalebu formulir kontak, survey, formulir sumbangan, lan uga formulir pesenan kanggo e-commerce - kabeh tanpa nulis kode siji.

WPForms nggunakake Smart Conditional Logic kanggo nggawe formulir kinerja dhuwur, ndhukung nggawe formulir multi-halaman, lan mbantu nyepetake alur kerja kanthi nyelehake kabeh petunjuk ing sak panggonan. WPForms nggabungake karo panyedhiya layanan email populer (kalebu MailChimp, Aweber, GetResponse, Monitor Kampanye, lan Drip) uga panyedhiya pembayaran kayata PayPal lan Stripe kanggo ngumpulake pesenan lan pesenan pembayaran.

Fitur WPForms kalebu:

  • 100% responsif seluler.
  • Captcha pinter lan honeypot sing dibangun kanggo nyegah kiriman spam.
  • Kabar cepet kanggo nggawe respon cepet kanggo prospek sing janjeni.
  • Geolokasi supaya sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan asale wong sing ngisi formulir sampeyan.
  • Sawetara tambahan liyane, kayata Zapier, sing ngidini sampeyan nyambungake luwih saka 500 aplikasi saka web; wangun abandonment add-on, sing ngijini sampeyan kanggo njupuk luwih timbal saka entri sebagean; formulir offline add-on, kang nyimpen data pangguna sawise sambungan internet dibalèkaké, lan sawetara liyane.

WPForms nawakake papat macem-macem rencana rega, sing paling dhasar diwiwiti $ 79 / taun - nanging iki ora kalebu fungsi email lan pembayaran. Dheweke uga nawakake versi lite gratis, sing wis diunduh luwih saka 1 yuta. | Ngundhuh WPForms

#6: Formulir Kontak 7

Plugins Formulir Kontak Paling apik kanggo formulir kontak WordPress 7

Kanthi luwih saka 5 yuta instalasi aktif ing WordPress, ora ana keraguan manawa Contact Form 7 minangka salah sawijining plugin WordPress sing paling populer (lan ora mung karo formulir kontak).

Yen sampeyan mung butuh fungsi dhasar, Formulir Kontak 7 dudu solusi sing ala kanggo plugin gratis. Iku ngijini sampeyan kanggo ngatur macem-macem formulir kontak, sing bisa ngatur uga. Uga ndhukung captcha, penyaringan spam Akismet, lan kiriman sing didhukung Ajax.

Unduh Formulir Kontak 7

# 7: OptinMonster

Plugins Formulir Kontak Paling apik kanggo WordPress optinmonster

OptinMonster dudu plugin formulir kontak, nanging minangka salah sawijining alat generasi timbal paling apik sing kasedhiya saiki. Sing jarene, isih ngidini sampeyan nggawe formulir opt-in sing apik sing dioptimalake kanggo tingkat konversi paling dhuwur.

Dibangun dening tim padha konco WPForms, prabédan antarane loro iku OptinMonster a platform-independen mbangun wangun optin alat (dudu plugin) sing ngidini sampeyan nggawe macem-macem jinis formulir, kayata popup lightbox, bar ngambang, slide-in, lan formulir sidebar, dene WPForms minangka plugin formulir kontak khusus kanggo WordPress.

OptinMonster lan WPForms kalebu fitur sing umum:

  • Seret lan selehake fungsi pembangun formulir.
  • Integrasi karo alat marketing email kayata Aweber, MailChimp, InfusionSoft, GetResponse, lan Kontak Konstan.
  • Mobile-loropaken.

Fitur iki unik kanggo Optinmonster:

  • Teknologi metu-maksud: Sampeyan bisa njaluk pengunjung supaya ninggalake situs sampeyan kanggo ndhaptar dhaptar sampeyan.
  • Pengujian A/B kanggo macem-macem unsur, kalebu judhul, salinan, uga desain, kanggo ndeleng sing ngowahi sing paling apik.
  • Pemicu gulung, sing nuduhake kampanye sawise pangguna nggulung persentase tartamtu saka kaca, lan InactivitySensor, sing ngarahake pengunjung sing ora aktif kanggo ngowahi dadi pelanggan.
  • Analitis sing dibangun ing

Rencana dhasar OptinMonster diwiwiti kanthi $ 9 / wulan. | Download OptinMonster

Pikiran Akhir: 7 Plugins Formulir Kontak Paling Apik kanggo WordPress

Plugin formulir kontak sing paling apik kanggo sampeyan bakal katon beda tinimbang pilihan becik wong liya adhedhasar kabutuhan lan anggaran sampeyan. Kanthi akeh pilihan sing dibayar lan gratis, solusi sing sampurna bisa uga ana ing dhaptar iki!

Apa sampeyan nggunakake plugin nggawe formulir kontak liyane? Ayo kita ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki.

Artikel iki dianyari ing Mei 2019 dening Maddy Osman.

Sawetara pranala ing ngisor iki minangka pranala afiliasi, yen sampeyan ngeklik lan tuku paket, kita bakal nampa komisi sing mbantu Walikota WP tetep mlaku.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol