E-commerce

Wektu Paling Apik kanggo Kirim Email Pemasaran

Aku kerep ditakoni babagan wektu paling apik kanggo ngirim email marketing. Jawaban gumantung ing sawetara faktor. Email sing tepat wektu bisa nambah tarif mbukak lan klik. Sing kurang wektune bisa nyopir unsubscribe.

Ing kirim iki, aku bakal alamat carane nemtokake wektu ngirim paling apik kanggo program email.

Langkah pisanan yaiku nemtokake tujuan utawa tujuan email. Ing pengalamanku, kinerja email saka siji pengecer bisa beda-beda gumantung saka tujuane. Tujuan umum kanggo marketing email kalebu:

  • Nyopir lalu lintas menyang situs web. Email lalu lintas situs umum mesthi paling efektif ing tengah minggu - esuk utawa sore. Senen lan Jum'at cenderung ora nindakake uga. Miturut data Monitor Kampanye, ing ngisor iki, tarif mbukak paling dhuwur dumadi ing dina Selasa.
  • Nyopir lalu lintas menyang lokasi fisik. Sawetara email dimaksudake kanggo nyengkuyung kunjungan fisik. Penampilan biasane paling apik ing wayah sore lan akhir minggu. Umume panampa bakal maca email ing smartphone. Mangkono pesen kasebut bisa dadi efektif kanggo kunjungan spontan nalika wong-wong padha nindakake tugas, blanja, lan sosialisasi.
  • Dorong blanja situs web. Nganalisa pola tuku sadurunge bisa mbantu nemtokake kapan ngirim email blanja. Contone, pengecer rasukan bisa ngalami dodolan sweter musim gugur ing pungkasan September. Dadi, email sing promosi barang kasebut kudu ngetutake jangka wektu tuku.
  • Kréta sing ditinggal utawa browsing. Email sing dipicu adhedhasar sesi browsing sing ditinggalake utawa kranjang blanja sing ditinggalake biasane paling apik nalika dikirim langsung sawise ditinggal.
  • Njaluk review utawa saran. Kirimi email sing njaluk umpan balik nalika panampa duwe wektu paling akeh. Iki biasane tengah minggu utawa awal sore, jam sawise nedha bengi.
  • Kesadaran umum. Kampanye kesadaran umum bisa dikirim meh kabeh wektu supaya efektif. Ngirim pesen utama ing baris subyek email lan preheader bisa migunani sanajan panampa ora mbukak.

Tools

Ngirim optimalisasi wektu minangka fitur saka akeh platform marketing email. Biasane piranti lunak bakal nglacak nalika saben pelanggan cenderung mbukak lan ngeklik email banjur ngirim kanthi otomatis. Ngirim optimasi wektu migunani kanggo email kanthi tujuan sing padha. Nanging bisa dadi kontraproduktif kanggo email kanthi tujuan sing beda-beda, kayata nyopir lalu lintas web lan njaluk umpan balik. Kajaba iku, STO mbutuhake panampa kanthi riwayat mbukak lan klik - dudu pelanggan anyar utawa program email anyar.

Ndeleng optimasi wektu. Ing wulan April, Verizon Media ngluncurake apa sing diarani "optimasi wektu ndeleng." Verizon duweni AOL lan Yahoo, loro panyedhiya email sing misuwur. Optimasi wektu ndeleng, miturut Verizon, nglacak nalika wong wis mlebu menyang akun email banjur nyurung pesen email ing wektu kasebut. Tarif mbukak dilaporake mundhak nganti kaping papat nalika nggunakake kemampuan anyar iki.

Nargetake panampa AOL lan Yahoo nalika lagi ndeleng email sing jelas migunani. Nanging lumping panampa non-view-time-optimization, kayata pangguna Gmail, menyang wektu sing padha bisa nyebabake unsubscribe.

Kabar lan pembangunan. Mesthi ana faktor global utawa regional sing mengaruhi wektu email, kalebu:

  • Krisis lan acara. Covid-19 minangka conto sing apik babagan kepiye acara global bisa mengaruhi pemasaran email. Conto liyane yaiku konser lan acara olahraga.
  • weather bisa mengaruhi wektu email sampeyan. Badai salju, badai, kekeringan, dina sing cerah - kabeh bisa ngowahi kinerja email. Aja ngirim email menyang panampa ing angin topan. Utawa nimbang kode kupon khusus sing nggambarake kahanan, kayata conto ing ngisor iki saka Urban Outfitters.
Cuaca lokal panampa bisa mengaruhi kinerja email. Conto iki saka Urban Outfitters nawakake kode kupon khusus kanggo dina salju.

Cuaca lokal panampa bisa mengaruhi kinerja email. Conto iki saka Urban Outfitters nawakake kode kupon khusus kanggo dina salju.

  • Preinan. Kirimi email marketing nalika musim blanja liburan kanthi wektu sing cukup kanggo panampa supaya bisa pesen sadurunge utawa toko lan nampa barang dagangan ing wektu acara kasebut. Tanggalan email liburan, kanthi tanggal penyebaran, bisa mbantu banget.
  • Zona wektu. Akeh panyedhiya layanan email bisa nyetel wektu kirim adhedhasar lokasi panampa. Contone, panampa bisa nampa email ing, ngomong, 10 am wektu lokal ora preduli yen wektu Wétan utawa Pasifik Wektu. Yen piranti lunak ora duwe fitur iki, bagean dhaptar sampeyan sabisa-bisa kanggo mesthekake panampa ing California ora nampa email telung jam luwih awal tinimbang ing New York.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol