Wordpress

Blog WordPress paling apik ing basa Spanyol

WordPress wis mimpin jagad blogging sajrone pirang-pirang taun. Thanks kanggo gampang digunakake, akeh plugin lan layanan, lan akeh kemungkinan kustomisasi lan optimalisasi, ora kaget yen mayuta-yuta wong milih saben dina.

Komunitas WordPress nyebar ing ndonya. Pangguna saka sak ndonya, kanthi macem-macem basa, nggunakake WordPress lan terus-terusan nggoleki tutorial lan review.

Kanthi basa Spanyol minangka basa paling umum nomer loro ing donya, mesthi wae blog tartamtu bakal fokus ing niche tartamtu iki. Ing kirim iki, kita bakal sinau luwih lengkap babagan Top 10 blog paling apik kanggo sinau WordPress ing Spanyol.

Pitulung WordPress

Blog iki wis ana luwih saka 13 taun lan minangka salah sawijining blog sing paling aktif ing dhaptar kita.

ReInspirit

Wiwit diluncurake ing Oktober 2012, ReInSpirit wis nawakake informasi babagan kabeh aspek WordPress kalebu optimasi SEO, desain web, analytics, lan alat WordPress.

Behmaster

Kanthi luwih saka 4.5M kunjungan saben wulan, Behmaster nawakake pamaca Spanyol minangka salah sawijining sumber daya WordPress sing paling apik.

Decodecms

Blog iki fokus utamane ing coding ing WordPress. Deleng kode lan tutorial sing bakal ditrapake ing blog sampeyan.

Woodemia

Kasengsem ing eCommerce? Woodemia nawakake kursus lan tutorial sing fokus utamane ing eCommerce ing WordPress.

Desarrollowp

Blog iki nuduhake trik, tutorial, pandhuan, cuplikan, tips, warta, wawancara, lan liya-liyane sing ana gandhengane karo WordPress.

WordPress Direct

WordPress Directo fokus ing warta WordPress nalika uga nyedhiyakake kabeh jinis sumber daya kanggo ngoptimalake blog WordPress apa wae.

We perusahaan

Yen sampeyan nggoleki pandhuan WordPress, coba Webempresa.

Enrique J Ros

Blog iki fokus ing plugin lan konten pangembangan.

Blog WordPress

Yen sampeyan pengin nemokake warta WordPress paling anyar lan kabeh jinis informasi babagan panggunaan, aplikasi, tips, lan kode, priksa Blog WordPress.

1. Ayuda WordPress

Pitulung WordPress

Ayuda WordPress wis online luwih saka 13 taun lan minangka salah sawijining blog sing paling aktif nganti saiki. Iki menehi maca repertoar informasi babagan nganyari WordPress. Kajaba iku, nawakake solusi kanggo masalah sing bisa ditindakake dening pangguna WordPress biasa nalika ngeblog.

Blog iki duwe luwih saka 150,000 kunjungan saben wulan, utamane saka Spanyol. Nanging, akhir-akhir iki, pengaruhe uga saya tambah ing Amerika Kidul.

2. ReInspirit

ReInspirit

ReInSpirit wis nawakake informasi babagan optimasi SEO, desain web, analytics, lan alat WordPress wiwit Oktober 2012.

Iki minangka salah sawijining situs web sing paling lengkap babagan WordPress lan nyakup saben aspek pangembangan WordPress isi. Nduwe nganti 50k pengunjung saben wulan, kanthi umume lalu lintas asale saka telusuran organik.

3. Behmaster

Behmaster

Behmaster nawakake sumber daya lan tutorial sing akeh banget kanggo pangguna WordPress. Desain sing resik wis mbantu peringkat no. 64 ing kategori lan ngasilake nganti 4.5M kunjungan saben wulan.

Iki minangka salah sawijining blog paling apik ing dhaptar kita. Iki utamane amarga konten sing maneka warna lan berkualitas, uga kegiatan sing kuat. Umume lalu lintas asale saka AS lan nawakake dhukungan lan langganan kanggo pengunjung, uga kemungkinan hosting lan nyewa profesional.

4. Decodecms

DecodeCMS

Decodecms menehi sudut pandang sing beda kanggo kapabilitas WordPress. Iku fokus ing coding, nawakake kode lan tutorial kanggo pangguna kanggo aplikasi ing blog.

Sanajan blog kasebut dudu situs web sing paling ramah pangguna, nanging menehi akeh solusi kanggo wong-wong sing pengin nggali luwih jero menyang jagad coding. Wis online meh 5 taun lan terus-terusan ngasilake konten sing berkualitas kanggo para pamaca.

5. Woodemia

woodemia

Woodemia minangka blog sing apik kanggo nuduhake konten babagan eCommerce ing WordPress. Ing kene sampeyan bisa nemokake kursus lan kabeh jinis tutorial sing dibangun kanggo nggawe situs web eCommerce sampeyan katon.

Iki minangka blog sing enom lan berkualitas kanthi luwih saka 65k pengunjung saben wulan kanthi luwih saka 90% saka telusuran.

6. Desarrollowp

DesarrolloWP

Desarrollowp minangka blog sing nuduhake trik, tutorial, pandhuan, cuplikan, tips, warta, wawancara, lan liya-liyane sing ana gandhengane karo WordPress.

Wis online wiwit 2015, lan, sanajan isih duwe dalan sing dawa kanggo nyempurnakake pengalaman pangguna, nawakake salah sawijining konten sing paling lengkap lan macem-macem sing ana gandhengane karo WordPress.

7. WordPress Direct

WordPress Direct

WordPress Directo minangka blog sing resik banget, fokus supaya pengunjung dianyari ing warta WordPress. Uga nyedhiyakake kabeh jinis sumber daya kanggo ngoptimalake blog WordPress apa wae.

Iku blog sing aktif banget, nerbitake paling ora 1 kirim saben minggu. Apa maneh, iku sampurna kanggo pamula!

8. Webempresa

perusahaan web

Webempresa minangka blog liyane sing dibangun kanthi apik sing nawakake pandhuan kanggo wong-wong sing butuh bantuan sethithik babagan situs web.

Iku peringkat 81 ing donya ing kategori, lan iku cedhak siji yuta kunjungan saben sasi. Nduwe desain sing prasaja, apik, lan ramah dadi salah sawijining blog paling apik babagan WordPress.

9. Enrique J Ros

Enrique J Ros

Enrique J Ros minangka blog sing kebak informasi migunani babagan WordPress. Isi utamane fokus kanggo nawakake konten plugin lan pangembangan. Wis online wiwit 2016 lan duwe luwih saka 70,000 pengunjung saben wulan. Umume lalu lintas asale saka Spanyol lan organik.

10. Blog WordPress

WordPress.org

Mesthi wae, blog Spanyol WordPress.org minangka salah sawijining platform WordPress sing paling lengkap. Iki minangka blog sing terus berkembang kanthi luwih saka 25M kunjungan saben wulan.

Ing kene, sampeyan bisa nemokake kabar paling anyar babagan WordPress lan kabeh jinis informasi babagan panggunaan, aplikasi, tips, kode, lsp.

Summary

Kita wis nutupi apa sing dianggep minangka blog WordPress 10 paling ndhuwur ing basa Spanyol. Nalika saben blog nyedhiyakake konten unik dhewe, kita yakin sampeyan bakal nemokake sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan.

Apa sampeyan nemokake blog WordPress liyane ing basa Spanyol? Ayo kita ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol