Wordpress

Layanan Pangopènan WordPress Paling Apik Ing Web

Cilik utawa gedhe, saben bisnis saiki duwe kehadiran online. Yen sampeyan pengin dingerteni utawa diakses, alamat ing dalan informasi pancen perlu. WordPress minangka sistem manajemen konten sing paling populer ing antarane pamilik situs web. Gampang kanggo nyiyapake lan njaga, nanging bisa dadi tantangan kanggo sawetara lan ngganggu akeh.

Kanggo situs web kanggo narik pengunjung, penting yen situs web kasebut cepet, efisien, lan orientasi kinerja. Kanggo njaga situs web sing ramah SEO, pangopènan sing adil dibutuhake kanthi terus-terusan. Konten ing situs web kasebut bisa uga apik banget, nanging sampeyan ora bakal ngetutake lalu lintas kasebut kajaba bisa digunakake kaya mesin sing wis disetel kanthi apik.

Iki bisa dadi gangguan gedhe kanggo bisnis. Sampeyan ora pengin nglampahi wektu tinkering karo situs web sing luwih seneng nyawisake kegiatan bisnis inti. Kanggo wong sing sibuk lan sing ora peduli karo teknologi, layanan pangopènan WordPress minangka solusi sing apik. Sampeyan bisa ninggalake sepele kanggo dheweke lan fokus ing bisnis sampeyan.

Pilihan Pangopènan WordPress

Ana sawetara panyedhiya layanan sing bisa ngurus kabeh pangopènan WordPress kurang saka $100 saben wulan. Kanggo rega iki, dheweke ngurus nganyari WordPress (inti, plugin lan tema), serep lan pemugaran. Sawetara malah bisa mbuwang sawetara tambahan kaya wektu pangembang.

Kanggo mriksa apa rencana iku pilihan apik kanggo sampeyan, iku bisa dadi apike kanggo math. Waca carane akeh wektu sampeyan bakal nglampahi ing pangopènan lan Nilai dhuwit wektu iki. Sanajan iki ora cukup nambah, bisa uga migunani. Contone, sampeyan bisa uga ora pengin nindakake soko sing ora menowo kanggo sampeyan, kang nggoleki. Kadhangkala luwih apik kanggo menehi pakar kanggo ngatasi.

Situs web uga mbutuhake pangayoman saka peretas ing prowl lan lurking malware. Peretas wis dadi luwih canggih lan malware luwih ngrusak. Yen keamanan dadi masalah, luwih becik pasrahake menyang profesional.

Layanan pangopènan situs web ngilangi kuwatir sing ana gandhengane karo kepemilikan situs web. Umume layanan nawakake dhukungan sing kuat. Asring, dheweke bisa ndeteksi masalah sadurunge sampeyan nindakake lan bisa ngenali lan nerangake luwih apik marang pihak katelu liyane kaya panyedhiya layanan host. Dheweke uga cenderung proaktif lan bisa ndeleng bencana sing bakal teka.

Nalika Nyewa Bantuan

Cekakipun, kenapa sampeyan kudu ninggalake pangopènan menyang panyedhiya layanan pangopènan,

  • Ngirit wektu, lan mbokmenawa dhuwit.
  • Ninggalake sampeyan bebas konsentrasi ing bisnis inti.
  • Ngirit ing syarat keahlian ing omah.
  • Dhukungan padhet saka panyedhiya layanan.
  • Panyedhiya layanan bisa sesambungan karo pihak katelu kaya layanan hosting.
  • Tumindak pencegahan bisa ditindakake lan bisa nyingkiri wektu mandheg.
  • Panyedhiya layanan bisa ngelingi downtime, sanajan sadurunge sampeyan nindakake.
  • uneg-uneg keamanan dijupuk care saka.
  • Tentrem atine, ninggalake masalah niggling kanggo ahli.

Yen sampeyan wis nggawe keputusan yen sampeyan bakal ninggalake layanan pangopènan WordPress ing tangan sing luwih bisa tinimbang sampeyan, pitakonan sabanjure - sapa sing bisa dipercaya tugas iki? Ana akeh panyedhiya layanan pangopènan WordPress, lan kita wis nyaring sawetara ing kene supaya luwih gampang kanggo sampeyan.

Catetan: Elinga yen dhaptar iki mung kanggo nampilake pilihan pangopènan WordPress. WPExplorer ora makili utawa menehi jaminan babagan perusahaan sing kadhaptar. Tansah nindakake riset dhewe kanggo milih layanan sing tepat kanggo situs web sampeyan.

Fixmysite

Fixmysite

Nggolek cepet, bantuan siji-wektu kanggo masalah? Fixmysite.com mesthi bisa mbantu. Nawakake macem-macem layanan, tim sing grapyak lan nulungi siap kanggo apa wae sing sampeyan butuhake. Rega beda-beda adhedhasar tingkat teknis saka bantuan sing sampeyan butuhake. Saiki (mumpung Juni 2019) Fixmysite nawakake layanan ing ngisor iki:

  • Kesalahan tema & kustomisasi $39
  • Instalasi WordPress $49
  • Migrasi $59
  • Optimasi kacepetan $89
  • Malware mbusak $99
  • Audit situs $159

Sampeyan mung kudu mbukak tiket kanthi katrangan rinci babagan bantuan sing sampeyan goleki. Apa iku nambahake lambang sosial menyang header, utawa ndandani masalah karo pagination blog sampeyan. Tim ing Fixmysite bakal mriksa panjaluk sampeyan, supaya sampeyan ngerti rencana dhukungan sing cocog kanggo proyek kasebut, banjur bisa kerja. Sadurunge ngerti, tugas bakal rampung lan situs sampeyan bakal apik kaya anyar!

Dhukungan Tech WP

WP Tech Support WordPress Maintenance

Relatif anyar dibandhingake karo sawetara opsi liyane ing dhaptar kita, WP Tech Support nawakake pangopènan umum proaktif kanggo mbantu supaya situs web sampeyan bisa mlaku kanthi lancar.

Rencana diwiwiti mung $45 saben wulan (ing wulan Juni 2019), lan nutupi aspek penting kanggo njaga situs. Iki diwiwiti kanthi mriksa kesehatan dhisikan kanggo ngatasi masalah apa wae sing bisa diduweni situs sampeyan. Kajaba iku, tim Dhukungan Tek WP bakal ngatur kabeh serep situs, nganyari inti WordPress lan mbantu nambah keamanan.

Nggolek liyane? Nganyarke menyang rencana Pro utawa Bisnis kanggo ndandani situs tanpa watesan, ngatur nganyari tema WordPress lan 30 menit (60 kanggo Bisnis) perbaikan kanggo ngatur situs sampeyan. Kanthi Dhukungan Tek WP, sampeyan bisa fokus ing tugas bisnis saben dina, lan ninggalake manajemen situs ing tangane.

Nanging ora mung kuwi. WP Tech Support uga nawakake layanan darurat. Entuk fix cepet kanthi rencana sing diwiwiti mung $ 55 / wulan. Dadi, apa sampeyan pengin bantuan ing telpon, utawa mung yen sampeyan butuh, dheweke nawakake rencana sing dirancang kanggo sampeyan.

WP Site Care

SiteCare

WP Site Care diwiwiti ing 2012 lan nduweni siji tujuan sing prasaja - kanggo nggawe urip online para blogger lan pemilik bisnis luwih gampang. Dheweke duwe pendekatan sakabehe kanggo pangopènan. Miwiti ing tingkat kode, dheweke mriksa kode lan plugin sing salah, gambar kembung, layanan hosting lan jaringan iklan apa wae. Padha mindai glitches lan nyetel iku tengen supaya kacepetan lan kinerja nambah.

Dheweke nggawe manawa situs web kasebut ramah SEO supaya Google bisa maca, nemokake lan menehi peringkat situs web kanthi gampang. Gawe serep dieksekusi ing wektu nyata. Mung serep tambahan sing ditindakake tegese papan server digunakake kanthi efisien. Serep digawe menyang awan Amazon.

Kanggo serep maya wektu nyata, manajemen nganyari WordPress lan ngawasi jam lan ngresiki keamanan, sampeyan bakal mbayar $79 saben wulan, yen sampeyan mbayar setaun sepisan.

Paket Profesional nawakake layanan tambahan - optimasi perawatan situs, audit keamanan saben wulan, dorongan perawatan situs, pemantauan uptime lan dhukungan eCommerce lan bakal biaya $ 299 saben wulan (taunan).

Kabeh karcis nampa respon ing jam. Lan kanggo ngliwati benang sing rumit, Site Care wis miwiti fitur walkie talkie sing bisa dijaluk saka serep WordPress.

Kurva WP

Kurva WP

Angka-angka sing nggumunake ing situs web WP Curve minangka indikasi babagan popularitas Layanan Pangopènan WordPress.

Kanthi macem-macem paket, sampeyan bisa tuku sawetara kridit saben wulan kanggo proyek. Ing kene, pakaryan ngrujuk menyang macem-macem layanan WordPress sing bisa dijaluk para pangembang ing WP Curve kanggo mbantu sampeyan. Sampeyan bisa milih saka apa wae ing katalog dhukungan (preduli saka wektu, saben tugas = 1 kredit). Iki bisa ateges apa wae saka optimasi kacepetan, dandan keamanan utawa nganyari tema utawa plugin. Pakaryan bisa mbantu nambah lalu lintas mesin telusuran, nyuda tingkat bouncing, nyepetake situs sampeyan, nambah konversi utawa malah nambah merek sampeyan.

Proyek bisa dijaluk liwat email lan sampeyan biasane bakal entuk perhatian ing dina. 24/7/365 layanan email lan obrolan kanggo masalah sing penting ndadekake layanan kasebut atraktif.

Rega diwiwiti $49.99/bln kanggo 1 kredit, nganti $149.99 kanggo 10.

Maintainn

MAintainn

Yen sampeyan wis dipercaya situs web sampeyan kanggo Maintainn, perang gulat karo WordPress bakal rampung. Dheweke ngurus kabeh WordPress, saka pangembangan, keamanan, nganyari situs lan liya-liyane.

Yen sampeyan ora yakin karo owah-owahan sing pengin ditindakake ing situs web sampeyan, Maintainn bisa nyiyapake tahap tes kanggo nyoba owah-owahan tanpa mengaruhi fungsi situs sampeyan. Saben paket kalebu langganan Sucuri kanggo ngawasi sisih server lan serep offsite saben wengi menyang Amazon S3.

Kanggo $ 49 saben wulan saben situs, dheweke ngurus nganyari inti lan tema WordPress, pemantauan keamanan 24 × 7 lan ngamanake serep situs. Kanggo luwih akeh fitur lan kontrol sampeyan bisa uga pengin nimbang Enterprise. Teka ing $ 249 / mo rencana iki nambah opsi kanggo manajer akun khusus, nganyari pementasan lan malah siklus review klien.

WP Butler

Butler WP

Menowo Dave Clements saka Do it With WordPress? Ya, dheweke dadi wong sing ana ing mburi The WP Butler, layanan pangopènan sing cenderung menyang situs WordPress sampeyan kanthi tliti. Nalika ana paket pesawat, sampeyan uga bisa milih saka kranjang layanan kanggo ditambahake menyang cart minangka mbayar nalika sampeyan pindhah layanan.

nggawe tema anak, caching lan dandan kacepetan situs sakabèhé, konfigurasi HTTPS, audit keamanan, transfer situs lan audit situs umum kabeh ditawakake. Yen sampeyan ora yakin, sampeyan bisa tansah bali ing salah siji saka rencana pangopènan dianjurake. Sing paling murah yaiku $ 39 saben wulan, dadi salah sawijining layanan sing paling terjangkau ing pasar. Utawa pindhah gedhe lan ndhaptar kanggo punggawa telpon saben wulan utawa pangembangan khusus.

valet

valet

Dibandhingake karo kompetisi Valet minangka Layanan WordPress sing larang, nanging sing sampeyan entuk yaiku konsultasi karo tim ahli. Valet njaga, ngembangake lan malah migrasi situs web WordPress sing paling dhuwur. Dheweke ndandani masalah lan mbantu pangembangan situs web.

Saka WordPress Inti lan Pangopènan eCommerce, dhukungan lan pangembangan profesional, nganti aksesibilitas, lan audit lan penilaian situs web - kabeh ana ing meja. Dheweke mesthekake yen situs sampeyan tansah aktif lan aktif, lan njupuk tindakan pencegahan lan remedial.

Regane ora bisa diakses langsung ing situs web lan sampeyan kudu ngisi formulir adhedhasar sing bakal menehi pambiji kabutuhan lan regane. Kanthi pengalaman kolektif 50+ taun, kabeh kabutuhan WordPress sampeyan bisa ditinggalake.

WP Maintainer

Penyelenggara WP

WP Maintainer nawakake layanan kanthi rata-rata $99 saben wulan saben situs, kanthi akses menyang jam pangembang tambahan kanthi tarif suda. Sing sampeyan entuk yaiku dhukungan sing bisa diukur lan katentreman amarga ngerti situs web sampeyan wis diurus.

Pangopènan, keamanan, serep lan dhukungan kalebu ing rencana iki. Pembersihan lan bug malware ditangani dening profesional keamanan ing Sucuri. Layanan kasebut ngarahake supaya situs sampeyan aman, dianyari, digawe serep lan mlaku kanthi lancar.

WP Minder

WP Minder

WP Minder nawakake macem-macem layanan pangopènan WordPress ing 3 skema, sing paling murah wiwit $60 lan nganti sing paling dhuwur ing $160. Iki dirancang khusus kanggo bisnis cilik lan nawakake dhukungan lan perlindungan sing apik kanthi rega terjangkau.

Pembersihan hack, migrasi situs, bantuan plugin, audit keamanan lan mriksa kinerja kabeh uga ditawakake ing njaba skema, kanthi basis sing dibutuhake.

Ora ana kontrak sing dibutuhake lan sampeyan bisa ngganti utawa mbatalake rencana kapan wae. Diskon kasedhiya kanggo macem-macem situs lan sampeyan bisa ngrembug kabutuhan khusus karo wong-wong mau kanggo paket sing disesuaikan.

WP Copilot

WP CoPilot

WP Copilot adhedhasar ing Australia lan jam dhukungan bisa uga luwih apik kanggo sing ana ing Australia utawa Asia. Dheweke nawakake umume layanan Pangopènan WordPress reguler kanthi rega diwiwiti kira-kira $49. Sampeyan uga bisa entuk 30 menit bantuan WordPress saben wulan. Kajaba iku, sampeyan entuk akses menyang video tutorial WordPress sing regane $288.

Pikiran Akhir babagan Pangopènan WordPress

Ana luwih akeh panyedhiya layanan Pangopènan WordPress ing kana. Lan sampeyan bisa milih sawise netepake kabutuhan sampeyan dhewe. Tim Automattic ing WordPress nindakake tugas sing apik kanggo njaga Sistem Manajemen Konten WordPress kanthi apik kanthi nganyari lan perbaikan biasa. Nanging kanggo entuk kabeh keuntungan saka iki, pamilik situs web kudu selaras karo owah-owahan ing WordPress.

Penyedhiya layanan pangopènan WordPress ngisi kesenjangan kanthi apik. Dheweke uga nambah lapisan keamanan menyang situs web sampeyan kanggo mesthekake sampeyan duwe situs gratis bug. Audit keamanan berkala, reresik, tambalan bolongan keamanan lan ngawasi terus-terusan njaga situs kasebut aman saben jam saka peretas lan infeksi malware. Potensi downtime dihindari lan downtime nyata dikurangi.

Dadi maju, ngamanake situs web sampeyan lan yakin manawa situs web sampeyan aman lan duwe wektu kerja sing apik.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol