Wordpress

Plugin WordPress paling apik kanggo Gutenberg

Gutenberg ngenalake editor anyar kanggo WordPress. Iki dijenengi sawise penemu mesin cetak - Johannes Gutenberg.

Tujuane para kontributor sing makarya ing editor WordPress Gutenberg yaiku supaya nambah konten sing berkualitas luwih gampang.

Editor biasa mbutuhake nggunakake kode lan HTML.

Editor Gutenberg luwih gampang digunakake lan utamane dianjurake kanggo pamula.

Ing artikel iki, kita nggawa sampeyan dhaptar plugin WP paling apik sing bakal mbantu sampeyan ngoptimalake editor Gutenberg.

Chatty

Chaty minangka plugin sing apik sing ngidini sampeyan komunikasi karo pengunjung.

Komunikasi penting banget kanggo mbangun hubungan sing kuat karo pengunjung.

Yen sampeyan sesambungan karo dheweke lan ngidini dheweke ngerteni kabeh sing dikarepake ing situs web, bisnis, lan sing padha, dheweke rumangsa yen sampeyan ana kanggo dheweke.

Yen tujuan sampeyan kanggo mbangun dhukungan pelanggan sing apik, mula plugin iki minangka pilihan sing pas kanggo sampeyan.

Tombol chatting ditampilake ing situs web sampeyan lan ngidini pengunjung bisa komunikasi langsung karo sampeyan nalika pengin.

Sampeyan bisa milih saka 16 saluran sing beda kaya obrolan WhatsApp, Facebook Messenger, SMS, Email, Telegram lan liya-liyane.

Chaty ngidini sampeyan ngatur widget chatting lan milih saka 3 tombol chatting beda utawa upload sing pengin.

Sampeyan bisa nglacak klik nganggo Google Analytics.

Plugin iki dioptimalake kanggo piranti seluler lan komputer. Sampeyan malah bisa milih saluran sing bakal katon ing jinis piranti.

Contone, yen sampeyan pengin pilihan WhatsApp katon mung ing ponsel, sampeyan bisa nyetel.

getwid

Getwid minangka plugin WP sing ngemot koleksi paling gedhe luwih saka 29 blok lengkap kanggo Gutenberg lan isih nggarap blok anyar.

Iki diadegake dening MotoPress, lan duwe pengalaman luwih saka enem taun kanggo nggawe plugin WP kanggo bangunan konten.

Nggunakake plugin iki, sampeyan bisa nggawe kaca kebangkrutan, kaca layanan, bagean kaca khusus, lan portofolio sing efektif.

Digabungake karo inti WordPress lan diuji karo validator HTML.

Kanthi Getwid sampeyan mung bisa mbukak editor WP lan sampeyan bisa kanthi gampang nggawe konten sing berkualitas.

Plugin iki nduweni tema dhewe, basis Getwid, nanging uga bisa digunakake karo tema liyane lan ora ngganti gayane.

Tambah galeri, slideshow, peta Google, feed Instagram lan sing padha tanpa nggunakake plugin pihak katelu.

Sampeyan bisa nggunakake warna lan skema sing dikarepake lan ngatur kabeh.

Nggunakake Getwid bakal nyepetake lan nggampangake proses nggawe situs, manawa sampeyan minangka pangembang utawa duwe situs web sampeyan dhewe.

Sawetara blok Getwid yaiku Testimoni, Bagean, Box Price, Link Sosial, Slider Gambar lan liya-liyane.

Tambahan Ultimate 

Plugin iki asale saka pangadeg produk WordPress sing populer banget, kayata tema Astra, Convert Pro lan Ultimate Addons kanggo Elementor.

Sampeyan mung kudu milih blok favorit saka Ultimate Addons kanggo nyepetake proses bangunan situs web.

Setelan gampang banget digarap lan kustomisasi blok diaktifake.

Sampeyan bisa nggawe kaca lan kiriman tanpa nggunakake kode.

Ultimate Addons nawakake blok kayata Post Carousel, Social Share, Testimoni, Google Map, Info Box, Content Timeline lan liya-liyane.

Sampeyan bisa opsional ngaktifake utawa mateni pamblokiran.

Supaya plugin iki bisa digunakake, sampeyan butuh tema Astra lan nginstal Ultimate Addons kanggo Gutenberg ing situs web sampeyan.

Iku nggunakake kode rampung resik, supaya ora mengaruhi kacepetan loading situs web.

Blok Ultimate

Ultimate Blocks minangka plugin WP liyane lan kalebu sawetara blok kanggo Gutenberg.

Iki minangka pilihan sing apik kanggo nggunakake blok kanggo para pemasar lan blogger.

Tujuane kanggo nggawe konten sesederhana mungkin, sing bakal narik kawigaten para pengunjung menyang situs web.

Wis akeh blok kayata:

  • Bab lan Paragraf
  • Kothak Fitur
  • Kothak Notifikasi
  • Rating Star
  • Gambar Slider
  • Countdown
  • divider
  • Telpon kanggo tumindak

Nawakake 17 blok sing beda-beda, lan bakal ana liyane ing mangsa ngarep.

Uga nduweni Toggle Konten sing ngidini sampeyan nambah konten ing akordion lan ngidini pengunjung nggedhekake lan ndeleng kabeh konten.

Sampeyan bisa nggunakake Block Manager lan milih apa sing pengin mateni utawa ngaktifake.

Plugin Gutenberg

Blok WooCommerce

WooCommerce Blocks minangka plugin WordPress kanggo nggabungake fitur eCommerce menyang situs web sampeyan.

Kanthi Blok WooCommerce sampeyan bisa ngirim produk ing kaca kanthi cara sing gampang banget.

Sampeyan bisa nampilake kothak:

  • produk sing dipilih tangan
  • paling laris produk
  • produk paling dhuwur
  • produk paling anyar
  • ing produk sale
  • miturut kategori produk


Ana akeh cara kanggo nampilake produk sampeyan menyang pamirsa lan sampeyan bisa kanthi gampang milih pilihan sing paling cocog karo sampeyan.

Sampeyan bisa nggunakake konten multimedia lan teks kanggo entuk asil sing paling apik kanggo produk sampeyan.

Majeng Gutenberg

Advanced Gutenberg wis diciptakake dening JoomUnited sing uga nggawe produk kanggo WordPress lan Joomla.

Penting banget kanggo dicathet yen plugin iki ngidini sampeyan nggawe profil edisi lan menehi menyang pangguna utawa grup WordPress tartamtu.

Sawetara blok Advanced Gutenberg yaiku:

  • Dhaptar Lanjut
  • Gambar Lanjut
  • Video Lanjut
  • Tabs
  • Tabel Lanjut
  • Accordion

Plugin Gutenberg

Uga, yen urusan karo dodolan lan sampeyan butuh fitur kanggo eCommerce, uga duwe blok kanggo tujuan kasebut.

Sampeyan bisa nambah gambar, prices lan ngaktifake wong kanggo nambah produk menyang cart.

Plugin Gutenberg

Caxton Gutenberg Layouts Plugin

Kanthi Caxton sampeyan bisa nggawe macem-macem lan kaca WordPress apik.

Sampeyan bisa nambah latar mburi, nggawe baris paralaks lan baris nested, nggawe transisi antarane pamblokiran lan liyane.

Caxton duwe blok kayata:

  • Panggeser
  • Tombol
  • Hero
  • sosial Ikon
  • Kiriman Kisi-kisi

Sampeyan bisa ngatur tata letak lan nggawe pengalaman pangguna sing luwih apik kanggo pengunjung.

Plugin Gutenberg

Blok latar mburi

Latar mburi blok minangka plugin prasaja sing apik kanggo ngatur wallpaper kanggo macem-macem blok.

Sampeyan bisa nambah werna utawa gambar latar mburi.

Pilih gradien utawa ganti opacity.

Kanthi plugin iki, sampeyan bisa nggawe efek sing dikarepake.

Plugin Gutenberg

WordPress mung ngidini owah-owahan latar mburi ing sawetara blok, lan kanthi plugin iki, sampeyan bisa ngganti latar mburi blok Gutenberg.

Sadurunge nggawe pangowahan menyang situs umum, sampeyan bakal weruh liwat pratinjau langsung apa sampeyan wis entuk efek sing dikarepake utawa ora lan apa kabeh bisa mlaku kanthi lancar.

WPForms

WPForms minangka pembangun formulir WordPress seret & selehake.

Iki minangka plugin kanggo nggawe formulir kontak, survey lan pools.

Kanthi nggunakake plugin iki, sampeyan bakal bisa kanthi gampang lan cepet nggawe formulir langganan sing beda-beda kanggo kabutuhan lan ngumpulake informasi mailing list pengunjung.

Ngidini sampeyan kanthi cepet lan gampang ngrancang formulir kontak tanpa nggunakake macem-macem kode.

Sampeyan bisa nggunakake template sing wis dibangun kanggo ngirit wektu utawa sampeyan bisa miwiti saka awal.

Amarga ngidini sampeyan nampa kabar wektu nyata, sampeyan bakal bisa langsung nanggapi petunjuk sampeyan.

Sampeyan bisa ngatur formulir sing dikarepake.

Kanthi WPForms sampeyan bisa kanthi gampang nyambung karo layanan email sing sampeyan gunakake.

Envira Gallery

Kanthi Galeri Envira sampeyan bisa nggawe galeri foto lan video sing berkualitas lan responsif sing bakal katon apik ing situs web sampeyan.

Iku bakal mbantu kanggo nambah pengalaman pangguna-loropaken.

Sampeyan bisa nggawe galeri nyengsemaken mung sawetara klik.

Apa pengunjung teka menyang situs web liwat ponsel, desktop utawa tablet, katon apik banget.

Sampeyan bisa milih jaringan sosial sing pengin pangguna bisa nuduhake gambar saka situs web sampeyan.

Sampeyan bisa ngimpor gambar saka Dropbox utawa Instagram.

Kanggo nambah wektu mbukak kaca, sampeyan bisa milih pamisah galeri dadi pirang-pirang kaca.


Uga nawakake fitur kayata proteksi watermark, proteksi sandhi, lan bukti gambar.

Sampeyan bisa masang situs web kayata YouTube lan Vimeo menyang galeri video.

Gampang banget digunakake lan nawakake akeh template galeri.

ZeGuten

ZeGuten minangka plugin pembangun blok, sing bisa mbantu sampeyan nggawe situs web apa wae, saka toko online nganti blog fitness. Thanks kanggo responsif, situs web sampeyan bakal katon apik banget ing piranti apa wae. ZeGuten nyedhiyakake 15 blok sing fleksibel lan gampang diatur. Aplikasi efek animasi lan paralaks, struktur isi dadi 5 tata letak, aplikasi latar mburi adat, kaya gradien utawa wangun, lan mbebasake impen wildest.
ZeGuten ora mbutuhake gawe kaca lan sampeyan ora mbutuhake baris kode kanggo nggawe situs web sampeyan narik kawigaten. Kajaba iku, saben blok wis dioptimalake SEO lan ora repot.

ZeGuten

TinyMCE Lanjut

TinyMCE Advanced minangka plugin WordPress sing populer banget sing ngganti editor klasik lan nawakake luwih akeh pilihan format.

Sampeyan bisa nambah, mbusak lan ngatur tombol sing ana ing blok Gutenberg standar.

Kanthi plugin iki, sampeyan bisa kanthi gampang milih font, ukuran font, lan warna kanggo blok.

Sampeyan uga bisa ngrancang tabel beda.

Blok Google Maps Gutenberg

Peta Google kanggo Gutenberg minangka, kaya jeneng kasebut, plugin WP kanggo nyelehake peta ing situs web sampeyan.

Yen sampeyan arep nyiyapake peta lan sampeyan ora pengin plugin sing nduweni fitur luwih akeh nanging sampeyan pengin sing mung nindakake siji fungsi sing prasaja, iki minangka pilihan sing apik kanggo sampeyan.

Sampeyan mung kudu nginstal plugin iki, aktifake lan siap digunakake.

Sampeyan bisa nyelehake peta ing kaca dhewe utawa ing kirim.

Kanthi kunci API, sampeyan bisa nyiyapake peta ing macem-macem kaca ing situs web sampeyan.

Kaya sing umume Google Maps, pengunjung bisa nggedhekake gambar peta lan ndeleng apa sing dadi kapentingane.

Ing ngisor baris

Saben plugin iki nduweni fungsi dhewe-dhewe, lan pangembang kerja keras kanggo nambah wektu lan tetep anyar karo inovasi.

Tujuan saka plugin iki kanggo Gutenberg yaiku nggawe desain situs web kanthi gampang.

Ngelingi kesederhanaan, sampeyan bisa ngatur macem-macem segmen situs web sampeyan tanpa nyewa pangembang.

Sampeyan kudu milih fitur sing paling cocog karo sampeyan lan ngatur kaya sing dikarepake.

Ora ana proses sing luwih rumit lan kode sing dawa.

Mung sawetara klik, sampeyan bisa nggawe situs web sing apik lan fungsional!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol