Wordpress

Plugin WordPress Paling apik kanggo Ngalihake Kiriman & Kaca

Ah, pangalihan-pangalihan kasebut! Saben uwong ngerti apa iku lan apa sing digunakake kanggo, ateges. Nanging, dheweke mbingungake akeh wong kanthi cara liya. Ayo njupuk apel, contone. Saben uwong ngerti apa apel lan sampeyan kudu mangan. Masalahe - kabeh wong luwih seneng mangan pai apel, sing ora gampang digawe.

Semono uga kanggo pangalihan. Saben uwong ngerti apa dheweke lan apa sing ditindakake. Yen sampeyan pengin alon-alon nudge pengunjung menyang URL liyane tinimbang sing diklik, sampeyan nyetel pangalihan. Semono wae, ta? Nanging, ngatur iki kanthi bener kanggo entuk pai sing enak, utawa, ing kasus iki, asil SEO sing nggumunake kanggo kaca utawa kiriman tartamtu, ora gampang kaya sing dikarepake.

Dadi, kepiye sampeyan nggunakake pangalihan kanggo entuk manfaat? Utawa, luwih tepat: kepiye sampeyan nggunakake kanggo nambah skor SEO sampeyan? Nganti sawetara taun kepungkur, nggunakake pangalihan bisa mbebayani. Algoritma peringkat kaca Google sing digunakake kanggo nemtokake peringkat telusuran nyatakake yen kaca ilang nilai nalika dialihake. Nanging, ing 2019, Google wis njamin yen regane ora bakal mudhun, lan ing sawetara kasus, pangalihan bisa mbantu sampeyan nambah! Dadi, ayo padha mudhun.

Ngoptimalake Pangalihan

Ana akeh cara pangalihan bisa mbantu SEO sampeyan. Pisanan lan sing paling penting, yaiku ngarahake pangguna saka konten lawas, lawas, utawa bubar dibusak menyang kaca anyar. Iki minangka langkah wajib kanggo pamilik situs web, amarga ana akeh cara konten sing wis lawas bisa ngrusak pengalaman sakabèhé pengunjung ing situs lan SEO sampeyan.

Ngalihake 404s minangka aspek penting liyane ing kene. Nalika iki minangka bagean sing rada normal ing saben situs web lan internet sacara sakabehe (tegese Google ora bakal ngukum situs sampeyan amarga duwe) bisa nggawe pengalaman pangguna sing ala. Elinga sepira frustasi sampeyan nalika pungkasan sampeyan mbukak kaca lan ndeleng kesalahan iki? Pengunjung sampeyan uga ngrasakake. Dadi ngerteni pangalihan kanggo sawetara panyebab 404 kesalahan sing luwih umum, lan ngirim pengunjung menyang kaca alternatif sing cocog bisa mbiyantu.

Ing cathetan liyane, ana kemungkinan sampeyan wis ngganti jeneng domain utawa nggawe situs anyar. Ora ana alesan kanggo njaga pamirsa lan backlink, bener? Nanging ati-ati ing kene. Yen sampeyan nggunakake konten saka sumber sing kadaluwarsa, sampeyan bisa pindhah menyang area abu-abu SEO, lan Google bisa uga ora seneng banget.

Teknik Penggabungan (Cocktail).

Teknik Penggabungan (Cocktail).

Sampeyan uga bisa nggunakake 301 pangalihan kanggo pindho lalu lintas situs uga! Teknik Cocktail minangka cara paling apik kanggo nangani kiriman lan peringkat kaca kanggo tembung kunci sing padha lan ngowahi dadi siji postingan (kanthi bantuan pangalihan). Banjur sampeyan bisa nggawa lalu lintas kaping pindho menyang kiriman siji.

Kepiye carane sampeyan bisa nindakake iki? Goleki kiriman utawa kaca sing nyakup topik sing padha, lan tampa lalu lintas moderat. Utawa gunakake alat SEO kaya moz utawa ahrefs kanggo ndeleng apa istilah telusuran sampeyan duwe peringkat pirang-pirang kaca. Pilih salah siji saka wong-wong mau, lan nganyari. Ganti maneh, tambahake sawetara konten anyar, lan priksa manawa relevan lan seger. Sawise sampeyan nerbitake versi anyar, setel siji liyane kanggo pangalihan menyang. Voila! Sampeyan saiki duwe postingan utawa kaca siji sing njaga backlinks lan skor PageRank saka loro versi sadurunge. Lalu lintas kaping pindho minangka asil sing dikarepake!

Setel Pangalihan nganggo Plugin WordPress

Kepiye carane sampeyan nyetel iki? Inggih, sampeyan kudu ngowahi kode ing file .htaccess sampeyan. Nanging ora saben wong duwe sawetara coding. Nanging sampeyan bisa nggunakake plugin kanggo nangani pangalihan kanggo sampeyan. Banjur sampeyan ora kudu ngowahi kode apa wae, ing ngendi wae, kanggo nangani pangalihan sampeyan.

Untunge kanggo sampeyan, ana sawetara plugin sing kasedhiya ing repositori WordPress resmi. Kanggo ngirit wektu lan tenaga, kita wis milih pitung plugin pangalihan paling ndhuwur minangka rekomendasi. Priksa metu! Sampeyan bakal bisa nemokake sing sampurna kanggo sampeyan. Kita yakin babagan iki.

301 Pangalihan - Pangatur Pangalihan Gampang

301 Pangalihan - Pangatur Pangalihan Gampang

Info & DownloadDeleng Demo

Yen prioritas pisanan sampeyan yaiku plugin kasebut kanthi gampang, mula sampeyan kudu nggunakake 301 Redirects - Easy Redirect Manager dening WebFactory Ltd. Kanthi gampang banget kanggo nyiyapake lan nggunakake, iku sampurna kanggo para veteran WordPress sing wis berpengalaman lan sing nggawe. pangalihan kanggo pisanan ing urip.

Kok ngono? Amarga sampeyan mung bisa nambah (utawa nempel) URL sing dijaluk (sing dijaluk pengunjung), lan pilih URL tujuan (sing pengin diakhiri) saka menu gulung mudhun. Ing menu, sampeyan bisa milih saka kaca, kiriman, arsip, lan liya-liyane, utawa sampeyan uga bisa nambah URL khusus! Yen sampeyan nggoleki kacepetan, banjur gunakake fitur impor / ekspor lan nangani kanthi akeh, lan aja kuwatir, pangalihan kasebut bakal kedadeyan kanthi cepet!

Apa maneh, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka kolom "hits" ing dhaptar pangalihan sampeyan, supaya sampeyan bisa kanthi gampang mriksa kaping pirang-pirang plugin wis ngarahake pengunjung sampeyan. Kanthi log kesalahan 404 bakal teka, iki minangka plugin kanggo mbantu sampeyan ngatur pangalihan kanthi cara sing paling gampang! Lan ana versi pro WP 301 Redirects sampeyan bisa nganyarke mengko yen perlu

Pangalihan Kaca Cepet / Kirim

Plugin Pangalihan Kaca Cepet / Kirim

Info & DownloadDeleng Demo

Iki minangka plugin liyane sing bisa mbantu sampeyan nyetel kabeh pangalihan supaya sampeyan bisa entuk kabeh keuntungan sing kasebut ing ndhuwur. Plugin Quick Page / Post Redirect dening anadnet dilengkapi karo rong fungsi: "Alihan Cepet" lan "Alihan individu", lan sampeyan kudu nggunakake loro kasebut kanggo nyetel pangalihan kanggo situs web sampeyan.

Opsi "Alihan Cepet" cocog kanggo ndandani 404 kanthi cepet lan situs sing wis dipindhah menyang WordPress. Sampeyan mung kudu nyiyapake URL Panjaluk lan URL Tujuan, lan plugin bakal nangani liyane. Yen sampeyan pengin nggunakake metode Cocktail, banjur fitur "pengalihan individu" bisa mbantu sampeyan. Plugin bakal nambah kothak meta pilihan menyang layar suntingan, supaya sampeyan bisa, ing wektu cendhak, nyetel pangalihan nalika nyunting kaca utawa kiriman sing wis ana!

Prasaja 301 Pangalihan

Prasaja 301 Pangalihan

Info & Download

Plugin langsung liyane sing bisa mbantu nyiyapake pangalihan sampeyan kanthi cepet yaiku Simple 301 Redirects dening Scott Nelle. Plugin iki bisa mbantu sampeyan ngarahake pengunjung kanthi cepet - sampeyan mung kudu nyalin lan nempel link asli lan tujuan anyar, sampeyan wis siyap!

Apa bedane plugin iki saka liyane iku ndhukung wildcards. Yen sampeyan pengin pengunjung bisa tekan situs sampeyan, sanajan pangguna njaluk subdomain, mula iki minangka plugin sing sampeyan gunakake.

Pengalihan

Pengalihan

Info & DownloadDeleng Demo

Plugin Redirection nawakake luwih akeh pilihan sing sampeyan butuhake ing plugin kasebut, kajaba panyuwunan lawas lan persiyapan pangalihan tujuan.

Fitur sing paling penting yaiku kasunyatan sing ngidini pangalihan kondisional. Pangalihan kasebut bisa adhedhasar prilaku pengunjung utawa setelan WordPress sampeyan. Contone, sampeyan bisa mesthekake yen pangguna sing ora mlebu, utawa pangguna sing ngunjungi nggunakake browser tartamtu bisa ndeleng konten sing beda-beda, ora kaya mitra sing mlebu.

Yen sampeyan arep nganggo plugin iki, sampeyan bakal entuk akeh fitur menarik liyane, kayata logging lengkap utawa pelacakan kesalahan 404. Pisanan cukup migunani amarga bakal menehi sampeyan kabeh data sing gegandhengan karo pengunjung sing sampeyan butuhake. Saka lokasi lan browser menyang alamat IP (sing bisa, mesthi, mateni yen perlu). Pelacakan kesalahan 404 minangka fitur liyane sing migunani, amarga bakal ngidini sampeyan nggawe pangalihan anyar sanalika kesalahan 404 katon ing situs sampeyan. Sampeyan uga bisa nggunakake fitur impor / ekspor.

Link Kaca Kanggo

Link Kaca Kanggo Ngalihake Plugin

Info & DownloadDeleng Demo

Plugin liyane sing bisa mbantu nuntun pengunjung menyang papan sing dikarepake yaiku plugin Page Links To sing digawe dening Mark Jaquith. Plugin iki bisa mbantu sampeyan nyiyapake pranala menyang bagean non-WordPress ing situs sampeyan, nanging bisa ditampilake kaya-kaya minangka bagean saka situs web sampeyan. Panggunaan sing paling umum kanggo plugin iki yaiku nambah konten saka, contone, Medium, minangka bagean saka feed situs sampeyan, utawa nggawe URL sing apik.

Mengkono minangka potongan kue liyane kanthi bagean sing gampang ing ngisor kaca anyar sampeyan. Kabeh sing kudu ditindakake yaiku nyiyapake, saka menu gulung mudhun manawa sampeyan pengin nyambung menyang kaca sampeyan utawa ora, banjur tambahake URL sing dikarepake (yen ana ing njaba!)

Manager Pangalihan Aman

Plugin Pangatur Pangalihan Aman

Info & Download

Yen ngono sampeyan kudu ngatur mung sawetara pangalihan kanggo situs sampeyan, sampeyan bakal aman lan apik karo Safe Redirect Manager dening 10up. Plugin iki bisa mbantu nggawe lan nyetel pangalihan ing situs sampeyan kanthi nyalin lan nempel sing gampang.

Kabeh sing kudu dilakoni karo plugin iki yaiku nyalin lan nempel URL sing dijaluk lan tujuan ing kolom sing kasedhiya, lan sampeyan wis siap! Ora ana fluff, ora ana fitur liyane sing ora perlu sing kudu sampeyan pikirake kanggo upaya pangalihan cilik.

Pangalihan SEO

SEO Redirection Plugin

Info & DownloadDeleng Demo

Yen sampeyan nggoleki sing sugih fitur, sampeyan bisa nerusake lan nginstal plugin SEO Redirection dening Fakhri Alsadi. Plugin iki ora bakal nggawe sampeyan mandheg nalika nerangake upaya pangalihan WordPress, preduli saka skala sing sampeyan butuhake. Saliyane bisa nambah pangalihan kanggo kiriman sampeyan kanthi manual, sampeyan uga bisa njupuk kauntungan saka pangalihan kondisional sing adhedhasar prilaku pengunjung.

Sawetara fitur liyane sing paling penting yaiku kemampuan kanggo mbantu sampeyan ndandani kesalahan crawling ing Google Search Console, sing luwih gampang digunakake nalika sampeyan ngatasi 404 kesalahan. Uga nduweni dhukungan WPML, sing sampurna kanggo situs multi-basa, lan sampeyan uga bisa ndeleng kaping pirang-pirang pangalihan digunakake, sing digunakake, lan carane nemokake URL sing dijaluk ing wiwitan.

Sampeyan uga bisa ngandelake plugin iki kanggo mbantu sampeyan nganggo wildcard. Bantuan paling gedhe sing bisa ditampa yaiku kasunyatan sing nuduhake owah-owahan ing kabeh pranala yen sampeyan mindhah situs sampeyan supaya sampeyan ora kudu nindakake apa-apa kanthi manual maneh. Ngalihake folder lan isine maneh rada gampang ditindakake karo plugin iki!


Kanthi SEO dadi luwih rumit saben dina, penting banget kanggo ngerti kabeh teknik sing bisa digunakake kanggo nambah. Saka nguwasani tembung kunci lan sinau carane nggawe konten sing sampurna, apa wae minangka bonus ing wilayah kasebut.

Sakabèhé, ora angel kanggo ndeleng pangalihan, yen digunakake kanthi bener, bisa dadi bantuan sing luar biasa karo SEO sampeyan. Ora mung bisa mbantu sampeyan njaga kabeh pengunjung lan lalu lintas yen sampeyan mindhah situs sampeyan, nanging uga bisa nulungi sampeyan pindho. Ngapikake pengalaman pangguna kanthi nyingkirake kesalahan 404 utawa konten sing wis lawas minangka ceri ing ndhuwur.

Kaya kabeh liyane sing gegandhengan karo WordPress, nyetel pangalihan ora ateges mbuwang dina ngodhe, utawa ngerteni kurva sinau. Kabeh sing perlu, sawise kabeh, plugin apik. Kanthi pitu kasebut ing ndhuwur, sampeyan bisa entuk kabeh keuntungan nggunakake pangalihan ing situs sampeyan tanpa kringet! Sampeyan bakal lunga karo sing endi? Ayo kita ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol