Wordpress

Pandhuan Lengkap kanggo Kaca Checkout WooCommerce

WooCommerce minangka plugin fleksibel lan kuat sing bisa digunakake kanggo ngowahi situs WordPress sampeyan dadi toko e-dagang sing dinamis. Nanging, yen sampeyan pengin nyuda ninggalake kranjang blanja, nyopir konversi, lan nambah penghasilan, penting kanggo nggatekake kaca checkout WooCommerce.

Ana macem-macem cara kanggo gaya lan nyunting kaca checkout ing WooCommerce. Apa sampeyan miwiti toko online sing sepisanan lan pengin ngerti cara kerja kaca iki, utawa sampeyan pengin nambah pengalaman checkout ing situs WooCommerce sing wis ana, sampeyan wis dijamin.

Ing kirim iki, kita bakal nerangake apa kaca checkout WooCommerce lan cara kerjane. Banjur kita bakal nuntun sampeyan babagan akeh opsi sing kudu sampeyan gaya, ganti, lan gunakake kanggo ngoptimalake konversi nggunakake plugin, kode, tema, lan liya-liyane.

Lan elinga, tujuan utama sampeyan yaiku nambah penghasilan toko. Dadi manawa kanggo ngundhuh kita free ebook, 10 Cara Ngedongkrak Konversi Kaca Produk WooCommerce.

Ayo langsung mlebu!

Ringkesan Kaca Checkout WooCommerce

Nalika sampeyan pisanan nyiyapake toko WooCommerce, plugin kanthi otomatis nggawe lan menehi kaca checkout. Yen sampeyan pratinjau ing sisih ngarep situs sampeyan, sampeyan bakal weruh manawa iku cukup prasaja:

kaca checkout woocommerce
Kaca checkout WooCommerce standar.

Kanthi gawan, WooCommerce njaluk sawetara informasi dhasar marang pelanggan. Iki kalebu:

  • Rincian pambayaran
  • Jeneng pertama lan pungkasan
  • jeneng Company
  • Alamat (Kutha/Kutha, Negara, Kabupatèn, lan Kode Pos/ZIP)
  • nomer telpon
  • Alamat email
  • Cathetan
  • Pranyatan privasi

Iki minangka informasi penting sing kudu dilebokake ing kaca checkout WooCommerce. Iki nyedhiyakake rincian sing dibutuhake kanggo pelanggan kanggo ngrampungake tuku, lan situs web bisa ngolah informasi pembayaran.

Nanging, ora ana apa-apa ing kene sing kudu mbantu nambah konversi utawa nyuda abandon checkout. Apa maneh, kaca standar bisa uga ora menehi informasi sing paling relevan utawa migunani kanggo bisnis tartamtu sampeyan. Mulane, kaya akeh pamilik situs WooCommerce, sampeyan bisa uga pengin ngganti desain lan isi kaca checkout sampeyan.

Sadurunge mlebu ing macem-macem cara sampeyan bisa ngatur kaca checkout ing WooCommerce, ana sawetara perkara sing kudu dingerteni dhisik.

Ayo ngobrol babagan ngendi golek kaca iki, uga macem-macem setelan lan fitur standar sing kasedhiya ing plugin WooCommerce.

Ngendi Temokake Kaca Checkout lan Setelan WooCommerce Default

WooCommerce kanthi otomatis nggawe kaca checkout kanggo toko sampeyan yen sampeyan ngaktifake plugin kasebut. Sampeyan bisa nemokake kanthi navigasi menyang Artikel-artikel wonten > Deloken ing dasbor admin sampeyan:

kaca woocommerce checkout
Kaca Checkout ing WooCommerce.

Sampeyan bisa ngowahi kaca iki kaya apa wae konten WordPress. Contone, sampeyan bisa ngganti judhul kaca lan permalink, nambah gambar unggulan, ngowahi atribut kaca, lsp. Iki uga nggunakake kode cekak [woocommerce_checkout]:

kode cekak checkout woocommerce
Kode cekak kaca checkout WooCommerce ing WordPress.

Ana sawetara opsi standar kanggo ngatur kaca iki, sawetara sing bisa ditemokake ing ngisor iki WooCommerce > Setelan > Majeng:

setelan woocommerce majeng
Tab 'Lanjutan' ing setelan WooCommerce

Ing layar iki, ing ngisor Kaca Ngatur bagean, sampeyan bisa milih kaca beda digunakake minangka layar checkout kanggo toko sampeyan. Sampeyan uga duwe pilihan kanggo meksa sambungan HTTPS sing aman.

Ing Umum kaca setelan, sampeyan bisa ngaktifake kupon kanggo digunakake ing checkout, lan ngatur carane pajak bakal diwilang:

pajak kupon woocommerce
Kaca setelan umum ing WooCommerce.

ing akun & Privasi tab, sampeyan uga bisa nemokake sawetara opsi kanggo nggawe akun lan checkout tamu:

privasi akun woocommerce
Tab 'Akun & Privasi' setelan WooCommerce

Ing ngisor iki ana a Kebijakan privasi bagean ngendi sampeyan bisa ngowahi teks kabijakan privasi sing ditampilake ing kaca checkout:

kabijakan privasi woocommerce
Setelan kabijakan privasi ing WooCommerce

Ngluwihi setelan sing dibangun iki, sampeyan duwe opsi winates kanggo ngatur kaca checkout nggunakake WooCommerce plugin piyambak. Untunge, ana cara liya sing bisa digunakake kanggo nambah tampilan lan nambah fungsine.

Napa Sampeyan Bisa Ngganti Kaca Checkout WooCommerce

Kaca checkout minangka barang pungkasan sing dideleng pelanggan sadurunge ngrampungake tuku. Bisa nggawe prabédan antarane apa padha rampung ngowahi utawa nilar situs sampeyan kabeh.

Dadi, penting kanggo mesthekake yen kaca checkout WooCommerce sampeyan dirancang kanthi apik lan bisa digunakake kanthi cara sing nyengkuyung konversi. Ana akeh cara sampeyan bisa menehi pengalaman sing luwih apik, kayata:

  • Ngganti desain lan cithakan kaca
  • Nggawe checkout siji-kaca
  • Nambah, mbusak, utawa ngatur maneh lapangan
  • Ngganti label kolom input lan teks tombol
  • Mbutuhake kolom tartamtu kanggo diisi
  • Ngaktifake pengiriman gratis kanthi otomatis
  • Langsung ngubungake produk menyang kaca checkout

Apa sampeyan pengin ndandani kaca standar kanthi lengkap utawa nggawe modifikasi cilik, sing penting sampeyan bisa nindakake kanthi gampang. Untunge, sampeyan duwe sawetara opsi.

 

Pengin… ✅ nyuda ninggalake kranjang blanja, ✅ nyurung konversi, lan ✅ nambah penghasilan? Banjur artikel iki kanggo sampeyan.👇 Sinau carane nggawe kaca checkout WooCommerce sing disesuaikan ing sawetara menit ⏱Klik kanggo Tweet

Cara Sampeyan Bisa Gunakake Ngganti Kaca Checkout WooCommerce

Ana akeh cara kanggo ngganti kaca checkout WooCommerce. Sing paling apik kanggo digunakake gumantung saka sawetara faktor, kayata suntingan khusus sing sampeyan coba gawe lan tingkat kepenak sampeyan nganggo kode.

Sawetara cara sing bisa digunakake kanggo nambah kaca checkout WooCommerce kalebu:

  • Fitur WooCommerce, pamblokiran, lan kode cekak. WooCommerce teka karo sawetara fitur lan setelan sing bisa digunakake kanggo nambah toko. Contone, sampeyan bisa kanthi otomatis micu pengiriman gratis, uga langsung ngubungake produk menyang kaca checkout. Ana uga pamblokiran lan shortcode kanggo ngowahi kaca.
  • Plugins lan ekstensi. Yen sampeyan ora ngerti teknologi utawa mung pengin cara sing cepet lan ora repot kanggo nambah kaca checkout WooCommerce, ana akeh plugin sing bisa digunakake. Umume gampang diwiwiti lan mbutuhake dhukungan sing sithik. Sawetara tambahan diwenehake dening WooCommerce lan kasedhiya saka perpustakaan ekstensi, dene liyane dikembangake lan ditawakake dening platform pihak katelu.
  • Cithakan lan tema kaca. Yen sampeyan pengin ngganti gaya kaca checkout, sampeyan bisa nggunakake template utawa tema sing wis dibangun. Kaya plugins, iki minangka pilihan sing padhet yen sampeyan duwe pengalaman coding sing winates lan pengin nggawe owah-owahan ing tampilan sakabèhé kaca, supaya luwih cocog karo merek sampeyan. Kelemahane yaiku ora menehi keluwesan kaya coding khusus.
  • Kode khusus. Cara liya sing bisa digunakake kanggo ngganti kaca checkout WooCommerce yaiku coding khusus. Iki minangka rute sing kuat yen sampeyan seneng nyunting file situs lan pengin nambah akeh personalisasi.

Ing bagean ing ngisor iki, kita bakal ndeleng sawetara pangowahan paling efektif sing bisa ditindakake ing kaca WooCommerce. Kanggo saben, kita bakal nerangake apa sampeyan pengin nggawe suntingan, lan mbukak sampeyan liwat macem-macem cara sing bisa digunakake kanggo nindakake.

Cara Ngatur Kolom WooCommerce Checkout

Salah sawijining pangowahan sing paling umum sing bisa ditindakake ing kaca WooCommerce yaiku ngowahi kolom formulir. Iki biasane njupuk papan paling akeh ing kaca, mula kudu cocog. Apa sampeyan pengin mbusak kolom, ngatur maneh pesenan, utawa nambah kolom khusus anyar, sampeyan duwe sawetara opsi kanggo nindakake. Sampeyan bisa nggunakake plugin utawa ngowahi kode langsung.

Nggunakake Plugin kanggo Ngganti Kolom WooCommerce Checkout

Yen sampeyan pengin cara sing cepet lan gampang kanggo ngatur kolom checkout ing WooCommerce, disaranake nggunakake plugin. Ana sawetara opsi kanggo milih saka.

Salah siji sing paling populer yaiku plugin Checkout Field Editor:

editor lapangan checkout
Plugin Checkout Field Editor WooCommerce

Iki minangka alat freemium sing ngidini sampeyan nambah utawa ngowahi kolom formulir ing kaca checkout WooCommerce. Sampeyan bisa ngaktifake utawa mateni kolom tartamtu, uga ngatur maneh urutane.

Sanajan versi gratis ngidini sampeyan nangani tugas dhasar kasebut, WooCommerce Checkout Field Editor Pro dilengkapi fungsi tambahan. Iki kalebu 17 jinis lapangan lan pancing khusus.

Kanggo nggunakake plugin iki, sampeyan bisa nginstal ing situs WooCommerce kanthi navigasi menyang Plugins > Tambah New banjur digoleki. Sawise sampeyan nemokake, klik ing Instal Saiki tombol, ngiring dening Aktifake.

Nalika diaktifake, sampeyan bisa ngatur setelan kanthi pindhah menyang WooCommerce > Formulir Checkout:

editor formulir checkout
Plugin Checkout Formulir Editor ing WooCommerce

Ana telung jinis lapangan sing bisa diowahi:

  1. Tagihan
  2. Shipping
  3. tambahan

Sampeyan bisa milih kolom sing pengin diganti banjur klik ing mbusak, Aktifake, utawa mateni tombol. Kanggo nambah kolom anyar, pilih Tambah lapangan.

Yen sampeyan pengin ngganti kolom formulir sing wis ana, pilih kothak ing sisih kiwa, banjur klik ing Sunting tombol. Panel bakal mbukak ing ngendi sampeyan bisa ngganti jinis lapangan (mung versi premium), ngowahi label lapangan, milih apa sing dibutuhake, lan liya-liyane:

sunting lapangan checkout
Panel kolom edit checkout ing plugin Checkout Field Editor WooCommerce

Yen wis rampung, klik ing Simpen tombol. Yen sampeyan wis rampung nggawe kabeh owah-owahan sing dikarepake ing kolom kaca checkout, priksa manawa sampeyan mencet Simpen owah-owahan ing sisih ngisor layar.

Kanggo pandhuan sing luwih rinci, sampeyan bisa ngrujuk menyang dokumentasi WooCommerce babagan nggunakake plugin Checkout Field Editor.

Mesthi wae, iki mung salah sawijining plugin sing bisa digunakake kanggo ngganti kolom checkout WooCommerce. Opsi tambahan sing kudu dipikirake kalebu Fleksibel Checkout Fields lan WooCommerce Checkout Manager, sing bakal dirembug maneh ing kirim iki.

Ngowahi kothak Checkout Nggunakake Kode

Pilihan liyane kanggo nyunting kolom ing kaca checkout WooCommerce sampeyan yaiku nggunakake kode khusus. Mesthi wae, iki mbutuhake tingkat kawruh teknis tartamtu lan kepenak nggarap file situs sampeyan. Kauntungane yaiku sampeyan duwe keluwesan luwih akeh babagan kustomisasi tinimbang karo plugin pihak katelu.

Sampeyan bisa ngowahi kolom checkout nggunakake situs sampeyan functions.php file lan saringan kayata:

  • woocommerce_checkout_fields
  • woocommerce_billing_fields
  • Woocommerce_shipping_fields

Tumindak lan saringan WooCommerce ngidini sampeyan ngapusi kolom checkout meh kabeh cara sing dikarepake. Contone, sampeyan bisa mbusak kabeh, nambah sing anyar, utawa ngganti teks sing ditampilake. Nggunakake woocommerce_checkout_fields Filter bakal ngidini sampeyan ngatasi lapangan apa wae.

Ayo dadi ngomong sampeyan pengin ngganti teks placeholder kanggo pesen_komentar lapangan. Kanthi gawan, disetel kaya ing ngisor iki:

_x('Notes about your order, e.g. special notes for delivery.', 'placeholder', 'woocommerce')

Kanggo ngganti, sampeyan bisa nambah snippet kode iki menyang Panjenengan functions.php berkas:

// Hook in

add_filter( 'woocommerce_checkout_fields' , 'custom_override_checkout_fields' );

// Our hooked in function - $fields is passed via the filter!

function custom_override_checkout_fields( $fields ) {

$fields['order']['order_comments']['placeholder'] = 'My new placeholder';

return $fields;

}

Kanggo mbusak lapangan, sampeyan bisa nggunakake ing ngisor iki:

// Hook in
add_filter( 'woocommerce_checkout_fields' , 'custom_override_checkout_fields' );

// Our hooked in function - $fields is passed via the filter!
function custom_override_checkout_fields( $fields ) {

unset($fields['order']['order_comments']);

return $fields;

Ana akeh owah-owahan sing bisa ditindakake ing kolom ing kaca checkout, mula kita ora bakal njelajah kabeh ing kene. Sampeyan bisa nemokake dhaptar sing migunani kanggo ngganti kode lapangan checkout ing GitHub.

Cara Ngganti Cithakan Kaca Checkout WooCommerce

Kanthi gawan, template kaca checkout WooCommerce bakal adhedhasar tema situs sampeyan. Nanging mungkin sampeyan pengin ngganti desain supaya luwih cocog karo merek sampeyan utawa mbok menawa sampeyan mung pengin nggawe owah-owahan tipis ing isi kaca cithakan.

Rong cara utama sing bisa digunakake kanggo ngganti iki yaiku kanthi nggunakake cithakan sing wis dibangun utawa nambah kode. Ayo dadi miwiti karo mantan.

Miwiti Kanthi Cithakan sing wis Dibangun kanggo Ngatur Kaca Checkout Panjenengan

Cara paling gampang kanggo ngganti desain kaca checkout WooCommerce yaiku kanthi nginstal tema sing wis dibangun, kayata sing ana ing Toko Tema WooCommerce. Ana macem-macem opsi gratis sing kasedhiya, uga tema premium.

Sampeyan bisa nggoleki tema checkout siji-halaman, contone, utawa cithakan tartamtu liyane sing pengin sampeyan gunakake. Sampeyan uga bisa nemokake akeh tema WooCommerce ing Envato Market.

Nggunakake Kode kanggo Ngatur Cithakan Kaca Checkout WooCommerce

Yen sampeyan seneng kode panyuntingan, sampeyan uga bisa ngganti cithakan kaca checkout kanthi manual. Gumantung ing panyedhiya hosting sampeyan, sampeyan bisa nindakake iki liwat File Manager ing cPanel utawa klien Secure File Transfer Protocol (SFTP).

Sampeyan bisa nggunakake pancingan tumindak kanggo nambah, ngowahi, utawa mbusak unsur saka kaca checkout. Ana sangang pancingan aksi utama sing digunakake WooCommerce kanggo kaca checkout:

  • woocommerce_before_checkout_form
  • woocommerce_checkout_before_customer_details
  • woocommerce_checkout_billing
  • woocommerce_checkout_shipping
  • woocommerce_checkout_after_customer_details
  • woocommerce_checkout_before_order_review
  • woocommerce_checkout_order_review
  • woocommerce_checkout_after_order_review
  • Woocommerce_after_checkout_form

Pancing aksi iki nambah markup menyang kaca, sing bisa digunakake kanggo ngatur gaya lan fungsi. Yen sampeyan pengin nggunakake pancingan tumindak iki kanggo ngowahi cithakan kaca checkout, sampeyan bisa nindakake kanthi nyunting file PHP formulir checkout.

Sampeyan bisa nemokake file template WooCommerce ing ngisor iki /woocommerce/templates. Saka direktori root situs sampeyan, sampeyan kudu navigasi menyang wp-content/plugins/woocommerce:

folder template woocommerce
Folder template WooCommerce

Ing file kasebut, ana pancing sing bisa digunakake kanggo nambah lan ngatur maneh isi ing kaca cithakan, tanpa nyunting file cithakan. Kanggo nggawe template tema khusus kanggo kaca checkout, sampeyan kudu nggawe folder "woocommerce/checkout" ing folder tema sampeyan.

Sabanjure, nyalin template kaca checkout WooCommerce, sing bisa ditemokake ing woocommerce/templates/checkout/form-checkout.php:

formulir checkout woocommerce
File template kaca checkout WooCommerce

Banjur, tambahake menyang folder anyar sing wis digawe. Sawisé iku, sampeyan bisa ngowahi file kanggo ngowahi sing dikarepake. Nalika sampeyan nyimpen file kasebut, plugin WooCommerce bakal mbukak cithakan iki lan ngilangi cithakan kaca standar.

Cara Nggawe Checkout WooCommerce One Page

Salah siji cara kanggo nambah pengalaman checkout kanggo pelanggan, lan ing proses nyuda tarif nilar, iku kanggo nggawe minangka cepet lan prasaja sabisa. Yen sampeyan pengin nyepetake proses checkout, sampeyan bisa nindakake kanthi nggawe checkout siji kaca ing WooCommerce.

Ana pirang-pirang cara kanggo nindakake iki. Kaya sing wis kasebut sadurunge, sampeyan bisa nggoleki tema utawa cithakan siji-kaca sing bakal nyedhiyakake kaca checkout siji. Nanging, yen sampeyan seneng tema saiki, sampeyan bisa uga ora pengin ngganti.

Yen ngono, aja kuwatir. Ana pilihan liyane, kayata premium WooCommerce One Page Checkout extension:

woocommerce ekstensi checkout siji kaca
Ekstensi WooCommerce One Page Checkout

Amarga solusi iki dikembangake dening WooCommerce, sampeyan ngerti manawa solusi kasebut aman, dipercaya, lan nawakake akeh dhukungan. Saliyane ngidini sampeyan ngowahi kaca apa wae dadi kaca checkout, ana akeh fitur kanggo ngoptimalake proses checkout siji-kaca.

Sampeyan bisa:

  • Tampilake pilihan produk lan formulir checkout ing siji kaca.
  • Aktifake pelanggan kanggo nambah utawa mbusak item saka kréta.
  • Ayo pelanggan ngrampungake pembayaran tanpa ninggalake kaca kasebut.
  • Tambah kolom khusus menyang kaca.

Sawise sampeyan tuku ekstensi liwat akun WooCommerce, sampeyan bisa ndownload plugin kasebut, banjur instal lan aktifake ing situs WooCommerce.

Kanggo nggunakake, navigasi menyang Artikel-artikel wonten > Tambah New Banjur pilih Siji Page Checkout lambang ing toolbar editor:

lambang checkout siji kaca
Ikon ekstensi One Page Checkout ing editor WordPress

Ing panel sing mbukak, sampeyan bisa ngeklik ing Products lapangan, lan wiwiti ngetik jeneng produk sing pengin ditambahake.

Sabanjure, pilih template sing pengin digunakake (Daftar Produk, Tabel Produk, Tabel Rega, utawa Produk Tunggal) banjur klik Nggawe Shortcode.

Sampeyan uga bisa kanthi manual nglebokake shortcode siji-kaca menyang sembarang postingan utawa kaca. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan plugin iki lan cara nggunakake, sampeyan bisa ndeleng dokumentasi WooCommerce One Page Checkout.

Cara Micu Pengiriman Gratis Sajrone Proses Checkout WooCommerce

Minangka pemilik bisnis e-dagang, ana macem-macem strategi sing bisa digunakake kanggo nyengkuyung para pelanggan mbuwang luwih akeh. Salah sijine yaiku nawakake pengiriman gratis.

Perlu hosting sing cepet, dipercaya, lan aman kanggo situs web e-commerce sampeyan? Behmaster nyedhiyakake kabeh iki lan dhukungan kelas donya 24/7 saka ahli WooCommerce. Priksa rencana kita

Mesthi, sampeyan bisa uga ora pengin nawakake pengiriman gratis ing saben pesenan. Nanging, nambahake minangka insentif kanggo jumlah pesenan sing tekan jumlah tartamtu bisa mbantu sampeyan nyengkuyung para pembeli mbuwang luwih akeh tinimbang sing bakal ditindakake.

Mula, sampeyan bisa uga pengin ngatur kaca checkout WooCommerce kanthi otomatis micu pengiriman gratis kanggo pesenan ing ndhuwur nomer tartamtu, kayata $100.

Babagan pisanan sing kudu sampeyan lakoni yaiku nawakake metode pengiriman gratis menyang Zona Pengiriman sing cocog.

Kanggo nindakake, navigasi menyang WooCommerce> Setelan> Pengiriman:

zona pengiriman woocommerce
Setelan Pengiriman WooCommerce

Kisaran liwat Zona Pengiriman sing pengin diowahi, banjur klik ing Sunting pranala. Yen sampeyan durung nambahake zona, pilih ing Tambah tombol zona pengiriman pisanan lan tindakake pituduh sadurunge nerusake.

Sabanjure, klik ing Tambah Metode Pengiriman. Ing modal sing mbukak, pilih free Shipping saka menu molor, ngiring dening Tambah cara pengiriman maneh:

nambah free shipping
Nambahake metode pengiriman gratis ing WooCommerce

Sabanjure, saka cara Shipping dhaftar ing kaca setelan, kisaran liwat free Shipping lan klik ing Sunting link.

A Setelan pengiriman gratis panel bakal mbukak. Saka ing Gratis ongkos kirim mbutuhake…. menu gulung mudhun, pilih Jumlah pesenan minimal:

free shipping setelan
Setelan pengiriman gratis ing WooCommerce

Sampeyan banjur bisa nemtokake jumlah pesenan minimal. Yen wis rampung, klik ing Simpen owah-owahan tombol.

Cara Langsung Link Produk menyang Kaca Checkout WooCommerce

Cara liya sampeyan bisa nambah pengalaman checkout kanggo pelanggan yaiku nggawe link checkout langsung. Iki migunani kanggo ngirim pelanggan langsung menyang checkout saka kaca produk lan dodolan.

Nggawe Link Checkout Langsung kanthi Manual

Kanggo nggawe lan nambah link checkout langsung ing WooCommerce, sampeyan bisa nggunakake URL ing ngisor iki: exampledomain.com//checkout/?add-to-cart=ID.

Cathetan: sampeyan pengin ngganti "exampledomain" lan "ID" nganggo jeneng domain lan ID produk tartamtu sing disambungake menyang kaca checkout.

Kanggo nemokake ID produk, navigasi menyang Produk > Kabeh Produk ing dasbor admin sampeyan. Telusuri produk sing pengin digawe link langsung, banjur layang ing jeneng kasebut kanggo mbukak nomer ID produk:

id produk woocommerce
ID produk WooCommerce

Sawise sampeyan nempelake ID produk menyang URL sing kasebut ing ndhuwur, sampeyan bisa nyelehake link kasebut ing endi wae ing situs WooCommerce sampeyan. Sampeyan bisa mbaleni proses iki kanggo saben produk, malah item variabel lan diklompokaké.

Nggawe Link Checkout Langsung Nggunakake Plugin

Kita nyadari yen strategi ing ndhuwur bisa uga ora dadi cara sing paling efisien kanggo kabeh pangguna. Gumantung saka pirang-pirang produk sing ana ing toko WooCommerce sampeyan, bisa uga akeh wektu.

Untunge, yen sampeyan nggoleki cara sing luwih cepet, sampeyan uga bisa nggunakake plugin Direct Checkout kanggo WooCommerce:

langsung checkout woocommerce
Plugin Direct Checkout kanggo WooCommerce

Alat freemium iki ngidini sampeyan nyederhanakake proses checkout kanthi macem-macem cara, kalebu kanthi nambahake link langsung saka kaca produk menyang layar checkout. Sawise sampeyan nginstal lan ngaktifake plugin ing situs WooCommerce, navigasi menyang WooCommerce> Checkout Langsung:

setelan checkout langsung
Setelan plugin Direct Checkout kanggo WooCommerce

ing Umum tab, pilih Ya kanggo Ditambahake menyang cart pangalihan pilihan banjur pilih Deloken saka Ditambahake menyang cart pangalihan menyang menu molor. Klik ing Simpen owah-owahan nalika sampeyan rampung.

Sabanjure, navigasi menyang Products tab:

pangalihan checkout langsung
Opsi kanggo pangalihan menyang cart ing Direct Checkout kanggo WooCommerce

Ngaktifake Pangalihan menyang kaca cart sawise kasil tambahan pilihan. Maneh, klik ing Simpen owah-owahan tombol. Mekaten!

Cara Nguji Kaca Checkout WooCommerce

Ing wektu iki, sampeyan muga-muga bisa ngetrapake macem-macem cara kanggo nambah kaca checkout WooCommerce. Saiki, penting kanggo mesthekake yen proses checkout sampeyan bisa digunakake kanthi bener, supaya bisa nyuda nilar lan konfirmasi manawa ora ana kesalahan sing bakal ngganggu perjalanan pelanggan.

Untunge, ana cara sing gampang sampeyan bisa ngirim pesenan lan pambayaran tes liwat toko WooCommerce, kanggo mesthekake yen kabeh bisa digunakake. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu nginstal plugin WooCommerce Payments ing situs sampeyan (yen sampeyan durung duwe):

plugin pembayaran woocommerce
Plugin Pembayaran WooCommerce

Sawise sampeyan nginstal lan ngaktifake plugin, sampeyan bisa ngaktifake 'mode tes'. Kanggo nindakake iki, navigasi menyang WooCommerce > pembayaran > Setelan:

mode tes woocommerce
Mode tes pembayaran WooCommerce

Elinga nyimpen owah-owahan sampeyan.

Sawise Mode Tes diaktifake, sampeyan bisa browsing toko WooCommerce lan milih produk apa wae. Tambah menyang kranjang blanja banjur pindhah menyang kaca checkout.

Isi kolom formulir kaca checkout yen perlu. Kanggo informasi pambayaran, sampeyan bisa nggunakake nomer kertu kredit palsu sing diwenehake dening WooCommerce. Sampeyan uga bisa nggunakake telung digit kanggo kode CVC, lan pilih tanggal mangsa.

Yen wis rampung, klik ing Place Order. Sabanjure, navigasi menyang Pembayaran > Transaksi layar:

tes transaksi woocommerce
Nguji transaksi ing WooCommerce

Ing kene, sampeyan kudu ndeleng pangisian daya katon. Yen ana, sampeyan ngerti manawa kaca checkout sampeyan bisa digunakake. Elinga mateni Mode Tes yen wis rampung!

Sinau carane nggawe gaya, ngganti, lan nggunakake kaca checkout WooCommerce ⚡️ kanggo ngoptimalake konversi lan 💰 nambah penghasilan sampeyan ing kene ⬇️Klik kanggo Tweet

Plugin lan Ekstensi WooCommerce Checkout paling apik

Saindhenging kirim iki, kita wis nutupi macem-macem cara kanggo ngganti kaca checkout WooCommerce, kalebu pamblokiran, shortcode, lan kode khusus. Kita uga wis nyebutake sawetara plugin utama sing bisa mbantu sampeyan nambah fitur lan fungsi sing ora bakal kasedhiya.

Nanging, ana sawetara tambahan tambahan, plugin, lan ekstensi sing durung kita sebutake, nanging menehi pilihan kustomisasi liyane kanggo kaca checkout WooCommerce. Sawetara sing paling apik sing kudu ditimbang kalebu:

  • Tambah-On Kabar Kréta WooCommerce. Tambahan WooCommerce iki ngidini sampeyan nampilake pesen lan kabar sing bisa ditindakake marang pelanggan sajrone proses checkout. Contone, sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo menehi kabar babagan dodolan lan promosi sing cocog.
  • Manajer Checkout WooCommerce. Digawe dening tim sing padha sing ngembangake Direct Checkout kanggo WooCommerce, plugin iki minangka ekstensi kuat sing bisa digunakake kanggo ngoptimalake kaca checkout. Sampeyan bisa digunakake kanggo ngowahi, mbusak, lan nambah kolom khusus, uga kanggo nggawe kolom kondisi.
  • Tambahan WooCommerce Checkout. Plugin premium iki ngidini sampeyan nambah tambahan gratis lan mbayar ing tahap checkout. Iku alat sing migunani kanggo nambah konversi lan nyopir revenue.

Gumantung saka jinis situs e-dagang sing sampeyan duwe, sampeyan bisa uga nggolek pilihan liyane. Yen mangkono, disaranake mriksa Perpustakaan Ekstensi WooCommerce, sing nawakake akeh tambahan kanggo nambah fitur lan fungsi plugin WooCommerce, kalebu solusi gratis lan mbayar.

Summary

Ana macem-macem cara sing bisa ditindakake kanggo nambah lan ngoptimalake kaca checkout WooCommerce.

Gumantung saka pangowahan sing pengin digawe lan tingkat pengalaman sampeyan, sampeyan bisa nggunakake plugin lan ekstensi WooCommerce, template lan tema kaca, lan uga kode khusus.

Apa sampeyan duwe pitakon babagan nggunakake utawa nyunting kaca checkout WooCommerce? Ayo kita ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki!

Artikel web

1 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
유빈아빠
sasi 3 ago

제품 이 아니라 가상 콘텐츠 를 판매 예정 결제 결제 결제 자동 해당 화면 화면 다시 리디렉션 하는 하는 요 요 아니면 요 합니다 합니다 합니다.

워드프레스 특성 상 확인이 쉽지 않은데요 메일로 답변 주시면 감사합니니니

Bali menyang ndhuwur tombol