iPhone

"The Line" minangka seri dokumenter Apple TV anyar sing ditayangake ing 19 November [trailer]

Nonton trailer perdana kanggo seri dokumenter Apple TV + sing anyar sing diwatesi kanthi judhul "The Line," sing bakal ditayangake sacara global ing dina Jumuah, 19 November.

Poster karya seni kanggo dokumenter Apple TV + disebut
Kredit gambar: Apple

Highlights

  • "The Line" minangka seri dokumenter Apple Original sing winates
  • Acara kasebut ditayangake sacara global ing dina Jumuah, 19 November 2021
  • Podcast asli kanthi jeneng sing padha mudhun sadurunge

Dokumenter Apple TV + "The Line" entuk tanggal rilis

"The Line" minangka seri papat bagean, kanthi kabeh episode teka bebarengan tanggal 19 November 2021, ing Apple TV+. Seri winates nyinaoni ambiguitas moral perang kaya sing diwujudake ing kasus 2018 ing ngendi platun US Navy SEAL nuduh Eddie Gallagher, pimpinane, babagan kejahatan perang. Kasus kasebut diajukake minangka uji coba kejahatan perang paling gedhe ing sawijining generasi, nggawe garis antarane sing bener lan salah.

Nanging pisanan, nonton trailer resmi kanggo "The Line," sing dipasang ing ngarep.

Nonton "The Line" nalika teka ing 19 November ing Apple TV+.

Apa "The Line" babagan?

Saka siaran pers sing diterbitake ing situs web Apple Newsroom:

Nampilake wawancara eksklusif karo Gallagher, garwane Andrea, anggota Tim SEAL 7 sing nuduh pangareping, wartawan Dave Philipps, mantan Sekretaris Angkatan Laut Richard Spencer lan liya-liyane, dokumen kasebut minangka tampilan mentah ing Tim Seal 7 lan penyebaran sing nyurung ikatan persaudaraan nganti wates. Dicritakake liwat akun wong pisanan lan cuplikan sing durung nate katon sadurunge diklumpukake dening SEAL sajrone tur kontroversial ing Mosul, Irak, "The Line" mburu bebener ing mburi acara sing nyebabake salah sawijining uji coba kejahatan perang paling dhuwur ing jaman saiki. sajarah, ngumumke bangsa rumiyin dibagi carane kita perang perang.

Dokumentasi kasebut adhedhasar podcast kejahatan sejati sing teka ing April 2021. Kabeh episode "The Line" wis diprodhuksi dening Jigsaw Productions lan saiki kasedhiya ing Apple Podcasts, sing dianakake dening Dan Taberski.

"The Line" diprodhuksi dening Doug Shultz lan eksekutif diprodhuksi dening showrunner Brad Hebert, Alex Gibney, Jeff Zimbalist, Michael Zimbalist, Stacey Offman lan Richard Perello. Doug Shultz lan Jeff Zimbalist dadi direktur ing seri kasebut.

Podcast promosi konten Apple TV+

Apple ora liyo kanggo nambah sawetara acara ing Apple TV + karo podcast kanca. Sawetara acara Apple TV + duwe podcast kanca sing kasedhiya, sawetara kaya "Kanggo Kabeh Manungsa" lan liya-liyane uga kalebu pengalaman kasunyatan sing ditambah.

Apple ngerti yen podcast kanca mbantu ngasilake minat kanggo acara sing dilampirake. Nanging, ujare, "The Line" utamane menarik amarga seri kasebut menehi tandha pisanan podcast asli Apple promosi konten Apple TV + asli.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol