iPhone

Tweak jailbreak iki nyegah situs web nampilake spanduk promosi app

Nalika browsing situs web tartamtu ing Safari ing piranti iOS, sampeyan bakal sok-sok diwenehi spanduk ing sisih ndhuwur kaca sing njaluk sampeyan ndownload aplikasi App Store khusus situs web kasebut.

Spanduk kasebut ditujokake kanggo mbantu situs web lan layanan spur download app, nanging nalika pangguna ora duwe niat ndownload aplikasi tambahan ing iPhone utawa iPad, mula bisa dadi gangguan lan ngganggu pengalaman pangguna.

Pangembang iOS ginsudev ngrampungake masalah iki kanthi tweak jailbreak anyar lan gratis sing diarani SafariNoAppBanner, sing kaya jeneng kasebut, kudu nyegah situs web sing njaluk sampeyan ndownload aplikasi App Store khusus nalika browsing liwat Safari.

Nalika app darmabakti asring luwih apik kanggo kinerja lan pengalaman pangguna sakabèhé, kaca web sing digunakake ing Safari isih trep yen sampeyan ora duwe niat jangka panjang ing situs web kasebut utawa yen sampeyan mung nyoba ngirit panyimpenan piranti.

Pangguna bisa tansah ngilangi spanduk promosi app kasebut kanthi manual, nanging SafariNoAppBanner tetep kanthi otomatis amarga gaweyan manual mung minangka salah sawijining perkara sing bisa uga ora dikarepake pangguna.

Sawise diinstal SafariNoAppBanners ora menehi pangguna opsi apa wae kanggo ngatur, nanging sing kudu diarepake kanthi tweak siji-tujuan kaya iki. Nyatane, dipuji yen pangembang tetep prasaja lan nyuda keruwetan ing aplikasi Setelan.

Sing kasengsem kanggo nyoba SafariNoAppBanner anyar bisa ndownload gratis saka gudang pribadi ginsudev liwat aplikasi manajer paket sing paling disenengi, lan kudu dicathet yen ndhukung jailbroken iOS & iPadOS 13 lan 14 piranti.

Yen sampeyan durung entuk manfaat saka gudang ginsudev, sampeyan bisa nambahake menyang aplikasi manajer paket sing dipilih kanthi nggunakake URL ing ngisor iki:

https://ginsudev.github.io/repo

Apa sampeyan arep ngilangi spanduk promosi app sing ngganggu lan bola-bali sajrone pengalaman browsing web nganggo SafariNoAppBanner? Dadi manawa kanggo menehi katrangan kenapa utawa kenapa ora ing bagean komentar ing ngisor iki.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol