Content Marketing

Tip lan Trik Cara Nambah Pengikut LinkedIn ing 2022

Ing jaman kepungkur, LinkedIn mung digunakake kanggo nyambungake karo bisnis liyane lan nemokake bakat lokal utawa majikan. 

Nanging, iku wis berkembang liwat taun. Saiki luwih akeh tinimbang platform rekrutmen.

Sanajan isih dadi jaringan profesional sing digunakake kanggo nyambungake lan golek kesempatan kerja, LinkedIn minangka papan kanggo golek kawruh lan wawasan industri sing migunani.

Iki minangka jaringan sosial sing nggawe para profesional saiki luwih produktif lan sukses. 

Iki akeh amarga konten sing dituduhake ing platform kasebut. Konten ing LinkedIn duwe 15 kaping luwih tayangan tinimbang postingan proyek.

Omah kanggo luwih saka 700 yuta anggota, LinkedIn ana ing ngendi sampeyan pengin lan ing ngendi sampeyan pengin nglampahi dolar pemasaran media sosial.

Nanging, sampeyan pengin mesthekake upaya sampeyan bisa ditindakake, tegese sampeyan kudu ngerti carane nambah pengikut LinkedIn.

Mesthine ana atusan macem-macem perkara sing bisa sampeyan lakoni kanggo nggawe wong kasengsem ngetutake merek sampeyan. Mangkene apa sing bakal sampeyan sinau ing kiriman iki:

1. Kirim Konten Gedhe Ajeg

Kanggo nambah jumlah pengikut sing sampeyan duwe, sampeyan kudu menehi alesan kanggo ngetutake sampeyan. Iki bisa ditindakake kanthi konten kualitas kanthi rutin.

Kaya sing ngirim konten kanthi rutin menyang blog bakal entuk pengikut sing konsisten, padha uga ing LinkedIn lan platform media sosial liyane. 

Nalika pamirsa ngerti sampeyan bakal ngirim barang ing dina X, dheweke bakal ngenteni - yen sampeyan menehi konten sing migunani.

Kajaba iku, luwih kerep sampeyan ngirim, luwih akeh profil sampeyan bakal ditampilake ing feed. 

Iki bakal nggawe merek sampeyan luwih menarik, nambah kasempatan pangguna LinkedIn anyar ngetutake sampeyan.

Nalika sampeyan miwiti ngirim konten, sampeyan bisa uga kudu ngirim saben dina utawa, paling ora, saben dina liyane. 

Iki kanggo nambah lan ndeleng profil sampeyan kanthi cepet. Sawise sampeyan entuk momentum, sampeyan bisa ngilangi lan ngirim sawetara kaping seminggu.

Aja nganti kualitas konten sampeyan nandhang sangsara.

Jinis macem-macem isi

Kanggo mbantu ngilangi tekanan dhewe utawa tim marketing kanggo nggawe konten sing unik, tingkat pertama saben dina ing wiwitan, coba nuduhake konten saka sawetara merek liyane, foto sing ana gandhengane karo merek sampeyan, uga nganyari teks sing gampang.

Kanthi mengkono, nambah macem-macem nganyari lan feed sampeyan, nggawe luwih akeh daya tarik kanggo pamirsa.

Nyatane, nambahake gambar menyang sawetara kiriman sampeyan bakal nambah keterlibatan sampeyan kanthi setengah. Gambar sing luwih gedhe duwe tingkat klik-tayang 38% sing luwih dhuwur, mula pindhah gedhe utawa mulih!

Lan aja lali babagan pentinge kiriman video. 

Iki 20 kaping luwih bisa dienggo bareng dening pangguna LinkedIn. Yen sampeyan nggoleki cara kanggo nambah kemungkinan kiriman sampeyan bakal dituduhake, ana ing konten video.

Tansah elinga wong ngapresiasi konten sing apik lan pengin nyambungake karo merek sing ngirim supaya bisa tetep anyar karo apa sing dituduhake. 

Mulane, sampeyan ora pengin nglirwakake strategi tartamtu iki.

2. Tambah Link menyang Email Signature Panjenengan

Sampeyan lan kabeh kanca sampeyan bisa ngirim atusan email saben dina. Sampeyan bisa uga ngirim ewu. 

Preduli saka jumlah email sing ditulis, nimbang kaya apa tanda tangan email sampeyan. 

Apa kalebu link menyang kaca profil LinkedIn sampeyan? Yen ora, kenapa ora?

Elinga yen wong sing maca email sampeyan wis online. Mulane, tandha email sampeyan dadi panggonan sing sampurna kanggo narik pengikut anyar menyang akun media sosial (lan iki ngluwihi LinkedIn!).

Kanthi nambahake link menyang kaca LinkedIn menyang teken email, sampeyan mung nambahake siji cara liyane kanggo klien sampeyan uga klien potensial kanggo mangerteni merek sampeyan.

Kabar apik yaiku sampeyan mung kudu nindakake sepisan banjur rampung kanggo sampeyan saben wektu liyane. Nambahake link media sosial menyang tandha email sampeyan bisa uga minangka taktik marketing email sing paling gampang.

3. Tambah Link menyang Blog, Portofolio, utawa Situs Web

Kaya sampeyan kudu nambah link menyang profil LinkedIn menyang teken email, padha bener kanggo blog, portofolio, utawa situs web. 

Alasan kasebut padha karo siji tambahan.

Nalika wong ana ing blog utawa situs web, dheweke kerep pengin sinau luwih akeh babagan perusahaan lan merek. Ing pangertene, dheweke pengin nggawe manawa sampeyan sah. 

Dadi, apa cara sing luwih apik kanggo nindakake iki tinimbang mriksa ing media sosial?

Inggih, yen sampeyan ora duwe pranala menyang profil, pangguna kudu sijine ing karya kanggo nggoleki sampeyan. Sayange, akeh wong sing ora pengin nindakake iki. 

Dheweke luwih seneng ngeklik link lan langsung digawa menyang ngendi bisa ngakses informasi sing dikarepake.

Maneh, iki mung siji-lan-rampung. Ora kaya ngirim konten kanthi rutin. Sampeyan nindakake sepisan, lan sampeyan wis rampung, nanging tetep bisa digunakake kanggo sampeyan lan nggawa pengikut potensial menyang kaca sampeyan.

4. Gabung Obrolan Nggunakake Hashtags

Nalika sampeyan nuduhake nganyari ing LinkedIn, priksa manawa sampeyan nggunakake hashtags sing cocog sadurunge sampeyan mencet kirim. 

Tanpa hashtags kasebut, sampeyan bakal kelangan pamirsa gedhe sing bisa sampeyan tekan.

Kanthi nambahake nganti limang hashtags, sampeyan bisa nggabungake obrolan sing ana gandhengane karo merek sampeyan lan tekan wong sing durung nate krungu babagan merek sampeyan lan bisa uga ora bakal nemokake sampeyan.

Kajaba mung nambah hashtags menyang nganyari sampeyan dhewe, sampeyan bisa uga nggandhengake kaca perusahaan sampeyan karo hashtags sing relevan. Iki kabeh wis rampung ing panel Hashtag Komunitas sampeyan.

Ing panel iki, sampeyan bisa ngeklik hashtag sing sampeyan tindakake, ketik feed, banjur menehi komentar utawa nanggepi obrolan. 

Iki mbantu mbabarake merek sampeyan menyang pamirsa anyar lan kaya sing ora ngerti sampeyan ana.

Sawise wong ing komunitas iki ndeleng kapentingan sampeyan, dheweke bakal ngunjungi profil sampeyan lan bisa ngetutake sampeyan yen ndeleng apa sing disenengi.

5. Sebutake Perusahaan lan Pengaruh

Mikir hard babagan industri sampeyan. Apa ana wong sing duwe pengaruh khusus sing bisa sampeyan pikirake? 

Apa ana perusahaan non-saingan sing sampeyan pengin digandhengake?

Yen mangkono, sampeyan bisa miwiti nyebutake ing nganyari sampeyan. 

Iki ora mung ngidini sampeyan duwe potensi katon dening jaringan, nanging bakal nambah kasempatan kanggo ndeleng sampeyan lan banjur nuduhake maneh kiriman menyang feed.

Priksa manawa wong lan perusahaan kasebut minangka wong sing sampeyan hormati lan pengin disambungake. Kajaba iku, sampeyan ora pengin nindakake iki akeh banget, amarga bisa dideleng minangka spam.

6. Njaluk Karyawan Engagement

Karyawan sampeyan minangka jantung merek sampeyan, mula 30% keterlibatan perusahaan sejatine saka karyawan. 

Karyawan pengin perusahaan sukses, supaya dheweke bakal melu kiriman kanggo nambah kemungkinan dheweke katon.

Yen karyawan sampeyan saiki ora dadi bagian saka strategi LinkedIn sakabèhé, mula sampeyan kudu nyakup. 

Dorong wong-wong mau kanggo nuduhake nganyari, nuduhake konten, komentar, lan mung aktif karo merek sampeyan ing LinkedIn. Sing luwih aktif, luwih apik.

Percaya utawa ora, karyawan 14 kaping luwih seneng nuduhake konten majikane tinimbang konten LinkedIn liyane.

Yen perlu, jalanake kontes kanthi hadiah saben wulan kanggo kontributor paling dhuwur. Iki bakal menehi wong-wong mau soko kanggo katon nerusake kanggo. Kajaba iku, kompetisi sehat ing kantor tansah apik kanggo moral.

7. Jalanake Kampanye Iklan

Apa sampeyan ngerti manawa LinkedIn duwe kampanye iklan sing ana gandhengane karo nambah pengikut sampeyan? Iku bener!

Ana format iklan pengikut nalika sampeyan mbukak kampanye iklan ing platform sosial, lan nalika sampeyan nutul 200+ kapabilitas nargetake, jumlah lalu lintas sing cocog sing teka ing kaca LinkedIn sampeyan bisa nggumunake.

Iklan tindakake iki dirancang kanggo pungkasane ndhukung loro ndhuwur lan tengah corong sales. 

Iki minangka warta sing apik yen sampeyan nganggep kasunyatan yen eksposur iklan LinkedIn bisa ningkatake maksud tuku kanthi 33%. 

Iki tegese ana kemungkinan sing iklan iki bisa mimpin kanggo Advertisement mengko. Kaya sing wis dakkandhakake, LinkedIn ora mung babagan rekrutmen.

Tindakake iklan uga bisa digunakake kanggo keterlibatan lan kesadaran merek, sing dadi tujuan nalika nyoba nambah pengikut kaca.

8. Ngoptimalake Kaca kanggo SEO

Akeh wong sing ora ngerti, nanging sampeyan bisa ngoptimalake LinkedIn Page kanggo optimasi mesin telusur (SEO). 

Iki minangka langkah sing ora pengin dilalekake amarga kaca lan profil perusahaan LinkedIn sampeyan bener-bener katon ing Google SERP!

Kanthi ngoptimalake kaca kanggo SEO, pangguna sing nggoleki tembung kunci tartamtu - tembung kunci sing ana hubungane karo bisnis sampeyan - bakal bisa nemokake kaca sampeyan ing SERP.

Dadi, sampeyan bakal pengin mesthekake yen sampeyan manggonake kanthi strategis keywords ing profil perusahaan sampeyan lan kaca sing bakal digunakake pangguna kanggo nggoleki bisnis sampeyan. 

Nalika tembung kunci kasebut bisa diselehake ing endi wae ing rincian perusahaan, sampeyan pengin nggawe manawa ana ing tagline lan bagean babagan.

Sing luwih penting, priksa manawa profil sampeyan wis lengkap. 

Perusahaan sing wis ngrampungake kabeh profil LinkedIn - lan aktif - entuk tampilan kaca kaping 5 ing ndhuwur 7 kaping luwih akeh tayangan lan 11 kaping luwih klik saben pengikut. 

Mula, sampeyan kudu njaga kaca sing aktif lan paling anyar.

Bungkus: Saiki Sampeyan Ngerti Cara Nambah Pengikut LinkedIn

LinkedIn minangka platform jejaring sosial sing berkembang lan ora katon alon-alon. Nanging sampeyan?

Platform iki bisa digunakake kanggo keuntungan sampeyan:

  • Nambah kesadaran merek.
  • Nggedhekake jangkauan profil lan kaca LinkedIn sampeyan.
  • Tambah jumlah pengikut sing sampeyan duwe.
  • Nggawe hubungan sing kuat karo para pengikut sampeyan.
  • Lan mung tuwuh bisnis sampeyan.

Elingi: pandherekipun sampeyan pungkasanipun minangka pimpinan qualified sing siap diowahi dadi pelanggan sing muga-muga bakal bali maneh lan tetep setya karo merek sampeyan.

Yen sampeyan siyap ngoptimalake kampanye marketing, sambungake karo kita ningkatake kinerja iklan sampeyan!

Nambah Kinerja Iklan

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol