Wordpress

Top 5 WordPress Dropshipping Plugins

Miwiti bisnis dropshipping bisa uga katon akeh banget. Saliyane sumber produk kanggo adol, sampeyan uga kudu mikir babagan nggawe toko virtual kanggo nampilake. 

Bakal ana akeh item ing dhaptar, nanging ing kirim iki, kita bakal fokus ing 5 plugin dropshipping sing akeh digunakake sing bakal nggawe karya luwih gampang lan luwih trep kanggo sampeyan. 

Kita bakal ngomong babagan:

  • Lenggang
  • Checkout Manager kanggo WooCommerce
  • Dijeblugake
  • Dropship.aku
  • Ezusy

Ing saben plugin ing dhaptar, kita bakal nutupi:

  • Apa sing ditindakake plugin
  • Pinten biaya
  • Fitur apa sing bakal sampeyan entuk
  • carane kanggo nginstal

Yen tujuan sampeyan nemokake plugin sing bakal mbantu otomatisasi dropshipping sing cocog karo kabutuhan bisnis, kiriman iki kanggo sampeyan. 

Yen sampeyan wis siyap, ayo miwiti. 

Miwiti Bisnis Dropshipping

Yen sampeyan mikir miwiti bisnis dropshipping, sampeyan bisa uga duwe ide babagan apa sing pengin didol. Keprigelan utama sabanjure yaiku golek supplier lan mbangun toko virtual sampeyan.

WordPress bisa uga minangka salah sawijining sistem manajemen konten sing misuwur, yen ora paling akeh, ing industri kasebut. Yen sampeyan nganggep iki minangka CMS, luwih becik ngerti prabédan, pro, lan kontra WordPress sadurunge maju. 

WordPress bisa digunakake ing meh kabeh industri, nanging yen sampeyan pengin duwe sistem manajemen konten sing dirancang khusus kanggo industri sing teknis banget kaya firma hukum, sampeyan bakal nemokake platform sing cocog karo kabutuhan sampeyan. 

Bebarengan karo milih apa sing bakal digunakake CMS, milih layanan hosting web sing tepat lan panyedhiya keamanan web kaya Kaspersky lan McAfee kanggo mesthekake operasi dropshipping sampeyan lancar lan aman. Babagan pungkasan sing sampeyan pengin kelakon yaiku mbabarake informasi sensitif marang peretas. 

Game milih ora mungkasi ana. Sawise nyiyapake akun WordPress sampeyan, mbangun toko dropshipping saiki kudu nggawe luwih akeh pilihan - milih tema, kenal karo praktik paling apik ing kaca produk, milih alat sing ngotomatisasi proses, lan mengko ing piranti lunak manajemen alur kerja, lan malah analisis alur grafik menyang alamat kinerja dodolan. 

Yen sampeyan ora yakin babagan kabeh sing kudu dipikirake nalika miwiti bisnis dropshipping, sampeyan bisa njupuk kursus online. Loro opsi paling apik sing sampeyan duwe kanggo kursus online yaiku Skillshare lan Udemy.

Lan yen sampeyan rumangsa, nggarap WordPress pancen angel, sampeyan bisa milih nyewa pangembang kanggo nindakake tugas sing abot kanggo sampeyan. 

Ngoperasikake kabeh ing bisnis sampeyan kanthi manual, saka sumber pemasok nganti pangolahan checkout, nganti mriksa inventaris bakal ngisi dina sampeyan.

Ora suwe sawise sampeyan miwiti operasi dropshipping, sampeyan bakal ngerti yen sampeyan butuh alat otomatisasi lan piranti lunak otomatisasi proyek kanggo menehi dalan kanggo perkara penting liyane sing mbutuhake perhatian sampeyan. 

Ing kene ana plugin dropshipping. 

Apa Plugins Dropshipping?

Plugin Dropshipping minangka alat sing nambah fungsi tartamtu menyang CMS kaya WordPress. Plugin ing ruang dropshipping bisa mbantu sampeyan nemokake produk, nglacak pesenan, nepaki pesenan, ngetrapake diskon, lan liya-liyane. Sembarang sistem sing ditambahake menyang WordPress sing ngotomatisasi proses dropshipping minangka plugin. 

Minangka ecommerceCEO, solusi adol Amazon, "kompetisi ing ruang eCommerce sengit", sampeyan kudu golek produk, nepaki pesenan, menehi diskon kanthi cepet supaya bisnis sampeyan bisa nglawan kompetisi, lan nawakake plugin. bantuan gedhe. 

Sawise nindakake riset sing jero, kita nemokake 5 saka plugin WordPress sing paling digoleki sing digunakake dening dropshippers. Kita bakal menehi tampilan sing luwih cetha babagan saben wong supaya sampeyan bisa mutusake endi sing paling cocog kanggo bisnis sampeyan. 

Ayo dadi miwiti karo AliDropship. 

Lenggang

Apa Wis

Plugin AliDropship minangka alat serbaguna sing mbantu sampeyan ngimpor produk saka AliExpress kanthi siji klik. 

price

Plugin iki nduweni pambayaran sepisan $89. Kanthi iki, sampeyan entuk plugin standar kanggo WordPress lan sampeyan uga entuk plugin kanggo WooCommerce. 

plugin WordPress AliDropship standar
Sumber: AliDropship

fitur

Fitur AliDropship dikategorikake dadi 4 klompok: otomatisasi, kustomisasi, pemasaran, lan ngatur. 

Automation

  • Panelusuran lan Impor - ngidini sampeyan nggoleki produk ing AliExpress nggunakake fitur terintegrasi banjur ditambahake menyang situs sampeyan
  • Nganyari otomatis - mbantu supaya data situs web sampeyan konsisten karo tanggal saka AliExpress
  • Otomasi Rega - rumus markup sing ngetrapake aturan rega kanggo nyimpen produk
  • Pesenan Otomatis - ngidini konfirmasi pesenan otomatis saka AliExpress nggunakake tombol "pesenan".
  • Filter Pengiriman ePacket - ngidini para pelanggan pangiriman kanthi cepet lan gratis 
  • Nelusuri Pesenan Otomatis - nglacak nganyari pesenan lan kanthi otomatis ngirim konfirmasi email menyang pelanggan

pangaturan

  • Tema Dibangun - wis duwe tema sing dirancang kanthi profesional supaya sampeyan bisa nyiyapake toko kanthi luwih cepet
  • Kustomisasi Produk - ngidini sampeyan nambah item, nyunting judhul produk, deskripsi, gambar, variasi, lan rega kapan wae
  • Produk Unlimited - ngidini sampeyan adol produk sing dikarepake ing toko sampeyan
  • Variasi Produk - nawakake setelan variasi otomatis kanggo materi, warna, ukuran, lan liya-liyane
  • Dhukungan WooCommerce - ngidini sampeyan entuk akses menyang tema Woo yen sampeyan nggunakake versi WooCommerce saka plugin kasebut
  • Editor Gambar Dibangun - ngidini sampeyan ngganti foto produk sadurunge ditambahake menyang toko sampeyan

Marketing

  • Kupon Diskon - ngidini sampeyan mbukak promosi kaya persentasi, potongan dolar, pengiriman gratis, lan liya-liyane
  • Ulasan Produk - ngimpor review produk saka AliExpress menyang kaca produk sampeyan
  • Tag Produk SEO - ngoptimalake kaca produk toko sampeyan supaya produk katon ing asil mesin telusuran, kanthi tembung liya, ngetrapake SEO e-dagang menyang persamaan
  • Kréta Ditinggal - ngumpulake alamat email pengunjung sing ora tuku supaya sampeyan bisa melu maneh kanggo mbalekake dodolan
  • Dhaptar Email – ngumpulake informasi kontak pengunjung sing ora ngrampungake tuku

Nalika marketing email minangka cara sing umum kanggo narik kawigaten para pelanggan potensial, amarga 81% wong diwasa duwe smartphone, marketing SMS uga minangka strategi sing apik kanggo usaha.  

Ngatur

  • Statistik Langsung - ngidini sampeyan nyambungake plugin menyang Google Analytics kanggo entuk data lalu lintas
  • Integrasi Gateway Pembayaran - ngidini dhukungan kanggo 2CO, Stripe, Paypal, PayU, lan liya-liyane.
  • Manajemen Inventaris - nglacak inventaris produk kanthi rapet supaya sampeyan bisa ngaso adol sing wis entek. Salah sawijining conto sing apik yaiku 3Wishes ing ngendi pilihan kanggo variasi kanthi otomatis dipateni nalika ukuran ora bisa dituku. 
3 wishes Manajemen investor
Sumber: 3 wishes
  • Dashboard Kabeh-ing-siji - ngidini sampeyan ndeleng lan ngontrol lalu lintas, pesenan, dodolan ing siji kaca
  • Sistem Cashback - entuk komisi bonus 8% saka revenue dodolan utama saben produk sing didol
  • Nganyari lan Dhukungan Gratis - nyedhiyakake nganyari lan dhukungan sawise adol

Cara Pasang

  1. Tuku plugin lan entuk jeneng domain.
  2. Sambungake menyang panyedhiya hosting kinerja dhuwur. Utawa panyedhiya hosting sing ndhukung PHP 7.1 utawa luwih dhuwur lan nduweni ionCube Loader diaktifake ing server.
  3. Instal WordPress menyang cPanel sampeyan.
  4. Instal Plugin AliDropship menyang WordPress. Pindhah menyang tab Plugins, klik nambah anyar, banjur upload plugin banjur klik instal saiki.
nambah AliDropship plugin kanggo WordPress
Sumber: AliDropship
  1. Aktifake tema sing dipilih lan ketik kunci lisensi - kode sing sampeyan entuk nalika ngrampungake tuku.
ngaktifake plugin AliDrophsip
Sumber: AliDropship

Elinga yen siji kunci lisensi sah kanggo siji jeneng domain utawa situs web. Nanging sampeyan uga bisa mateni lisensi ing toko yen sampeyan milih nggunakake kanggo toko liyane. 

Sawise rampung kabeh langkah, sampeyan saiki bisa miwiti nggunakake plugin.

Manager Checkout Kanggo WooCommerce

Latar mburi cendhak ing WooCommerce, minangka plugin open-source ing WordPress. Iki minangka plugin sing ngidini sampeyan nggawe toko eCommerce ing WordPress. 

Apa Wis

Checkout Manager kanggo WooCommerce minangka plugin sing dirancang kanggo nggarap plugin WooCommerce umum. Checkout Manager mbantu nambah, mbusak, lan ngatur maneh kolom tagihan ing kaca checkout.

price

Ana versi gratis kanggo miwiti. Kanggo entuk luwih akeh fitur, sampeyan bisa milih salah siji saka 3 paket rega: 

  • Pribadi kanggo $ 19 
  • Agensi kanggo $39
  • Pangembang kanggo $79
Checkout Manager kanggo rega WooCommerce

Sumber: Checkout Manager kanggo WooCommerce

fitur

Kustomisasi Lapangan Checkout

Ngidini sampeyan nambah utawa mbusak bagean kolom tagihan lan pengiriman. Sampeyan uga ngidini sampeyan nambah lapangan liyane menyang formulir checkout.

Tambah Fees Checkout Anyar

Ayo sampeyan nambahake persentase lan biaya tetep menyang checkout kanggo lapangan pilihan siji lan macem-macem pilihan. 

Sunting Bidang Inti

Ngidini sampeyan menehi nilai anyar kanggo kolom inti kaya jinis, jeneng, kelas, placeholder ing bagean pengiriman lan tagihan.

sunting kolom inti ing Checkout Manager kanggo WooCommerce

Sumber: Checkout Manager kanggo WooCommerce

Lapangan Kahanan

Kanggo nambah pengalaman pangguna, jinis lapangan induk dideteksi lan ngidini sampeyan milih nilai adhedhasar pilihan sing diwenehake. 

kolom kondisional kanggo Checkout Manager kanggo Woocommerce

Sumber: Checkout Manager kanggo WooCommerce

Mbusak lapangan Checkout

Ngidini sampeyan nyuda formulir checkout kanthi mbusak utawa mateni kolom sing ora perlu. 

Yen sampeyan pengin ngerti lapangan apa sing perlu lan ora perlu, conto sing apik kanggo dideleng yaiku wangun kaca milih Aura. Sampeyan mung mbutuhake jeneng, email, sandhi, lan konfirmasi sandhi, banjur sampeyan bisa nindakake. 

Kaca opt-in Aura

Sumber: Aura

Cedhak, CRM dialer prediktif luwih efisien, mung mbutuhake 3 perkara: email, sandhi, lan nomer telpon, utawa sawetara sing mung mbutuhake jeneng ngarep, jeneng tengah, lan jeneng kulawarga, ora ana informasi sensitif liyane. 

Upload File

Ngidini manajer toko ngatur file sing diunggah pangguna ing dashboard pesenan admin lan uga ngidini pangguna ngatur file sing diunggah kanthi pribadi ing kaca "Akunku".

Tampilake Adat Ing Urutan

Ngidini pangguna ndeleng rincian sing sadurunge dilebokake ing formulir pesenan sawise konfirmasi pesenan. 

email Kabar

Nyaring kolom ing formulir pesenan sing bakal dilebokake ing email sing dikirim menyang pelanggan sawise tuku supaya konfirmasi tuku luwih pribadi. 

Cara Pasang

  1. Ngundhuh file woocommerce-checkout-manager-pro.zip.
  2. Ngakses panel admin WordPress liwat mysite.com/wp-admin/.
  3. Pindhah menyang tab Plugins, klik nambah anyar, banjur upload plugin.
  4. Klik pilih file lan telusuri file woocommerce-checkout-manager-pro.zip.
  5. Aktifake plugin.

Dijeblugake

Apa Wis

Dropified minangka alat liyane sing ngotomatisasi plugin WooCommerce. Iku luwih gampang kanggo ngimpor produk lan nganyari prices menyang toko. 

Plugin dropified

Sumber: Dropified

Sampeyan uga ngidini sampeyan ngganti informasi produk nalika isih tetep versi asli yen sampeyan butuh maneh kanggo referensi copywriting yen sampeyan pengin nguwasani katrampilan kasebut. 

Sampeyan uga bisa njupuk kelas Inggris bisnis kanggo nambah kosakata bisnis utawa maca materi sinau copywriting. Salah sawijining platform sumber daya sinau sing paling apik sing sampeyan bisa nemokake bahan sinau gratis yaiku StuDocu. 

price

Dropified duwe rong rencana rega: 

  • Rencana Mbangun $ 228 / taun
  • Rencana Tuwuh kanggo $ 564 / taun
Rega mudhun
Sumber: Dropified

fitur

Cepet Tambah Produk

Ngidini upload produk kanthi cepet saka Alibaba, eBay, lan AliExpress.

Panggonan pesenan otomatis

Nduwe alat Riset AliExtractor sing nggawe luwih gampang golek produk sing duwe bathi.

Dropified AliExtractor
Sumber: Dropified

Review Produk Import

Gampang ngimpor review produk saka AliExpress menyang toko sampeyan.

Yen sampeyan pengin ngoptimalake review, salah sawijining cara sing apik kanggo mbantu pengunjung ngowahi yaiku nambah peringkat fitur kanggo menehi ringkesan cepet babagan produk tanpa maca testimoni sing dawa. 

Conto sing apik yaiku kothak review ing Pandhuan Pembeli Lansiran Medis. 

kothak review Medical Lansiran Buyers Guide
Sumber: Medical Alert Buyers Guide

nelusuri bathi

Nduwe dashboard bathi sing ngawasi dhuwit sing mlebu lan metu saka toko sampeyan.

Cara Pasang

  1. Instal Plugin WooCommerce menyang WordPress. Cukup klik tab plugin, banjur klik tambah anyar, banjur goleki plugin, ketik "WooCommerce", banjur klik instal saiki. 
  2. Ing kaca Dropified Stores klik nambah toko kanggo nyambungake WooCommerce menyang akun Dropified sampeyan. 
  3. Isi jeneng toko lan nyimpen URL banjur klik nambah nyimpen. 
  4. Mlebu menyang akun WooCommerce kanggo nyetujoni panyambungan loro plugin kasebut.
kothak review Medical Lansiran Buyers Guide
Sumber: Medical Alert Buyers Guide

nelusuri bathi

Nduwe dashboard bathi sing ngawasi dhuwit sing mlebu lan metu saka toko sampeyan.

Cara Pasang

  1. Instal Plugin WooCommerce menyang WordPress. Cukup klik tab plugin, banjur klik tambah anyar, banjur goleki plugin, ketik "WooCommerce", banjur klik instal saiki. 
  2. Ing kaca Dropified Stores klik nambah toko kanggo nyambungake WooCommerce menyang akun Dropified sampeyan. 
  3. Isi jeneng toko lan nyimpen URL banjur klik nambah nyimpen. 
  4. Mlebu menyang akun WooCommerce kanggo nyetujoni panyambungan loro plugin kasebut.

Dropship.aku

Apa Wis

Ngidini sampeyan ngimpor 50,000 ahli eceran sing dipilih tangan lan produk paling laris menyang toko sampeyan. Iku mbantu sampeyan dadi yakin karo kualitas produk sing sampeyan adol. 

price

Sampeyan bisa miwiti karo Dropship.me gratis. Nalika sampeyan ngrancang skala bisnis dropshipping, sampeyan bisa milih saka telung rencana rega sing cocog karo jumlah produk sing pengin ditambahake menyang toko sampeyan. 

  • 50 produk impor gratis
  • 100 impor produk kanggo $29
  • 500 impor produk kanggo $119
  • 1000 impor produk kanggo $199

fitur

  • Nduwe koleksi item dropshipping sing dipilih pakar
  • Judhul produk sing siap digunakake sing diowahi dening para profesional
  • Panelusuran produk cepet
  • 1-klik impor
  • Ulasan pelanggan nyata sing digunakake ing toko sampeyan
  • Ora ana biaya ambalan saben wulan lan didhelikake

Cara Pasang

  1. Kanggo versi gratis, email dropship.me/plugin/ kanggo entuk kunci API pribadi. Kanggo versi premium, pindhah menyang toko kanggo milih paket pilihan lan proses pesenan kanggo entuk kunci API.
  2. Ing WordPress, pindhah menyang tab plugin, klik nambah anyar, ketik "dropshipme" ing garis telusuran.
nginstal Dropship.me
Sumber: Dropship.me
  1. Sawise ditemokake, klik instal, banjur klik aktifake. 
  2. Ketik kunci API.

Sawise sampeyan ngrampungake proses iki, sampeyan bakal langsung entuk 50 impor produk. 

Elinga yen kaya AliDropship, kunci API mung bisa diaktifake ing siji domain nanging ora kaya AliDropship, kunci API Dropship.me ora bisa ditransfer menyang domain liyane. Uga, nambahake kunci API liyane menyang domain sing padha ora bakal nambah 50 produk liyane. 

Ezusy

Apa Wis

Ngidini sampeyan ngimpor produk AliExpress menyang toko WooCommerce mung sawetara klik. 

price

Kaya Dropship.me, Ezusy duwe versi gratis lan 3 rencana rega mbayar:

  • Rencana dhasar kanggo $ 118.8 / taun
  • Rencana Pro kanggo $ 238.8 / taun
  • Rencana Unlimited kanggo $ 358.8 / taun
Rega Ezusy
Sumber: Ezusy

fitur

Variasi Impor

Ngidini sampeyan ngunggah variasi produk kanthi gambar kanthi cepet.

Aturan Rega

Ngidini markup rega produk 2-langkah ing dashboard.

Kustomisasi produk

Ngidini sampeyan ngatur produk sadurunge nyorong menyang toko ing dashboard.

Pesenan Otomatis

Siji-klik lan pesenan sampeyan wis dikonfirmasi ing AliExpress.

Nganyari Otomatis Kanggo Rega lan Persediaan

Nyurung inventaris AliExpress lan nganyari rega langsung menyang toko sampeyan supaya sampeyan bisa ngaso adol produk sing ora ana ing saham. 

Yen sampeyan ana ing industri panganan, sampeyan butuh sistem sing luwih tliti supaya ora ana akibat kaya rusak. iNecta minangka pilihan utama kanggo manajemen persediaan panganan. 

Filter Produk Kanthi EPacket

Kaya AliDropship, sampeyan bisa ngolah pangiriman kanthi cepet lan gratis karo Ezusy. Dheweke uga nggawe plugin Chrome supaya sampeyan nganyari. 

Cara Pasang

  1. Tuku rencana Ezusy sing sampeyan pilih.
  2. Unggah file ezusy.zip menyang direktori /wp-content/plugins/
  3. Klik tab plugin, klik tambah anyar, ketik "Ezusy" ing garis telusuran.
  4. Sawise ditemokake, klik instal, banjur klik aktifake. 

kesimpulan

Plugin dropshipping WordPress minangka kabutuhan yen sampeyan pengin inventaris sing cepet lan terus dianyari. Iki ngidini aliran transaksi sing entuk manfaat ora mung sampeyan nanging uga para pelanggan. 

Kanthi plugin kasebut, sampeyan bisa ngotomatisasi proses tuku kanthi efisien lan ing pungkasan pelanggan, bakal ana pengalaman pangguna sing apik - unsur penting kanggo nambah konversi lan revenue, tanpa kerumitan sing ditindakake kanthi nindakake kabeh kanthi manual. 

Pungkasane, yen sampeyan mutusake adol situs web dropshipping, sampeyan kudu ngerti carane ngormati bisnis online supaya bisa ngoptimalake adol kasebut. Banjur, sampeyan bisa pindhah menyang usaha dropshipping sabanjure lan gunakake plugin sing mbantu bisnis sampeyan lancar. 

Apa wae sing sampeyan lakoni karo bisnis dropshipping sampeyan: terusake, adol, utawa tiron kanggo ceruk dropshipping liyane, duwe plugin otomatisasi sing tepat bakal mbantu sampeyan mbukak bisnis kanthi lancar lan sing luwih penting, entuk dhuwit paling akeh. 

Temtokake plugin apa sing bisa digunakake kanggo sampeyan saiki, supaya sampeyan bisa miwiti proses dropshipping luwih cepet lan luwih gampang, nggawe luwih akeh wektu kanggo nindakake apa sing dikarepake - mbuwang wektu karo kulawarga lan nikmati wektu luang. 

Panganggité Bio

Burkhard Berger minangka pangadeg awesomex™. Sampeyan bisa ngetutake dheweke ing perjalanan saka 0 nganti 100,000 pengunjung saben wulan ing www.awesomex.com. Artikel-artikel kasebut kalebu sawetara strategi hacking wutah sing paling apik lan taktik skala digital sing wis disinaoni saka sukses lan kegagalane dhewe.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol