Wordpress

Top 6 Putih Label Branding Plugins Kanggo WordPress

Kajaba sampeyan minangka profesional web sing wis kenal karo backend WordPress, ora ana jaminan sampeyan bakal ngerti yen sampeyan bisa ngatur miturut kabutuhan sampeyan. Ya, sing bener! Praktek iki diarani white-labelling, yaiku proses mbusak kabeh sebutan WordPress saka mburi sampeyan lan ngowahi kanggo nggambarake merek unik sampeyan.

Kanthi tembung liyane, sampeyan bisa nggawe pribadi backend (kayata menu admin, dashboard, formulir login, lan liya-liyane) situs web WordPress sampeyan lan nggawe luwih nyenengake kanggo ndeleng lan digunakake dening sampeyan lan tim sampeyan.

Yen sampeyan wis outsourcing pangembangan situs web menyang agensi merek, dadi tanggung jawabe kanggo mesthekake ngirim platform khusus sing cocog karo kabutuhan bisnis sampeyan.

Proses label putih uga kalebu nambah UI situs, sing tegese sampeyan duwe keluwesan kanggo nggawe owah-owahan fungsional babagan cara kerja area admin sampeyan.

Cara Nambah Branding Label Putih ing WordPress

Apa sampeyan ngerti ana 57,820+ (lan ngetang) plugin ing direktori WordPress? Plugin WordPress nambah fungsionalitas situs web kanthi nambahake fitur lan kemampuan anyar sing ora ana ing paket kasebut.

Plugin iki dirancang kanggo ningkatake kinerja situs web sampeyan - saka manajemen situs lan analytics nganti alat nulis lan taktik SEO. Nalika nerangake plugin label putih, WordPress ngrusak sampeyan kanthi nawakake akeh pilihan.

Kanggo nggawe proses nggawe keputusan luwih gampang kanggo sampeyan, ayo njelajah enem plugin label putih sing apik tenan sing bisa mbantu nggawe situs WordPress sampeyan.

1. Branda

Label Putih Branda & Penyesuai Kaca Login

Info & DownloadDeleng Demo

Yen sampeyan pengin nggawe pribadhi formulir login tanpa ngowahi kode, Branda minangka pilihan sing pas kanggo sampeyan. Sanajan sampeyan pengin ndandani kaca login WordPress, Branda mbantu sampeyan ngatur saben aspek kaca kanggo nggambarake merek sampeyan.

Tuladha Branda

Iki ngidini sampeyan ngunggah gambar latar mburi khusus, nyetel opacity, ngoptimalake kolom jeneng pangguna lan sandhi lan nggawe skema warna. Sampeyan uga bisa ngalih mode pangopènan, nambah kaca kebangkrutan "teka rauh" lan ngatur setelan werna lan nyelehake bayangan.

Branda minangka plugin gratis, sing mbantu sampeyan ngirit wektu lan nyuda masalah kompatibilitas plugin. Iku uga aman kanggo nggunakake, ngijini sampeyan kanggo eksprimen karo macem-macem opsi keamanan minangka saben dikarepake. Branda sampurna kanggo kabeh jinis bisnis - gedhe lan cilik, kreatif utawa profesional.

2. Putih Label CMS

Putih Label CMS

Info & DownloadDeleng Demo

Plugin iki tujuane nggawe backend WordPress sampeyan ora mbingungake kanthi nggawe dasbor, layar login, lan menu admin lengkap. Iki misuwur ing antarane perusahaan pangembangan web sing nggawe situs web kanggo klien.

Tuladha CMS Label Putih

Ana sawetara perkara sing bisa ditindakake nganggo plugin White Label CMS. Kanggo wiwitan, sampeyan bisa ngatur kaca login, nambah logo perusahaan lan gambar latar mburi, lan ngganti CSS yen pengin.

Kajaba iku, sampeyan bisa nambah feed RSS menyang panel dashboard supaya tetep anyar karo warta industri lan tren pasar. Kontrol carane menu admin katon kanggo sampeyan lan tim kanthi persiyapan sing prasaja.

Sing luwih penting, yen sampeyan ngrancang mbukak situs saka awal, fitur Wisaya plugin nambahake branding sampeyan lan wis siap lan siap urip sajrone sawetara menit. Plugin White Label CMS nyuda sirah sampeyan kanthi ngidini sampeyan ngurutake dhasar kanthi luwih efisien.

3

Desain Material kanggo WordPress

Info & DownloadDeleng Demo

Asring dianggep minangka plugin WordPress label putih sing paling maju ing pasar, nawakake macem-macem fungsi saliyane widget, tema, lan gaya menu. Kanthi Material, sampeyan bisa ngontrol kabeh kustomisasi situs WordPress sampeyan.

Tuladha Materi

Nggunakake Materi, sampeyan bisa nggawe pribadhi menu admin (kalebu kabeh gaya lan tautan CSS) lan nambahake favicon lan logo khusus. Menehi sampeyan karo 20+ widget dashboard kanggo analisis situs lan 100 tema inbuilt atraktif, lengkap karo mode multi-werna, peteng lan cahya-colored.

Plugin kasebut nyakup kabeh dhasar lan ngidini sampeyan nuduhake utawa ndhelikake tautan URL kayata "Kelalen Sandi" lan "Back-to-Site." Antarmuka gulung lan seret mbantu sampeyan ngatur maneh lan ngatur maneh sub-menu lan ngganti lambang menu tanpa repot.

Materi nggawe situs sampeyan kompatibel karo jaringan multisite. Kajaba iku, admine bisa mbukak ing mode RTL lan LTR kanggo digunakake ing basa apa wae.

Banjur ana macem-macem pilihan tipografi sing bisa digunakake, kalebu 650+ Google Fonts terintegrasi lan gampang nyetel ukuran font lan dhuwur garis lan liya-liyane.

Kajaba iku, sampeyan bisa mbusak pranala sing ora dikarepake saka backend nggunakake ID simpul lan gumantung ing dokumentasi rinci sing diwenehake dening plugin serbaguna lan dinamis iki.

4. Label Putih

Plugin Label Putih

Info & DownloadDeleng Demo

Iki minangka plugin prasaja sing mung nduweni siji tujuan - supaya rebranding WordPress sampeyan gampang. Kanthi nggunakake Label Putih, sampeyan bisa nggawe pribadhi layar login situs sampeyan nganggo logo perusahaan lan gambar latar mburi sing cocog.

Tuladha Label Putih

Sampeyan uga bisa nggawe dashboard khusus, didhukung karo widget sing cocog, sing nambah pengalaman pangguna sakabèhé lan uga menehi akses menyang FAQ, tutorial, lan instruksi langsung ing dashboard sampeyan lan tim.

Ana uga versi majeng saka plugin disebut White Label Pro. Nanging, sampeyan uga bisa nindakake macem-macem kegiatan kanthi versi gratis, kalebu milih saka template kaca login, ngatur CSS, nambah fungsi obrolan langsung menyang area admin, lan ndhelikake logo bar admin, yen perlu.

Kajaba iku, sampeyan bisa ngganti kredit footer admin lan milih sawetara administrator label putih kanggo ngliwati aturan lan luwih fleksibel ing mburi mburi.

5. WPShapere

WPShapere

Info & DownloadDeleng Demo

Plugin WordPress nawakake para pelanggan dashboard admin sing anyar, lengkap karo merek sampeyan. Nginstal cepet lan gampang, lan wis antarmuka panganggo prasaja sing Gamelan kanggo navigasi. Sawise disebarake, sampeyan entuk nganyari seumur hidup gratis kanggo WPShapere.

Sampeyan bisa nutupi akeh fungsi dhasar, kayata ngunggah logo khusus kanggo kaca login lan dashboard, muter karo pilihan werna tanpa watesan, ngatur widget dashboard khusus, lan mateni nganyari latar mburi otomatis kanggo kontrol liyane.

Tuladha WPShapere

Nggunakake plugin, sampeyan uga bisa ngaktifake akses pangguna Privilege. Tegese, sampeyan bisa ndhelikake item menu lan widget saka pangguna sing duwe hak akses dhasar. WPShapere uga kompatibel karo plugin populer liyane kayata Contact Form 7, W3 Total Cache, Jetpack, BBPress, lan liya-liyane, sing ndadekake pilihan sing cocog kanggo bisnis sing wis nggunakake plugin liyane.

Nawakake dhukungan jaringan multisite, sing tegese sampeyan bisa nggawe kabeh tema backend jaringan minangka super admin lan ngidini saben admin blog jaringan sampeyan ngatur tema admin kaya sing dikarepake.

WPShapere dilengkapi karo dokumentasi rinci lan mentas ngenalaken kompatibilitas RTL kanggo campuran fitur.

6. Pancen Glamour Custom Admin

Pancen Glamour Custom Admin

Info & DownloadDeleng Demo

Uga dikenal minangka AG Custom Admin, plugin iki ngidini sampeyan ngatur kaca login, bar admin lan menu, dashboard, lan liya-liyane. Umpamane, sampeyan bisa ndhelikake item bar admin lan menehi jeneng maneh nganggo warna sampeyan, mbusak sebutan WordPress saka wong-wong mau.

Sampeyan bisa nambah item menu admin khusus lan mbusak sing wis ana sing nuduhake jejak WordPress. Maneh, dheweke bisa diganti karo warna perusahaan sampeyan.

Tuladha Admin Adat Pancen Glamor

AG Custom Admin nyedhiyakake alat sing diarani Colorizer sing nggabungake karo panel, ngidini sampeyan ngganti warna panel admin WordPress standar, latar mburi, lan jinis font.

Plugin kasebut ngidini sampeyan nambah UX back-end kanthi nggunakake widget dashboard, mbusak tautan, tombol, lan menu sing ora relevan, mbunderake popup sub-menu admin, lan nggunakake opsi Bantuan lan Layar.


Ora ana keraguan manawa menehi label putih ing situs WordPress sampeyan minangka cara sing apik kanggo mesthekake backend lan frontend sampeyan nawakake pengalaman sing manunggal kanggo tim sampeyan. Gumantung ing plugin sing pungkasane sampeyan pilih kanggo bisnis sampeyan, yakin sampeyan isih duwe kontrol lengkap ing menu backend lan dashboard lan bisa nggawe pribadhi layar login nanging sampeyan seneng.

Dadi, apa sing nunggu? Tambah sentuhan polesan lan profesionalisme menyang backend WordPress lan nikmati pengalaman pangguna sing lancar.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol