Wordpress

Top 7 WordPress Formulir Builder Plugins

Formulir kontak nggampangake komunikasi karo pangguna lan nyengkuyung supaya tumindak. 

Kadhangkala wong butuh tuntunan kanggo nggawe keputusan pungkasan, lan iki didhukung dening tombol CTA (Call to Action) sing kasedhiya ing formulir kasebut.

Formulir ing situs web bisa digunakake kanggo macem-macem tujuan. Karo wong-wong mau, sampeyan bisa nawakake pengunjung konten sing luwih berkualitas saka macem-macem jinis.

Contone, jinis konten bisa dadi:

  • newsletter
  • Kursus online
  • Webinars
  • Panuntun
  • E-buku

Kanthi mriksa kabutuhan klompok target sampeyan, sampeyan bakal ngerti persis apa jinis utawa jinis konten sing ditanggepi paling apik, lan apa sing cocog karo kabutuhan tartamtu. Tujuan utama yaiku nemokake formulir kontak sing bakal nyukupi kabeh kabutuhan marketing sampeyan.

Minangka bali kanggo isi iki, padha ninggalake sampeyan alamat email lan informasi liyane, kang ndadekake iku luwih gampang kanggo sampeyan kanggo nggedhekake mailing list.

Digunakake kanthi bener, formulir situs web bisa nindakake keajaiban nalika nerangake bisnis sampeyan.

Ing ngisor iki, sampeyan bakal ngerti endi plugin pembangun formulir WordPress 7 paling ndhuwur sing bakal nggampangake proses nggawe formulir sing menarik.

1. Formulir Langganan Premium (Freemium)

Ana macem-macem formulir sing bisa dideleng ing pirang-pirang situs web, nanging ora cukup kanggo situs web sampeyan mung duwe salah sijine.

Padha kudu mripat-keno kanggo narik kawigaten manungsa waé saka pengunjung. Sampeyan bisa nggawe formulir iki nggunakake plugin Formulir Langganan Premio.

Iku gampang banget kanggo nggunakake, supaya ora njupuk akeh banget wektu larang regane. Wis duwe pedoman sing bakal nggawe setelan luwih gampang kanggo sampeyan.

Sampeyan bisa ngatur saben formulir sing dikarepake supaya pas karo situs web liyane.

Sampeyan bisa milih werna lan ukuran font, latar mburi, utawa ngowahi ukuran formulir dhewe lan nambah kothak centhang idin.

Sampeyan bisa nglacak timbal saka situs web WordPress sampeyan.

Kabeh pelanggan sampeyan bisa diekspor menyang file CSV lan ditambahake menyang platform mailing apa wae sing sampeyan gunakake.

Nggawe dhaptar mailing minangka perkara sing kudu ditindakake saben bisnis serius. Kanthi cara iki, sampeyan nambah kesadaran merek, supaya pelanggan ngerti, lan tetep sesambungan karo dheweke.

Nggawe hubungan sing kuat antarane bakul lan pelanggan iku penting banget.

Pramila plugin WordPress iki disambungake karo platform kayata MailChimp, GetResponse, ActiveCampaign, HubSpot CRM, ConvertKit, iContact, lan liya-liyane.

Ana opsi kanggo nyakup "Matur nuwun!" jendhela nalika pengunjung ngirim formulir yen sampeyan pengin nambah tutul khusus kanggo nggawe pengalaman pangguna-loropaken.

Kanthi nggunakake shortcode, sampeyan bisa nyelehake formulir ing ngendi wae ing situs web sampeyan.

Rincian: Ana versi gratis saka Formulir Langganan Premio, supaya sampeyan bisa nyoba lan ndeleng manawa cocog karo sampeyan. Rencana mbayar diwiwiti saka $19 saben taun lan nawakake nggunakake kabeh template sing kasedhiya lan nggawe formulir tanpa watesan.

2. Formulir WP (Berbayar)

WP Forms minangka pembangun WordPress seret & selehake kanggo nggawe formulir lan survey.

Sampeyan bisa nggawe formulir saka ngeruk, utawa nggunakake salah siji saka template formulir wis dibangun.

WP Formulir nduweni kemampuan kanggo nyakup kabar supaya sampeyan bisa diwenehi kabar sanalika sampeyan nampa timbal anyar ing kothak layang, lan sampeyan bisa ngirim pesen menyang.

Sampeyan bisa ngaktifake CAPTCHA supaya ora spam ing kothak mlebu.

Kanthi nggunakake addon CSS, sampeyan bisa ngatur kabeh formulir lan nggawe kaya sing dikarepake.

Kabeh Formulir WP dioptimalake kanggo saben piranti, saengga bakal katon apik yen pengunjung situs web sampeyan nggunakake ponsel, tablet, utawa desktop.

Yen bisnis sampeyan mbutuhake ngumpulake pembayaran utawa sumbangan, sampeyan bakal bisa nindakake kanthi gampang karo plugin iki.

Sampeyan ora mbutuhake katrampilan coding kanggo ngatur formulir, nanging yen sampeyan pengin nambah kemungkinan kustomisasi, ana saringan sing bisa digunakake pangembang kanggo nggawa luwih akeh pilihan menyang formulir sampeyan.

Rincian: Ana papat rencana mbayar sing beda-beda regane saka $39.50 nganti $299.50 saben taun, gumantung saka fitur sing dibutuhake.

3. Ninja Forms

Formulir Ninja ora mbutuhake kawruh pangembang utawa desainer amarga iki minangka plugin pembangun formulir WordPress sing prasaja sing bakal menehi tampilan profesional situs web sampeyan.

Sampeyan bisa ngumpulake pembayaran kanthi kertu kredit utawa PayPal.

Uga, ngatur formulir kanthi ngganti warna lan gaya, nambah latar mburi, ngowahi ukuran kolom, lan liya-liyane.

Sampeyan uga bisa nyimpen apa sing wis rampung lan banjur bali kanggo nerusake ing ngendi sampeyan ninggalake tanpa wedi yen karya sadurunge bakal ilang.

Nggawe formulir multi-bagean bisa nambah langganan. Tinimbang nggawe formulir ngisi sing dawa sing bakal nggawe pengunjung nolak, sampeyan bisa ngilangi dadi sawetara sing luwih cendhek.

Sampeyan uga bisa nambah garis kemajuan.

Sampeyan bakal ngindhari wong nyerah saka ngisi formulir kanthi mikir bakal mbuwang wektu akeh.

Formulir Ninja nawakake integrasi karo MailChimp, Salesforce, Kontak Konstan, Zoho, lan platform email liyane.

Rincian: Rencana mbayar mulai saka $29 nganti $499 saben taun.

4. Formulir Kaldera (Freemium)

Caldera Forms minangka plugin WordPress sing nduweni akeh fitur.

Nduwe formulir responsif lan intuisi sing kalebu formulir multi-bagean, kolom kalkulasi, tata letak kolom, lan liya-liyane.

Formulir Caldera nawakake integrasi karo ActiveCampaign, AWeber, Divi Styler, ConvertKit.

Sampeyan bisa ngumpulake pembayaran nggunakake Dwolla, Stripe, BrainTree, Authorize.NET, PayPal Express, lan PayPro.

Tambah karo Google Analytics bakal ngidini sampeyan nglacak kabeh sing kedadeyan karo kiriman sampeyan.

Yen sampeyan nggunakake YouTube minangka salah sawijining saluran kanggo bisnis sampeyan, Formulir Kaldera uga duwe fitur tambahan kanggo jaringan iki. Nggunakake Formulir Ndhaptar YouTube, nalika pamirsa ngeculake video, formulir isi bakal katon.

Rincian: Rencana mbayar mulai saka $59 nganti $249 saben taun.

5. Formulir Everest (Mbayar)

Seret lan selehake kolom saka Formulir Everest bakal mbantu nggawe formulir kanggo situs web kanthi gampang, lan bakal ngirit wektu tartamtu.

Sampeyan bisa nggunakake template pra-desain utawa nggawe saka awal.

Siji formulir mung bisa duwe siji utawa pirang-pirang kolom gumantung saka kabutuhan sampeyan.

Kanthi nggunakake shortcode, sampeyan bisa nyetel formulir ing ngendi wae ing situs web sampeyan.

Uga duwe ReCaptcha supaya ora spammer.

Salah sawijining opsi sing ditawakake Everest Forms yaiku terjemahan, supaya sampeyan bisa nerjemahake formulir kasebut menyang basa sing dikarepake.

Rincian: Rega saka $49 nganti $199 saben taun, gumantung saka paket sing sampeyan pilih.

6. Formulir HubSpot (Freemium)

HubSpot duwe plugin pembangun formulir WordPress dhewe. Saben wong sing ngisi formulir kasebut kanthi otomatis dilebokake ing HubSpot CRM.

Sawise iku, sampeyan bisa terus komunikasi karo wong-wong mau kanthi nelpon utawa ngirim email pribadi.

Kanthi plugin iki, sampeyan bisa nambah teks, pemilih tanggal, kothak centhang, lan liya-liyane.

Sampeyan mung kudu milih cithakan lan ngatur formulir sing dikarepake.

Sampeyan bisa milih antarane formulir inline, spanduk ndhuwur, model overlay, lan kothak geser.

HubSpot ngidini sampeyan nggawe pemicu sing bakal ngidini ngirim email tindak lanjut menyang pelanggan anyar kanthi otomatis.

Formulir HubSpot nggabungake pirang-pirang langkah nalika nerangake strategi email sampeyan.

Rincian: Ana rencana gratis kanggo nggawe formulir lan rencana mbayar sing kalebu macem-macem aspek marketing lan diwiwiti saka $50 saben wulan.

7. Formidable Formulir (Mbayar)

Formidable Forms minangka plugin pembangun formulir WordPress liyane kanggo nggawe formulir kontak, formulir pembayaran, survey, lan liya-liyane.

Sawise wong ngirim formulir, sampeyan bisa nggawe grafis sing bakal nuduhake asil sampeyan.

Kanthi Visual Styler, kustomisasi formulir sampeyan luwih gampang lan bakal luwih gampang sampeyan pas karo tema situs web WordPress sampeyan. Ana uga HTML sing bisa disesuaikan.

Nalika ngisi formulir sing wis ana, pengunjung sampeyan bisa nambah set lapangan anyar kanggo diisi uga.

Formidable Forms uga nduweni fitur sing ngidini sampeyan nggawe jadwal formulir utawa nyetel watesan respon sing bakal mbukak utawa nutup formulir tartamtu sing digawe kanthi otomatis.

Ana tambahan tandha digital sing sampeyan bisa ngumpulake tandha elektronik.

Kanthi plugin iki, sampeyan bisa ndeleng kaca situs web sampeyan sing wis dibukak pengunjung sadurunge ngisi formulir kasebut.

Ana uga tambahan kanggo GetResponse, MailChimp, ActiveCampaign, Salesforce, lan liya-liyane.

Rincian: Rencana mbayar kanggo Formidable Forms kisaran saka $69.30 nganti $279.30 saben taun.

Ing ngisor baris

Pemasaran email penting banget kanggo mbangun hubungan sing kuat karo grup target sampeyan.

Mulane, potensial sing bisa diduweni formulir situs web nalika ngumpulake informasi sing relevan lan informasi kontak saka pangguna sampeyan ora kudu diabaikan.

Yen sampeyan ngirim konten sing berkualitas kanggo dheweke, sampeyan bakal luwih 'minat' kapentingan pelanggan potensial.

Siklus dodolan uga kalebu ngyakinake pelanggan yen sampeyan minangka pilihan sing tepat kanggo dheweke. Iki persis apa marketing email lan layanan email akeh mbantu sampeyan.

Formulir kontak sing nyukupi, konten sing menarik, lan produk utawa layanan sing berkualitas nggawe bagean kabeh sing ndadékaké kemajuan bisnis sampeyan.

Plugin Formulir Langganan Premio ngidini sampeyan nggawe formulir sing bakal nggumunake pengunjung, lan dheweke bakal seneng dadi bagian saka mailing list, ngenteni apa maneh sing wis disiapake kanggo dheweke.

Yen sampeyan pengin narik kawigaten tinimbang mung nggulung lan pungkasane ninggalake situs web sampeyan, coba langsung plugin pembangun formulir WordPress iki.

Iki wektu sing tepat kanggo sampeyan nambah dhaptar mailing lan nggayuh tujuan sing luwih dhuwur tinimbang sing dikarepake.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol