Wordpress

Nguripake Lalu Lintas dadi Timbal karo WP Guidant

Aku mikir sampeyan bakal setuju nalika aku ngomong: mbukak bisnis online dudu tugas sing gampang. Sampeyan kudu nyiyapake situs web kanthi bener, nambah produk lan banjur pasar neraka metu saka bisnis sampeyan. Iku ora kanggo Mesem atine, luwih kanggo pamula.

Sanajan kabeh usaha sing sampeyan lakoni, bisnis sampeyan bisa cepet gagal yen sampeyan ora ngowahi lalu lintas dadi pelanggan sing mbayar. Yen ora ana sing tuku apa wae sing sampeyan adol, sampeyan mung mbuwang dhuwit pemasaran sampeyan. Ora apik.

Biasane, sampeyan ngerti yen sampeyan lagi nemoni masalah yen sampeyan ndhaptar tingkat bouncing dhuwur lan tingkat nolak keranjang. Sampeyan macet amarga laporan analytics sampeyan ujar manawa sampeyan ngasilake akeh lalu lintas, nanging sampeyan ora nggayuh target dodolan.

Nanging apa yen aku ngandhani yen sampeyan bisa ngowahi lalu lintas 10x luwih akeh dadi pimpinan sing berkualitas lan pelanggan anyar. Sampeyan bisa uga mikir yen aku narik sikilmu, ta? Aku ngerti, misale jek kaya gol sing ora bisa digayuh.

Ya, iku bakal dadi prestasi sing ora mungkin yen sampeyan ora duwe alat sing kuat kayata WP Guidant, subyek review saiki. WP Guidant kaya duwe asisten toko virtual sing nuntun pelanggan menyang produk sing dikarepake.

Apa tegese?

Inggih, tinimbang mbuwang saben produk / layanan sing sampeyan duwe ing pasuryan customer karo pangarep-arep sing soko bakal tetep, sampeyan mung nuduhake customer persis apa padha perlu. Sing, kancaku, bakal nambah tingkat konversi, lan pungkasane, dodolan.

Ing review saiki, kita nutupi WP Guidant, salah sawijining plugin optimasi konversi sing paling kuat sing bakal sampeyan temokake. Plugin kasebut nawakake sampeyan persis apa sing sampeyan butuhake kanggo ngilangi kelumpuhan pilihan, gangguan lan, minangka asil, nambah dodolan kaya legenda sampeyan.

Dadi, tuangake cangkir kopi lan ayo kita miwiti bisnis.

Apa WP Guidant?

wp guide dipandu proses sade

Kaping pisanan, ayo sinau luwih lengkap babagan WP Guidant. Apa WP Guidant? WP Guidant minangka plugin WordPress sing apik banget sing ngidini sampeyan nuntun para panuku liwat corong penjualan. Ya, iku minangka prasaja.

Dadi, tinimbang nuduhake kabeh katalog menyang pelanggan, sampeyan mung nuduhake produk sing paling mungkin dituku. Mangkono, sampeyan bisa ngindhari fenomena umum sing dikenal minangka kelumpuhan pilihan utawa keputusan.

Kelumpuhan keputusan kedadeyan nalika kita kudu milih saka pilihan sing angel dibandhingake. Cukup nyatakake, kelumpuhan keputusan bisa diterangake minangka duwe wektu angel milih antarane [pilihan] A utawa B sing kita pilih [pilihan] C utawa ora nindakake apa-apa. – Procrastination.com

Contone, apa sampeyan tau ngadeg ing lorong supermarket ora bisa milih saka 20 rasa yogurt? Sing tengen ana, mimigo, punika kelumpuhan kaputusan ing tumindak.

Minangka pemilik bisnis online, sampeyan kudu ngerti kepiye kelumpuhan keputusan bisa ngrusak bisnis sampeyan. Yen pelanggan ora bisa nemokake apa sing dibutuhake kanthi cepet (amarga sampeyan wis menehi akeh pilihan), mesthine bakal metu saka situs web sampeyan lan pindhah menyang papan liya. Sing nerjemahake menyang dodolan sing ilang.

Kepiye Pitulung WP Guidant?

Saiki, WP Guidant mbantu sampeyan ngatasi kelumpuhan keputusan ing situs web sampeyan. Plugin kasebut dikemas kanthi lengkap karo kabeh fitur sing dibutuhake kanggo nuntun pelanggan nganti tekan formulir checkout lan liya-liyane. Kita bakal sinau luwih lengkap babagan apa sing disimpen ing bagean fitur ing ngisor iki.

Minangka Agensi Web Kreatif, WP Guidant ngidini kita menehi klien cara kanggo nyederhanakake macem-macem produk lan layanan kanthi pandhuan sing gampang digunakake lan ngidini kesempatan kanggo adol, sing nyebabake dodolan mundhak. - Kevin Perrow

WP Guidant minangka alat sing luar biasa kanggo ngedongkrak tingkat konversi ing kabeh jinis situs web. Sampeyan bisa nggunakake plugin kanggo eCommerce, pesenan real estate, layanan SEO, rental mobil, umpan balik pelanggan, registrasi webinar, langganan email, generasi timbal, lan liya-liyane.

Iku pancene sing kuat. Nanging, plugin kasebut ramah pamula, tegese sampeyan bisa nyetel ing sawetara menit lan nambah dodolan kanthi eksponensial. Pangembang nawakake versi gratis sing ngidini sampeyan nyoba banyu, nanging sampeyan kudu nganyarke menyang versi pro kanggo opsi liyane.

Fitur Pandhuan WP

fitur panuntun wp

Kaya sing dakkandhakake, plugin mung apik karo fitur sing ditawakake. Kajaba iku, fitur bloat ora bakal ngganggu, tegese plugin kasebut kudu gampang digunakake.

Plugin WP Guidant WordPress dikirim kanthi suite fitur sing apik lan gampang banget kanggo nyiyapake lan digunakake. Kombinasi sampurna, lan persis apa sing sampeyan butuhake.

Mangkene apa sing bisa ditemokake kanthi sekilas.

  • Gampang dipandu sade - WP Guidant ngidini sampeyan nuntun pelanggan menyang produk sing dikarepake sanalika sawise mlebu ing situs web sampeyan.
  • Akeh saringan - Sampeyan duwe ton saringan kanggo nuntun pelanggan menyang produk sing dikarepake kanthi gampang.
  • Kertu & Panggeser - Sampeyan bisa nggunakake kertu utawa panggeser supaya pangguna bisa ngliwati produk pungkasan kanthi gampang.
  • Wangun pacelathon - Saiki, sampeyan bisa narik minat pangguna lan dadi pelanggan potensial amarga formulir multi-langkah sing direncanakake.
  • Logika kondhisi sing cerdas - Filter kapisah miturut prilaku pangguna ing wangun sadurunge, mung nuduhake apa sing dibutuhake.
  • Ora dibutuhake coding – WP Guidant gampang diinstal lan digunakake sampeyan ora mbutuhake kawruh coding.
  • Integrasi lancar karo alat favorit - WP Guidant gampang nggabungake karo plugin kayata WooCommerce, ACF, WPML, lan host plugin LMS sing ngidini sampeyan nggunakake data sing wis ana kanggo pandhuan sampeyan. Sampeyan uga bisa nggunakake data saka jinis kiriman WordPress sampeyan.
  • Desain apik tenan - WP Guidant nampilake tata letak sing apik sing bakal nggumunake para pelanggan.
  • log - Plugin nyimpen kabeh proses sing dialami pangguna. Sampeyan banjur bisa nganalisa data ing dashboard kanggo nggedhekake timbal kanthi minimal gaweyan.

WP Guidant persis apa sing sampeyan butuhake kanggo ngedhunake tingkat bouncing lan ngedongkrak tingkat konversi supaya sampeyan duwe pelanggan sing puas.

Kanthi cara kasebut, ayo padha ndeleng sepira regane WP Guidant.

Rega Pandhuan WP

wp panuntun rega

WP Guidant nawakake rencana rega sing fleksibel. Sampeyan bisa musim semi kanggo rencana taunan utawa tuku lisensi seumur hidup gumantung saka kabutuhan sampeyan. Rencana kasebut yaiku:

  • Achiever - Rencana kasebut bakal ngasilake $ 39 saben taun kanggo situs siji. Yen sampeyan tuku lisensi seumur hidup, rencana kasebut bakal regane $69.
  • Panjarwa - Biaya $ 99 saben taun kanggo 10 situs. Yen sampeyan tuku lisensi seumur hidup, rencana kasebut regane $129.
  • agensi - Kanggo agensi, rencana kasebut biaya $ 159 saben taun kanggo 1,000 situs web. Yen sampeyan milih lisensi seumur hidup, sampeyan bakal entuk $299.

Mratelakake panemume, tuku lisensi seumur hidup luwih migunani lan bakal mbantu sampeyan ngirit dhuwit ing jangka panjang. Lan kaya biasane, pilih rencana sing cocog kanggo bisnis sampeyan.

Saiki sampeyan ngerti pira biaya WP Guidant, ayo nerusake menyang bagean sing nyenengake. Ayo kita nginstal lan nyoba plugin kasebut. Aku nggarap versi pro, nanging sampeyan kudu nginstal versi gratis WP Guidant dhisik.

carane kanggo nginstal WP Guidant

Wiwit versi gratis WP Guidant kasedhiya ing repositori plugin WordPress.org resmi, sampeyan nginstal plugin kasebut ing dashboard admin WordPress.

Navigasi menyang Plugins> Tambah Anyar, kaya ing ngisor iki.

nginstal plugin wp guide wordpress

Sabanjure, ketik "WP Guidant" ing kothak telusuran tembung kunci lan klik ing Instal Saiki tombol:

nginstal wp guide gratis versi

Sabanjure, aktifake plugin:

ngaktifake wp panuntun

Saiki versi gratis wis siyap, ayo instal versi pro.

Tuku plugin WP Guidant saka situs web resmi, lan download menyang komputer.

Sabanjure, navigasi menyang Plugins> Tambah Anyar ing dashboard admin WordPress sampeyan, kaya sing kapacak ing ngisor iki.

nginstal plugin wp guide wordpress

Sawise kuwi, klik tombol Ngunggah Plugin tombol, pilih plugin WP Guidant saka komputer, banjur klik ing Instal Saiki tombol, minangka kita nyorot ing ngisor iki.

ngunggah plugin panuntun wp

Sabanjure, aktifake plugin:

Saiki, sampeyan wis siyap kanggo bagean sabanjure. Saka menu admin WordPress, klik Pandhuan WP, kaya ing ngisor iki.

Sabanjure, ketik kunci lisensi lan klik tombol kasebut Aktifake tombol, minangka kita nyorot ing ngisor iki.

Sawise aktifitas, sampeyan siyap kanggo bagean sing nyenengake - nggawe pandhuan supaya sampeyan bisa miwiti ngarahake pelanggan menyang produk sing dikarepake.

Cara Nggawe Pandhuan Pandhuan WP Sederhana

Nggawe panuntun ing WP Guidant gampang kaya A, B, C. Contone, aku nggunakake toko eCommerce. Pandhuan conto kita bakal ngarahake pangguna menyang produk ing kategori tartamtu. Pisanan, klik ing Nggawe Pandhuan Anyar tombol:

gawe panuntun wp anyar

Sabanjure, ketik jeneng pandhuan, judhul pandhuan (iki bakal katon ing ngarep), lan katrangan lan klik nggawe:

Kanthi pandhuan siap, kita butuh saringan sing bakal nuntun pelanggan menyang produk sing dibutuhake.

ngatur saringan

Sabanjure, klik Gawe Filter Anyar:

gawe filter panuntun wp anyar

Sawisé iku, ketik rincian filter lan klik nggawe ing ngisor.

 

Saiki kita duwe filter, ayo nambah kertu. Ing layar saringan, klik tombol Ngatur Cards tombol, minangka kapacak ing ngisor iki.

 

Sabanjure, klik Nggawe Kertu Anyar:

Ing layar sabanjure ketik label kertu lan gambar:

Klik ing Ketentuan Kartu tab banjur Nggawe Kondisi Anyar:

Pilih kahanan kertu gumantung apa sing dikarepake, banjur klik nggawe, kaya ing ngisor iki.

Pungkasan, pencet ing Simpen owah-owahan tombol:

Sampeyan bisa nggawe saringan lan kertu liyane kanthi cara sing padha. Saiki, sampeyan mung kudu nambah kode cekak WP Guidant kapan wae sampeyan pengin nampilake pandhuan sampeyan.

Mbalik ing dashboard WP Guidant, klik kanggo nyalin shortcode.

Banjur nambah shortcode menyang kaca anyar lan nerbitaké. Contone, iki minangka conto kita katon ing ngarep:

Ora dadi ala kanggo bab limang menit karya 🙂


Akeh bisnis online nganggep nampilake kabeh katalog minangka rute sing paling apik. Nanging, pendekatan iki bisa dadi backfire amarga kelumpuhan keputusan. Akibaté, sampeyan bakal entuk tingkat bouncing sing luwih dhuwur, tingkat konversi sing luwih murah, lan pungkasane ilang dodolan.

Solusi kayata WP Guidant bakal mbantu sampeyan ngatasi kelumpuhan keputusan. Iku nuntun pelanggan menyang produk sing paling kamungkinan kanggo tuku, asil ing tingkat konversi luwih, lan dodolan.

Apa pikirane? Lan apa sampeyan wis nggunakake WP Guidant sadurunge. Ayo kita ngerti ing komentar.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol