Wordpress

Ngerteni Tren eCommerce: Perdagangan Tanpa Kepala

Nalika jagad eCommerce terus berkembang, uga pilihan sing kasedhiya kanggo mbangun pengalaman pelanggan sing ngliwati pirang-pirang saluran lan tekan konsumen ing endi wae.

Ing cicilan kaloro saka seri telung bagean iki babagan tren eCommerce, kita bakal nliti pendekatan tanpa kepala utawa decoupled kanggo perdagangan digital, lan cara sawetara mitra nggunakake tanpa kepala kanggo nguatake solusi eCommerce sing luar biasa.

Yen sampeyan ora kejawab, priksa bagean siji saka seri ing kene, sing nawakake nyilem jero babagan Omnichannel Commerce lan cara sampeyan bisa nggawe pengalaman pelanggan sing nyambung kanthi lengkap nggunakake WordPress.

Ing bagean loro, kita bakal nutupi bagean ing ngisor iki:

  • Apa sing Headless Commerce?
  • Kenapa Headless Commerce?
  • Perdagangan Tanpa Kepala nganggo WordPress
  • BigCommerce + WordPress
  • Shopify + WordPress
  • Aplikasi Web Progresif (PWA)

Apa sing Headless Commerce?

Kita ora bisa ngomong babagan tren eCommerce tanpa nyebutake tanpa kepala. 

Bisa uga tim sampeyan pengin nawakake pengalaman blanja sing dioptimalake ing ngarep lan saiki ngadhepi watesan karo WordPress. Apa watesan kasebut minangka masalah skala karo platform pihak katelu utawa tantangan ngatur macem-macem saluran, Headless Commerce bisa mbantu. 

Headless Commerce tegese decoupling lapisan presentasi mburi ngarep toko online saka platform eCommerce inti. 

Kanthi tanpa kepala, pangembang bisa fokus kanggo nggawe pengalaman ngarep ngarep kanthi konten sing sugih lan dioptimalake SEO kanggo ngarahake lalu lintas luwih akeh menyang toko online.

Cukup asring, platform eCommerce dudu jawaban kanggo strategi konten sampeyan. Ing kene WordPress, sing nawakake macem-macem pilihan kanggo nggawe konten, publikasi, lan promosi, mlebu minangka pilihan CMS. 

Kangge, pangembang bisa nggunakake platform dagang sing kuat kanggo kabutuhan mburi kalebu ngatur pesenan, katalog, pengiriman, lan inventaris. Kajaba iku, platform kasebut bisa nyambung menyang aplikasi bisnis kritis kalebu ERP, CRM, PIM, lan POS. 

Sing penting, akeh platform dagang sing misuwur ing industri uga tanggung jawab kanggo ngatur kepatuhan lan keamanan PCI, sing nyuda resiko lan beban bisnis.


Kenapa Headless Commerce?

Mangkene sawetara keuntungan sing diwujudake dening organisasi kanthi pendekatan tanpa kepala kanggo eCommerce:

  • Luwih fleksibel. Luwih bebas. Kanthi arsitèktur decoupling, tim teknik utawa mitra agensi sampeyan bisa nggunakake skillet sing saiki kanggo mbangun pengalaman mburi ngarep sing paling apik kanthi luwih prigel. Apa React, Vue, utawa Angular, saben organisasi duwe pilihan dhewe nalika mbangun teknologi ngarep. 
  • Njaga tumpukan teknologi saiki. Kanggo bisnis sing wis nandur modal ing teknologi tartamtu lan pengin nggabungake solusi perdagangan, ngganti kabeh arsitektur ora bisa ditindakake. Bisa uga larang banget, wektu-intensif, utawa loro-lorone. Pendekatan tanpa sirah bisa mbantu supaya tumpukan teknologi sing ana bisa mlaku nalika ngetrapake fungsi anyar. 
  • Konten lan Strategi Dagang. Akeh merek duwe fokus konten. Nggunakake solusi paling apik ing kelas kanggo manajemen konten lan perdagangan ngidini teknologi sing kapisah kanggo nindakake apa sing paling apik. Kanggo skenario tanpa kepala, CMS bisa menehi konten menyang kerangka ngarep liwat API lan luwih fokus ing pendekatan sing dipimpin pengalaman. Kangge, platform dagang bisa ngurus kerumitan proses mburi mburi. Ex. WordPress lan BigCommerce*
  • Multiple ngarep ends. Sawise platform dagang ditetepake ing ekosistem teknologi sampeyan, bisa dadi sumber siji saka bebener kanggo kabeh perdagangan. Kanthi tanpa sirah, sampeyan bisa nggawe macem-macem pengalaman ngarep lan ngatur ing solusi perdagangan tunggal sing terpusat. Ujung ngarep iki bisa uga nyedhiyakake macem-macem kasus panggunaan kalebu nyopir dodolan ing macem-macem wilayah utawa sub-merek daya ing perusahaan induk. 
  • Skalabilitas, Stabilitas, lan Kinerja. Nggunakake solusi monolitik kanggo isi lan perdagangan bisa larang. Kanthi decoupling solusi kasebut, bisnis sampeyan bisa skala saben komponen kanthi kapisah lan efisien kaya sing dibutuhake. Kanthi nggunakake API kinerja dhuwur ing antarane lapisan ngarep lan mburi mburi, bisnis ora diwatesi maneh ing watesan sumber daya siji komponen tumpukan.

* Skenario sing dituduhake ing artikel iki ana ing sangisore pendekatan tanpa kepala "digandhengake" utawa "dijembatani" versus dipisahake kanthi lengkap.

Keuntungan kasebut uga ana tantangan, akeh sing wis kasebut ing kene. Mengko, kita bakal ngrembug sawetara tantangan sing luwih spesifik babagan mbangun Headless Commerce.

Sakabèhé, pendekatan tanpa sirah ngidini luwih keluwesan kanggo mbangun pengalaman ngarep ngarep sing menarik kanthi platform dagang sing kuat nggunakake teknologi paling apik ing kelas. Kanthi pendekatan basis API iki, bisnis bisa njupuk kauntungan saka extensibility platform open source kanggo keunggulan kompetitif ing pasar. 

Sawise kabeh, merek beda duwe kabutuhan beda, lan solusi siji-ukuran-cocok-kabeh arang ditrapake kanggo saben bisnis.


Perdagangan Tanpa Kepala nganggo WordPress.

wanita trampil iku profesional makarya ing platform online kanggo programer disambungake menyang internet wifi ing piranti laptop modern

Pendekatan tanpa sirah bisa menehi keuntungan sing nyenengake, nanging sampeyan miwiti saka ngendi? Ayo goleki apa fungsi dagang sing dibutuhake kanthi minimal:

  • Tampilan data produk (Jeneng produk, deskripsi, rega, gambar).
  • Pilih produk lan tambahake menyang cart.
  • Checkout produk. 

Cara tradisional, nggunakake solusi eCommerce sing kuat kayata WooCommerce bakal dadi pendekatan WordPress sing digabungake (loro ngarep lan mburi mburi ing conto WordPress sing padha). Nanging amarga kita ngomong babagan pendekatan tanpa sirah, kita bakal ndeleng sawetara solusi dagang digital liyane ing pasar kanggo mbangun fitur kasebut. 


BigCommerce + WordPress.

BigCommerce wis duwe solusi sing apik kanggo ngatur produk lan kaendahane yaiku kabeh data urip ing papan sing aman lan skalabel sing ngilangi beban pamilik situs WordPress amarga kudu kuwatir babagan hosting data kasebut lan watesan memori lan keamanan. uneg-uneg sing bisa teka karo. Iki menehi kesempatan sing cocog kanggo nutul ing platform BigCommerce lan feed langsung menyang WordPress supaya produk bisa dipasang bebarengan karo konten WordPress asli.

Geoff Graham, Suku Modern

BigCommerce duwe mesin eCommerce sing kuat sing nglayani pedagang saka kabeh ukuran. Ing taun 2020, IDC MarketScape nampilake BigCommerce minangka pimpinan sing berkembang ing Headless Commerce.

Saka perspektif teknis, platform BigCommerce bisa diperluas kanggo nyambung menyang tumpukan teknologi sing wis ana. Sing kalebu mbangun fungsi eCommerce karo WordPress.

Kanggo miwiti, platform kasebut duwe API khusus sing mbantu entuk fitur dagang dhasar sing kasebut ing ndhuwur. 

  • Katalog API:  Nyelarasake data katalog lan persediaan. Ndhukung produk fisik, produk digital (ebook sing bisa didownload, piranti lunak, musik) lan sertifikat hadiah. 
  • Cart API: Kustomisasi pengalaman cart apa iku kanggo frontend WordPress utawa aplikasi seluler. Ngowahi isi cart lan narik data cart kanggo alat analytics.  
  • Checkout API: Ngidini pengalaman checkout khusus ngluwihi etalase BigCommerce. Kapabilitas kalebu nawakake pilihan kanggo lengganan lan pesenan ambalan.
  • API Pembayaran: Proses pembayaran liwat pembayaran kertu sing disimpen utawa pembayaran kertu kredit kanthi gateway pembayaran sing didhukung BigCommerce.  

Iku apik, bener? Kita duwe akeh API sing bisa digunakake kanggo nggawe pengalaman frontend sing disesuaikan. API nangani logika bisnis produk (lan data) menyang ngendi (kaca WordPress, aplikasi seluler). 

Masalahe yaiku frontend WordPress sejatine dadi etalase remot. Sampeyan duwe platform BigCommerce backend sing komunikasi karo WordPress liwat API.

Nanging, sampeyan saiki duwe rong sistem kapisah sing durung manunggal. Saenipun, platform dagang bakal dadi sumber siji bebener kanggo produk, pesenan, lan pangguna. Nanging kanthi rong platform sing kapisah, masalah muncul karo nyelarasake akun pelanggan, manajemen inventaris lan analytics.

Dashboard setelan inti kanggo plugin BigCommerce Kanggo WordPress

Kepiye carane ngatasi sistem sing beda-beda? Iki ngendi integrasi BigCommerce Kanggo WordPress bisa mbantu. Tinimbang mbangun frontend WordPress kanthi kapabilitas dagang saka awal, sampeyan bisa ngleksanakake solusi dagang tanpa kepala luwih cepet kanthi kurang gaweyan. 

Plugin nindakake ing ngisor iki:

  • Mbusak sumber daya backend sing biasane bakal ngebotake conto WordPress.
  • Ngimpor data produk BigCommerce kanthi otomatis menyang WordPress liwat WP cron (wektu standar yaiku 5 menit lan bisa diatur ing setelan plugin)
  • Ngurangi kabutuhan nginstal macem-macem tambahan kanggo ngaktifake fitur sing luwih maju kalebu penanganan mata uang, pengiriman, pajak lan dhukungan gateway pembayaran global.
  • Mupangate pengalaman checkout sing dipasang ing ngendi BigCommerce nanggung beban kepatuhan PCI.
  • Integrasi data inventaris karo sistem bisnis kaya ERPs lan PIMs langsung karo BigCommerce.
  • Skala katalog gedhe kanthi jumlah variasi lan SKU sing akeh saben produk. (Suku Modern duwe katalog sing diuji stres nganti 5000 produk kompleks tanpa masalah)
  • Ngatur adol kanthi macem-macem saluran (pengalaman frontend) ing dashboard BigCommerce siji. 

Sejatine, plugin kasebut minangka konektor tanpa kepala menyang platform inti BigCommerce. Iki nggunakake API sing kasebut ing ndhuwur kanggo ngimpor katalog produk menyang WordPress kanthi jinis kiriman khusus. Kaya jinis kiriman khusus, sampeyan bisa nggawe suntingan ing WordPress kanggo ngilangi deskripsi produk sing teka saka BigCommerce. 

Kanthi ujar kasebut, plugin kasebut mung wiwitan lan nawakake fungsionalitas dagang dhasar sing ora ana ing kothak. Nanging, yen sampeyan pengin ngatur ngarep ngarep WordPress luwih maju, sampeyan bisa nambah kapabilitas BigCommerce adhedhasar kasus panggunaan khusus sampeyan.

Contone, ana macem-macem cara kanggo nyedhaki pengalaman checkout. Checkout sing ditempelake, mesthi, minangka cara paling cepet kanggo mbangun kaca checkout amarga kurang pangembangan. Nanging, ana uga kurang kontrol babagan desain amarga sampeyan nggunakake iframe kanggo kaca checkout WordPress. Kanggo pengalaman checkout sing luwih disesuaikan, coba gunakake BigCommerce's Checkout SDK.

Priksa SDK

Checkout SDK minangka perpustakaan JavaScript sisih klien sing nggampangake nggunakake API cart lan checkout. Iki uga disebut Storefront API. Sampeyan bisa nggunakake perpustakaan iki kanggo nggawe UI checkout khusus kanthi fitur kalebu:

  • Mlebet pelanggan menyang akun
  • Tampilake kabeh cara pengiriman lan kuotasi 
  • Aktifake pembayaran kanggo pesenan

Iki conto saka lingkungan testing Checkout SDK:

Sanajan UI checkout bisa disesuaikan, elinga manawa iki ana ing sisih BigCommerce. A pangalihan kedadeyan saka frontend WordPress menyang domain checkout BigCommerce nalika pelanggan wis siyap checkout. Sampeyan bakal duwe kontrol liyane babagan pengalaman checkout lan desain. Nanging, iki mbutuhake wektu lan sumber daya luwih akeh. Yen sampeyan nggoleki implementasine sing luwih gampang kanthi kurang gaweyan, checkout sing dipasang minangka pilihan sing luwih apik.

Otentikasi antarane multi-domain.

Kanthi gawan, checkout sing dipasang uga nggunakake domain BigCommerce kayata contone.mybigcommerce.com/embedded-checkout. Iku kaca pigura ing ngarep ngarep WordPress nanging isih dadi tuan rumah ing platform BigCommerce.

Dadi, preduli saka jinis checkout sing sampeyan gunakake, sampeyan pengin mesthekake yen pelanggan tetep mlebu ing antarane BigCommerce lan WordPress. Iki diarani e-commerce multi-domain. 

Biasane, cookie pihak katelu bisa digunakake kanggo njamin otentikasi antarane loro domain kasebut. Nanging, amarga masalah privasi, browser populer kayata Firefox, Apple Safari, lan Google Chrome wis ngumumake yen bakal mateni cookie pihak katelu.

Kanthi pikiran iki, solusi paling apik kanggo njamin otentikasi aman ing platform sing kapisah yaiku nggunakake domain sing padha. Yen toko WordPress iku storefront.com, banjur sampeyan bisa nggawe subdomain checkout kanggo BigCommerce kayata checkout.storefront.com.

Subdomain bisa digawe karo panyedhiya DNS lan nuding menyang jeneng host BigCommerce liwat CNAME. Cathetan: Loro-lorone domain mbutuhake SSL supaya bisa mlaku kanthi aman liwat HTTPS.

Sanajan sampeyan ora kena pengaruh owah-owahan anyar saiki, luwih dianjurake kanggo nggawe pangaturan kasebut saiki lan nyegah ngelu tambahan ing mangsa ngarep babagan cookie.

Dhukungan Gutenberg

Pendekatan basis blok Gutenberg nggampangake nggawe kaca konten dinamis kanthi cepet

Kanthi WordPress, sampeyan bisa mbangun situs luwih cepet karo editor basis blok anyar, Gutenberg. Kauntungan gedhe nggunakake BigCommerce kanggo WordPress yaiku plugin kasebut uga ndhukung editor visual. Mangkono, sampeyan bisa mbangun kaca produk sing sugih media kanthi pamblokiran sing wis dibangun saka BigCommerce. 

Ngatur pirang-pirang saluran.

Ing bagean siji saka seri iki, kita nutupi keuntungan saka nggayuh strategi omnichannel. Saka perspektif arsitektur, bisa uga tegese sesambungan karo macem-macem pengalaman ngarep. Saluran kasebut kalebu etalase (WordPress), pasar (Facebook, Amazon, eBay), Point of Sale, lan saluran pemasaran sosial. 

Yen sampeyan nggawe macem-macem frontends, sing nambah kerumitan lan potensial kanggo masalah. Kanthi tanpa kepala, sampeyan bisa kanthi teknis duwe aplikasi seluler, macem-macem situs WordPress, React front end, lan etalase BigCommerce kabeh mlaku liwat conto perdagangan siji kaya BigCommerce. 

Amarga saben etalase nyedhiyakake kasus panggunaan sing beda kayata sawetara wilayah, bakal ana bedane produk sing didaftar ing saluran kasebut. Contone, produk sing padha bisa uga duwe rega lan mata uang sing beda adhedhasar wilayah kasebut. Kanggo ngenthengake kerumitan sing ana bedane iki, sampeyan bisa nggunakake Manajer Saluran BigCommerce:

Masa depan BigCommerce + WordPress

Ing ngarep, WP Engine Agency Partner Modern Tribe makarya kanthi rapet karo BigCommerce kanggo nggawe Komponen React lan perpustakaan pancing kanggo ndhukung opsi tanpa kepala sing luwih akeh tinimbang pendekatan sing diterangake ing ndhuwur.

Iki nawakake luwih keluwesan lan opsional kanggo pangembang kanggo mbangun UI ngarep adhedhasar kabutuhan. Kangge, WordPress bisa dadi lapisan manajemen konten inti kanthi kustomisasi desain sing luwih gampang liwat Gutenberg. 

Kanggo informasi luwih lengkap babagan pendekatan WP + BigCommerce sing kasebut ing ndhuwur, aja ragu-ragu hubungi Suku Modern lan tindakake @ModernTribeInc ing media sosial kanggo nyambung. 


Shopify + WordPress.

Shopify minangka platform sing luar biasa kanggo para pedagang lan pangembang, lan sing bisa nggayuh tujuan inti kanthi apik. Kanthi WordPress, kita bisa nambah dhasar kasebut kanthi atribut produk khusus, desain sing ditingkatake, lan liya-liyane, amarga gampang lan akrab karo WP-Admin lan Gutenberg. Wektu lan biaya kanggo nggawa gagasan klien anyar kanggo urip minangka pecahan saka apa sing biasane, lan klien seneng kepemilikan lan portabilitas data sing luwih gedhe.

Collin Matthews, Founder & Managing Director ing Press Foundry

Shopify minangka salah sawijining platform eCommerce sing paling populer ing pasar saiki, kira-kira 20% situs web dagang sing di-host ing AS.

Nalika Shopify lan Shopify Plus (sing nyedhiyakake situs perusahaan) nguatake para pedagang supaya bisa adol kanthi online kanthi cepet lan gampang, penting kanggo ngakoni watesan nalika main karo akun sing ora ana ing kothak. 

Sawetara kekurangan utama kalebu:

  • Shopify mbatesi sampeyan dadi telung pilihan produk lan 100 varian.
  • Gambar produk varian diwatesi mung siji saben varian.
  • Ngurutake lan nyaring produk diwatesi.
  • Isi sing sugih lan dinamis-contone, platform blogging ing situs sing kuat-angel diprodhuksi.
  • Fungsi backend ora bisa disesuaikan.
  • Shopify ora duwe pengalaman checkout sing bisa disesuaikan (kemampuan kanggo ngowahi diwatesi ing Shopify Plus).
  • Kesempatan kanggo nindakake optimasi mesin telusur teknis (SEO) sing luwih jero mung sithik.

Ya, aplikasi saka Shopify App Store - penawaran kurasi alat pihak katelu kanggo ngluwihi fungsi Shopify inti sing padha karo Apple App Store utawa Google Play Store - bisa nambah fungsi. Lan ya, sawetara malah nawakake titik-klik-instal-rampung jinis sihir. Nanging liyane mbutuhake kustomisasi sing luwih jero kanggo nambahake menyang ekosistem storefront-titik sing asring diabaikan dening pemilik toko lan sing menehi penilaian platform Shopify lan penawaran toko app.

Toko App Shopify nawakake alat pihak katelu sing ngluwihi fungsi platform kasebut

Siji kerumitan liyane? Sampeyan ora bisa asring duwe data sing dilebokake utawa dibangun ing aplikasi kasebut. Akeh sing mbutuhake lengganan saben wulan sing terus-terusan, tegese karya pangembangan apa wae sing sampeyan lakoni-utawa data lengkap sing ditambahake-ilang yen sampeyan mbatalake langganan. 

Ing Press Foundry, agensi WordPress lan Shopify ing Boston, salah sawijining keluhan sing paling umum dirungokake saka calon klien ing persiyapan saiki yaiku kekurangan kepemilikan lan portabilitas data. Akibaté, dheweke asring ngorbanake inovasi bisnis, amarga ora duwe dana-utawa bandwidth-kanggo reinvent setir.

Nalika etalase Shopify khas nganggo 6+ aplikasi ing akun kasebut, ora umum ndeleng etalase kanthi 20+ aplikasi sing diinstal. Saka perspektif pangembang, iki minangka masalah. Mbayangno mbangun lan njaga solusi sing di-host karo akeh aplikasi pihak katelu sing muga-muga kabeh muter apik bebarengan-kabeh nalika Dibuwang dening kabisan individu lan desain.

Pendekatan semi-headless.

Sawise nggarap sawetara bangunan eCommerce kanggo klien ukuran cilik lan medium, Press Foundry miwiti ngetrapake lapisan manajemen konten sing ditingkatake liwat WordPress kanggo nambah kabisan inti Shopify.

Pendekatan semi-headless iki ngidini para pangembang nindakake coding ing lingkungan WordPress sing wis dikenal sadurunge ngirim konten menyang Shopify kanggo rendering frontend. Uga ngidini pamilik situs ngatur struktur data sing rumit kanggo produk, koleksi, kaca, lan konten blog sing nggunakake WordPress minangka backend kanggo nyunting. 

Asil kasebut bisa disedhiyakake dening frontend WordPress + Shopify hibrida (liwat subdomain kanggo toko utawa konten marketing) utawa kabeh ing frontend Shopify, gumantung saka kabutuhan lan pilihan.

Pencet Foundry nggunakake Shopify API kanggo ngatur konten lan ngluwihi struktur data khusus. Metafields dilewati minangka obyek JSON data mentah utawa statis, HTML sing wis digawe liwat REST API.

Contone, ayo njupuk Kaca Tampilan Produk (PDP) lan nambah akordeon khusus utawa konten adhedhasar tab kanthi basis saben produk (judhul, konten, lsp.). Sawise nggawe struktur data ing WordPress (asring nganggo ACF Pro), kita bisa:

  1. Pra-render HTML ing WordPress lan simpen menyang Shopify Metafield sing dipasang ing Produk sing ditemtokake; utawa
  2. Simpen struktur data iki minangka obyek JSON lan render konten liwat Cairan ing Shopify.

Kanthi pendekatan HTML sing wis digawe, luwih gampang nyuntikake data sing wis digawe menyang Cairan, kayata {{ product.metafield.namespace.metafieldname }}.

Snippet siji iki bisa digunakake maneh ing saindhenging situs supaya gampang nerjemahake bagean utawa widget kasebut kaping pirang-pirang. Iki apik kanggo struktur HTML rumit sing ora bakal ditampilake kanthi cara sing beda-beda ing frontend.

Nanging, yen sampeyan pengin nerjemahake data sing padha nanging kanthi pirang-pirang cara, ing kaca tartamtu utawa ing saindhenging situs, luwih becik njupuk pendekatan kapindho lan simpen minangka JSON.

Sampeyan banjur bisa ngakses isi kanthi notasi titik kanggo obyek {{product.metafield.namespace.metafieldname.json_object_member }}
utawa iterate minangka array {{ product.metafield.namespace.metafieldname[0] }} 

Kanggo mbangun konten kaca kanthi blok Gutenberg, HTML wis disedhiyakake ing sisih WordPress. Iki tegese kita bisa ngirim iki langsung menyang awak Halaman, Artikel, utawa Produk sing di-host Shopify, dadi luwih cepet kanggo ngatur aspek crito ing wilayah apa wae ing situs Shopify.

Pisah mburi ngarep.

Sampeyan uga bisa duwe rong mburi ngarep sing kapisah-siji digawe dening WordPress lan liyane dening Shopify-kanggo ndhukung kabutuhan konten sing luwih jero (utawa supaya ora mbangun maneh infrastruktur situs sing wis ana). 

Ayo dadi ngomong domain.com minangka frontend WordPress sampeyan sing wis ana, lan sampeyan pengin mbukak etalase liwat Shopify. Kanthi nggawe a shop.domain.com subdomain kanggo Shopify, sampeyan bisa nggawe tema cair sing ditambahake dening Custom Post Types, etc., lan sing visual padha karo situs utama ing domain.com. Sampeyan uga bisa nyuntikake HTML saka header lan footer menyang shop.domain.com, supaya unsur pandhu arah umum konsisten ing loro platform lan dianyari bebarengan, menehi pengunjung pengalaman mulus.

Ing kasus kasebut, Press Foundry ngetrapake mekanisme sing nyelarasake WordPress menyang Shopify nalika nganyari konten digawe ing Dashboard WordPress. Iki ngidini sampeyan njaga konten sing paling anyar ing Metafields Shopify tanpa perlu ping WordPress ing saben beban kaca, saéngga nyuda jumlah panjaluk sing digawe kanggo WordPress lan host WordPress. Iki, mesthi, mbantu njaga panggunaan bandwidth sing sithik.

Minangka langkah pungkasan kanggo ngoptimalake pangiriman file media sing dikelola liwat WordPress, sampeyan bisa nggunakake Content Delivery Network (CDN) lan plugin WordPress sing cocog. Iki nyedhiyakake aset media frontend, uga nganyari URL path file ing dashboard WordPress nalika sampeyan ngowahi kanthi nyata-wektu. Pencet Foundry ngetrapake pendekatan iki sadurunge Black Friday / Cyber ​​​​Senin rush kanggo salah sawijining klien Shopify Plus lan nyuda 70% panggunaan bandwidth non-CDN, sanajan kanthi lalu lintas 40%.

Ora ana sing ngomong Shopify minangka pilihan platform eCommerce sing ora apik. Ing kasunyatan, iku bener rada nalisir. Luwih saka siji yuta bisnis didhukung dening Shopify, kanthi 7,000+ ing Shopify Plus mung, lan toko Shopify wis nindakake luwih saka $ 172B kanthi total dodolan. Shopify minangka solusi kanggo eCommerce turnkey kanthi akeh mupangat pemenuhan, POS terpadu asli, lan uptime, keamanan, lan dhukungan kelas donya. 

Nanging kanthi nambahake WordPress minangka lapisan manajemen konten sing ditingkatake, sampeyan entuk sing paling apik saka loro-lorone - tumpukan teknologi gabungan lan konsep cepet-kanggo garis wektu kasunyatan, loro-lorone kanthi biaya sing sithik.

Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan pendekatan WP + Shopify sing wis dideleng ing ndhuwur utawa butuh bantuan kanggo mbangun situs eCommerce sabanjure, aja ragu-ragu hubungi tim ing Press Foundry. Tindakake @pressfoundry ing media sosial kanggo wawasan lan pitulungan sing luwih jero.


Aplikasi Web Progresif (PWA)

Minangka bagéan saka strategi tanpa sirah sakabèhé, sampeyan bisa uga pengin nimbang aplikasi web sing progresif. PWA bisa niru pengalaman aplikasi seluler asli. Apa tegese? Iki tegese app iki bisa mbukak kanthi cepet, nyedhiyakake interaksi sing menarik (kabar push, ditampilake ing layar ngarep), lan malah bisa digunakake kanthi sambungan Internet sing ora apik utawa ora ana. Kajaba iku, pangguna ora kudu ndownload aplikasi seluler.

Nggawe aplikasi seluler asli bisa dadi sumber daya lan wektu-intensif. PWA ndadekake pangguna bisa melu kanthi cara sing padha kanthi luwih cepet kanthi nggunakake teknologi modern kaya JavaScript, HTML, CSS. Kajaba iku, ana sawetara kerangka kerja sing tambah populer sing bisa disambungake menyang platform inti eCommerce. Iki kalebu Gatsby, Vue Storefront, lan React. 

Apa wae teknologi frontend sing digunakake, penting kanggo dicathet yen isih mbutuhake CMS. Fungsi WordPress minangka sumber siji bebener kanggo konten sampeyan. 

Kanthi pendekatan tanpa sirah iki, data ing WordPress bisa diakses liwat REST API menyang sawetara titik pungkasan. Luwih apik, coba gunakake API GraphQL sing luwih anyar kanggo nyedhiyakake konten kanthi luwih gampang lan linuwih. 

Yen sampeyan ngatur sawetara frontend, anggep PWA minangka saluran siji ing strategi omnichannel sampeyan. 


Tetep dirungokake kanggo bagean pungkasan ing seri telung bagean iki: Ngerteni Tren eCommerce: Perdagangan Modular/Microservices.


Daya dagang digital sampeyan nganggo WP Engine.

Ngoptimalake strategi Omnichannel sampeyan ing platform WordPress sing dipilih. Temokake luwih lengkap babagan solusi hosting WooCommerce WP Engine utawa hubungi spesialis lan miwiti dina iki!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol