Wordpress

Gunakake Notifikasi Push kanggo Mbangun Lalu Lintas Baleni

Kanggo narik kawigaten para pamirsa, sampeyan kudu bisa narik perhatian kanthi cara sing migunani. Iki ora mesthi dadi tugas sing gampang, utamane yen ana akeh gangguan ing piranti seluler.

Untunge, kabar push nawakake solusi sing efektif. Notifikasi push minangka cara kanggo penerbit lan bisnis liyane ngirim pesen langsung lan wektu nyata menyang pamirsa, supaya bisa ningkatake keterlibatan lan ngarahake lalu lintas.

Ing kirim iki, kita bakal ngrembug babagan apa kabar push, lan nerangake keuntungan nggunakake. Kita uga bakal nuntun sampeyan liwat papat tips babagan carane nggunakake kabar push kanggo mbangun lalu lintas baleni, lan ngrembug nyetel ing situs WordPress sampeyan. Ayo dadi miwiti!

Keuntungan Nggunakake Notifikasi Push

Notifikasi push minangka pesen popup sing bisa diklik sing bisa digunakake ing browser utawa piranti seluler lan aplikasi. Iki minangka wujud komunikasi langsung, nyata-wektu, langsung.

Kanthi nggunakake kabar push, penerbit bisa:

  • Tekan sing maca ing ngendi padha nglampahi paling wektu, ing piranti seluler
  • Tambah saluran anyar sing dikontrol langsung, sing padha karo buletin, nanging kanthi tarif mbukak lan klik-tayang sing luwih dhuwur
  • Nyopir keterlibatan lan kunjungan bali, ngewangi pengunjung biasa dadi pembaca sing setya lan nggawe kabiasaan

Penerbit warta lan konten utamane entuk manfaat saka kabar push. Sawise kabeh, dheweke nawakake cara sing efektif kanggo ngirim konten, crita, lan nganyari sing sensitif wektu kanggo para pamaca. Kabar push uga bisa ngisi peran sing padha karo buletin nalika mbangun basis pembaca sing setia.

Keuntungan liyane saka kabar push yaiku kesederhanaan proses milih. Contone, pengunjung pisanan menyang situs utawa aplikasi seluler sampeyan mung kudu milih ngidini yen dijaluk, banjur bisa ditambahake menyang dhaptar pelanggan.

Push Notification Opt-in

Kabar push app seluler utamane duwe tarif opt-in sing dhuwur. Miturut riset, meh 60 persen lalu lintas internet teka saka piranti seluler, kanthi tingkat opt-in kanggo kabar push app seluler yaiku 43.9 persen kanggo pangguna iOS lan 91.1 persen kanggo pangguna Android (amarga proses kasebut otomatis ing platform terakhir).

Saiki kita wis nutupi gunane kabar push, ayo goleki papat tips kanggo digunakake kanggo mbangun lalu lintas bola-bali menyang blog utawa situs warta.

1. Nggawe Cetha, Pesen Ringkes lan Gunakake Emojis

Notifikasi push cendhak. Sampeyan biasane mung duwe sekitar 40 karakter kanggo narik perhatian pangguna lan ngirim pesen sampeyan. Mula, disaranake nggunakake basa sing prasaja lan langsung.

Priksa manawa sampeyan milih topik sing cocog karo pamaca. Iku uga migunani kanggo pigura pesen ing cara instills raos urgency lan inspirasi tumindak. Kanggo penerbit warta, salah sawijining cara kanggo narik kawigaten yaiku nyakup istilah kaya "BREAKING NEWS" ing kabar push kanggo crita sing pas wektune lan penting.

Kajaba iku, sampeyan bakal pengin nyoba lan nggunakake siji-liners catchy lan Telpon kanggo Tindakan (CTAs). Riset uga nemokake manawa nggunakake emojis ing kabar push bisa nambah keterlibatan kanthi signifikan.

Emojis Notifikasi Push

Emojis bisa mbantu ngirim emosi utawa nada tartamtu ing pesen sampeyan. Kajaba iku, bisa nambah tampilan sakabèhé kabar kasebut.

Sampeyan uga penting kanggo nggawe pesen opt-in sing menarik. Ora kaya kabar web sing mung nggunakake pesen opt-in 'allow' utawa 'block', kabar push seluler ngidini sampeyan nggawe pribadhi pesen sing dikirim.

Nalika nggawe pesen opt-in sampeyan, nimbang ngandhani sing maca babagan nilai milih lan nerangake apa sing bakal ditampa (crita warta, update paling anyar, promosi khusus, lsp.) Sampeyan uga bisa ngatur "Allow" lan "Don". Tombol 't Allow" dadi luwih apik, nggunakake istilah kayata "Ya!" utawa "Mungkin Mengko".

2. Segmen Pemirsa

Wong ora pengin terus-terusan dibombardir karo pesen, utamane sing ora cocog karo dheweke. Nggunakake pendekatan siaran umum kanggo push kabar bisa nyebabake pelanggan kesel lan milih metu.

Miturut riset, segmentasi pamirsa kanggo kabar push bisa nambah CTR nganti 218 persen. Kanthi ngenali pelanggan adhedhasar kapentingane, sampeyan bisa ngirim pesen sing dipersonalisasi kanggo saben individu. Sabanjure, iki kudu nambah kasempatan sing bakal mbukak pesen kasebut.

Ana sawetara cara sampeyan bisa nggolongake pelanggan. Contone, penerbit warta bisa ngetung pangguna adhedhasar kategori konten apa sing dikarepake para pamaca. Pilihan segmentasi liyane kalebu zona wektu, lokasi, lan jinis piranti.

Aplikasi seluler uga ngaktifake penerbit konten supaya pelanggan milih jinis kabar apa sing pengin ditampa lan kapan. Iki ngidini pangguna rumangsa luwih bisa ngontrol, lan kurang dibombardir pesen sing ora perlu.

Conto teknik iki bisa dideleng ing setelan kabar push The New York Times kanggo aplikasi seluler.

Setelan Segmen Notifikasi Push

Penerbit konten lan warta bisa nggunakake setelan kasebut kanggo nggawe pesen sing migunani kanggo pamirsa. Sampeyan bisa sinau babagan crita sing disenengi para pamirsa kanggo nampa kabar push, lan ngatur kanthi cocog.

3. Elingi Wektu lan Frekuensi Pesen

Siji panaliten nemokake manawa meh 40 persen pangguna ujar manawa ora milih kabar push amarga ngganggu ing wektu sing salah. Kajaba iku, luwih saka setengah ujar yen dheweke milih metu amarga nemokake kabar push sing jengkel.

Riset wis nuduhake yen tarif klik paling dhuwur kanggo kabar push dumadi ing dina Selasa lan sajrone jam ora kerja. Nanging, iki mesthi generalisasi. Nemtokake wektu lan frekuensi sing paling efektif kanggo kabar push sampeyan bisa uga mbutuhake eksperimen.

Iki minangka alasan liyane kenapa segmentasi minangka kunci; bisa mbantu nemtokake kapan ngirim pesen menyang saben kategori pelanggan. Contone, situs e-commerce bisa nggunakake kabar push kanggo ngatasi pengabaian keranjang blanja.

Notifikasi Push eCommerce

Kajaba iku, segmentasi pamirsa ngidini sampeyan ngatur pesen adhedhasar zona wektu lan lokasi. Yen setengah saka pamirsa sampeyan ana ing zona wektu sing beda karo sampeyan, sampeyan ora pengin ngirim pesen sing bakal ditampa ing tengah wengi.

Warta, blog, lan penerbit konten liyane asring entuk manfaat saka ngirim pesen ing wayah esuk. Contone, The New York Times ngirim kabar push "Esuk Briefing" saben dina.

4. Lacak Metrik Tengen

Kaya strategi pemasaran, nelusuri kinerja kabar push sampeyan penting yen sampeyan pengin ndeleng apa sing bisa ditindakake lan ora bisa digunakake. Perlu sawetara wektu kanggo nemtokake jenis olahpesen lan wektu sing ditanggapi para pamirsa.

Ana metrik tartamtu sing kudu digatekake sing bisa mbantu sampeyan ngevaluasi kinerja kabar push, kalebu:

  • RKT
  • Tarif opt-in lan opt-out
  • Tarif mbukak
  • Tarif retensi

Cara paling apik kanggo njupuk lan nganalisa data beda-beda, gumantung saka platform lan sistem sing sampeyan gunakake kanggo ngirim kabar. Nanging, sing penting yaiku strategi pelacakan sampeyan tetep konsisten, supaya sampeyan bisa terus ngoptimalake lan nambah kabar push.

Cara Ngirim Notifikasi Push Nggunakake WordPress

Penting kanggo ngerti manawa ana sawetara beda antarane kabar push web lan seluler. Kabar web ora menehi pilihan personalisasi kanggo pesen opt-in, contone, kabar seluler. Dheweke uga ora ngidini sampeyan tekan pangguna iOS. Apa maneh, riset nemokake manawa kabar push app seluler duwe tarif mbukak lan klik-tayang sing luwih dhuwur.

Ana sawetara cara sampeyan bisa ngirim kabar push saka salah siji jinis nggunakake WordPress. Kanggo ngirim kabar web, contone, sampeyan bisa nggunakake alat kayata OneSignal.

Plugin Notifikasi Push Web Gratis OneSignal

Info & DownloadDeleng Demo

Kanggo nginstal plugin WordPress iki, pindhah menyang dashboard WordPress lan navigasi menyang Plugins> Tambah Anyar. Telusuri plugin OneSignal, banjur instal lan aktifake. Saka ing kono, sampeyan bisa ngrujuk pandhuan praktis kanggo nambah kabar push menyang WordPress kanggo instruksi luwih lanjut.

Yen sampeyan pengin ngirim kabar push seluler, ing sisih liya, sampeyan bisa nggawe versi aplikasi seluler situs web sampeyan nggunakake layanan kaya MobiLoud.

Aplikasi Mobile WordPress MobiLoud

Info & DownloadDeleng Demo

plugin sing gratis mbantu mung proses ngowahi situs WordPress sampeyan dadi aplikasi sing banjur bisa digunakake kanggo ngirim kabar. Kanthi MobiLoud sampeyan nggawe lan kanthi otomatis ngirim kabar push langsung saka dashboard WordPress sampeyan. Iki uga menehi pilihan kanggo maca kanggo mutusake topik sing pengin ditampa kabar push. Iki cocog kanggo blog, situs berita, lan penerbit konten liyane sing pengin nambah keterlibatan.


Ing lingkungan digital sing rame iki, sampeyan mung duwe akeh kesempatan kanggo melu pengunjung lan mbujuk supaya bali. Kabar push nawakake cara sing efektif kanggo nindakake iki.

Untunge, nggawe kabar push web lan seluler liwat WordPress iku gampang. Nalika nindakake, elinga papat tips iki:

  1. Gawe pesen sing jelas, catchy, lan ringkes nganggo emojis kanggo nambah keterlibatan.
  2. Gunakake aplikasi seluler kanggo nggawe segmen pamirsa lan nggawe pesen sing ditargetake.
  3. Elinga wektu lan frekuensi pangiriman kabar.
  4. Lacak metrik sing paling penting kanggo bisnis sampeyan, supaya bisa ngoptimalake lan nambah strategi kabar push.

Apa sampeyan duwe pitakon babagan nggunakake kabar push? Ayo kita ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol