iPhone

Gunakake pelengkap otomatis sing didhelikake ing Scribble Apple Watch kanggo ngirim pesen teks

Yen sampeyan ora sengit marang awake dhewe, utawa sampeyan duwe hubungan sing ora umum karo Siri, kapan wae sampeyan kudu mbales pesen ing Apple Watch, sampeyan bakal narik iPhone. Scribble, input tulisan tangan-pangenalan jam tangan, apik kanggo balesan sing cendhak banget, nanging butuh wektu sing suwe kanggo nggawe input teks T9 katon apik banget.

Nanging apa yen ana sawetara jinis iPhone-esque Scribble autocomplete? Apa yen aku marang sing fitur didhelikake iki wis ana, lan sing mung tau ngeweruhi? Siapke pikiran sampeyan diunekake.

Ngrampungake otomatis nulis ing Apple Watch

Yen sampeyan nganggo jam tangan, tindakake ing ngisor iki. Bukak ing pesen app, lan golek thread pesen. Tutul ing Ikon tulisan kanggo mangsuli. Miwiti nulis tembung kanthi nggambar huruf ing layar. Sawise sampeyan duwe sawetara huruf, nguripake Digital Crown. Apa sing lagi wae kedadeyan? Ya, sampeyan lagi wae ngakses Scribble autocomplete.

Deleng panah cilik ing sisih tengen ndhuwur layar, sing durung nate digatekake sadurunge? Iki minangka panah pelengkap otomatis Scribble. Digital Crown bisa ngakses dhaptar kasebut, nanging sampeyan uga bisa nutul panah, sing sejatine minangka cara sing luwih gampang kanggo nggunakake dhaptar kasebut. (Yen sampeyan nggunakake Digital Crown, dhaptar kasebut bakal ilang.)

Sayange, fitur Apple Watch sing didhelikake iki cacat

Pelengkap otomatis Apple Watch Scribble katon mbingungake.
Ngrampungake otomatis nulis. Minangka katon bingung.
Foto: Kultus Mac

Aku bungah banget nalika pisanan ndeleng Scribble autocomplete, nanging fitur kasebut ngalami cacat gedhe. Ing iPhone, saran autocomplete dumunung ing keyboard. Dheweke nganyari nalika sampeyan ngetik, lan sampeyan bisa nutul siji kapan wae. Ing jam tangan, sampeyan kudu mandheg nulis kanggo ngakses saran pelengkapan otomatis Scribble. Banjur sampeyan kudu nggulung dhaptar. Banjur, yen tembung kasebut ora ana, sampeyan kudu bali menyang layar utama lan terus nulis.

Pungkasane, sampeyan bakal nyerah nggunakake fitur iki amarga ora bisa dipercaya. Sampeyan bakal terus takon dhewe yen sampeyan wis nulis cukup tembung kanggo micu pelengkap otomatis sing bener. Yen durung, angel. Sampeyan kudu metu, ngetik sawetara liyane, banjur bali maneh kanggo mriksa maneh.

Asil iku sampeyan bakal nyoba Scribble autocomplete sapisan utawa kaping pindho, lan banjur bali menyang salah siji mung scribbling, utawa narik metu iPhone. Ora apa-apa, nanging aku kepengin weruh yen wong-wong sing ngrancang fitur iki tau nggunakake. Iki minangka kesempatan sing ilang, amarga pelengkap otomatis sing tepat bisa nggawe cara Scribble, luwih apik.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol