Wordpress

Nggunakake Ayo Encrypt karo DreamPress

Ana luwih akeh kapentingan kanggo ngenkripsi lalu lintas web saiki. Ing jaman biyen, enkripsi web utamane mung digunakake ing e-commerce, kanggo nglindhungi informasi kertu pribadhi para pembeli, lan mlebu menyang aplikasi web. Ora maneh. Saiki ana sawetara keuntungan tambahan kanggo nggunakake enkripsi web ing domain sampeyan.

Enkripsi lalu lintas web menehi pengunjung luwih privasi. Iki tambah penting kanggo akeh pengunjung Internet, prihatin babagan nyolong identitas lan spying ilegal. Iku mbangun kapercayan kanggo merek sampeyan, nuduhake kesadaran lan peduli babagan perkara kasebut.

Manfaat enkripsi web liyane sing gedhe yaiku nambah peringkat mesin telusuran. Google saiki menehi ganjaran marang situs web sing ndhukung lalu lintas sing dienkripsi kanthi menehi asil mesin telusur sing luwih dhuwur (kabeh liyane padha). 

Kanggo nambah enkripsi menyang situs web, sampeyan kudu nambah sertifikat TLS/SSL menyang domain sampeyan. TLS minangka jeneng anyar kanggo SSL lan singkatan saka Transport Layer Security. Sertifikat TLS nggunakake kunci enkripsi sing mung kasedhiya kanggo server web lan browser sajrone sesi komunikasi tartamtu. Iki tegese ora ana wong liya sing bisa ndeleng informasi sing diijolke ing antarane browser lan server. TLS uga njamin browser sing ngomong karo server web sing bener lan dudu sawetara situs kriminal sing nyamar minangka server sing dituju.

Ana rong alasan utama kenapa TLS/SSL ora digunakake akeh ing jaman kepungkur. Salah sijine yaiku biaya kanggo entuk sertifikat. Sing liyane yaiku pengaruh kinerja kanggo enkripsi lan dekripsi saben pesen.  

Alesan pisanan ora dadi masalah. Ayo Encrypt minangka wewenang sertifikat anyar sing bakal ngetokake sertifikat TLS kanggo sampeyan, pemilik domain, GRATIS. Ayo Encrypt nduweni misi kanggo ngamanake web kanthi menehi sertifikat aman gratis kanggo sapa wae sing duwe domain.

Kita seneng ngumumake yen wiwit dina iki kita wis nginstal sertifikat Ayo Encrypt ing saben anyar. DreamPress ngatur layanan hosting WordPress! Bener, saben layanan hosting DreamPress anyar bakal entuk Ayo Encrypt sing wis diinstal ing domain. Privasi lan keamanan ditindakake kanthi serius ing DreamHost, lan kita pengin nulungi para pelanggan supaya entuk manfaat saka layanan anyar (lan gratis) sing apik sing diwenehake Ayo Encrypt.

Nanging babagan masalah kapindho? Apa ora nambahake TLS menyang server web sampeyan bisa nyuda wektu respon situs web sampeyan? Ya, iku bisa. Perlu wektu kanggo ndhelik lan dekripsi saben pesen. Kanggo mbantu ngatasi masalah iki, kita nambahake NGINX, server web sing paling cepet, menyang ngarep kabeh lalu lintas HTTPS kanggo situs web WordPress sing didhukung dening DreamPress supaya wektu ekstra kanggo ndhelik lalu lintas diminimalisir. NGINX luwih cepet tinimbang Apache-bisa nangani akeh sambungan ing wektu sing padha (Apache duwe watesan), lan nambah sawetara fitur canggih liyane sing ndadekake solusi sing apik kanggo nangani lalu lintas HTTPS kanthi efisien. Salah siji sing paling gedhe yaiku dhukungan tambahan kanggo HTTP/2. HTTP/2 nyedhiyakake komunikasi sing luwih cepet liwat dhukungan binar, lalu lintas multiplexed non-blocking lan kompresi header. Iki uga nyepetake komunikasi TLS/SSL kanggo nyilikake pengaruh kinerja sakabèhé.

Apik banget, nanging kepiye babagan DreamPress lan pelanggan hosting DreamHost liyane? Kabar apik, gampang banget nginstal sertifikat Ayo Encrypt-kalebu kanggo situs web WordPress.

Ayo Encrypt DreamHost

Kanthi nganyari otomatis lan pertahanan keamanan sing kuwat, rencana DreamPress bakal ngilangi manajemen server. Lan kita sebutno kita liwat ing certificate aman kanggo free?

Pilih Rencana Sampeyan

Nambahake dhukungan TLS/SSL menyang situs web sampeyan bisa ditindakake liwat kaca Hosting Aman ing panel DreamHost. Mangkene langkah-langkah kanggo nyetel:

  1. menyang Domain > Hosting Aman kaca.
  2. Pilih sertifikat sing pengin digunakake, banjur pilih Ayo Encrypt.
  3. ing Tambah Hosting Aman kaca, pilih domain DreamPress utawa layanan hosting liyane.
  4. Klik kothak centhang, banjur ing Tambah Saiki! tombol. Mekaten.

Yen sampeyan pangguna WordPress, yen sampeyan wis nyiyapake sertifikat ing panel, sampeyan kudu nggawe sawetara owah-owahan ing dashboard WordPress:

  1. Ing Setelan> Umum kaca, ganti Alamat Situs (URL) lan Alamat WordPress (URL) kanthi nganyari wiwitan URL ing loro kolom saka "http" dadi "https". Banjur klik Simpen.
  2. Konten lan media sing wis ana isih bakal ngarah menyang HTTP, mula sampeyan kudu nganyari kabeh pranala situs sampeyan. Cara paling gampang kanggo nindakake iku yaiku nginstal plugin kaya HTTPS WordPress (ana liyane ing repositori plugin WordPress sing nindakake perkara sing padha), sing bakal meksa kabeh pranala situs sampeyan nggunakake HTTPS apa wae.

Saiki sampeyan duwe situs web WordPress kanthi kemampuan kanggo ndhukung komunikasi pribadi antarane server web lan browser pengunjung! Lan sampeyan entuk manfaat saka NGINX lan HTTP / 2 uga!

Ayo Encrypt ngganti pasuryan Internet. Entuk sertifikat web aman GRATIS dina iki yen sampeyan durung duwe! DreamHost nggawe gampang.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol