Seo

Video: Dawn Anderson ing Google BERT lan sabanjure

Dawn Anderson nulis nyilem jero paling lengkap ing Google BERT lan saiki aku bisa njupuk dheweke ing kamera sawetara menit kanggo ngobrol babagan topik kasebut. Dawn mbukak agensi kanthi jeneng Bertey, jeneng kasebut sadurunge Google BERT - go figure.

Dheweke nerangake apa Google BERT, apa sing bisa diganti karo Google BERT ing mangsa ngarep, kepiye SEO bisa nggunakake BERT kanggo tujuane dhewe lan carane Bing lan Google nggunakake kanthi beda.

Mangkene video kasebut:

Aku miwiti seri vlog iki bubar, lan yen sampeyan pengin ndhaptar kanggo diwawancarai, sampeyan bisa ngisi formulir iki ing Search Engine Roundtable. Sampeyan uga bisa langganan saluran YouTubeku kanthi ngeklik kene.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol