Seo

Video: Drew Madore babagan carane "topi ireng SEO" wis diganti sajrone pirang-pirang taun

Ing bagean siji saka wawancara karo Drew Madore, CEO lan pangadeg Synergist Digital Media, kita ngomong akeh babagan "SEO topi ireng." Black Hat SEO dasare SEO sing ora sesuai karo pedoman Google.

Kita ngomong babagan carane SEO topi ireng wis diganti sajrone pirang-pirang taun. Kayata carane definisi black hat SEO wis dadi luwih akeh lan kalebu luwih akeh teknik SEO sing bisa uga dianggep minangka taktik sing bisa ditampa ing pedoman webmaster Google. Kanthi mangkono, kita uga ngomong babagan carane bisa nggunakake teknik kasebut kanthi cara sing aman (yaiku ora digunakake ing situs klien) kanggo nyoba apa sing bisa digunakake lan ndeleng carane sampeyan bisa nggunakake kanthi cara SEO sing luwih "topi putih".

Mangkene video kasebut:

Yen sampeyan profesional telusuran sing kepengin tampil ing vlog Barry, sampeyan bisa ngisi formulir iki ing Search Engine Roundtable; dheweke saiki looking kanggo nindakake sosial adoh, wawancara njaba ing NY / NJ wilayah tri-negara. Sampeyan uga bisa langganan saluran YouTube kanthi ngeklik kene.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol