Android

Peluncuran Vivo V2059 bakal entuk Sertifikasi Android

Telpon anyar Vivo kanthi nomer model V2059 ditemokake ing GeekBench ing April 2021. Miturut laporan GeekBench, model V2059 bakal diluncurake nganggo Android 11 OS. Prosesor Cina octa-inti Mediatek MT6785 bakal nguwasani Vivo V2059. Prosesor MediaTek MT6785 dimuat ing Vivo V2059, sing bisa dadi Mediatek Helio G90 utawa Helio G90T kanthi kacepetan jam 2GHz.

Vivo V2059 nampa Sertifikasi Android

Dina iki aku weruh yen V2059 nampa Sertifikasi Android lan saiki wis kadhaptar ing dhaptar resmi piranti sing didhukung Android. Nanging, jeneng piranti kasebut durung jelas nganti saiki. Kita bisa uga ndeleng luwih akeh bocor lan nganyari babagan piranti iki ing dina sing bakal teka. Aku yakin manawa Vivo bakal ngluncurake V2059 sanalika piranti kasebut nampa sertifikasi Android.

Sanajan jeneng kasebut ora jelas, aku ngira manawa bisa dadi model unggulan Vivo X, Y, utawa S seri. Dikarepake yen smartphone saka Vivo iki bisa diluncurake ing kisaran rega $206 lan $274. Ing GeekBench, smartphone iki entuk skor apik 452 ing siji-inti lan 1419 ing multi-inti.

Vivo_V2059_GeekBench

Minangka asil GeekBench, aku ngarepake Vivo V2059 dadi telpon game ing smartphone jarak menengah. Telpon game ing sawetara rega $ 200 nganti $ 275 ora dadi pilihan sing ala.

Seri X60 Vivo wis duwe udakara enem smartphone, lan telu kalebu eksklusif China. Pengumuman anyar ngumumake yen Vivo ngrencanakake ngeculake edisi mlengkung X60, sing bakal dadi eksklusif China. Edisi mlengkung Vivo X60 bakal nampilake panel layar AMOLED 6.56 inci sing mlengkung kanthi tingkat refresh 120Hz.

Peluncuran Vivo V2059 bakal entuk Sertifikasi Android

Muga-muga sampeyan nemokake bocor Vivo V2059 iki menarik, yen sampeyan nindakake, mangga barengake ing media sosial. Uga, menehi saran ing bagean komentar ing ngisor iki. Aku bakal mangsuli kabeh pitakonan sampeyan sanalika bisa. Tindakake DroidMaze ing Twitter kanggo kabar lan update paling anyar babagan Android. Matur nuwun kanggo maca.

Artikel perkawis:

  • Paten Xiaomi mbukak telpon modular kanthi modul kamera zoom
  • Redmi K20 nampa Patch Keamanan Android Maret
  • Redmi Note 8 2021 diluncurake sacara global, nampa sertifikasi Bluetooth SIG

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol