Android

Walmart Onn Android TV stick bakal diluncurake

Merek Onn Walmart dikenal kanggo nggawe produk elektronik kaya Mobiles, Speakers, TWS lan liya-liyane. Miturut sawetara bocor, dikabarake yen Walmart's Onn nggarap tongkat TV Android anyar.

Dina iki, kita ndeleng tongkat TV Android Onn Walmart ing dhaptar Play Store. Onn Android TV stick uga nampa Sertifikasi Android. Sertifikasi kasebut mbuktekake manawa gosip babagan Onn Android TV stick bener. Peluncuran tongkat TV Onn Android saka Walmart wis cedhak, sawise sertifikasi kasebut.

Stick TV Android iki dijenengi kode stephen. Onn Android TV stick pisanan katon ing situs web FCC, lan kaya mangkene:

Onn Android TV stick

Onn TV stick bakal diluncurake karo Android TV 10 OS metu saka kothak. Iki disetujoni kanggo Netflix lan Amazon Prime Video. Gambar dhaptar FCC ngumumake yen Onn Android TV stick bakal dilengkapi aksesoris ing ngisor iki:

  • Remot kontrol
  • AC Adaptor
  • Kabel USB x 2
  • Onn Android TV stick

TV Stick minangka piranti TV plug-in sing ngowahi TV apa wae dadi Smart TV. Ana akeh merek sing ngeculake tongkat TV sajrone pirang-pirang taun kaya Roku, Google, Amazon lan Xiaomi. Lampiran TV mesthi terjangkau lan gampang digunakake.

Onn Android TV stick bisa uga diluncurake enggal sawise nampa sertifikasi FCC lan saiki kadhaptar ing Google Play Console. Uga nampa Sertifikasi Android.

Saiki, ana rong pilihan murah sing kasedhiya ing pasar TV stick. Google Chromecast karo Google TV 4K streaming ($ 49.99) lan Amazon Fire TV Stick karo Alexa ($ 39.99), uga cukup diregani, nanging TV onn-branded anyar bisa uga luwih murah.

Muga-muga sampeyan nemokake artikel iki migunani. Yen sampeyan nindakake banjur nuduhake ing media sosial. Yen sampeyan duwe pitakon utawa saran, mangga barengake ing komentar ing ngisor iki. Tindakake kita ing Twitter kanggo kabar lan update paling anyar babagan Android lan Google. Matur nuwun kanggo maca artikel.

Artikel perkawis:

  • Chrome WebNotes Stylize bakal nambah enggo bareng snippet ing Android
  • Fitur Review Privasi Google Chrome bakal nambah privasi sampeyan
  • Cara mateni Terjemahan ing Chrome kanggo Android

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol