Carane

Pengin Gunakake WhatsApp tanpa Tetep Telpon Online?

WhatsApp, program obrolan Meta-diduweni, wiwit nggawa metu host saka fitur unik amarga saka Android lan iOS kedhaftar, salah siji kang struktur support multi-piranti. Aplikasi iki ngidini pangguna nggunakake akun WhatsApp ing akeh platform sanajan kudu nyambungake telpon pinter menyang web.

Fungsi kasebut saiki bisa diakses ing mode beta lan dites ing piranti Android lan iOS. Aspek sing paling apik babagan fungsi iki yaiku ngidini para pelanggan nggunakake WhatsApp sanajan ora duwe akses internet sing nyukupi ing telpon pinter.

Yen pancen pangguna medhot piranti utama luwih saka 14 dina, kabeh gadget liyane sing gegandhengan bakal langsung dikunci.

Fitur multi-piranti ngidini pangguna kanthi gampang nyambung nganti papat piranti menyang akun, kalebu WhatsApp online uga platform liyane. Kajaba iku, WhatsApp wis nyatakake yen fitur iki ndhukung enkripsi end-to-end, njamin privasi obrolan pribadi, obrolan, lan multimedia.

Kepiye Gunakake Web Whatsapp Tanpa Smartphone?

Kanggo nggunakake WhatsApp ing sawetara platform liyane tanpa kudu nyambung menyang telpon pinter, pangguna kudu nyambungake piranti kasebut menyang Web, Desktop, utawa Portal.

STEP 1: Kanggo miwiti, bukak WhatsApp banjur klik lambang titik telu ing pojok tengen ndhuwur layar.

STEP 2: Cukup wong bakal weruh 'piranti sing disambungake.' Sawisé iku, penet ing 'Multi-piranti beta' sapisan maneh, uga layar bakal katon ing ngarepe pangguna sing bakal njlèntrèhaké watesan situs uga rincian liyane.

STEP 3: Pangguna saiki kudu mencet tombol 'gabung beta' banjur tombol 'terusake'. Maneh yen pangguna wis ngrampungake langkah kasebut, sing isih ana yaiku mindhai kode QR kanggo gabung karo telpon pinter menyang WhatsApp Web.

Pengin Gunakake WhatsApp tanpa Tetep Telpon Online?

Piranti Multi-Dhukungan Whatsapp- Kepiye Cara Gabung Program Beta?

Kapabilitas multi-piranti WhatsApp saiki ing beta lan siyap kanggo ditinjau ing platform iOS lan Android. Wong sing kepengin banget bisa ndhaptar program kasebut lan langsung nggunakake langsung.

Nanging, amarga isih ing beta, dikarepake masalah kinerja tartamtu, kang kudu wis smoothed metu saka wayahe bahan tengen dirilis.

Saiki, ngetik beta ngidini pangguna nggunakake WhatsApp nganti patang perkara internet. Pangguna ora perlu njaga telpon pinter biasa sing disambung menyang internet kanggo kabeh iki. Teks obrolan kasebut bakal langsung dikirim menyang laptop sing gegandhengan, liwat aplikasi desktop utawa situs web WhatsApp, sing bisa dijawab pangguna.

Waca Uga-WhatsApp Font lan Status Warna, Gaya, Jinis lan Kode Ganti Ukuran

WhatsApp ngidini pangguna nuduhake program beta multi-piranti kanthi pindhah menyang Preferensi ing telpon pinter utama, milih "Piranti sing Disambung," banjur nutul Gabung Beta ing ngisor bagean "Beta Multi-Piranti".

Pangguna bakal bisa ngubungake piranti menyang akun masing-masing lan ngoperasikake piranti kanthi kapisah sawise kasil ndhaptar.

Piranti Multi-Dhukungan Whatsapp- Kepiye Cara Ngaktifake Ing Laptop?

Cara kanggo nggunakake WhatsApp ing piranti sing dipasangake gampang banget yen wong wis ndhaptar ing program beta. Kanggo miwiti, cukup instal program desktop WhatsApp kanggo laptop utawa bukak web.whatsapp.com, kaca web WhatsApp sing sah.

Banjur, kaya sadurunge, pindhah menyang Setelan WhatsApp ing telpon lan ngakses pilihan Piranti sing Disambung. Opsi kanggo "Garis piranti" pancen bakal ana ing tengah layar setelan.

Nalika pangguna nutul, aplikasi kasebut bakal mbukak scanner kamera. Sabanjure, kode QR bakal katon mung ing kaca web utawa program desktop sing diakses pangguna ing laptop.

Waca Uga Fitur WhatsApp Bakal Ngidini Sampeyan Ndhelikake Informasi Saka Kontak sing Dipilih

Pindai kode QR kode iki nggunakake kamera telpon, lan akun kasebut bakal diaktifake mung ing piranti anyar. Kabeh obrolan liwat kabeh piranti liyane sing disambungake pancen bakal dienkripsi end-to-end kaya biasane.

Pengin Gunakake WhatsApp tanpa Tetep Telpon Online?

Piranti Dhukungan Multi-Whatsapp- Bab sing Perlu Dielingi

Kaya saiki, ana sawetara watesan kanggo nggunakake akun WhatsApp ing antarane piranti sing gegandhengan.

Pangguna ora bakal bisa mbatalake teks utawa obrolan saka akun kasebut yen piranti utama pancen ora nyambung menyang internet lan pangguna nggunakake WhatsApp ing mesin sing disambungake.

Salajengipun, pangguna mung bisa ngganti teks karo individu sing duwe edisi WhatsApp paling anyar sing diinstal ing telpon nalika nggunakake telpon pinter sing gegandhengan.

Nalika nggunakake fitur multi-piranti, misale jek ana rong faktor kanggo njupuk menyang akun. Kaping pisanan, ora ana mung telpon pinter liyane ing antarane papat piranti sing disambung. Akun WhatsApp mung bisa digunakake ing siji telpon pinter.

Laptop lan komputer desktop minangka conto liyane. Nanging, ing mangsa ngarep, WhatsApp bisa nggedhekake kemampuan iki kanggo nutupi akeh telpon pinter.

Bab liyane sing kudu dielingake yaiku yen pangguna ora nggunakake telpon pinter utamane luwih saka 14 dina, telpon liyane sing gegandhengan pancen bakal dibusak saka akun WhatsApp. Sing nuduhake pangguna kudu nggunakake WhatsApp ing telpon paling ora sapisan saben sawetara minggu.

Yen ana wong sing ora pengin nuduhake adegan pungkasan utawa status online ing WhatsApp nanging uga pengin ngobrol karo kanca, pangguna kudu nggunakake aplikasi pihak katelu. Iku kabeh sing kudu ngerti babagan konfigurasi tartamtu iki.

Waca Uga-WhatsApp Pay : Nyiapake Transaksi Dhuwit Global – Mangkene Carane

Kanggo miwiti, bukak Play Store telpon banjur download aplikasi obrolan gelembung WA. Sawise pangguna wis ndownload, aktifake lan tindakake pandhuan ing ngisor iki. Piranti lunak iki bakal njaluk sawetara ijin sing bisa diakses, sing kudu diwenehake pangguna.

Komunikasi sing ditampa liwat WhatsApp banjur bakal katon ing gelembung. Pangguna mbokmenawa ora bakal bisa ndeleng wong online nalika pangguna miwiti ngobrol online, lan pangguna bakal bisa komunikasi kanthi bebas sanajan pangguna offline.

Pangguna bisa nggunakake aplikasi iki kanggo komunikasi tanpa kudu mbukak WhatsApp. Piranti lunak iki pancene mung kasedhiya kanggo piranti Android.

Aplikasi liyane yaiku GBWhatsApp

Yen pangguna pengin njaga privasi pribadhi ing telpon pinter Android kasebut, pindhah menyang Chrome lan ketik GBWhatsApp ing garis telusuran. Pangguna bakal entuk lambang sing katon kaya WhatsApp nalika nginstal, lan sejatine bisa digunakake kaya WhatsApp.

Pungkasan, pindhah menyang pojok sisih ndhuwur layar banjur pilih Singidaken Bar Online saka dhaptar pilihan sing katon. Pangguna saiki wis siyap komunikasi kanthi pribadi tanpa ana sing weruh saka wong liya.

Ana pilihan kayata tetep ndhelikake Last Seen, sing ngidini pangguna mateni utawa ndhelikake fungsi "pungkasan katon". Kanthi cara iki, pangguna bisa ngindhari stres amarga kudu langsung mangsuli komunikasi.

Pengin Gunakake WhatsApp tanpa Tetep Telpon Online?

Kanggo nindakake iki, pindhah menyang menu setelan WhatsApp sing katon profil kanggo mateni. Ing ngisor tab Privasi, ganti tampilan pungkasan dadi "ora ana". Ora ana sing bisa ngerti persis kapan pangguna pungkasan nggunakake WhatsApp. Konten kasebut saiki kanggo pangguna iOS lan Android.

kesimpulan

Desainer kudu nandheske manawa fitur kasebut saiki ana ing beta lan bisa uga nggawe bottlenecks kinerja aplikasi sing signifikan kanggo para pelanggan. Yen kedadeyan kasebut, pangguna diidini metu saka program beta liwat aplikasi kasebut lan bali menyang versi standar aplikasi kasebut, sing makarya kanthi lancar.

Waca Uga-WhatsApp Pay: Cara Nggawe, Ngirim lan Nampa Dhuwit

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol