Wordpress

Apa sing kudu ditindakake nalika sampeyan dikunci metu saka area admin WordPress

Ora ana sing bisa nggawe dina kerja sampeyan mandheg kaya ora bisa ngakses dasbor WordPress sampeyan. Tanpa kemampuan kasebut, sampeyan ora bisa nggawe utawa nerbitake kiriman, nanggapi komentar, utawa nindakake tugas liyane ing situs web sampeyan. Sayange, ana macem-macem alasan kenapa sampeyan bisa dikunci metu saka situs sampeyan.

Nanging, kabar apik yaiku keluwesan WordPress tegese ana macem-macem solusi kanggo diagnosa lan ndandani masalah iki. Kajaba iku, umume cukup gampang, sanajan kanggo pamula. Sampeyan kudu bisa ngatasi masalah lan ngrampungake masalah kasebut kanthi cepet.

Ing artikel iki, kita bakal njelajah alasan umum kenapa sampeyan bisa dikunci metu saka dashboard WordPress. Banjur kita bakal mlaku liwat pitung cara sing bisa sampeyan tindakake kanggo ndandani masalah kasebut. Ayo dig in!

Alasan Umum kanggo Dikunci saka WordPress

Ana sawetara cara masalah dikunci metu saka WordPress bisa muncul. Sanajan kaca lan pesen sing tepat sing sampeyan deleng nalika nyoba mlebu bisa beda-beda, asile padha: Sampeyan ora bisa mlebu ing area admin WordPress.

Ing bagean iki, kita bakal mbukak sawetara presentasi sing bisa sampeyan temoni, bebarengan karo panjelasan kok sampeyan bisa uga ndeleng kesalahan tartamtu. Kita uga bakal kalebu link praktis kanggo solusi kanggo saben, supaya sampeyan bisa mlumpat mudhun kanggo fix cocok.

Wigati dimangerteni manawa saben kesalahan kasebut katon padha ing permukaan (yaiku, sampeyan ora bisa mlebu), solusi kasebut bisa uga beda-beda. Ora mesthi ana perbaikan siji-ukuran-cocok-kabeh. Mulane, disaranake sampeyan cocog karo kesalahan tartamtu sing sampeyan deleng.

Kanthi cara iki, ana sawetara masalah sing bisa sampeyan temoni nalika sampeyan ora bisa mlebu ing dasbor:

  • Sampeyan ndeleng "Iki wis dipateni." Penyebab paling umum saka kesalahan iki yaiku sampeyan duwe URL login sing salah kanggo situs sampeyan. Sampeyan kudu mulihake URL mlebu situs WordPress sampeyan.
  • Sandi WordPress sampeyan ora bisa digunakake, lan mbalekake tembung sandhi gagal. Kadhangkala masalah karo sistem email situs sampeyan ngalangi ngirim email pemulihan. Kanggo ndandani, sampeyan bisa ngreset sandhi nganggo phpMyAdmin.
  • Sampeyan wis ilang hak istimewa administrator. Ing skenario iki, login sampeyan bisa digunakake, nanging sampeyan ora bisa nindakake fungsi administratif. Mulane, langkah sabanjure yaiku nggawe pangguna anyar kanthi hak istimewa administratif.
  • Sampeyan dikunci amarga kakehan nyoba mlebu. Sawetara plugin keamanan nindakake iki kanggo nyegah akses sing ora sah. Sampeyan kudu mateni plugin keamanan sampeyan.
  • Ana layar putih kosong ("Layar Putih Pati"). Ana sawetara panyebab iki, nanging umume, ana masalah karo plugin. Masalah memori PHP uga bisa nyebabake. Sampeyan kudu troubleshoot Layar Putih Pati.
  • Sampeyan ndeleng pesen "Kesalahan nggawe sambungan database". Kabar iki nuduhake masalah karo database MySQL sing digunakake WordPress kanggo panyimpenan data. Sampeyan kudu ngatasi kesalahan sambungan database.
  • Pesen kasebut nuduhake "Kesalahan Parse: kesalahan sintaks." Kode sing salah ngetik biasane nyebabake masalah iki. Solusi iku kanggo batalaken owah-owahan kode pungkasan.

Iki nutupi mayoritas masalah login sing bisa sampeyan temokake. Nanging, yen sampeyan nemoni masalah saliyane ing ndhuwur utawa sampeyan ora bisa mlebu login, sampeyan bisa tansah hubungi panyedhiya hosting. Yen sampeyan dadi pelanggan DreamHost, kita kurban 24/7 support pakar - cukup klik ing dhukungan tombol ing pojok tengen ndhuwur DreamHost Control Panel.

Skip Stress

Aja ngatasi masalah nalika sampeyan ndhaptar DreamPress. Pakar WordPress sing ramah kasedhiya 24/7 kanggo mbantu ngatasi masalah situs web - gedhe utawa cilik.

Priksa metu Plans

Apa sing kudu ditindakake sadurunge ngatasi masalah iki

Yen sampeyan lagi DreamPress pangguna, disaranake nyoba ing fitur mlebu otomatis kasedhiya ing panel DreamHost sadurunge nyoba apa wae. Fitur iki ngidini sampeyan mlebu langsung saka panel lan bisa mbantu ngatasi masalah apa wae sing ngalangi sampeyan mlebu kanthi normal.

Kanggo nggunakake fitur iki, pindhah menyang panel DreamHost lan navigasi menyang WordPress > Managed WordPress. Banjur klik ngatur ing sisih tengen situs DreamPress sampeyan. Pungkasan, pilih ngatur WordPress tombol.

Sabanjure, priksa manawa sampeyan duwe sing anyar serep saka situs sampeyan. Yen mangkono, mulihake bisa ndandani masalah kasebut. Yen sampeyan pangguna DreamPress, sampeyan entuk serep anyar saben dina.

Yen mulihake ora bisa digunakake utawa serep sampeyan wis lawas banget, sampeyan pengin nggawe serep anyar sadurunge nyoba ngatasi masalah apa wae. Kanthi cara iki, yen ana sing salah, sampeyan bisa kanthi gampang mulihake situs sampeyan menyang kondisi saiki.

Yen sampeyan pelanggan DreamHost, nggawe serep iku prasaja. Mlebu menyang Panel kontrol DreamHost lan navigasi WordPress > Managed WordPress ing sidebar.

Panel Kontrol DreamPress.

Klik ing ngatur tombol. Pilih serep saka menu ing sisih ndhuwur, lan klik ing Gawe Serep.

Bagean Gawe serep saka Panel Kontrol DreamPress.

Yen sampeyan nggunakake panyedhiya hosting sing beda, mesthine uga duwe fungsi serep sing padha. Hubungi dokumentasi sing cocog kanggo nggawe serep.

Cara Ndandani Penyebab Umum Dikunci WordPress (Metode 7)

Ing wektu iki, sampeyan wis nemtokake alasan sing paling mungkin kenapa sampeyan dikunci (adhedhasar pesen kesalahan sing sampeyan tampa). Sampeyan uga kudu nggawe serep anyar. Saiki wektune kanggo nggoleki masalah.

Elinga yen iki ora langkah sampeyan kudu nyoba supaya. Nanging, saben fix cocog karo masalah lan presentasi tartamtu sing sampeyan deleng nalika sampeyan nyoba mlebu. Ayo!

1. Mulihake URL Login Situs WordPress Panjenengan

Yen sampeyan nampa pesen "Iki wis dipateni" nalika nyoba mlebu, kemungkinan alasan sampeyan nggunakake URL login sing salah.

Pesen kesalahan "Iki wis dipateni" nalika nyoba mlebu menyang WordPress.

Sawetara situs nggunakake URL khusus kanggo login minangka langkah keamanan, supaya peretas ora bisa guess URL lan nyoba kanggo brute force mlebu. Biasane, sampeyan bakal nyetel iki nggunakake plugin kayata WPS Singidaken Login.

Alat kasebut bisa digunakake kanthi apik, nanging yen sampeyan lali URL sing bener, sampeyan bisa ngalami kahanan sing ora bisa mlebu. Kanggo ndandani iki, sampeyan kudu mateni plugin kasebut kanggo sementara. Amarga sampeyan ora bisa ngakses dasbor admin, cara paling gampang kanggo nindakake iki yaiku nggunakake Protokol Transfer File Aman (SFTP).

Yen sampeyan pelanggan DreamHost, sampeyan bisa ngakses situs liwat fungsi WebFTP. Yen sampeyan duwe panyedhiya hosting sing beda, sampeyan butuh klien SFTP, kayata FileZilla, bebarengan karo kredensial FTP sampeyan, sing bisa dipikolehi saka panyedhiya sampeyan.

Kanggo nggunakake WebFTP, pindhah menyang panel kontrol DreamHost lan navigasi menyang Domain > Ngatur Domain. Sampeyan bisa nemokake tombol WebFTP miturut jeneng saben situs ing kolom pisanan.

Opsi WebFTP ing Panel Kontrol DreamHost.

Ngeklik bakal mbukak situs sampeyan ing pangatur file. Ing kene, sampeyan pengin pindhah menyang folder sing cocog karo jeneng situs sampeyan lan navigasi menyang wp-content> plugin.

Folder wp-content/plugins saka situs WordPress.

Temokake folder sing cocog karo plugin keamanan sampeyan banjur klik panah ing jejere. Ing menu gulung mudhun, pilih Ganti jeneng lan ngganti jeneng folder kanggo mergo. Disaranake mung nambah "-disabled" ing mburi jeneng folder, supaya sampeyan bisa kanthi gampang ngenali mengko.

Ngganti jeneng plugin mateni amarga WordPress ora bakal bisa ngenali. Saiki, sampeyan kudu bisa mlebu menyang situs kanthi bener. Sawise mlebu, sampeyan pengin ngganti jeneng folder plugin bali menyang kahanan asline lan mesthekake yen sampeyan duwe URL login sing bener ing mangsa ngarep.

2. Reset Sandi Kanthi phpMyAdmin utawa WP-CLI

Biasane, yen sampeyan lali sandi admin WordPress, sampeyan duwe pilihan kanggo ngreset liwat email.

Opsi pemulihan sandhi ing kaca mlebu WordPress.

Nanging, kanthi masalah iki, nalika sampeyan ngeklik tombol kasebut, email kasebut ora bakal teka. Asring, iki minangka akibat saka masalah sementara karo sistem email ing situs sampeyan. Nanging, yen sampeyan nyoba ngreset tembung sandhi lan ora nampa email pemulihan, sampeyan ora kesusahan - sampeyan bisa ngreset sandhi langsung ing basis data. nggunakake phpMyAdmin.

Kanggo ngakses phpMyAdmin saka Panel Kontrol DreamHost, navigasi menyang WordPress > Managed WordPress.

Panel Kontrol DreamPress.

Goleki domain sing lagi dikunci lan klik ing biru ngatur tombol. Ing sisih ngisor kaca sabanjure, pilih Ngatur Database tombol kanggo mbukak utilitas phpMyAdmin.

Ing sisih kiwa layar, sampeyan bakal weruh dhaptar database. Sing dikarepake bakal duwe jeneng sing cocog karo sampeyan jeneng domain. Klik ing kanggo mbukak.

Ing layar sabanjure, gulung mudhun nganti sampeyan nemokake wp_users Tabel.

Tabel wp-users ing phpMyAdmin.

Iki ngemot kabeh data pangguna kanggo situs sampeyan. Klik ing wp_users kanggo mbukak.

Dhaptar pangguna ing phpMyAdmin.

Ing layar iki, sampeyan bisa nemokake jeneng pangguna (utawa jeneng pangguna admin, yen dudu sampeyan), banjur klik Sunting.

Layar panyuntingan pangguna ing phpMyAdmin.

Pungkasan, goleki User_Pass lapangan. Ing fungsi kothak, pilih MD5 kanggo mesthekake yen tembung sandi sampeyan wis digesek (tegese ora bisa diwaca dening manungsa). Ing kothak Nilai, sampeyan bisa ngetik sandhi anyar.

Yen wis rampung, klik ing Go. Saiki sampeyan bisa ngetik sandhi iki ing kaca login WordPress, lan sampeyan kudu wis siap.

Yen sampeyan ora seneng nggunakake antarmuka phpMyAdmin, sampeyan uga bisa nggunakake Alat baris perintah WP-CLI kanggo nganyari sandi. WP-CLI kasedhiya ing kabeh server DreamHost.

Kanggo nggunakake alat iki, sampeyan kudu mesthekake yen jeneng pangguna sampeyan wis kadhaptar minangka pangguna Secure Shell (SSH). Yen sampeyan ora yakin carane nindakake iki, priksa pandhuan kita ing nggawe pangguna karo akses SSH. Yen sampeyan ora ngerti nggunakake SSH kanggo ngakses situs sampeyan, kita uga duwe a pandhuan babagan nggunakake SSH sing bisa ditinjau.

Sawise sampeyan mlebu karo SSH, navigasi menyang direktori WordPress kanthi printah ing ngisor iki.

Navigasi menyang direktori pangguna ing alat WP-CLI.

Sabanjure, jalanake perintah 'wp user list' kanggo ndeleng dhaptar pangguna sing saiki wis kadhaptar lan catat nomer ID sing kudu direset sandhi.

Dhaptar pangguna ditampilake ing alat WP-CLI.

Pungkasan, jalanake printah ing ngisor iki kanggo ngreset sandhi.

Printah kanggo nganyari sandhi pangguna ing alat WP-CLI.

Ganti nomer ing printah kanggo cocog ID panganggo sing perlu. Sampeyan bakal dijaluk ngetik sandhi anyar. Sampeyan uga bakal nampa kabar email sing ngandhani babagan owah-owahan.

3. Nggawe Panganggo Anyar Kanthi Hak istimewa Administrator 

Kanthi masalah tartamtu iki, sampeyan bener bisa mlebu, nanging sampeyan ora duwe hak istimewa administrator biasanipun. Iki bisa uga ateges sampeyan ora bisa nindakake fungsi kritis sing dibutuhake kanggo njaga situs sampeyan.

Jeksa Agung bisa ngetokake iki paling kerep minangka asil saka kegiatan angkoro - salah siji situs sampeyan disusupi, utawa wong sing nduweni akses menyang akun sampeyan wis nggawe sawetara owah-owahan. Keamanan lan mbalekake saka hack topik liyane, supaya kita ora bakal njaluk menyang kene. Nanging, kita bakal nuduhake sampeyan carane mulihake akses administrator.

Pindhah menyang antarmuka phpMyAdmin lan tarik situs web sampeyan saka dhaptar ing sisih kiwa (deleng file langkah sadurunge kanggo persis ngendi kanggo nemokake iki). Gulung mudhun nganti sampeyan ndeleng wp_users tabel ing dhaftar.

Tabel wp-users ing phpMyAdmin.

Klik ing Pasang pranala. Sabanjure, isi formulir. Saben lapangan cocog karo lapangan ing setelan pangguna WordPress:

  • ID: Pilih nomer sing durung dijupuk dening pangguna liyane ing situs sampeyan. Contone, yen sampeyan duwe limang pangguna, pangguna anyar sampeyan kudu paling sethithik nomer enem.
  • pangguna_login: Jeneng pangguna kanggo akun administrator anyar sampeyan.
  • pangguna_pass: Sandi kanggo pangguna anyar.
  • jeneng panganggo: A julukan kanggo pangguna.
  • email panganggo: Alamat email kanggo akun kasebut.
  • panganggo_url: URL situs web sampeyan.
  • pangguna_dhaptar: Tanggal saiki.
  • status_pengguna: Kudu nol.
  • jeneng_pameran: Jeneng sing pengin ditampilake ing situs web sampeyan kanggo pangguna iki.

Yen wis rampung, sampeyan bisa ngeklik Go kanggo nyimpen panganggo anyar iki.

Sabanjure, sampeyan kudu menehi akses administrator pangguna anyar iki. Gulung mudhun menyang wp_usermeta entri lan klik ing Lebokake Isi kolom kasebut kaya ing ngisor iki:

  • unmeta_id: Ninggalake iki kosong.
  • user_id: Nomer ID pangguna anyar (saka ndhuwur).
  • meta_key: Ketik "wp_capabilities".
  • meta_value: Ketik "a:1:{s:13:"administrator";b:1;}".

Yen wis rampung, klik ing Go. Saiki baleni proses ing ndhuwur, nanging kanthi nilai ing ngisor iki:

  • unmeta_id: Ninggalake iki kosong.
  • user_id: Nomer ID pangguna anyar (saka ndhuwur).
  • meta_key: Ketik "wp_user_level".
  • meta_value: Setel iki dadi "10".

Sawise maneh, sampeyan bisa milih Go. Sampeyan saiki wis kasil menehi hak administrator pangguna anyar. Sampeyan bisa nggunakake pangguna iki kanggo mlebu lan duwe akses lengkap menyang situs lan dashboard WordPress.

Yen sampeyan ora nyaman karo phpMyAdmin, utawa sampeyan mung seneng baris printah, sampeyan bisa uga nggunakake WP-CLI kanggo nggawe pangguna anyar sampeyan. Kanggo nggawe pangguna anyar kanthi hak istimewa administrator, akses situs sampeyan liwat SSH, navigasi menyang direktori WordPress, banjur ketik kode ing ngisor iki:

wp pangguna nggawe newusername admin@example.com --role=administrator

Ganti "admin@example.com" nganggo jeneng pangguna lan domain situs sampeyan.

4. Pateni Plugins Keamanan Panjenengan

Akeh plugin keamanan, kayata Sucuri Keamanan, matesi jumlah nyoba mlebu gagal. Nalika watesan wis tekan, ora ana maneh usaha bisa digawe.

Fungsionalitas iki migunani amarga nyegah peretas utawa pangguna ala saka meksa menyang situs sampeyan. Nanging, yen dipicu, bisa uga nyegah sampeyan mlebu ing situs sampeyan.

Kanggo entuk akses maneh, sampeyan kudu mateni plugin keamanan kanggo sementara. Kanggo nindakake iki tanpa akses menyang dashboard, sampeyan bisa nggunakake SFTP. Sampeyan bisa ngetutake instruksi saka Langkah 1 ndhuwur - prosedur identik.

Sawise sampeyan duwe akses, sampeyan pengin ngaktifake maneh plugin lan mbusak dhewe saka dhaptar ireng (yen plugin sampeyan nyedhiyakake fitur iki). Banjur sampeyan bisa mlebu kanthi normal.

Situs sing disusupi? Kita bakal Ndandani Cepet

Kanthi layanan Repair Situs sing Disusupi, kita bakal mbusak kode ala lan mulihake situs web sampeyan supaya bisa serep lan mlaku kanthi cepet.

Mangerteni liyane

5. Ngatasi Masalah Layar Putih Kematian (WSoD)

"Layar Putih Pati" minangka frasa sing digunakake ing komunitas WordPress kanggo njlèntrèhaké layar putih kosong sing bisa dideleng nalika nyoba ngakses situs sampeyan. Ana sawetara panyebab potensial kanggo WSoD. Umume, iki minangka plugin nakal utawa kekurangan memori PHP ing situs sampeyan. Kita bakal ngatasi masalah saben skenario.

Pateni Kabeh Plugins WordPress

Pisanan, sampeyan kudu mriksa manawa plugin minangka panyebabe. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu mateni kabeh saka plugins sampeyan. Yen iki menehi akses menyang situs sampeyan, sampeyan bisa nguripake maneh siji-sijine nganti sampeyan wis ngisolasi plugin tartamtu sing nyebabake masalah kasebut.

Kanggo mateni kabeh plugin tanpa akses menyang dashboard WordPress, sampeyan kudu nggunakake SFTP. Maneh, sampeyan bisa ngetutake instruksi ing Langkah 1.

Nanging, tinimbang ngganti jeneng folder kanggo plugin tartamtu, sampeyan bakal pengin ngganti jeneng kabeh Plugins folder. Iki mateni kabeh. Banjur sampeyan bisa refresh kaca lan ndeleng apa sampeyan bisa mlebu. Yen ora, nerusake menyang langkah sabanjure.

Yen mateni kabeh plugin ora ngrampungake masalah kasebut, bukak situs sampeyan ing SFTP maneh lan pulihake Plugins folder menyang jeneng asline (aja metu saka dashboard WordPress nalika sampeyan nindakake iki). Padha kudu katon ing dhaftar plugins normal saiki, dumunung ing Plugins> Plugin sing Diinstal ing dashboard.

Sabanjure, mateni plugin saka ing dashboard kanthi milih kabeh lan milih Nonaktifake saka Tumindak akeh menu.

Mateni kabeh plugin ing dashboard WordPress.

Saiki, sampeyan bisa bali menyang dhaptar lan ngaktifake saben plugin siji-sijine. Sawise saben, refresh situs sampeyan lan priksa manawa WSoD bali. Yen ngono, sampeyan bakal ngerti plugin endi sing tanggung jawab. Ing wektu iki, sampeyan bisa mriksa nganyari sing bisa ngatasi masalah kasebut, utawa golek alternatif.

Tambah Memori kanggo Situs Sampeyan

Yen plugin ora dadi masalah, langkah sabanjure yaiku nyoba nambah memori sing kasedhiya kanggo situs web sampeyan. Kanggo miwiti, bukak situs sampeyan ing SFTP maneh lan goleki wp-config.php file ing direktori root.

File wp-config.php ing SFTP.

Sampeyan kudu ngowahi file kasebut. Yen sampeyan nggunakake Pangatur file DreamHost, sampeyan bisa ngeklik panah ing jejere jeneng situs banjur pilih Sunting. Banjur tambahake ing ngisor iki baris kode menyang file:

netepake ( 'WP_MEMORY_LIMIT', '64M');

Mangkene apa sing katon ing tumindak:

Kode ditambahake menyang file wp-config.php ing SFTP.

Klik ing Simpen, banjur refresh situs sampeyan kanggo ndeleng yen wis ngrampungake kesalahan. Yen ora, sampeyan bisa nyoba sawetara langkah ngatasi masalah liyane ing artikel kita ndandani Layar Putih Pati. Yen kabeh gagal, hubungi dhukungan host sampeyan.

6. Ngatasi Masalah Sambungan Database

Yen sampeyan ndeleng "Kesalahan nggawe sambungan database" nalika nyoba mlebu, iki nuduhake yen WordPress ora bisa nyambung menyang database MySQL.

Pesen "Kesalahan nggawe sambungan database".

Situs WordPress nggunakake basis data iki kanggo nyimpen meh kabeh informasi ing situs sampeyan. Situs sampeyan ora bisa mbukak yen sambungan ora digawe.

Kabar apik yaiku penyebab masalah iki gampang didandani. Nanging, amarga ana macem-macem opsi, ngatasi masalah kanggo nemokake sing ditrapake bisa dadi akeh wektu. Ing kene, kita bakal nutupi perbaikan kanggo skenario sing paling umum: ora cocog karo kredensial login.

Database MySQL duwe data login dhewe, kapisah saka apa sing digunakake kanggo situs WordPress sampeyan. Ngatasi masalah kalebu nggawe manawa WordPress duwe kredensial sing bener kanggo database.

Langkah pisanan yaiku nemokake kredensial kasebut. Nggunakake SFTP, bukak situs sampeyan wp-config.php ngajukake.

Rincian database MySQL ing file wp-config.php.

Wigati jeneng database, jeneng pangguna, lan sandhi. Saiki, sampeyan bisa pindhah menyang Panel Kontrol DreamHost lan navigasi menyang Liyane > Database MySQL. Gulung mudhun nganti sampeyan nemokake jeneng host sing cocog karo jeneng domain situs sampeyan.

Priksa manawa jeneng database cocog karo wp-config.php berkas. Yen ora, sampeyan bisa nganyari wp-config.php kanthi jeneng database sing bener.

Sabanjure, katon ing ngisor Akses Pangguna kolom kanggo verifikasi manawa jeneng pangguna cocog karo wp-config.php mlebu. Sampeyan bisa ngeklik jeneng iki kanggo nemokake sandhi. Maneh, yen ana mismatch, nganyari Panjenengan wp-config.php ngajukake.

Saiki sampeyan bisa nemtokake manawa sampeyan bisa tekan kaca login. Yen sampeyan isih ndeleng kesalahan database, sampeyan bisa takon pandhuan kita ndandani kesalahan sambungan database WordPress.

7. Mbatalake Owah-owahan Kode Paling Anyar

Yen sampeyan mbukak situs sampeyan lan ndeleng pesen "Kesalahan Parse: kesalahan sintaks", tegese ana sawetara kode sing ora diketik ing situs sampeyan sing nyegah WordPress ora dimuat. Iki paling umum kedadeyan nalika kode disalin lan ditempel saka internet tanpa mriksa maneh. Secara teknis, versi WordPress sing luwih anyar kudu nyegah kedadeyan kasebut kanthi otomatis, nanging yen situs sampeyan nganggo versi sing luwih lawas, sampeyan isih bisa ndeleng kesalahan iki.

Ndandani iku prasaja — sampeyan mung bisa mbatalake owah-owahan paling anyar sing digawe kanggo kode situs sadurunge kesalahan iki muncul. Utawa, sampeyan uga bisa mulihake serep kerja sing paling anyar. Yen sampeyan isih pengin nggunakake kode, sampeyan bisa mriksa pandhuan lengkap babagan ndandani kesalahan sintaks ing WordPress.

Kanggo nyegah masalah kasebut kedadeyan ing mangsa ngarep, disaranake manawa kode sing sampeyan tarik saka sumber online wis divalidasi. Sampeyan bisa nggunakake alat kayata W3C Service Validation Markup kanggo cepet mriksa HTML utawa CSS kanggo kesalahan. Sampeyan uga pinter nggawe serep anyar sadurunge ngganti kode yen ana sing salah.

Sumber Daya Ngatasi Masalah WordPress

Ngucapake pamit marang WordPress Layar Putih Pati! Kita wis nggawe sawetara tutorial kanggo mbantu ngatasi masalah saben jinis masalah WordPress:

  • Cara Ndandani Kesalahan WordPress Umum
  • Cara Ndandani 500 Kesalahan Server Internal ing WordPress
  • Cara Ndandani Kesalahan Sintaks ing WordPress
  • Cara Ndandani WordPress Ora Ngirim Masalah Email
  • Cara Ndandani Kesalahan Nggawe Sambungan Database ing WordPress
  • Cara Ndandani WordPress Error 404 Ora Ditemokake
  • Cara Ndandani Teks Putih lan Tombol Ilang ing Editor Visual WordPress
  • Cara Ndandani Sidebar Ing Ngisor Konten Kesalahan ing WordPress (Ing 3 Langkah)
  • Cara Ndandani Masalah Nyegerake lan Ngalihake Kaca Login WordPress

Yen sampeyan nggoleki informasi luwih lengkap babagan praktik paling apik WordPress, klik menyang kita Tutorial WordPress, koleksi pandhuan sing dirancang kanggo mbantu sampeyan navigasi dashboard admin WP kaya profesional.

Njupuk Situs WordPress menyang Tingkat Sabanjure

Apa sampeyan butuh bantuan kanggo milih plugin WordPress sing bener, nggawe tema bocah, utawa nulis postingan blog pertama sampeyan, kita bisa nulungi! Langganan ringkesan saben wulan supaya sampeyan ora bakal kantun artikel.

Mlebu Aku

Mbukak kunci Panel Admin WordPress

Yen sampeyan wis tau dikunci metu saka dasbor admin WordPress, sampeyan ngerti bisa dadi pengalaman frustasi. Ana akeh sabab potensial, lan amarga pesen kesalahan sing tepat bisa beda-beda gumantung saka masalah sing ndasari, ngatasi masalah bisa dadi tantangan.

Ing artikel iki, kita glethakaken metu kabeh panyebab paling umum saka masalah iki, karo walkthroughs rinci kanggo ndandani saben. Sampeyan mung bisa nemokake presentasi sing sampeyan deleng nalika nyoba mlebu lan tindakake langkah-langkah kanggo entuk akses maneh.

Yen sampeyan luwih seneng kurang fokus ing ngatasi masalah lan luwih akeh babagan nggawe konten sing apik tenan, coba pikirake ngalih menyang DreamPress. Hosting WordPress sing dikelola mesthekake yen situs sampeyan tansah kasedhiya yen sampeyan butuh.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol