Seo

Apa sing bakal ditindakake penerbit nalika Google ngangkat watesan AMP ing Top Stories? [Video]

Nalika Google ngangkat watesan AMP ing bagean Top Stories kanggo faktor pengalaman kaca ing taun ngarep, iku uga bakal mbukak keuntungan eksklusif framework kanggo kabeh situs: nduweni hak kanggo nambah visibilitas lan lalu lintas saka carousel Top Stories. Njaga kaca AMP mbutuhake sumber daya, lan kanthi kurang insentif kanggo ngetrapake sumber daya kasebut, bisa uga mung sawetara wektu sadurunge penerbit wiwit ninggalake AMP kanthi massal.

Sajrone sesi AMP Live with Search Engine Land, Matt Dorville, manajer SEO ing BuzzFeed, mbahas babagan skenario iki lan faktor sing bakal nemtokake manawa lan nalika penerbit wiwit pindhah saka AMP.

Testing iku kunci. "Aku mikir apa sing bakal kelakon pungkasane wong mung bakal nyoba kanthi nglebokake kanonik ing situs seluler," ujare Dorville, lan nambah, "Sawise, yen dheweke ndeleng manawa ora ana penurunan jumlah lalu lintas sing padha. Aku entuk saka Top Stories, banjur dheweke bakal nggawe shift lan mung ngeculake [AMP].

Yen lalu lintas mudhun nalika nguji kaca non-AMP, penerbit bakal terus nganggo AMP, paling ora nganti bisa ningkatake kinerja situs seluler. "Yen sampeyan ndeleng . . . situs AMP sing apik banget karo kabeh metrik sing ditampilake, bakal angel ora mung numpak sedhela, "ujare.

Ora mesthi babagan Top Stories. Ana keuntungan liyane kanggo nggunakake AMP kajaba visibilitas lan lalu lintas saka carousel Top Stories: "Yen sampeyan entuk keterlibatan luwih akeh saka pangguna nalika teka ing situs liwat AMP, lan mung nyedhiyakake luwih apik. entuk manfaat kanggo pangguna, mula aku bakal mikir yen sampeyan pengin tetep, "ujare Dorville.

Iku uga bakal gumantung ing bandwidth sampeyan. "Yen sampeyan ngalami owah-owahan gedhe kaya migrasi CMS, mula sampeyan bakal nimbang jumlah dampak sing bakal ditindakake kanthi jumlah wektu sing kudu sampeyan gunakake liwat AMP. ,” ujare.

Kasedhiyan staf lan sumber daya minangka pertimbangan utama sanajan owah-owahan situs sing signifikan ora ana ing cakrawala: yen ora ana bandwidth internal sing cukup kanggo nambah pengalaman pangguna seluler menyang titik sing cocog karo pengalaman AMP, penerbit bisa milih. njaga AMP nganti sumber daya kasebut mbukak.

Napa kita care. Organisasi wis nandur modal sumber daya kanggo nggawe versi AMP saka kaca kanggo lalu lintas lan pengalaman seluler. Nanging, yen dorongan lalu lintas saka carousel Top Stories kasedhiya tanpa AMP, pamilik situs bakal ngatasi masalah loro kasebut kanthi cepet kanthi ngoptimalake situs seluler. Iki uga mbutuhake investasi sumber daya, nanging yen pamilik situs bisa nyedhiyakake sumber daya kasebut, biaya kanggo njaga AMP banjur bakal ngluwihi keuntungan.

Pengin luwih akeh Live karo Search Engine Land? Entuk kene:

  • Klik kene kanggo nonton sesi lengkap.
  • Apa sing kudu dipikirake penerbit sadurunge ngeculake AMP [Video]
  • Klik ing kene kanggo dhaptar lengkap sesi Live karo Search Engine Land.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol