iPhone

Apa sampeyan kudu ngerti babagan Mode Gelap ing iOS 13

IPhone pungkasanipun gabung ing sisih peteng karo fitur Mode peteng anyar ngenalaken ing iOS 13. Apple remen pembuangan sing wis clamoring kanggo fitur kanggo taun - lan katon Enteni wis worth iku.

Sawise nggunakake Mode peteng, aku ora mikir bakal bali menyang antarmuka iOS putih padhang kapan wae. Apple diwutahake akeh pamikiran menyang Mode Gelap supaya ora mung nggawe kabeh dadi ireng.

Mode Gelap njupuk alih saben piksel tampilan iPhone lan iPad kanthi skema warna peteng sing apik. Iku sampurna kanggo lingkungan kurang cahya. Kajaba iku, luwih gampang kanggo mripat.

Apple seneng banget karo Mode Gelap nganti saben foto ing kaca pratinjau iOS 13 dadi peteng. Kabeh nganyari piranti lunak liyane duwe kaca sing padhang banget. Ora perlu dikandhakake, Mode Gelap bisa uga dadi fitur iPhone anyar paling gedhe ing taun 2019. Nanging, ana sawetara trik sing sampeyan kudu ngerti babagan nggunakake.

Nguripake Mode Gelap ing iOS 13

Ana rong cara kanggo ngaktifake Mode Gelap. Pisanan, sampeyan bisa pindhah menyang Setelan app, tutul Tampilan & Padhang banjur pilih peteng.

Apple uga kalebu pilihan ing Pusat Kontrol, nanging wiwitane ora jelas. Kanggo nemokake pilihan Mode Gelap, tarik mudhun Pusat Kontrol, banjur penet terus panggeser padhang kanggo mbukak pilihan Mode Gelap sing ana ing jejere Shift Wengi lan Nada Sejati.

Otomatis saklar on/off

iOS 13 kalebu opsi kanggo nguripake utawa mateni Mode Gelap adhedhasar srengenge munggah lan srengenge. Setelan kasebut uga bisa ditemokake ing bagean Tampilan & Padhang ing aplikasi Setelan. Yen wis disetel dadi otomatis, wallpaper sampeyan uga bakal ganti nalika sampeyan ngalih. Iki minangka rincian sing apik banget padha karo Wallpaper Dinamis Apple sing dikenalake ing macOS Mojave, mung ora rinci.

Dhukungan aplikasi pihak katelu minangka kunci

Apa aplikasi favorit sampeyan ndhukung Mode Gelap iOS 13? Isih akeh putih ing kene.
Isih akeh putih ing kene.
Foto: Buster Hein/Cult of Mac

Mode peteng katon apik nalika sampeyan nggunakake siji app Apple ing iOS 13. Nanging yen sampeyan nggunakake app liyane, padha bisa dadi padhang. Aku nglampahi sedina muput ing kaca web lan saluran Slack, mula layar iPadku isih katon putih banget sanajan Mode Gelap diuripake.

Apple nggawe API sing ngidini pangembang pihak katelu ngetrapake Mode Gelap menyang aplikasi. Akeh devs sing nggawe aplikasi Mode Gelap-siap saben dina, nanging jarak tempuh sampeyan bisa beda-beda.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol