Content Marketing

Apa Sampeyan Kudu Ngerti Babagan Posisi Mesin Telusur

Apa sampeyan kepingin weruh kenapa saben wong tansah saingan kanggo muncul ing kaca pisanan Google? 

Cukup, ing ngendi kaca ditampilake ing asil panelusuran nemtokake jumlah lalu lintas sing bakal ditampa.

Umume wong ora biasane ngliwati sepuluh nganti limalas asil, malah luwih sithik milih klik kanggo pindhah menyang kaca kapindho kasebut. 

Pramila situs web sampeyan ditampilake kanggo istilah telusuran tartamtu penting kanggo sukses lalu lintas organik sakabèhé.

Dadi, kepiye sampeyan mesthekake yen sampeyan tansah entuk panggonan sing paling apik kanggo tembung kunci target? 

Kanthi posisi mesin telusuran.

Ing kirim iki, kita bakal nutupi dhasar kasebut, kepiye bedane karo Search Engine Optimization (SEO), lan alasan bisnis sampeyan kudu nggedhekake proses iki. 

Ayo miwiti.

Apa Positioning Mesin Telusur?

Posisi mesin telusur minangka proses terus-terusan ngoptimalake kaca tartamtu ing situs web sampeyan supaya entuk asil mesin telusur sing luwih apik kanggo tembung kunci target tartamtu.

Intine, tegese kerja kanggo mesthekake situs web sampeyan tansah cedhak karo asil kanggo istilah telusuran individu sing ana gandhengane karo niche sampeyan.

Proses kasebut penting, amarga yen wis rampung kanthi bener, sampeyan bisa mlebu ing kaca pisanan kanggo tembung kunci tartamtu sing wis dioptimalake. 

Sabanjure, iki tegese tambah lalu lintas lan Tingkat Klik-Tambah (CTR) sing luwih dhuwur.

Nalika sawetara pemasar mikir optimasi minangka proyek siji-wektu, posisi mesin telusur minangka metodologi sing terus-terusan kedadeyan lan nyetel posisi peringkat saiki.

Search Engine Positioning vs SEO: Apa Bedane?

Nalika sawetara pemasar digital nggunakake istilah kasebut bebarengan, ana bedane antarane posisi mesin telusur lan optimasi mesin telusur. 

Positioning luwih fokus kanggo ngoptimalake kabeh merek kanthi cara sing terus-terusan nduweni posisi peringkat dhuwur kanggo tembung kunci sing paling penting sing perlu kanggo nggayuh target pasar.

Nalika SEO ana gandhengane karo akeh perkara liyane, kayata lalu lintas organik, backlink, bangunan link lan uga sawetara aspek teknis ngoptimalake kaca.

Sejatine, sampeyan bisa ngomong yen posisi mesin telusur minangka aspek penting SEO.

Nelusuri OPTIMIZATION ENGINE

Kepiye Posisi Mesin Telusur Bisa Mupangate Bisnis Sampeyan?

Saiki sampeyan ngerti apa posisi mesin telusuran, ayo goleki keuntungan nggunakake minangka bagean saka strategi pemasaran digital sakabèhé.

Keuntungan #1: Tambah lalu lintas organik

Mupangat utama kanggo bisnis sampeyan nalika ngetrapake posisi mesin telusuran yaiku njamin sampeyan ditampilake ing kaca pisanan Google lan mesin telusur liyane sing populer. 

Nalika iki kedadeyan kanggo istilah kanthi jumlah telusuran saben wulan sing cukup dhuwur, ana kemungkinan apik sampeyan bakal nemu dorongan signifikan ing lalu lintas organik. 

Lan, kaya sing sampeyan wis ngerti, iki tegese tambah dodolan, timbal, lan liya-liyane sing diupayakake ing niche sampeyan.

Keuntungan # 2: Ngalahake kompetisi

Ing ceruk khusus sing kompetitif, posisi mesin telusuran penting amarga tegese sampeyan ngluwihi kompetisi. 

Tinimbang wong ndeleng kaca kasebut dhisik nalika nggoleki jinis barang lan layanan sing sampeyan tawakake, dheweke bakal ndeleng kaca sampeyan. 

Iki tegese ana kemungkinan sing luwih dhuwur yen dheweke bakal ngeklik link sampeyan dhisik.

Keuntungan # 3: Reputasi sing luwih apik minangka ahli

Nalika umume konsumen kurang percaya marang Google minangka sumber sing berwibawa, dheweke bakal nggatekake nalika situs web tartamtu katon duwe informasi sing bener babagan topik sing lagi digoleki. 

Ing tembung liyane, posisi mesin telusur bisa mbantu nyelehake merek utawa bisnis sampeyan ing panggonan sing target pamirsa ndeleng sampeyan minangka pimpinan ing industri sampeyan. 

Sabanjure, iki bisa ateges luwih akeh dodolan lan kredibilitas sing luwih apik kanggo jangka panjang.

Kepiye Sampeyan Bisa Priksa Posisi Kaca ing SERP?

Nalika ngomong babagan posisi peringkat mesin telusur, sampeyan kudu ngerti yen proses kasebut fluktuatif. 

Nalika sampeyan bisa dadi ing titik pisanan kanggo istilah tartamtu ing noon, sampeyan bisa nang endi wae tanggung beda kanggo wong ing piranti beda jam mengko.

Nanging, luwih becik ndeleng posisi peringkat rata-rata kanggo njaluk idea saka ngendi sampeyan bakal mungkasi munggah paling asring. 

Lan iku sing bisa ditemokake kanthi mriksa kaca Google Search Console.

Iki bakal nuduhake sampeyan langsung ing ngendi istilah tartamtu peringkat lan posisi rata-rata. 

Iki uga bakal menehi sampeyan tingkat klik-tayang, menehi sampeyan ide sing apik yen posisi sing sampeyan genggam entuk respon sing sampeyan goleki. 

Yen ora, bisa uga wektu kanggo nyunting utawa nyunting deskripsi meta sampeyan supaya bisa narik kawigaten para pangguna.

Yen sampeyan nggoleki analisis sing luwih mantep, ana akeh aplikasi lan alat sing apik ing pasar. 

A sawetara apik kanggo nyoba metu? 

SEMRush lan Ahrefs dianggep loro sing paling apik ing industri.

Cara Ngoptimalake Posisi Mesin Telusur ing Google

Nalika ngomong babagan posisi mesin telusur, penting yen kita nandheske proses kasebut dudu perkara sing sampeyan lakoni sepisan utawa kaping pindho lan ndeleng asil langsung. 

Nanging, ana sawetara bagean sing obah ing proses kasebut lan mbutuhake kerja sing konsisten kanggo njaga posisi peringkat sampeyan.

Salajengipun, nalika sampeyan miwiti cabang metu saka mung sawetara rolas tembung kunci kanggo sawetara atus, sampeyan bakal pengin tetep sijine laku padha bisa kanggo sampeyan kanggo terus nambah lalu lintas organik.

Owah-owahan algoritma kedadeyan saben sawetara wulan, supaya tetep tab ing proses lan terus-terusan digunakake kanggo dandan iku pancene mung cara kanggo mesthekake sampeyan lagi ing cetha minangka raksasa mesin telusur mutusaké kanggo nggawe pangaturan kanggo cara produk sing dianggo.

Ing ngisor iki sawetara tips lan trik babagan carane nggedhekake posisi mesin telusuran ing Google.

Nggawe lan ngirim konten lintang

Iki meh klise, amarga saben pemasar digital njerit saka payon. 

Nanging kita bakal ngomong maneh. 

Konten dadi raja nalika sukses karo posisi mesin telusur. 

Sawise kabeh, sampeyan kudu duwe kaca sing kudu disambungake supaya bisa ditampilake ing ndhuwur asil mesin telusuran.

Nanging mung duwe akeh konten ing situs web sampeyan ora cukup kanggo entuk pengaruh sing lengkap. 

Nanging, sampeyan pengin mesthekake kaca sampeyan katon profesional, bisa dipercaya, lan nduweni informasi sing ora katon spam.

Cara paling gampang kanggo nindakake iki? 

Nggawe tanggalan isi lan tetep wae. 

Yen sampeyan duwe jadwal posting biasa lan nggunakake taktik marketing konten kaya nggawe macem-macem kiriman sing migunani babagan tema sing luwih gedhe, mula sampeyan ora bakal kehabisan perkara sing kudu ditulis.

Pilih tembung kunci sing tepat kanggo target

Bagean gedhe saka posisi pancen milih tembung kunci sing tepat kanggo target. 

Iki tegese njupuk wektu kanggo nindakake riset tembung kunci lan banjur tindakake munggah ing sawetara minggu utawa sasi kanggo mriksa apa istilah isih worth nguber.

Sampeyan uga pengin ndeleng sapa sing saiki katon ing kaca pisanan Google kanggo istilah tartamtu sing sampeyan nimbang target karo posisi mesin telusuran. 

Yen sampeyan ndeleng akeh tautan media sosial, kiriman Pinterest, utawa konten sing digawe pangguna liyane ing situs web tartamtu, mula sampeyan bisa uga ana ing papan sing apik kanggo nyoba njupuk posisi karo konten sampeyan.

Nanging, yen ana akeh pesaing sing dadi perusahaan utawa merek utama, mula sampeyan kudu fokus ing istilah sing rada kurang kompetitif. 

Cara sing apik kanggo ngrampungake iki? 

Kanthi isi telusuran dawa utawa malah tembung kunci sing salah eja, sing akeh tim pemasaran digital ing omah kanggo perusahaan gedhe ora bakal keganggu nyoba.

Priksa wektu loading situs web sampeyan

Ora kabeh aspek posisi mesin telusur ana hubungane karo tembung kunci lan isi. 

Kadhangkala, struktur kaca sampeyan padha pentinge karo informasi sing sampeyan bareng karo donya.

Google wis nggawe masalah gedhe sajrone sawetara taun kepungkur babagan pentinge sepira cepet mbukak kaca. 

Dheweke wis nyatakake kaping pirang-pirang yen iki minangka faktor kunci ing posisi SERP, tegese sampeyan kudu nggatekake kacepetan situs web minangka bagean saka strategi posisi sakabèhé.

Ana macem-macem alat online sing bisa mbantu sampeyan mriksa iki, nanging sing paling disenengi yaiku kita dhewe Stage Analyzer.

Bisa menehi ide yen ana masalah kacepetan mbukak kaca sing kudu digatekake lan uga wawasan gratis babagan carane nambah.

Intine, pangguna web saiki ora sabar lan ora pengin mbuwang wektu sing larang ngenteni kaca sampeyan dimuat. 

Google ngerti iki, mulane dheweke menehi penekanan gedhe ing bagean kritéria peringkat kasebut.

Panggung

Nganyari tag meta lan deskripsi nganggo frasa kunci

Kanggo pakar pemasaran digital sing berpengalaman, iki bisa uga kaya informasi ulang. 

Bener? 

Isih ana ton lan ton merek lan bisnis sing luwih cilik sing berjuang kanggo entuk lalu lintas organik, nalika kabeh sing kudu ditindakake yaiku nganyari tag meta lan deskripsi.

Iki utamané wigati ing eCommerce platform, kaya Shopify lan BigCommerce. Nanging pancene kanggo kabeh situs web, uga. 

Sanadyan misale jek apik kanggo ngidini versi sing digawe kanthi otomatis katon, iki tegese sampeyan ora duwe titik kunci kanggo ngarahake tembung kunci tartamtu lan nambah peringkat kasebut.

Apa sebabe pancen penting? 

Tag meta lan deskripsi yaiku apa sing dideleng pangguna nalika entuk dhaptar asil mesin telusuran kanggo pitakon tartamtu. 

Yen katrangan utawa informasi kaca sampeyan ora cukup nyenengake utawa ora nggawe katon kaya padha bakal njaluk jawaban sing lagi looking for, padha bakal skip tengen liwat sampeyan ing sih saka website liyane. 

Pungkasane, iki nyuda kemungkinan posisi peringkat dhuwur lan bisa nyebabake tingkat klik-tayang sampeyan.

Nanging, mung nggawe praktik tansah nganyari item kasebut kanthi basis kaca individu. Lan kita pancene tegese tansah.

Ngoptimalake maneh isi sing wis ana

Apa sampeyan duwe ton konten saka pirang-pirang taun ing situs web sampeyan sing ora entuk lalu lintas sing tepat utawa lalu lintas sing meh cukup? 

Sisih gedhe babagan duwe situs web yaiku kabeh bisa diowahi. Iki tegese sampeyan bisa kanthi gampang ngoptimalake konten sing wis ana kanggo lalu lintas sing luwih apik.

Ana sawetara cara kanggo ndandani konten kanggo menehi urip anyar ing SERPs:

  • Nambahake tembung kunci anyar.
  • Ngluwihi dawa kiriman tartamtu.
  • Ngonfigurasi ulang organisasi topik ing artikel.

Iki minangka cara sing apik kanggo ngunggahake barang-barang sing wis ana ing kaca sampeyan, nalika mesthekake yen cocog karo standar modern. 

Duwe kiriman sing apik sadurunge owah-owahan algoritma sadurunge? 

Banjur mesthine minangka calon sing apik kanggo optimasi maneh minangka bagean saka strategi posisi mesin telusur sing luwih gedhe.

Kirim peta situs XML menyang Google lan Bing

Iki minangka potongan liyane saka woh gantung sing bisa ditindakake yen sampeyan ora yakin kenapa kaca sampeyan ora entuk lalu lintas sing pantes kanggo konten sing sampeyan produksi. 

Saben-saben, kirimake peta situs XML menyang Google lan Bing.

Apa? 

Ayo ngomong sampeyan lagi pesta. Kabeh wis diundang, mung ora ngerti carane tekan kono. Yen padha nindakake, dheweke ora ngerti ngendi lawang ngarep sampeyan utawa malah ing ngendi dheweke bisa nemokake lawang sisih.

Peta situs XML kaya iki. 

Dheweke ngandhani mesin telusuran apa kaca sing ana ing situs web sampeyan lan carane nemokake kanthi langsung.

Nalika Google lan Bing loro-lorone kanthi otomatis nyusup situs sampeyan kanggo nggoleki owah-owahan, iki minangka cara sing luwih cepet supaya bisa ngerti apa sing kedadeyan. 

Lan penting banget yen sampeyan nambahake konten saben dina utawa saben minggu, ing ngendi kaca anyar ditambahake saben wektu.

Sepira kerepe sampeyan ngirim maneh peta situs? 

Iki pancene gumantung ing tanggalan konten sampeyan, nanging sepisan utawa kaping pindho saben wulan biasane cukup.

Gunakake link internal

Ora mung sampeyan kudu nggawe konten kanthi rutin, nanging sampeyan uga kudu nggunakake link internal kanggo njamin konteks ing antarane macem-macem area situs web sampeyan.

Ayo goleki conto. 

Ngomong sampeyan dokter hewan sing menehi saran ing kirim blog babagan agresi ing pets lanang. 

Sampeyan nyaranake neutering minangka cara kanggo tenang kewan lan nyambung menyang kaca sing ngomong babagan proses kasebut. Iki bakal dadi link internal.

Saka mripat pangguna, iki minangka cara sing gampang kanggo entuk informasi sing dibutuhake nalika butuh. 

Ora perlu bali menyang mesin telusur, ketik pitakon kapindho, lan menyang situs web liyane. Kabeh informasi sing dibutuhake ana ing pucuk driji.

Nanging, cara Google ndeleng iki rada abstrak. Dheweke ndeleng kaca sampeyan babagan agresi asu lan ndeleng pranala menyang neutering, tips latihan, diet sing tepat, lan jinis jenis. 

Saka ing kono, asumsi digawe yen kabeh situs web lan kaca saiki ana hubungane karo asu lan bakal mulai nggoleki tembung kunci tambahan sing mungkin dudu sing sampeyan targetake khusus.

Sawise sawetara wektu, sampeyan uga bisa miwiti peringkat kanggo tembung sing ditambahake. 

Asil pungkasan? Lalu lintas liyane organik lan dhaptar tembung sing bisa sampeyan coba nyaring kanggo bagean liya saka situs web sampeyan.

Ngindhari kanibalisasi tembung kunci

Salah sawijining kesalahan gedhe sing ditindakake dening para pemasar digital yaiku nyoba pangkat kanggo tembung kunci tartamtu kanthi mung mbaleni maneh ing saben kaca ing situs web. 

Asil pungkasan yaiku duwe puluhan kaca sing saingan kanggo posisi kaca pisanan sing padha, sing bisa nggawe angel kanggo sapa wae kanggo nggayuh tujuan pungkasan.

Nalika mesthi oke kanggo mbaleni frasa tartamtu ing pirang-pirang kaca ing situs sampeyan, priksa manawa sampeyan nyampur ing ngendi sampeyan bisa. 

Nduwe tembung kunci fokus khusus kanggo saben kaca, digabungake karo sub-kata kunci liyane kanthi panggunaan sing luwih sithik.

Kanthi nyebarake strategi tembung kunci sakabèhé, sampeyan bakal mesthekake kaca-kaca sampeyan ora bisa nglawan saben liyane kanggo entuk posisi paling dhuwur ing Google.

Nanging kepiye yen sampeyan wis duwe akeh konten sing mbaleni tembung kunci? 

Sampeyan bisa milih kanggo gabungke kiriman lan nggunakake pranala pangalihan utawa sampeyan mung bisa ngoptimalake kinerja sing luwih murah kanggo istilah telusuran sing luwih apik.

Wrap Up: Search Engine Positioning mbutuhake Strategi sing Jelas

Iki pancene penting kanggo njamin sukses sakabèhé. 

Deleng pilihan tembung kunci sampeyan kanthi kritis, ngetutake tanggalan editorial lan ngeposake kanthi rutin, lan umume nggawe konten lintang mung sawetara cara sing gampang kanggo mesthekake situs sampeyan katon ing kaca pertama sing diidam-idam kanthi asring.

Mesthine, bagean gedhe saka posisi mesin telusur yaiku wektu. 

Yen sampeyan wis suwe ora ndeleng strategi sakabèhé, bisa uga wektu kanggo Konten Rock Assessment kadewasan SEO

Paling apik kabeh? Iku gratis.

Carane diwasa

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol