Carane

WhatsApp Pay : Nyiapake Transaksi Dhuwit Global

WhatsApp Pay minangka program pambayaran ing obrolan sing ngidini wong ngirim dhuwit menyang sapa wae ing dhaptar kontak liwat WhatsApp. Iku mung sistem pembayaran berbasis UPI sing ngidini sampeyan nggawe transaksi. Perusahaan Pembayaran Nasional India ngadegake (NPCI).

Nalika WhatsApp Pay Nggawe Debut?

WhatsApp Pay wis dicoba ing India ing Februari 2018. Sejuta pangguna WhatsApp saiki wis bisa nggawe pembayaran nggunakake aplikasi kasebut amarga kolaborasi karo ICICI Bank.

Aplikasi olahpesen entuk ijin NPCI kanggo ngluncurake platform pambayaran online kanthi bertahap tanggal 7 Februari 2020. Ing tahap pertama, WhatsApp bakal menehi pamrosesan pambayaran menyang 10 yuta anggota negara kasebut.

Kepiye carane bisa mbayar WhatsApp?

Pangguna kudu mbayar dhisik menyang kontak supaya bisa nggunakake WhatsApp Pay. Sawise nampa ijin, wong kasebut bisa nggunakake WhatsApp kanggo nyetel profil UPI.

Apa WhatsApp Pay lan Kepiye Gunakake?

Kanthi ngeklik tombol enggo bareng file lan milih 'pembayaran,' pangguna bisa langsung nransfer dhuwit liwat chatting. Bagean 'pembayaran' ing garis menu bisa diakses. Ing bagean kasebut, wong bisa mriksa informasi transaksi lan informasi akun.

Layanan pembayaran nggunakake teknik Unified Payments Interface (UPI), sing ngidini transaksi awis bisa ditindakake tanpa mbutuhake rincian akun bank panampa utawa kode IFSC.

Mode Pembayaran ing WhatsApp Pay

Sawise ngaktifake ID UPI, Pembayaran WhatsApp ngidini wong ngirim pembayaran mung menyang kontak sing gegandhengan. Pangguna WhatsApp Pay bisa nransfer dhuwit kanthi ngetik ID UPI. Wong uga bisa mbayar kanggo wong sing ora ana ing dhaptar kontak liwat kode QR.

Cara Pembayaran ing WhatsApp

Langkah 1: Miwiti aplikasi banjur pencet 3 titik ing pojok tengen ndhuwur, banjur pindhah menyang menu setelan app (yen sampeyan pangguna iOS)

Langkah 2: Pindhah menyang Pembayaran banjur Tambah sistem pembayaran banjur Pilih bank saka menu gulung mudhun.

Langkah 3: Kanggo validasi akun bank sing gegandhengan, aplikasi bakal ngetokake OTP menyang nomer telpon sing wis kadhaptar.

Langkah 4: Setel pin UPI kanthi nuruti langkah-langkah kasebut.

Sawise sampeyan wis nggawe akun, sampeyan mung kudu mbukak obrolan karo wong sing pengin sampeyan transaksi, klik lambang lampiran, banjur pilih tombol 'pembayaran'. Sawise iku, sampeyan mung kudu ngetik dhuwit sing bakal dikirim lan pin UPI, lan sampeyan wis rampung!

Napa Fitur Pembayaran WhatsApp Ditundha?

WhatsApp wiwit nyoba platform pambayaran ing India ing taun 2018, nanging durung resmi diluncurake ing negara kasebut nganti saiki amarga ora netepi sawetara watesan RBI.

Minangka laporan, National Payments Corporation of India (NPCI) njaluk WhatsApp supaya data kasebut tetep sacara lokal ing India lan menehi tenggat wektu kanggo rampung. Platform olahpesen ora bisa nyukupi syarat kasebut, nyebabake wektu tundha.

Cepet nganti 2020, lan National Payments Corporation of India (NPCI) wis menehi idin WhatsApp kanggo ngluncurake layanan kasebut, miturut sawetara pranatan.

Mung 20 yuta saka 400 yuta pangguna WhatsApp ing India sing duwe akses menyang sistem pembayaran saiki. Iku bakal bertahap kanggo populasi liyane.

Kebijakan Privasi Transaksi India iki ("Kebijakan Privasi Pembayaran India") nerangake carane kita nggunakake data nalika sampeyan nggunakake ing Transaksi. Layanan Aplikasi WhatsApp Pvt. ltd. diarani "kita," "kita," "kita," lan "WhatsApp India." WhatsApp India ngidini pangguna ngirim lan ngumpulake dhuwit ("Pembayaran"), sing ditawakake kanthi kolaborasi uga liwat bank panyedhiya sistem pembayaran sing disertifikasi ("PSP").

Kanggo mbukak, nawakake, nambah, nganalisa, ngatur, layanan, lan adol program, kita nggunakake kabeh data sing kita duwe. Bank-bank PSP uga bisa ngumpulake, nggunakke, lan ijol-ijolan data sesuai karo aturan privasi kanggo mbantu sampeyan nampa Pembayaran.

Sampeyan setuju karo syarat lan peraturan ing ngisor iki kanthi nggunakake Pembayaran:

  • Katentuan Layanan kanggo WhatsApp;
  • Kabijakan Privasi WhatsApp;
  • Katentuan Layanan kanggo Pembayaran WhatsApp ing India
  • Kebijakan Privasi Pembayaran India iki ditrapake kanggo kabeh pembayaran sing ditindakake ing India.

Yen Kabijakan Privasi Pembayaran India lan Kebijakan Privasi WhatsApp mbantah, Kebijakan Privasi Pembayaran India mung kudu diutamakake babagan panggunaan Pembayaran sampeyan, nanging mung nganti ana ora setuju.

WhatsApp nyiapake kanggo transaksi dhuwit global - iki carane

Sampeyan Nyedhiyakake Informasi

Informasi babagan Cara Ndhaptar Lan Nggawe PIN BHIM UPI

Sampeyan ngirim jeneng bank lan verifikasi akun bank kanggo panggunaan karo Pembayaran nalika sampeyan ndhaptar kanggo nggunakake Pembayaran.

Yen sampeyan durung duwe PIN BHIM UPI kanggo akun bank, sampeyan bisa nggawe kanthi ngetik rincian ing ngisor iki-

  • Tanggal kadaluwarsa nomer kertu debit sebagian
  • PIN (yen bank mbutuhake)
  • Sandi siji wektu (OTP) sing diterbitake bank

Yen sampeyan durung duwe PIN BHIM UPI kanggo akun bank, Data Sensitif Pembayaran Pelanggan ora bakal disimpen ing server kita (nomer kertu debit sebagian, tanggal kadaluwarsa, PIN, OTP, utawa PIN UPI BHIM). Amarga dienkripsi nggunakake piranti lunak Perpustakaan Umum (CL) sing ditawakake NPCI, WhatsApp India ora duwe akses menyang PIN BHIM UPI.

Informasi Babagan Transaksi Pembayaran

Sampeyan kudu nggunakake PIN BHIM UPI kanggo nyetujoni saben transaksi sing sampeyan lakoni. Data transaksi finansial iki tetep aman lan aman. Pesen WhatsApp sing gegandhengan karo pembayaran diwenehake yen transaksi wis rampung lan dianggep miturut Kebijakan Privasi WhatsApp.

Informasi Babagan Panggunaan Pembayaran Panjenengan

Saben sampeyan ngirim, ngumpulake, utawa njaluk transaksi, kita ngumpulake data. Contone, kita ngumpulake tanggal transfer dhuwit, wektu, nomer referensi transfer dhuwit, lan negara. Kita ngumpulake akun bank lan informasi transaksi, kayata jeneng pangirim lan panrima lan ID BHIM UPI, nalika pangirim ngirim transfer menyang kontak WhatsApp.

Operator Jaringan, Bank PSP, lan National Payments Corporation of India (NPCI) menehi informasi marang kita.

Kepiye Gunakake Data?

Kanggo mbukak, nawarake, nambah, ngerti, ngatur, ndhukung, lan ngedol layanan, kita nggunakake akeh data sing kita duwe. Iki ngemot nggunakake data kanggo uga nyedhiyakake Transaksi lan layanan pelanggan; kanggo mbela sampeyan lan wong liya sing nggunakake Transaksi saka penipuan, nyalahi panggunaan, utawa tumindak salah liyane; lan kanggo ngevaluasi karya akun kanggo mesthekake yen sampeyan isih tundhuk karo Katentuan Layanan WhatsApp lan Katentuan Layanan Pembayaran WhatsApp India. WhatsApp India kolaborasi karo perusahaan Facebook liyane, kayata Facebook Inc. ("Facebook") lan WhatsApp Inc., kanggo nyedhiyakake layanan pembayaran, kalebu ngirim pesen pembayaran menyang bank PSP.

Sawetara Points

  • Wiwit tanggal 1 Januari 2021, NPCI ngumumake yen kabeh aplikasi pihak katelu sing nggunakake UPI, utamane Google Pay, bakal diwatesi kanggo ngolah maksimal 3% saka jumlah Pembayaran sing ditangani dening supplier app pihak katelu. Watesan iki bakal disetel adhedhasar sistem pambayaran aplikasi sajrone 30 wulan kepungkur.
  • "Watesan volume transaksi bakal mbantu nyuda resiko sakabèhé persiyapan," miturut NPCI, "lan penting amarga UPI, sing tekan 2 milyar transaksi saben wulan ing Oktober, mundhak luwih akeh." WhatsApp durung netepake watesan babagan jumlah pembayaran utawa jumlah dhuwit sing bisa dikirim sajrone 24 jam.
  • Situs Facebook kasebut ujar manawa "Kita ngembangake fungsi transaksi WhatsApp kanthi kolaborasi karo National Payments Corporation of India (NPCI), sing nggunakake Antarmuka Pembayaran Terpadu (UPI), sistem perbankan wektu nyata pisanan India sing ndhukung transaksi kalebu luwih saka 160 bank. .
  • Kita seneng dadi bagean saka dorongan India kanggo nambah penak lan aplikasi transaksi seluler, sing mbantu inklusi ekonomi negara.
  • Informasi transaksi, bebarengan karo ID transaksi, bakal diwenehi ing obrolan yen dhuwit wis dikirim. SMS verifikasi saka bank pangguna bisa uga.
  • Yen smartphone kontak tujuan ora nyedhiyakake transaksi WhatsApp sing diaktifake, pelanggan ora bakal bisa nransfer dhuwit.
  • Dheweke bisa menehi tandha supaya bisa nggawe pembayaran WhatsApp.
  • Dheweke kudu nutul tombol lampiran banjur klik pambayaran ing obrolan WhatsApp. Dheweke banjur bisa milih menehi kabar marang wong liya babagan Pembayaran WhatsApp kanthi ngeklik Kabar.
  • Tampa pembayaran kanthi nutul Setuju lan terus nampa Ketentuan Pembayaran lan Kebijakan Privasi.

Maca uga-

  • Microsoft Edge Bisa Enggal Dadi Pilihan sing Jelas Kanggo Pangguna Kantor
  • Cara Nggunakake WhatsApp Ing Piranti Sekunder Kanthi Dhukungan Multi-Piranti

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol