E-commerce

Kapan Ndhaptar Rekomendasi Google Ads (utawa Ora)

Pakaryan pakar iklan bayar saben klik katon ora rampung - luwih akeh optimasi mesthi bisa ditindakake. Google Ads nyedhiyakake tab rekomendasi kanggo mbantu. Iki kalebu owah-owahan ing komponen akun inti, kayata:

  • Tembung kunci,
  • Salin iklan,
  • Anggaran,
  • Penawaran.

Rekomendasi Google ora mesthi selaras karo target pengiklan miturut pengalamanku. Rekomendasi kasebut ora njamin peningkatan kinerja.

Item pertama sing dingerteni ing tab rekomendasi yaiku "Skor optimasi sampeyan." Iku perkiraan Google babagan potensi akun kasebut. Skor sing luwih dhuwur, luwih apik.

Screenshot saka

"Skor optimasi sampeyan" minangka perkiraan Google babagan potensi akun kasebut. Skor sing luwih dhuwur, luwih apik.

Skor optimasi bakal nambah nalika rekomendasi dileksanakake. Contone, skor bakal mundhak nalika anggaran sing ora digunakake saka siji kampanye dipindhah menyang kampanye liyane kanthi jumlah winates. Maneh, skor sing luwih dhuwur ora njamin kinerja sing luwih apik.

Google nawakake meh 100 jinis rekomendasi. Aku ora bakal nutupi kabeh ing kene. Nanging, aku bakal ngatasi sing duwe pengaruh paling gedhe.

Iklan lan ekstensi

Rekomendasi Google sing paling umum yaiku nggawe iklan telusuran sing responsif ing saben klompok iklan.

Tangkapan layar teks ing Google: Tambahake iklan telusuran sing responsif.

Nambahake iklan telusuran sing responsif minangka rekomendasi Google sing paling umum.

RSA minangka versi iklan teks paling anyar saka Google. Iki minangka kelanjutan saka upaya Google kanggo ngotomatisasi tugas iklan. Pengiklan ngirim nganti 15 judhul lan papat baris deskripsi. Google banjur bakal muter kanggo nemtokake kombinasi sing ngasilake tingkat klik-tayang paling dhuwur. Pengiklan bisa ngetrapake, nyunting, utawa nglirwakake saran kasebut.

Nanging, pengiklan kudu nyakup paling ora siji RSA ing saben klompok iklan, tanpa preduli karo rekomendasi Google. RSA bisa uga ditampilake ing inventaris iklan sing ora ditampilake iklan teks biasa.

Rekomendasi salinan iklan liyane Google kalebu ekstensi lan pengujian. Google bakal menehi saran opsi ekstensi, kayata sitelinks, yen kampanye ora ana. Kabeh kampanye kudu nyakup kabeh ekstensi sing relevan.

Minangka kanggo nyoba, Google bakal mriksa iklan kanthi pesen sing padha ing akun kasebut (yaiku, "pengiriman gratis") lan nyaranake tes kanggo salinan utawa iklan alternatif.

Kampanye Otomatis

Google wis meksa kampanye Smart - Tampilan lan Belanja. Nanging mung pengiklan sing berpengalaman kudu nguji, miturut pandanganku, paling ora ing skala sing amba. Kampanye cerdas menehi sebagian besar kontrol menyang Google kanthi input pengiklan sing sithik.

Penawaran lan anggaran

Ati-ati nalika Google nyaranake nambah anggaran. Google fokus ing kampanye kanthi anggaran winates utawa kenaikan lalu lintas potensial lan bakal nuduhake pangowahan konversi sing diantisipasi (saka biaya iklan sing luwih dhuwur) lan biaya per konversi.

Google uga bakal ngenali kampanye kanthi anggaran sing berlebihan, kanggo ditransfer.

Tangkapan layar conto saran penawaran lan anggaran Google

Rekomendasi penawaran lan anggaran Google fokus ing kampanye kanthi mbuwang winates utawa kenaikan lalu lintas potensial.

Ngalih kampanye menyang penawaran otomatis minangka rekomendasi sing aku ndhukung amarga strategi kasebut luwih dipercaya saiki tinimbang sadurunge. Google bakal menehi saran opsi penawaran otomatis (yaiku, Target CPA) lan target (yaiku, $30). Pengiklan bisa mutusake manawa arep ngetrapake rekomendasi kasebut.

Tembung kunci lan target

Bagean iki cenderung nguntungake amarga rekomendasi luwih konservatif. Dheweke asring tips perawatan omah, kayata tembung kunci kanggo dicopot saka akun sampeyan amarga durung entuk lalu lintas utawa keluwih.

Rekomendasi liyane kalebu ngaso tembung kunci sing ora apik lan mbusak utawa nambah tembung kunci negatif.

Google uga bisa menehi rekomendasi tembung kunci anyar (lan perkiraan volume telusuran saben minggu) kanggo grup iklan sing ana uga pamirsa anyar kanggo kampanye. Tuladha pamirsa kalebu:

  • Pemasaran ulang,
  • Pangguna sing padha,
  • Ing pasar,
  • Afinitas.

Ora kabeh tembung kunci lan pamirsa sing disaranake bakal cocog kanggo kabeh pengiklan. Intine yaiku menehi saran cara kanggo nyuda belanja iklan sing boroske lan mbiyantu mbantu njamin tujuan telusuran cocog karo iklan kasebut.

Ndandani

Rekomendasi "Mbenakake" dimaksudake kanggo ndandani kesalahan akun, kayata grup iklan tanpa tembung kunci utawa iklan, utawa item sing ora disetujoni ing feed sampeyan.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol