Content Marketing

Nalika dhaptar Google Bisnisku dadi garis urip sampeyan

Dina-dina lan minggu-minggu kepungkur dadi ora jelas amarga aku wis nulungi para klien ngatur reputasi online ing tengah-tengah pandemi global sing terus nyebabake jumlah gedhe. Kadhangkala Google Bisnisku wis ana ing badai, kanthi bisnis pindhah menyang dhaptar GMB kanggo menehi kabar marang wong-wong babagan owah-owahan dadakan wiwit saka jam mundur nganti penutupan sementara. Mangkene telung bebener sing muncul saka pengalaman iki:

1. Daftar GMB sampeyan minangka garis urip sampeyan

Ing kahanan normal, wong ngandelake dhaptar GMB kanggo entuk informasi penting kayata jam toko lan review pelanggan kanggo sinau luwih lengkap babagan lokasi bisnis. Sajrone pandemi koronavirus, sifat telusuran kasebut kanthi cepet owah amarga prilaku konsumen diganti. “Jam piro kowe?” dadi "Apa sampeyan mbukak nalika kita papan perlindungan ing panggonan?" “Menumu kaya apa?” dadi "Apa sampeyan nawakake pangiriman curbside?"

Bisnis kudu nanggapi kanthi cepet utamane ing wiwitan nalika Google durung ngluncurake fitur khusus kanggo ndhukung kiriman informasi sing gegandhengan karo COVID-19. Dheweke kudu nuduhake prosedur khusus sing ditindakake kanggo njamin kesehatan lan safety pelanggan, kasedhiyan (utawa kekurangane) produk ing rak-rak toko, lan suda jam utawa penutupan sementara, ing antarane nganyari kritis liyane.

Nalika negara ngetrapake mandat papan perlindungan, bisnis penting kudu ngelingake para pelanggan manawa dheweke isih mbukak. Akeh sing ngandelake Google Posts utawa fitur Q&A, nanging nglakoni ora mesthi dadi cara sing bisa dipercaya karo Google nundha fungsi Q&A ing sawijining wektu. Cukup, tetep dhaptar GMB nganti saiki bisa nggawe bedane bisnis sanajan tetep ngambang - lan isih tetep nalika pandemi terus nyebar.

2. Google nanggapi

Sanajan Google ngelingake babagan nyuda dhukungan, perusahaan isih nindakake sawetara langkah kanggo mbantu bisnis ngelingi reputasi liwat dhaptar GMB. Contone, Google nundha review pelanggan lan fungsi Q&A kanggo nglindhungi bisnis saka panyebaran informasi sing salah lan saka wong-wong sing ora adil ngrusak dheweke amarga kahanan sing ora bisa dikontrol.

Ora suwe, Google wiwit ngluncurake fitur kanggo nggampangake bisnis ngirim informasi penting, kayata jinis Pos COVID-19 kanggo mbantu bisnis nganyari kanthi cepet kaca Google Bisnisku (GMB) kanthi informasi sing ana gandhengane karo coronavirus sing mengaruhi operasi utawa opsi "tutup sementara" kanggo bisnis sing ditutup dening COVID-19. Nalika bisnis nglaporake gangguan ing fitur kasebut, Google nanggapi kanthi cepet kanggo ndandani. Biasane, Google mung urip kanthi cacat nalika dilaporake, nampa kasunyatan manawa peluncuran pisanan sing ora sampurna mbantu para pelanggan. Ora wektu iki. Google nyadari bisnis berjuang kanggo urip, kanthi margin nol kanggo kesalahan.

Ana lapisan perak ing tengah rasa lara. Aku ngarepake Google bakal nggawe permanen akeh fitur sementara sing wis ditindakake perusahaan sajrone pandemi, kayata atribut pick-up lan ora ana kontak kanggo restoran. Kamungkinan nggawe fitur kasebut luwih katon ing panel kawruh mung bisa mbantu bisnis.

3. "Cukup apik" wis ora cukup

Mbalik ing Desember, aku nulis babagan kabutuhan bisnis kanggo ngatur dhaptar GMB kanthi kerep. Aku dibagi bisnis dadi telung kategori: Google Master (sing nganyari GMB saben dina), Google Journeyman (sing nganyari GMB saben minggu), lan Google Apprentices (sing nindakake saben wulan).

Patang sasi mengko, wektune kanggo mbenakake pamikiran kita: sampeyan salah siji Master Google utawa sampeyan bisa metu saka bisnis. Saiki kita ndeleng kepiye GMB minangka garis urip bisnis sajrone ana gangguan. Lan bakal ana liyane: bencana alam lan manungsa sing ngganggu bisnis tanpa peringatan. Nalika gangguan kasebut kedadeyan, dhaptar GMB nyedhiyakake tanggapan pertama.

Piwulang sing kudu disinaoni yaiku: aja ngenteni gangguan kanggo ngelingi dhaptar GMB sampeyan. Bisnis sing wis ngatur konten kanthi rapet luwih siyap kanggo nanggepi pandhemen tinimbang sing ngidini dhaptar kasebut ilang. Bisnis sing wis entuk wektu kanggo sinau babagan ngatur fitur kayata Google Posts bisa luwih cepet supaya pelanggan ngerti nalika wiwitan pandemi tinimbang sing kejiret. Master listing GMB sampeyan saiki. Lan ora tau ngeculke.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol