iPhone

Ing endi sampeyan nemokake nomer seri saka Pack baterei MagSafe

Yen sampeyan nemoni masalah karo MagSafe Battery Pack anyar, sampeyan bisa uga kudu menehi Dhukungan Apple nomer seri. Ana sawetara cara sing cepet lan gampang kanggo nemokake. Kita bakal nuduhake sampeyan carane.

Paket Baterai MagSafe minangka aksesoris $ 99 anyar sing dipasang ing mburi model iPhone 12 kanggo menehi jus ekstra 1,460mAh. Iku slim lan entheng, lan ora kaya Smart Battery Cases sadurungé, iku nirkabel.

Apple mung miwiti ngirim aksesoris iPhone paling anyar, sing mbutuhake iOS 14.7, lan yen sampeyan entuk duweke lan sampeyan wis nemoni masalah, sampeyan bisa uga kudu ngubungi Dhukungan Apple lan menehi nomer seri.

Pack baterei MagSafe: Where kanggo nemokake nomer serial sawijining

Ana rong cara kanggo nemokake iku. Sampeyan bisa uga entuk saka Paket Baterei MagSafe dhewe - kasedhiya bebarengan karo label peraturan lan spek pangisian daya ing ngisor cincin magnetik - kaya ing gambar ing ngisor iki.

Temokake nomer seri MagSafe Battery Pack
Sampeyan bisa nemokake nomer serial kene, sanadyan iku angel diwaca.
Foto: Apple

Utawa, yen rada angel diwaca, sampeyan bisa njupuk saka iPhone. Mung tindakake langkah iki:

  1. Pasang Paket Baterai MagSafe menyang iPhone.
  2. Mbukak Setelan app, banjur tutul Umum.
  3. tutul About, banjur goleki Paket Baterai MagSafe.

Nomer serial bakal ditampilake ing layar iPhone.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol