Seo

Apa Google Bakal Ndandani Kauntungan Peringkat Merk Gedhe saka More Backlinks?

Backlinks minangka faktor peringkat sing signifikan amarga sinyal wewenang implisit.

Nanging… ora ateges asil panelusuran paling dhuwur bakal dadi domain tunggal merek gedhe sing bisa nandur modal ing konten lan strategi backlink sing dhuwur?

Kanggo konsumen, monopoli SERP dening merek sing kuat mesthi ora bisa dadi apik.

Iku mesthi ora apik kanggo merek sing kurang kuat kanthi layanan sing apik, konten sing apik, lan proposisi nilai sing apik, bakal disisihake amarga ora duwe pengaruh backlink.

Dina iki Takon pitakonan SEO teka saka Andrew, saka sosial. Andrew takon:

iklan

Terus maca Ngisor

"Dadi, apa kita bakal weruh dina nalika Google ngluwihi backlinks minangka faktor peringkat kunci lan ndeleng nilai sing bener sing ditawakake merek cilik?"

Wis pirang-pirang taun, profesional SEO wis ngeluh manawa merek gedhe katon disenengi Google ing asil panelusuran organik.

Kasunyatane yaiku merek disenengi, nanging ora amarga bias implisit dening mesin telusur.

Penulis pitakonan iki cocog kuku ing sirah.

Merek disenengi amarga minangka jeneng sing diadegake ing lapangan, luwih cenderung narik sawetara tautan kualitas kanggo ngarahake situs kasebut.

iklan

Terus maca Ngisor

Merek sing wis mapan yaiku… Inggih, Madeg

Merek gedhe entuk luwih akeh tautan amarga merek gedhe.

Nanging kok?

A account amba amba kanggo alesan.

Alasan kasebut biasane mbutuhake pirang-pirang taun mbuwang mayuta-yuta dolar supaya bisa nempatake awake dhewe ing pikiran konsumen minangka ing produk sing kudu dituku konsumen nalika ndeleng ing kategori tartamtu.

Keakraban iki nerjemahake menyang pranala amarga webmaster uga konsumen.

Wong kudu golek apa sing dikarepake

Yen sampeyan nggoleki sepatu mlaku, sampeyan bakal nemokake Nike, perusahaan sepatu paling gedhe ing planet iki.

Nyatane, yen Nike ora kadhaptar ing asil Google kanggo pitakonan kanggo [sepatu lari], sampeyan bisa uga nganggep asil kasebut cacat.

Aku ora ngerti yen Google tau ngapusi asil panelusuran menyang konsumen merek sing dikarepake bisa ditemokake.

Nanging ing sawetara kasus, padha ora kudu.

Algoritma kasebut milih "kaya link kotor."

Lan kaya sing wis dibahas sadurunge, merek gedhe entuk pranala amarga akrab sing wis digarap.

Merek-merek Gedhe Nggawe Gedhe Ing Senadyan Dhewe

Sajrone pirang-pirang taun, aku wis ndeleng sawetara merek sing rangking apik sanajan upaya SEO ing kaca banget ala.

Sapa wae sing wis kerja ing SEO perusahaan ngerti yen optimasi on-page luwih tantangan kanggo dileksanakake tinimbang bangunan link ing lingkungan kasebut.

Ing perusahaan cilik, bangunan link minangka tantangan sing luwih gedhe.

iklan

Terus maca Ngisor

Ana akeh alasan kanggo iki, nanging sing paling gedhe yaiku owah-owahan ing kaca kanggo klien perusahaan mbutuhake upaya sing signifikan kanggo persetujuan lan implementasine.

Nanging sanajan perusahaan paling gedhe ora bisa ngontrol tautan sing ngarah menyang situs kasebut - sanajan upaya paling apik saka sawetara perusahaan kanggo sabotase tautan sing dipikolehi kanthi alami amarga posisi merek.

Kepiye Merek Cilik Saingan?

Kita wis netepake manawa merek gedhe apik ing Google.

Akeh bisnis cilik sing salah nggawe kesimpulan yen ora bisa bersaing karo merek sing luwih gedhe ing asil mesin telusuran.

Ora ana sing bisa adoh saka kasunyatan.

iklan

Terus maca Ngisor

Nyatane, asil mesin telusur minangka papan sing apik kanggo merek sing luwih cilik lan luwih lincah dadi David menyang Goliath merek gedhe.

Iku mung mbutuhake sawetara kawruh lan kreatifitas.

Kaping pisanan, sanajan ing asil mesin telusur sing paling kompetitif, ana 10 dhaptar ing kaca ngarep.

Bisnis cilik bisa uga ora bisa entuk papan organik sing paling dhuwur, nanging kanthi akeh gaweyan lan keberuntungan, bisnis cilik bisa katon ing kaca ngarep SERP sing kompetitif banget.

Merek cilik sing ngurus SEO ing kaca lan nggawe konten sing pengin disambungake wong liya bisa pangkat kanggo tembung kunci apa wae sing dikarepake, diwenehi wektu sing cukup.

iklan

Terus maca Ngisor

Dheweke mung ora bisa peringkat # 1.

Nanging ora apa-apa kanggo pangkat ing ndhuwur.

Ing kasunyatan, ana kaping pirang-pirang konsumen sing nggoleki ing kategori sing ana merek dominan sing bener-bener nggoleki alternatif.

Tembung kunci sing paling populer ora mesthi sing paling apik

Merek cilik asring nindakake kanthi apik nalika nargetake tembung kunci periferal.

Tembung kunci periferal minangka frasa sing bisa uga ora nduweni volume telusuran sing paling dhuwur, nanging nduweni maksud panuku sing apik.

Merek gedhe asring ora katon ing tembung kunci periferal, menehi kesempatan gedhe kanggo merek cilik.

Uga, ana akeh kesempatan tembung kunci "buntut" kanggo merek cilik.

iklan

Terus maca Ngisor

Tembung kunci buntut bisa uga ora nduweni volume telusuran sing dhuwur, nanging kanthi agregat, panelusur sing adhedhasar maksud bisa nyumbang jumlah sing signifikan ing garis ngisor.

Dadi ing kesimpulan, apa iku travesty yen merek gedhe dominasi lanskap pitakon sing paling kompetitif?

Aku ora mikir.

Nyatane, aku mikir yen ora, ana sing salah karo algoritma telusuran sakabèhé.

Nanging mung amarga merek gedhe ing ndhuwur ora ateges merek cilik ora bisa bersaing.

Kosok baline.

Kanthi akeh karya lan sethitik luck, merek cilik bisa sukses luar biasa ing SEO.

iklan

Terus maca Ngisor

Sumberdaya liyane:

  • Cara Nemtokake Nilai Backlink
  • Apa sing luwih apik kanggo situs web sampeyan: Backlinks utawa Konten?
  • Link Building kanggo SEO: Pandhuan Lengkap

Cathetan editor: Takon SEO minangka kolom saran SEO mingguan sing ditulis dening sawetara pakar SEO paling dhuwur ing industri, sing wis dipilih dening Search Engine Journal. Duwe pitakonan babagan SEO? Isi formulir kita. Sampeyan bisa uga ndeleng jawaban sampeyan ing kiriman #AskanSEO sabanjure!

iklan

Terus maca Ngisor


Gambar pilihan: Vektor Frankenstein/Shutterstock

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol