E-commerce

Pemenang ing Dina Perdana 2020? Situs Non-Amazon

Acara Perdana Perdana 2020 Amazon sing ditundha rong dina - 13 lan 14 Oktober - kaya taun kepungkur. Nalika ora ngeculake total revenue kanggo Prime Day, Amazon disebut-sebut ing taun 2019 yen dodolan Prime Day ngluwihi gabungan Black Friday lan Cyber ​​Monday ing taun sadurunge. Taun iki Amazon ora nggawe klaim kasebut.

Nanging, rilis pers Amazon ngaku manawa para bakul pasar entuk luwih saka $3.5 milyar sajrone acara taun iki, nuduhake wutah taun-taun sing luwih dhuwur tinimbang produk Amazon dhewe.

Products Selling Best

Kategori sing paling laris kanggo bakul pihak katelu yaiku sprei, aksesoris nirkabel, lan nutrisi lan kesehatan. Ing Amerika Serikat, barang paling laris sakabèhé - Amazon lan bakul pihak katelu - kalebu iRobot Roomba Robot Vacuum, WiFi Enabled Smart Garage Door Opener, lan LifeStraw Personal Water Filter.

Sacara global, ing 19 negara ing ngendi acara kasebut dianakake, produk paling laris yaiku Echo Dot lan Fire Stick 4K sing diaktifake Alexa Amazon. Penjual gedhe liyane kalebu Vakum Robot iRobot Roomba, Filter Air Pribadi LifeStraw, lan Helm Stormtrooper LEGO Star Wars. Amazon nglakokake Dina Perdana sing kapisah ing India ing wulan Agustus.

Penjual pihak katelu

Nalika Amazon gumunggung babagan angka dodolan pasar, akeh penjual sing ora seneng. Sawetara wong nemokake yen wutah ing dodolan ora diowahi dadi wutah ing bathi amarga biaya iklan ing Amazon tambah akeh. Data panyedhiya teknologi iklan Amazon Pacvue nuduhake biaya saben klik rata-rata kanggo iklan merek sing disponsori mundhak 23 persen ing Prime Day 2019.

Sawetara bakul pasar Amazon milih ora melu ing Perdana Day amarga biaya sing saya tambah. Padha tinimbang fokus ing dodolan saka situs dhewe. Sawetara uga kuwatir babagan persediaan sing cukup kanggo kabeh musim liburan amarga Covid-19 isih ngganggu rantai pasokan.

Penjual pasar liyane nglaporake asil sing nguciwani kanggo Prime Day taun iki. Komentar conto saka forum Seller Central yaiku:

  • "Penjualan 10/13 ora ana ing njaba kisaran 7 dina kepungkur. Penjualan 10/14 luwih apik, nanging ora ngluwihi kisaran normal.
  • "Dina utama ora apik banget - luwih apik nanging ora cukup kanggo ngobrol."
  • "Kanggo menehi gambaran babagan jumlah penjualan sing mudhun saka taun kepungkur. Dina Perdana [2019], kita adol luwih saka 7,000 unit ing kabeh SKU taun kepungkur ing dina pisanan. Taun iki kita adol 877.
  • "Ora ana pengaruh saben dina, sanajan iklan ekstra."

Statistik liyane

Perusahaan intelijen pasar Numerator nemokake manawa ukuran pesenan pelanggan Amazon rata-rata ing Prime Day yaiku $ 44.21, lan 56 persen konsumen sing tuku Amazon nggawe luwih saka rong pesenan. Nanging, 45 persen pesenan kurang saka $20. Rata-rata rega saham ing 59.02 yaiku 2019 Dollar US.

Amazon ora weruh kenaikan langganan Perdana sajrone acara kasebut. Miturut Numerator, mung 1 persen panuku ing Prime Day 2020 gabung karo Perdana sajrone acara kasebut. Pitung puluh lima persen pembeli dadi anggota Perdana luwih saka rong taun.

Pedagang liyane

Miturut Salesforce, sing nglumpukake data saka para pembeli ing platform Commerce Cloud, ing 13 Oktober situs non-Amazon ing AS ngalami kenaikan 51 persen ing lalu lintas online dibandhingake karo dina pisanan acara 2019. Kajaba iku, tingkat konversi ing situs non-Amazon munggah 16 persen dibandhingake karo Prime Day 2019. Penjualan e-commerce kanggo situs non-Amazon tansaya 69 persen sacara global lan 76 persen ing AS tanggal 13 Oktober dibandhingake karo dina pisanan Perdana Day 2019.

Pengecer utama Walmart, Target, lan Best Buy kabeh nawakake diskon lan promosi agresif kanggo barang-barang populer sajrone adol Prime Day 48 jam.

Dash Liburan

Mung rong dina sawise Prime Day, tanggal 16 Oktober, Amazon ngluncurake penjualan sabanjure, sing diarani Holiday Dash. Promosi kasebut nyedhiyakake diskon sing beda saben dina. Tujuane yaiku nawakake tawaran sing padha karo sing kasedhiya ing Black Friday sajrone enem minggu sabanjure.

Perusahaan kasebut nerbitake pratelan sing ujar, "Acara tawaran Holiday Dash ing Amazon nyedhiyakake keceriaan liburan lan tabungan epik ing awal taun iki kanggo menehi pelanggan luwih akeh wektu kanggo blanja lan nyimpen. Ora perlu ngenteni kanggo ngamanake tawaran sing apik - karo Holiday Dash, Amazon nggawe luwih gampang golek hadiah paling apik kanthi rega sing nggumunake sadurunge preian preian - lan umume barang sing dikirim saiki nganti 31 Desember 2020, bisa dibalekake nganti Januari. 31, 2021."

Amazon ora mung pedagang sing miwiti awal. Walmart ngumumake bakal nyebarake tawaran Black Friday sajrone telung akhir minggu berturut-turut wiwit tanggal 4 November kanggo nyuda lalu lintas mlaku ing toko. Kajaba iku, luwih akeh tawaran doorbuster bakal eksklusif online kanggo nyegah blanja ing toko.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol