Wordpress

Tips Pemasaran Media Sosial WooCommerce

WooCommerce nggawe urip pengecer online luwih gampang. Nggabungake karo situs WordPress sampeyan, WooCommerce ngidini sampeyan nggawe toko online dhewe nganggo WordPress lan ngatur miturut sing dikarepake. Amarga kasunyatan kasebut, ora nggumunake manawa plugin WordPress e-commerce open-source iki ndhukung luwih saka 20% toko online. Nyengsemaken, bener?

Nanging, sanajan nggawe toko WordPress kanthi fungsional ora nate gampang, mula bisa uga angel digatekake dening pelanggan sing tepat. Iki ngendi jejaring sosial mlebu.

Dina iki kita bakal nliti cara kanggo nyempurnakake taktik pemasaran media sosial kanggo melu pelanggan, ngasilake pimpinan sing mumpuni, lan nambah dodolan WooCommerce.

1. Nggawe & Nuduhake Konten Apik kanggo Ngasilake Timbal

Pemasaran media sosial ora mung babagan nambah eksposur sampeyan. Iku uga mbantu sampeyan nyambungake karo pamirsa ing tingkat pribadi, mbangun kapercayan karo dheweke, lan posisi sampeyan minangka sumber online sing relevan banget. Amarga iku, marketing konten kudu dadi aspek penting ing kampanye media sosial sampeyan.

Kanggo nambah keterlibatan wong karo konten sampeyan, sampeyan kudu nggawe relevan karo dheweke. Gunakake alat kaya BuzzSumo kanggo nemokake topik sing paling akeh dienggo bareng karo niche sampeyan lan nggawe kiriman asli, insightful, lan interaktif banget ing saubengé.

Saliyane struktur artikel tradisional, mainake wangun konten sampeyan nganti sampeyan nemokake sing cocog karo target pamirsa. Ing ngisor iki sawetara gagasan:

Ngasilake Konten Long-form

Contone, miturut artikel Neil Patel 2500-tembung entuk luwih akeh saham ing Facebook tinimbang alternatif sing luwih cendhek. Padha dadi kanggo video. Biasane 4 menit plus dideleng lan dituduhake luwih saka sing ringkes.

Mupangate Live Streaming

Wong seneng konten video. Kasunyatan yen 1 milyar jam video ditonton saben dina ndhukung aku. Lan, video langsung luwih nyenengake, amarga luwih alami. Iki minangka kesempatan sing apik kanggo melu pelanggan lan ngasilake luwih akeh dodolan. Kabeh platform utama kaya YouTube, Facebook, utawa Instagram ndhukung wangun konten iki.

Gawe crita Instagram

Kita wis ngomong babagan Instagram kanggo e-commerce sadurunge ing blog WPExplorer. Nanging mundhake crita Instagram (sing saiki wis kaping pindho luwih gedhe tinimbang Snapchat) tegese ora ana wektu sing luwih apik tinimbang saiki kanggo menehi Instagram kesempatan liyane. Kajaba iku, dheweke duwe peran utama kanggo ngasilake timbal lan ningkatake konversi. Statistik ujar manawa paling ora 20% crita Instagram ngasilake pesen langsung saka pamirsa. Kanggo nggunakake kekuwatane, sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo melu pelanggan potensial kanthi polling singkat utawa foto lan video sing ora suwe.

2. Semir Strategi Pemasaran Media Sosial Panjenengan

Dasar Pemasaran Media Sosial kanggo Situs Web WordPress Sampeyan

Donya e-dagang wis dadi kompetitif banget lan, supaya bisa urip, sampeyan kudu terus ningkatake praktik pemasaran. Iki ditrapake kanggo kabeh segmen strategi sampeyan, kalebu marketing media sosial.

Nyedhiyani Umpan Balik Wektu Nyata

Umume pelanggan sing duwe pitakon utawa keluhan ngarepake bisa ndeleng jawaban sampeyan sajrone jam. Isih, akeh bisnis sing ora nganggep umpan balik pelanggan kanthi serius lan ninggalake pitakonan sing ora dijawab. Iki minangka kesalahan gedhe, amarga 88% pelanggan kasebut bakal mutusake ora tuku saka sampeyan.

Kanggo ngedongkrak pengalaman pangguna, nimbang ngleksanakake plugin obrolan langsung kanggo menehi jawaban kanggo pitakonan 24/7.

Sampeyan uga kudu njupuk kauntungan saka alat pemantauan sebutan sosial, amarga ngidini sampeyan nglacak merek langsung lan ora langsung ing platform media sosial sing beda. Kanthi cara iki, sampeyan bakal bisa menehi jawaban sing penting kanggo pelanggan lan mbantu dheweke ngrampungake tuku kanthi wektu nyata.

Ngotomatisasi Enggo bareng Konten

Para pengikut sampeyan ngarepake sampeyan nuduhake kiriman kanthi konsisten. Mesthi wae, iki bisa dadi tantangan banget lan butuh wektu yen ditindakake kanthi manual. Iki minangka alat manajemen media sosial, amarga ngidini sampeyan ngatur kiriman luwih dhisik lan banjur nerbitake kanthi otomatis. Sampeyan bisa uga pengin nimbang Blog2Social, SNAP utawa Social Snap.

Ngoptimalake Strategi Seluler

Jumlah pangguna seluler sing ngunjungi situs WooCommerce utawa profil media sosial saka piranti seluler terus saya tambah. Mulane sampeyan kudu fokus nggawe format konten sing ramah seluler. Facebook menehi saran yen, nalika ngirim video utawa foto ing jaringan sosial, sampeyan kudu nggunakake format vertikal. Iku adoh luwih pangguna-loropaken lan makarya saka alternatif widescreen sawijining. Nggunakake plugin kaya Resoc Social Editor bisa mbantu nggawe gambar sing dioptimalake kanggo dituduhake ing sampeyan

3. Gunakake Plugin WooCommerce kanggo Nambah Keterlibatan Media Sosial

Ana akeh plugin media sosial lan ekstensi WooCommerce sing bisa sampeyan instal. Ing ngisor iki sawetara sing migunani kanggo mriksa.

StoreYa Shop menyang Facebook

Toko StoreYa menyang Facebook kanggo WooCommerce

Info & DownloadDeleng Demo

StoreYa nggawa toko WooCommerce sampeyan menyang Facebook. Mung nginstal plugin, nyambung menyang Facebook lan otomatis ngimpor toko. Kanthi iku pelanggan bisa nemokake nggawe dhaptar "pengin", menang kupon, goleki tawaran grup, lan liya-liyane. Sampeyan uga bisa nawakake promosi "scratch & win" kanggo nambah dodolan. Plugin praktis iki malah bisa digunakake kanggo nambah kiriman Twitter, papan Pinterest lan saluran Youtube menyang tab menyang kaca sampeyan.

Galeri Instagram WooCommerce

Instagram WooCommerce

Info & DownloadDeleng Demo

Galeri Instagram WooCommerce nggabungake toko sampeyan karo akun Instagram sampeyan. Foto apik produk sampeyan sing dikirim ing Instagram kanthi hashtag merek bakal langsung katon ing kaca produk toko WooCommerce. Persiyapan butuh sawetara menit - sambungake menyang Instagram lan tambahake hashtags menyang produk sing pengin ditampilake feed sampeyan. Iki nggawe luwih gampang kanggo pelanggan nuduhake produk sampeyan ing media sosial.

WooCommerce Wishlist

Plugin Daftar Keinginan WooCommerce

Info & DownloadDeleng Demo

Wishlist WooCommerce ngidini para pelanggan nggawe dhaptar pesenan dhewe ing toko sampeyan banjur enggo bareng karo pandherekipun ing Facebook, Twitter, utawa Pinterest. Wishlist migunani kanggo nyopir dodolan saka pelanggan sing bali. Nanging wishlist sing bisa dienggo bareng bisa ngenalake toko sampeyan menyang basis pelanggan sing anyar. Pangguna bisa nggawe dhaptar kanggo enggo bareng karo kanca-kanca lan kulawarga kanggo ulang tahun, wedding, baby shower lan liyane.

Kupon Sosial WooCommerce

Kupon Sosial kanggo WordPress

Info & DownloadDeleng Demo

Kupon Sosial kanggo WordPress bisa nambah kehadiran lan dodolan media sosial sampeyan. Kerjane kanthi prinsip sing gampang - pelanggan seneng utawa nuduhake kaca produk sampeyan kanthi ijol-ijolan diskon kanggo tuku. Gunakake plugin kanggo nambah kupon sosial menyang kaca produk, mobil lan checkout. Sawise pelanggan ngrampungake tumindak sosial, kode kupon kasebut kanthi otomatis ditrapake ing keranjang.

4. Aja Fokus Sales Langsung - Fokus Bangunan Trust

Taktik pemasaran konten sing kasebut ing ndhuwur apik amarga menehi nilai kanggo pelanggan lan menehi inspirasi kanggo ngunjungi situs sampeyan kanggo tips lan informasi liyane. Sawise sampeyan nambah kesadaran merek lan melu pengunjung, sampeyan kudu menehi inspirasi kanggo tuku.

Saiki, nggunakake jaringan sosial kanggo ngedol minangka taktik sing kuat, nanging gumantung saka target pelanggan lan platform sing sampeyan gunakake. Nanging, ana kesalahan sing meh kabeh bisnis ritel online - nyoba nggawe adol langsung. Elinga yen pelanggan pengin luwih dhisik sinau babagan sampeyan lan tuku saka sampeyan yen wis siyap.

Mulane sampeyan kudu fokus nggunakake jaringan sosial kanggo melu pelanggan. Gunakake minangka sinyal kapercayan kanggo mbuktekake manawa sampeyan minangka pilihan sing tepat. Ing ngisor iki sawetara strategi sing bisa mbantu sampeyan ing kene:

Investasi ing Advertising

Google Ads

Lanskap media sosial wis akeh banget. Feed warta pelanggan sampeyan diisi kanthi macem-macem kiriman bermerek, dadi angel kanggo sampeyan ngerteni. Iki ngendi pariwara sing dibayar. Opsi nargetake sing nggumunake bakal ningkatake visibilitas sampeyan, supaya sampeyan bisa promosi konten sing paling dhuwur lan nawakake kanggo wong sing tepat, lan mbantu sampeyan ngarahake akeh petunjuk sing cocog menyang situs sampeyan. Google Ads minangka papan sing apik kanggo miwiti nganggo iklan sing dibayar.

Gunakake Iklan ing-app

Kaya jenenge, iklan ing-app menehi kesempatan kanggo pelanggan tuku produk sing dikarepake tanpa ninggalake platform media sosial. Iki penting banget kanggo pangguna seluler. Ing Facebook, contone, pelanggan bisa nyimpen data kertu kredit lan nggawe tumbas mangsa luwih gampang. Lan kanthi bantuan pemasaran ulang Facebook sampeyan bisa target wong sing wis ngunjungi toko sampeyan sadurunge.

Dorong Konten Digawe Panganggo

Pangguna saiki ora percaya maneh karo konten bermerek. Dheweke pengin sinau luwih akeh babagan merek sampeyan saka pengalaman nyata pelanggan liyane. Lan, salah sawijining cara sing paling efektif kanggo menehi informasi sing digoleki yaiku nggunakake konten sing digawe pangguna (utawa UGC).

Kanggo nyengkuyung wong nuduhake UGC lan nggunakake hashtag merek sampeyan, sampeyan kudu menehi hadiah. Contone, pariwara diskon kanggo ninggalake review produk (malah ana plugin Review for Discount sing gampang sampeyan bisa nginstal kanggo nambah fitur iki). Utawa ngatur giveaway ing media sosial. Kanggo mlebu kompetisi, pangguna kudu nuduhake foto produk sampeyan. Priksa manawa sampeyan ngetutake kabeh pedoman FTC lan hukum lokal sing ditrapake.

Kerja karo Influencer

10+ Tips kanggo Nambah Kapercayan lan Kredibilitas Blog WordPress Sampeyan

Pemasaran influencer minangka taktik akuisisi pelanggan online sing paling cepet berkembang. Iku mbangun kapercayan karo pelanggan lan nggawe produk luwih dipercaya. Ningali manawa wong populer ing ceruk sampeyan nggunakake produk sampeyan, pelanggan potensial sampeyan uga pengin nggunakake. Sampeyan mung kudu mesthekake yen sampeyan milih influencer ing industri sing padha lan menehi perhatian marang dheweke.

Bali menyang Sampeyan

Pemasaran media sosial minangka bagean sing ilang saka teka-teki pemasaran WooCommerce sampeyan. Iku menehi sampeyan kesempatan kanggo melu pelanggan, mbangun kapercayan karo wong-wong mau, lan nuntun wong-wong mau mudhun corong dodolan menyang nggawe tuku.

Kepiye cara nggunakake jaringan sosial kanggo nambah dodolan WooCommerce? Apa sampeyan duwe teknik pemasaran media sosial kanggo toko WooCommerce sing pengin dituduhake?

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol