Wordpress

WordCamp Europe 2019 ing Berlin - Sukses Luar Biasa

Akhir minggu kepungkur tim kita rawuh ing WordCamp Europe ing Berlin. Iki minangka sukses sing luar biasa lan WordCamp paling gedhe ing sejarah, kanthi luwih saka 3200 registrasi.

Iki dianakake ing Estrel Hotel lan pusat Konvensi, sing dadi papan sing cocog karo papan jaringan lan aula sing apik banget kanggo trek kasebut.

Kaya ing taun-taun sadurunge, streaming langsung kasedhiya kanggo sing ora bisa.

Saliyane kesempatan jaringan lan macem-macem diskusi, kita uga duwe WordCamp sing paling apik sawise pesta, lan kita bisa ujar manawa wis melu kabeh konferensi WordCamp Eropa nganti saiki. Muga-muga taun-taun sabanjure bisa njaga tingkat keunggulan kasebut.

Dhiskusi Matt fokus ing dandan Gutenberg paling anyar, amarga kabeh tim WordPress tikel kaping pindho babagan fitur anyar WordPress iki sing dikarepake bakal bisa ngatasi kesenjangan panggunaan sing saiki ana nalika mbandhingake WordPress karo Wix lan Squarespace.

Taun ngarep, WordCamp Europe bakal dianakake ing tujuan liyane sing apik: Porto. Kita tresna marang Portugal lan bakal ngenteni sawetara wektu ing kana taun ngarep.

Matur nuwun kanggo kabeh wong sing wis nggawe WordCamp iki, lan matur nuwun kanggo obrolan sing apik sajrone sawetara dina kepungkur. Sampeyan bisa mriksa sawetara foto saka perjalanan kita ing akun Twitter Walikota WP.

Ndeleng sampeyan kabeh ing Porto!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol