Wordpress

WordPress vs Weebly - Perbandingan Fitur

Milih platform sing tepat kanggo mbantu nggawe situs web sampeyan bisa dadi keputusan sing angel. Pramila kita nggawe pandhuan WordPress vs Weebly iki kanggo mbantu sampeyan ngerti pro lan kontra saben solusi. Perbandingan WordPress vs Weebly bakal kalebu:

  • price
  • hosting
  • Ease
  • Tema
  • Fitur lan Fungsi
  • SEO
  • Dhukungan pelanggan

Ing pungkasan maca, sampeyan kudu ngerti apa WordPress utawa Weebly sing paling cocog kanggo situs web anyar sampeyan.

Ringkesan WordPress

WordPress.org

Saiki, luwih saka 27.5% kabeh situs web ing saindenging jagad nggunakake WordPress (sing kalebu WPExplorer - mesthi). Dadi, kaya sing sampeyan ngerteni, iki minangka platform sing populer banget. Lan kanggo alesan apik. (Cathetan: Ing artikel iki, nalika nyebutake WordPress, kita nuduhake WordPress.org sing di-host dhewe. Kanggo informasi babagan WordPress.com, priksa pandhuan kita ing WordPress.com vs WordPress.org).

WordPress minangka piranti lunak sumber terbuka, tegese gratis kanggo nginstal lan digunakake. Bisa dikustomisasi kanthi lengkap, ngidini sampeyan ngrancang jinis lan gaya situs web apa wae sing sampeyan butuhake. Ewonan tema lan plugin uga wis digawe dening pangembang, supaya sampeyan bisa nambah fungsi ekstra menyang situs tanpa kudu ndemek baris kode.

Pengalaman mbangun situs web sing ditawakake WordPress beda banget karo Weebly. Situs web WordPress bakal mbutuhake wektu luwih suwe kanggo nyiyapake, lan mbutuhake sawetara maca sadurunge dening sing duwe pengalaman desain web sing winates. Nanging, pilihan sing kasedhiya liwat WordPress ngluwihi Weebly, kanthi WordPress pungkasane menehi kontrol lengkap babagan kabeh aspek situs sampeyan.

WordPress bakal ngidini sampeyan ngrancang jinis situs web apa wae lan nambahake WordPress utawa alat pihak katelu tambahan menyang situs sampeyan. Lan kabeh kanggo minangka akeh utawa minangka sethitik dhuwit sampeyan pengin nglampahi. Ana uga pangembang lan desainer WordPress sing ora kaetung, sing bisa ngrancang unsur khusus kanggo situs web sampeyan, mbantu nggawe bisnis sampeyan luwih apik tinimbang kompetisi. Dadi, yen sampeyan pengin nggawe situs web sing serius, profesional, lan unik, WordPress minangka platform kanggo sampeyan.

Ringkesan Weebly

Weebly

Weebly minangka layanan gawe situs web seret lan selehake. Iki ngidini sampeyan ngrancang situs web kanthi cepet lan gampang tanpa kudu kode. Weebly uga minangka layanan sing di-host. Iki tegese situs web sampeyan bakal di-host ing server Weebly.

Kanggo nggunakake Weebly, sampeyan ora mbutuhake desain web utawa pengalaman teknis sadurunge. Antarmuka Weebly pancen intuisi lan pandhuan langkah-langkah babagan cara nggunakake piranti lunak kasebut terus-terusan diwenehake. Mulane, yen sampeyan pengin nggawe lan miwiti situs ing sawetara menit sampeyan bisa nindakake, banjur nganyari kanthi gampang kapan wae sampeyan perlu.

Weebly kalebu tema responsif, opsi tata letak sing wis dirancang, platform eCommerce terpadu, lan editor seret lan selehake. Fitur kasebut bakal mbantu nggawe situs web sing profesional lan apik gayane. Dadi, apa sampeyan pengin miwiti blog, situs web khusus utawa toko eCommerce, Weebly bisa mbantu sampeyan entuk target.

Weebly uga nyedhiyakake macem-macem alat eCommerce lan marketing. Iki bakal mbantu sampeyan mbukak toko online sing lancar lan sukses, ngarahake lalu lintas menyang situs sampeyan, mbantu sampeyan nambah pengikut blog, lan liya-liyane. Aplikasi seluler Weebly uga njamin sampeyan bisa ngakses situs saka piranti apa wae. Iki ngidini sampeyan sesambungan karo pengunjung situs, nglacak kinerja situs lan ngatur pesenan toko saka ngendi wae ing donya.

Reregan

Rega penting lan asring dadi faktor penentu kanggo akeh babagan platform (WordPress vs Weebly) sing digunakake kanggo nggawe situs web. Weebly lan WordPress wiwitane gratis digunakake. Nanging, yen sampeyan serius babagan nggawe situs web sing maju lan sukses, mula loro platform kasebut bakal biaya sampeyan ing jangka panjang.

Biaya WordPress

Piranti lunak WordPress.org wis mesthi lan bakal gratis. Mula, nginstal piranti lunak lan nggawe situs web ing WordPress ora bakal entuk biaya.

Nanging, sampeyan kudu tuku jeneng domain situs lan layanan hosting. Jeneng domain umume murah (sampeyan bisa nggunakake tawaran Domain GoDaddy iki kanggo entuk kurang saka $1), lan bisa dibayar saben taun. Panyedhiya hosting beda-beda regane, nanging maneh ora bakal ngrusak bank lan bisa dibayar saben wulan.

Biaya liyane kanggo mbangun situs web WordPress kalebu tuku tambahan premium kayata layanan pangopènan, tema premium, utawa sawetara alat WordPress premium kalebu pembangun kaca, lan solusi generasi timbal.

Rega Weebly

Reregan

Weebly gratis kanggo digunakake, nanging kesepakatan iki bakal teka. Kaping pisanan, kanggo nggawe jeneng domain sampeyan dhewe, utawa nransfer domain saka platform liyane, sampeyan kudu nganyarke menyang rencana 'Sambung' premium Weebly. Yen sampeyan pengin tetep nggunakake Weebly kanthi gratis, sampeyan bisa nggawe subdomain sampeyan dhewe, nyebabake URL situs sampeyan diakhiri ing 'sitename'.weebly.com. Iki apik kanggo situs web pribadi, nanging yen sampeyan pengin nggambarake bisnis sing serius lan profesional, mula nggunakake subdomain Weebly mung ora bakal dipotong.

Kapindho, yen sampeyan nggawe situs web nggunakake rencana Weebly gratis, sampeyan bakal nemokake iklan Weebly sing ditampilake ing situs web sampeyan. Maneh, ora katon bisnis sing biso dipercoyo. Situs web gratis uga mung nduweni jumlah panyimpenan sing winates, lan ora bisa njupuk kauntungan saka akeh fitur canggih Weebly, kalebu analytics, langkah keamanan ekstra, lan liya-liyane.

Nanging, ing sisih plus, yen sampeyan seneng mbayar layanan kasebut, Weebly nyedhiyakake macem-macem rencana kanggo nyukupi kabutuhan situs web sing beda-beda. Iki kalebu rencana Starter, Pro lan Bisnis, sing nambah panyimpenan, ora ana iklan, video HD lan integrasi audio, lan dhukungan eCommerce, kanggo menehi sawetara fitur premium. Rencana kasebut dikenani biaya saben wulan utawa tahunan, lan kudu dibayar anggere situs web isih aktif.

Rega Dibandhingake

WordPress gratis digunakake, nanging layanan domain lan hosting tegese sampeyan duwe pengeluaran saben wulan cilik supaya situs sampeyan online. Kabeh alat lan layanan premium adhedhasar ing WordPress iku opsional, supaya sampeyan bisa milih apa sing sampeyan gunakake.

Weebly bakal ngidini sampeyan nggawe situs web gratis. Nanging, yen sampeyan pengin nggawe situs web sing penting, siyap mlebu kanggo mbayar saben wulan tanpa wates.

hosting

Hosting minangka masalah gedhe kanggo akeh pamilik situs web. Lan kanggo alesan apik. Intine, yen sampeyan ora dadi tuan rumah situs web sampeyan, mula sampeyan ora duwe. Lan iki bisa nyebabake stres banget yen sampeyan pengin ngalih platform, utawa yen sampeyan ora netepi syarat layanan.

WordPress - Hosted dhewe

hosting

Situs WordPress.org kabeh kudu dadi tuan rumah dhewe. Iki bisa uga rada nggegirisi kanggo wong sing durung nate nggawe situs web, amarga sampeyan kudu metu lan riset panyedhiya hosting kanggo ndeleng layanan sing paling cocog karo kabutuhan situs sampeyan. Kita wis nulis akeh babagan carane milih panyedhiya hosting, dadi yen sampeyan ora yakin, priksa hosting WordPress sing disaranake.

Sing paling apik babagan hosting WordPress.org yaiku ana akeh pilihan. Apa sampeyan lagi miwiti, utawa sampeyan duwe perusahaan multinasional sing gedhe, sampeyan bakal gampang nemokake layanan hosting kanggo situs web sampeyan. Lan yen ana alesan sampeyan ora seneng karo kesepakatan hosting sing ditampa, sampeyan bisa kanthi cepet mindhah situs menyang panyedhiya anyar.

Weebly - Layanan Hosted

Weebly dadi tuan rumah kabeh situs web ing server dhewe, sing langsung ngilangi wong nggunakake platform iki. Nanging, ana sawetara pro kanggo nggawe situs sampeyan dadi tuan rumah kanggo sampeyan.

Weebly ora repot milih layanan hosting, lan ngurus kabeh aspek teknis nglakokake situs web. Iki kalebu keamanan situs web sampeyan, lan mesthekake situs sampeyan tansah katon apik, mlaku kanthi cepet lan tetep online. Weebly uga nyedhiyakake sertifikat SSL kanggo toko eCommerce, supaya pelanggan bisa nggawe pembayaran kanthi aman ing situs sampeyan.

Hosting Dibandhingake

WordPress.org dadi tuan rumah dhewe, mula sampeyan kudu golek panyedhiya hosting uga mesthekake situs sampeyan aman, aman, lan lancar. Nanging, keuntungan utama ing kene yaiku sampeyan duwe situs sampeyan, lan sampeyan bisa ngontrol kabeh.

Weebly ngurus kabeh kabutuhan hosting, uga keamanan situs lan kinerja teknis. Nanging, amarga Weebly minangka platform sing di-host, ana pitakonan gedhe babagan sapa sing duwe situs web sampeyan. Iki apik yen sampeyan mbukak situs web telung kaca. Nanging yen sampeyan wis ngentekake pirang-pirang taun mbangun konten, lan sampeyan ngandelake situs sampeyan kanggo penghasilan saben wulan, mula kepemilikan dumadakan dadi luwih penting.

Ease

Loro-lorone Weebly lan WordPress gampang digunakake, lan loro-lorone platform gedhe sing bakal ngidini sampeyan nggawe situs web sing apik lan sukses. Nanging, yen sampeyan ora duwe pengalaman web, mula ora ana keraguan manawa Weebly bakal dadi pilihan sing luwih apik kanggo sampeyan. Kajaba iku, yen sampeyan pengin mbangun situs gedhe, sing kalebu akeh fitur lan fungsi, mula WordPress bakal luwih cocog.

WordPress

WordPress nyedhiyakake pengalaman desain sing beda banget, nanging sing bakal ngidini sampeyan ngrancang situs web sing apik kanthi gampang. Mesthi ana kurva sinau sing luwih curam ing WordPress dibandhingake karo Weebly. Lan yen sampeyan ora duwe pengalaman desain web utawa nggunakake WordPress, mula sampeyan kudu maca babagan carane miwiti. Nanging, kanthi komunitas WordPress sing berkembang maju, informasi ekstensif babagan nggunakake WordPress kasedhiya ing web.

Pengalaman desain WordPress sampeyan bakal beda-beda gumantung saka tema lan alat sing sampeyan gunakake. Akeh pangembang WordPress kode situs WordPress kanggo ngleksanakake owah-owahan sing perlu. Nanging kaendahan WordPress yaiku nyedhiyakake apa wae kanggo kabeh wong, dadi yen sampeyan ora pengin ndemek baris kode sampeyan ora perlu. Mayoritas tema WordPress bakal ngidini sampeyan ngatur situs sampeyan liwat panel pilihan tema, liwat Customizer ing sisih langsung situs sampeyan, utawa nggunakake pembuat kaca.

Weebly

Ease

Weebly minangka pembangun situs web seret lan selehake, mula kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe situs web dhasar langsung kasedhiya. Sawise mlebu karo Weebly, sampeyan bisa milih saka akeh tema Weebly. Cithakan sing dipilih banjur bakal mbukak ing editor Weebly, ing ngendi sampeyan bisa nyeret lan nyelehake unsur desain menyang kaca kanggo ngatur situs sampeyan. Unsur isi kalebu teks, foto, peta, lan video. Sampeyan uga bisa kanthi gampang nambah kaca, ngowahi unsur gaya, nambah data SEO lan liya-liyane.

Antarmuka Weebly gampang banget, sing mbantu nyepetake proses desain lan nggawe situs sampeyan cepet lan nyenengake. Pandhuan sing jelas babagan cara nggunakake editor seret lan selehake uga ditampilake, nggawe fitur sing beda-beda bisa diakses kanthi gampang. Lan kabeh fitur lan alat wis ana, mula ora ana sing kudu diinstal utawa diupgrade sawayah-wayah.

Gampang Gunakake Dibandhingake

Weebly mesthi duwe tangan ndhuwur kanggo gampang digunakake lan apik kanggo pamula utawa sing duwe wektu winates. Nanging, pituwase yaiku yen sampeyan nggunakake Weebly, sampeyan bakal kekurangan pilihan, fitur lan pungkasane ngontrol situs sampeyan lan desaine.

WordPress duwe kurva sinau sing luwih tajem lan situs sampeyan bakal butuh wektu suwe kanggo nyiyapake ing platform iki. Nanging akeh alat WordPress saiki kasedhiya tegese desain situs sampeyan bisa dadi pengalaman sing cair lan inovatif. Lan, sing penting, WordPress bisa nyedhiyakake kabeh fitur lan fungsi sing dibutuhake kanggo situs web sing berkembang.

Tema

WordPress lan Weebly nyedhiyakake tema sing bisa nggawe situs web sampeyan. Apa sampeyan nggawe toko eCommerce, blog, utawa situs portofolio, loro platform kasebut duwe macem-macem tema kanggo macem-macem jinis situs.

WordPress

Tema

Yen sampeyan mbangun situs web ing WordPress, sampeyan bakal duwe ewonan tema ing pucuk driji. Tema WordPress gratis bisa ditemokake ing blog pangembang ndhuwur (kayata WPExplorer) uga langsung saka dashboard WordPress sampeyan ing Repositori WordPress. Apa wae niche sampeyan, sampeyan bakal bisa nemokake tema sing cocog kanggo proyek sampeyan.

Tema premium bisa dituku saka sawetara pasar tema lan pangembang tema. Nalika milih tema WordPress premium, priksa manawa sampeyan tuku saka sumber sing bisa dipercaya, kayata ThemeForest. Cukup riset sethithik kanggo mesthekake yen iku pasar sing sah utawa individu kanthi rekaman trek sing padhet.

Tema WordPress premium bakal dilengkapi fitur-fitur canggih lan biasane menehi pilihan dhukungan sing luwih apik tinimbang tema gratis. Dheweke uga asring nyakup plugin premium terpadu kanggo nambah fungsi ekstra sing cocog karo niche tema sampeyan.

Weebly

Tema Weebly kabeh wis dibangun, bisa disesuaikan, lan nggabungake macem-macem fitur inovatif kalebu efek paralaks, pilihan latar mburi video, font khusus, lan liya-liyane. Tema bisa dimuat menyang editor seret lan selehake kanthi ngeklik tombol lan dipasang karo gambar lan kabeh. Kabeh tema gratis, responsif, lan nampilake tata letak lan visual sing modern lan nyegerake.

Kelemahane yaiku jumlah tema sing diwenehake dening Weebly diwatesi. Lan yen sampeyan milih nggawe situs web ing Weebly, sampeyan mung bisa nggunakake tema Weebly sing diwenehake.

Tema Dibandhingake

Pancen ora ana perbandingan nalika nerangake tema WordPress vs Weebly. Sanajan Weebly nyedhiyakake akeh tema kanthi kualitas sing apik, iki ora bisa dibandhingake karo jumlah lan macem-macem tema WordPress sing kasedhiya.

Fitur lan Fungsi

Fitur lan fungsi WordPress vs Weebly minangka perbandingan sing cukup apik. Loro-lorone nawakake akeh fitur sing bakal disenengi pangguna. Iki bakal mbantu sampeyan ora mung ngrancang situs web sing nggumunake, nanging sing penting mbantu situs sampeyan entuk target.

Fitur lan Fungsi WordPress

Cara tradisional, fungsionalitas WordPress ditambahake liwat plugins. Nanging, saiki ora aneh kanggo nemokake macem-macem fitur lan fungsi sing dibangun kanggo tujuan sing digabungake langsung menyang tema WordPress. Nalika nliti tema, deleng kanthi teliti kanggo ndeleng fitur sing dikirim. Yen fitur khusus sing dikarepake ora kadhaptar, mula sampeyan kudu nginstal nggunakake plugin WordPress.

WordPress Plugins

Kaluwihan kudu nginstal fungsionalitas liwat plugin yaiku pilihan tanpa watesan sing diwenehake plugin WordPress. Apa wae kabutuhan situs sampeyan, sampeyan bakal bisa nemokake plugin WordPress sing cocog kanggo ngrampungake.

Plugin gratis bisa ditemokake ing Repositori WordPress, lan biasane bisa diinstal lan aktif ing situs sampeyan sajrone sawetara menit. Plugin premium uga bisa dituku saka pasar online kaya CodeCanyon, uga saka pirang-pirang tema WordPress lan pangembang plugin.

Fitur Dibangun ing Weebly

Weebly dilengkapi macem-macem fitur lan fungsi sing efektif. Amarga minangka alat sing terintegrasi, bakal kasedhiya yen sampeyan butuh. Mangkene sawetara fitur canggih sing diwenehake platform Weebly kanggo sampeyan…

  • Edo slideshow online lan galeri - gampang nggawe galeri foto lan slideshow sing apik, gunakake perpustakaan foto Weebly, ngowahi gambar, nambah katrangan, lan liya-liyane.
  • Nuduhake Sosial - jadwal kiriman blog sing bakal diterbitake ing Facebook lan Twitter kanggo mbantu konten sampeyan tekan pamirsa sing luwih akeh.
  • Semat utawa Host Video Langsung ing Situs Sampeyan - embed saka YouTube utawa upload file video menyang Weebly.
  • Formulir Custom – nggawe formulir khusus lan ngatur kiriman, supaya sampeyan tetep sesambungan karo pengunjung situs sampeyan.

Weebly uga nyedhiyakake pilihan SEO, eCommerce, analytics lan alat marketing email.

Aplikasi Weebly

Fitur lan Fungsionalitas

Pusat Aplikasi Weebly nawakake akeh aplikasi gratis lan premium. Kategori kalebu…

  • eCommerce
  • Komunikasi
  • Marketing
  • Social
  • Piranti lan Fitur Situs

Total Weebly nawakake luwih saka 300 aplikasi. Nanging, kaya tema, sampeyan mung bisa nggunakake aplikasi Weebly sing kasedhiya, aplikasi lan plugin pihak katelu ora diidini.

Fitur lan Fungsi Dibandhingake

Ana pro lan kontra kanggo macem-macem fitur lan fungsi sing ditawakake ing WordPress vs Weebly. Tema WordPress asring dilengkapi macem-macem fitur lan fungsi. Lan apa wae sing sampeyan butuhake nanging ora kalebu ing tema sampeyan bisa diinstal nggunakake plugin WordPress. Nemokake plugin sing tepat kanggo proyek sampeyan bisa uga mbutuhake riset. Nanging, jumlah plugin tanpa watesan sing kasedhiya njamin sampeyan bakal bisa nggawe situs web khusus adhedhasar kabutuhan bisnis sampeyan.

Fitur Weebly kabeh wis dibangun, lan langsung siyap lan gampang digunakake. Nanging, sampeyan diwatesi babagan apa sing ditawakake, lan sanajan sampeyan duwe pilihan aplikasi Weebly kanggo dipilih, sampeyan ora bisa nginstal plugin pihak katelu. Dadi yen Weebly ora duwe apa sing dikarepake, utawa sampeyan ora kesengsem karo pilihan kasebut, mula ora ana sing bisa ditindakake.

SEO

SEO kudu dadi prioritas kanggo kabeh pamilik situs web. Dadi proaktif SEO bakal mbantu situs sampeyan rangking apik ing mesin telusur lan nambah jumlah lalu lintas sing teka ing situs sampeyan.

WordPress

Yoast SEO

Mayoritas tema modern kanthi responsif lan dioptimalake kanggo mesin telusur. Nanging, ana uga sawetara plugin WordPress sing bakal mbantu konten sampeyan kanthi apik.

Yoast SEO minangka plugin sing paling populer lan diundhuh, lan ana alesan sing apik. Yoast SEO nyedhiyakake fungsionalitas peta situs XML sing luwih maju, bakal menehi kontrol lengkap babagan breadcrumbs situs, lan ngidini sampeyan nambah judhul lan deskripsi metadata kanthi gampang menyang kaca lan kiriman. Plugin iki gratis kanggo nginstal lan digunakake lan kudu diduweni kanggo kabeh situs web WordPress.

Weebly

Yen sampeyan nggunakake Weebly kanggo nggawe situs sampeyan, akeh SEO sampeyan wis dibangun. Kabeh situs Weebly nduweni deskripsi meta, peta situs, format HTML sing ramah SEO, lan desain responsif. Opsi SEO ekstra uga kasedhiya, kalebu deskripsi khusus kaca, tag alt ing gambar, lan liya-liyane. Caveat ing kene yaiku manawa SEO dibangun dadi luwih angel ngalih menyang platform situs web sing beda.

Weebly uga menehi gampang kanggo tindakake pandhuan babagan carane nambah data SEO situs, Iki apik kanggo wong-wong sing isih sinau carane ngoptimalake situs kanggo mesin telusur.

SEO Comparison

Nalika ndeleng WordPress vs Weebly, loro-lorone wis entuk SEO kanthi apik. Weebly's SEO kabeh wis dibangun, lan dilengkapi instruksi sing jelas babagan cara ngoptimalake situs sampeyan. Kanthi WordPress, sampeyan kudu milih lan nginstal plugin SEO. Nanging, yen sampeyan tetep nganggo Yoast sampeyan bisa yakin yen kabutuhan SEO sampeyan bakal diurus.

Dhukungan pelanggan

Dhukungan pelanggan sing berkualitas bisa dadi faktor kunci kanggo nggawe situs web sing bisa digunakake kanthi lengkap. Lan uga bisa nggawe sampeyan waras liwat proses desain.

WordPress

Komunitas WordPress nyebar ing ndonya lan internet kebak blog WordPress, situs bantuan, lan forum. Sing jarene, ora ana layanan dhukungan pusat sing nawakake bantuan email utawa telpon, kajaba sampeyan tuku layanan utawa tema premium.

Yen sampeyan rumangsa butuh dhukungan siji-siji, bisa uga kudu tuku tema premium, amarga akeh sing duwe dokumentasi ekstensif, tutorial video, lan kabeh obrolan langsung utawa saluran telpon langsung sing penting.

Weebly

wordpress.org vs weebly

Weebly nduweni sistem dhukungan sing apik banget, nggawe desain web ing platform kasebut minangka pengalaman sing positif banget. Saliyane seret lan selehake pandhuan editor, sampeyan uga entuk akses menyang forum komunitas, lan dhukungan chatting lan email. Kanggo sing milih premium Weebly Pro lan Rencana Bisnis, sampeyan uga bakal nampa dhukungan telpon yen sampeyan butuh.

Dhukungan Pelanggan Dibandhingake

Weebly lan WordPress nawakake dhukungan tingkat dhuwur. WordPress wis nulis luwih akeh babagan iki tinimbang Weebly. Nanging, mbutuhake wektu nggoleki internet kanggo nemokake pandhuan dhukungan utawa forum sing tepat kanggo proyek sampeyan. Weebly, ing sisih liya, duwe kabeh dokumentasi ing situs, supaya gampang diakses. Lan loro-lorone duwe opsi dhukungan siji-kanggo-siji, nanging bakal biaya ekstra.

WordPress vs Weebly - Platform endi sing cocog kanggo sampeyan?

Kaya sing sampeyan ngerteni, WordPress vs Weebly nawakake macem-macem pro lan kontra. Platform sing sampeyan pilih bakal gumantung banget karo kabutuhan sampeyan, lan proyek sampeyan (sanajan kita mesthi milih WordPress). Weebly cocog kanggo pamula utawa sing ora duwe wektu, utawa sing ora pengin sinau babagan nggunakake WordPress. Nanging, yen sampeyan pengin tuwuh situs sampeyan dadi bisnis sing sukses lan nguntungake, WordPress minangka pilihan sing luwih apik. Iku kaget cepet lan gampang kanggo njaluk mangertos, ana ewu tema lan plugins kanggo gaya situs lan ana komunitas (ing mayuta-yuta) wong sing seneng tetulung siji liyane.

Pembangun situs web endi sing cocog karo sampeyan? Mangga nuduhake pikirane babagan WordPress vs Weebly ing pikirane ing ngisor iki…

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol