Wordpress

WP FeedBack - Omah Anyar kanggo Komunitas WordPress

Amarga aku wis saya tambah akeh ing komunitas WordPress sajrone taun kepungkur, mripatku dadi amba mbukak kekuwatan sing diduweni lan kepiye sapa bisa entuk manfaat saka nggunakake kekuwatane kanthi bener. Apa sampeyan duwe agensi, minangka freelancer utawa prodhuk prodhuk, ana papan kanggo sampeyan lan yen sampeyan pengin ngisi papan kasebut, sampeyan mesthi bakal makmur kanthi cara sing dikarepake. 

Nanging, kanggo wong sing durung nate melu komunitas WordPress, ngendi sampeyan arep kanggo miwiti? Malah pangguna WordPress sing wis pengalaman sing wis melu komunitas, kepiye carane sampeyan bisa ngetutake kabeh situs web lan platform sing beda-beda sing kudu dibukak supaya tetep anyar?

Ing kirim iki, kita bakal nliti masalah sing diadhepi wong nalika nyoba sesambungan karo komunitas WordPress lan kepiye platform anyarku, WP FeedBack, nyoba ngatasi.

Yen sampeyan wis penasaran, daftar gratis ing kene >> https://wpfeedback.co/join/wp-mayor/

Yen aku durung nyekel sampeyan, terus maca!

Masalah karo Komunitas

Aku dadi bagean saka macem-macem klompok, jaringan sosial, lan platform sing kadhangkala Aku pancene kepunjulen utawa aktivitas saya mudhun ing sawetara panggonan lan tetep dhuwur ing liyane (Dene aku pengin aktif ing kabeh mau!).

Aku minangka bagean saka puluhan grup Facebook umum kanggo WordPress lan kanggo plugin sing aku seneng nggunakake, saluran Slack diisi karo wong sing dakrembug topik sing diisi karo 100-an wong sing beda-beda, Skypeku mati kanthi acak, grup WhatsApp lan obrolan, Twitter DM, nganyari Instagram, Pesen LinkedIn lan ing ndhuwur kabeh, aku pengin mriksa 20 blog WordPress sing beda supaya tetep anyar…dhaftar punika neverending.

Nalika kabeh iki pungkasane dadi akeh banget, Aku wiwit nggoleki situs web sing bisa nyilikake jumlah panggonan sing beda-beda sing kudu dak kunjungi kanggo sesambungan karo masyarakat carane aku wanted. Lan kagetku, ora ana. Aku kesel ndeleng anak kucing, politik lan foto bayi dening kanca-kanca saka sekolah menengah sing dikirim ing feed Facebook nalika nyoba mlebu ing komunitasku ... terus terang, platform sosial kasebut kudu tetep kaya ngono, sosial. 

Kepiye yen ana siji platform tanpa kabeh gangguan lan keruwetan, sing dadi tuan rumah kabeh sing gegandhengan karo WordPress sing pengin digunakake lan sesambungan?

Platform Profesional Anyar Gratis

Iki carane WP FeedBack dikonseptualisasikan. Yen sampeyan wis krungu saka WP FeedBack sadurunge, sampeyan bakal ngerti minangka plugin WordPress sing ngidini sampeyan komunikasi karo klien sampeyan kanthi visual (aku malah nulis postingan babagan iki ing wulan Oktober ing WP Mayor, priksa kene). Sing dikenal minangka WP FeedBack saiki WP FeedBack PRO.

Konsep asli kanggo WP FeedBack yaiku menehi WordPress Pros alat sing bakal nggawe urip luwih gampang nalika sesambungan karo klien, sing bakal ngirit wektu, nggawe dhuwit luwih akeh lan mbantu nggedhekake bisnis. Nalika iki isih bener, kanthi platform WP FeedBack anyar, aku pengin nyedhiyakake layanan tambahan (lan gratis) sing nindakake kabeh iki ing tingkat sing luwih dhuwur kanggo komunitas WordPress.

Kanggo sampeyan sing wis nggunakake WP FeedBack PRO kanggo nemtokake maneh pengalaman umpan balik desain web kanggo klien lan agensi sampeyan, ora ana sing owah kanggo sampeyan, nanging sampeyan uga luwih seneng gabung karo Jaringan Umpan Balik WP yen sampeyan pengin jaringan karo individu lan pemilik agensi sing padha.

WP FeedBack dhewe saiki dadi omah anyar kanggo Komunitas WordPress, ing ngendi sampeyan ndhaptar (kaya Facebook, Linkedin, Dribble utawa Behance - Mung unik kanggo komunitas WordPress) kanthi gratis!

Dadi platform sing fokus ngidini kita nggawe alat unik sing bisa entuk manfaat kanggo kita kabeh. Piranti sing ora bakal digawe dening jaringan sing luwih umum ing kana.

Ayo goleki sawetara fitur kanggo luwih nandheske maksudku.

Fitur

Umpan Balik

Kaping pisanan, kita bakal bodho yen ora kalebu fungsi WP FeedBack PRO menyang platform iki. 

Apa sampeyan pengin entuk Umpan Balik ing situs web utawa potongan desain grafis saka komunitas? Mungkin sampeyan wis dikirim ing grup Facebook lan entuk sawetara komentar. Ing WP FeedBack, kita wis nggunakake plugin PRO kanggo nggawe iki luwih gampang lan dipercaya kanggo entuk Umpan Balik saka kanca-kanca, anggota komunitas liyane.

Miturut pendapatku, iki penting banget kanggo pangembangan WordPress Pro. Akeh wong sing kerja saka omah, biasane mung siji-sijine wong sing bisa ndeleng kreasi sampeyan sadurunge urip yaiku klien (asring ora duwe kapasitas kanggo ngerti apa sing lagi dideleng).

Kepiye carane sampeyan bisa yakin yen desain sampeyan pancen apik kaya sing sampeyan pikirake? Pandangan terowongan angel dihindari, utamane yen sampeyan wis nggarap proyek kanggo wektu sing suwe. Malah minangka agensi, kita kabeh ngerti yen nindakake QA sing tepat dudu prestasi sing gampang - Ing kene sampeyan bisa nggunakake kekuwatan komunitas kanggo proses QA gratis sadurunge proyek sampeyan dikirim!

Sampeyan bisa nambah situs web utawa potongan desain menyang platform, profesional liyane banjur bisa ninggalake FeedBack kanthi cara sing luwih apik. Tinimbang sampeyan nelusuri akeh komentar Facebook lan ndeleng apa sing wis diomongake, sampeyan bakal bisa ndeleng Umpan Balik tartamtu babagan titik situs web utawa desain sampeyan. Yen sampeyan ndeleng wong sing ajeg ninggalake sampeyan Umpan Balik, nyambung karo wong-wong mau lan menehi wong pesen!

Kita pancen ora bisa ninggalake iki saka platform, Muga-muga aku duwe iki nalika isih ngrancang situs web.

Kothak wedhi

Aku mikir Sandbox minangka salah sawijining fitur paling gedhe, malah mbantu ngembangake WP FeedBack & WP FeedBack PRO.

Sampeyan entuk instalasi WordPress anyar kanthi akun sing direset saben minggu, sampeyan nggawe iki mung kanthi ngeklik tombol. Intine minangka lingkungan tes sing bisa nyoba tema lan plugin, ngubengi kode lan ngrusak kabeh (yen sampeyan pengin 😎); tanpa jalaran.

Sisih paling apik: Sampeyan bakal bisa njelajah lan nguji tema lan plugin premium kanthi gratis (Iki isih dikembangake).

Kanggo pisanan, sampeyan bakal bisa nyoba sadurunge tuku. Kita lagi ngempalaken ewu produk paling apik saka sawetara saka penulis paling gedhe, kanggo menehi sampeyan kemampuan kanggo mung klik lan nginstal ing SandBox. Priksa, seneng? Tuku…

Klompok

Nalika sampeyan gabung, kita takon sawetara pitakonan sing beda. Adhedhasar jawaban sampeyan, kita sijine sampeyan menyang sawetara klompok beda kita ngerti sampeyan bakal entuk manfaat saka!

Kita wis entuk akeh admin grup sing profesional ing lapangan. Dheweke bakal nuduhake konten sing apik, nyambungake karo anggota lan melu diskusi sing kedadeyan ing saben klompok.

Sawetara admin grup kita (utawa "Pemimpin Inti" sing diarani) sampeyan bisa ngerteni lan kita kepengin melu:

Troy Dean: Co-founder of WP Elevation and Video User Manuals - Salah sawijining sumber daya paling gedhe kanggo mbantu para pengusaha kreatif mbangun kerajaan online sing apik tenan.

Vova Feldman: Pendhiri lan CEO Freemius, salah sawijining, yen dudu papan sing paling apik lan luwih ahli kanggo sinau babagan adol tema & plugin WP sampeyan.

Kristina Romero: Pencipta Pasar WP Care lan ahli terkemuka nalika nggawe rencana perawatan WordPress sing paling apik kanggo klien sampeyan.

Mor Cohen: Pendhiri FlixFrame, Desainer Branding, lan pencipta DesignClass.io. Pakar ing desain lan branding, mbantu bisnis kanthi sumber daya lan pendidikan.

Ivica Delic: Kesuwur ing komunitas WordPress. Pencipta Alat Freelancer lan komunitas Facebook WP paling gedhe.

Jan Koch: Pencipta WP Agency Summit, acara babagan cara nggedhekake bisnis sampeyan kanthi narik klien sing mbayar dhuwur lan mbangun revenue sing terus-terusan.

Uga Piccia Neri, Emily Hunkler, Nathan Wrigley, Dave Foy, Michael Short, Raleigh Leslie, Beth Livingston, Davinder Singh Kainth lan liya-liyane - Sampeyan bisa ndeleng dhaptar Pemimpin Inti sing luar biasa ing kene.

Kita nyedhaki kabeh wong kanthi pribadi supaya bisa melu amarga ngerti nilai sing wis digawa menyang komunitas WordPress. Platform kita menehi kesempatan kanggo nyedhiyakake nilai kasebut luwih akeh kanthi konsentrasi ing sak panggonan!

Uga, kita malah nyengkuyung pranala afiliasi, kang akeh banget frowned marang nang endi wae liya saka pengalaman dhewe, nanging kita jaringan profesional-mimpin bisnis ing industri kita! Yen produk sing pengin diiklanake nggawa nilai asli kanggo grup kasebut, kita pengin sampeyan ngirim! Sambungake karo pangguna sing padha, tuwuh bisnis sampeyan, dadi luwih apik ing pakaryan lan dadi semat ing komunitas WordPress karo grup kita!

Isi Curated

Kita wis nggunakake konten WordPress kanggo sawetara wektu, utamané kene ing WP Walikota. Kita duwe area warta ing ngendi kita wis ngatur luwih saka 50 feed RSS saka sumber daya WordPress paling apik ing internet, supaya luwih gampang sampeyan nggunakake lan nemokake konten sing apik tenan sing ora mangu-mangu bakal entuk manfaat gedhe kanggo sampeyan. Kita nyakup sawetara macem-macem kategori sing kabeh cocog kanggo sampeyan nambah kawruh lan katrampilan.

Kita uga duwe bagean "Sinau" ing ngendi kita wis ngatur sawetara kursus (akeh sing wis ditindakake dhewe). Sisih paling apik babagan iki? Sampeyan bisa langsung pesen lan nyambungake karo penulis kursus ing platform kita!

Ngendi lan Kepiye Sampeyan Bisa Gabung Gratis?

Kita pengin WP FeedBack dadi omah komunitas WordPress. Platform ing ngendi para profesional WordPress saka sak ndonya bisa nongkrong, ngonsumsi konten sing migunani, entuk lan menehi Umpan Balik langsung ing situs web lan desain, lan kabeh nambah lan ngembangake bisnis kita bebarengan!

Ndaftar ing kene kanthi gratis lan dadi bagian saka Komunitas WordPress >> https://wpfeedback.co/join/wp-mayor/

Yen sampeyan duwe pitakon babagan Umpan Balik WP sing pengin sampeyan takon, aja ragu-ragu ninggalake komentar ing ngisor iki…

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol